провул. Ясинуватський, 10. ЖК The Lakes. Новий монолітний будинок. Простора, світла, гарна 2-кімнатна квартира в скандинавському стилі. 75/38/14 кв м, 7/25 пов. Вікна в тихий двір. Кімнати окремі. Спальня, вітальня, гардеробна, великий хол, кухня, 2 санузли, ванна, 2 балкони. Укомплектована дорогою якісною технікою (пральна машина, варочна поверхня, духова шафа, витяжка - Miele, 2-камерний холодильник Samsung, посудомийна машина Bosch, ЖК телевізор, 2 бойлери, 2 кондиціонера). Відмінна транспортна розв‘язка, піша доступність до метро (Деміївська-12 хвилин), центральний автовокзал, ТРЦ Ocean Plaza, Ашан, 15 хв. до центра міста. Поряд-Совські пруди, МАУП, аптеки, дитячі садочки, школи. Вільна з 01/08/24. 25000 грн. + комиссия аг-ва.

Ясинуватський пров., 10

Ясинуватський Провулок 11 Оренда 2К Квартири ЖК The Lakes Пропонується в довготривалу оренду простора 2-к квартира в новому ЖК The Lakes. 2 окремі кімнати, кухня з обідньою зоною, роздільний с/в з ванною, місце для роботи або навчання з панорамними вікнами, вид з яких відкидається на совськи ставки. Повністю укомплектована технікою та меблями. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинки громадського транспорту, парки, озера, кафе, ресторани, дитячі садки, школи, супермаркети, банки, та багато іншого. До метро Деміївська 10 хвилин пішки. Телефонуйте з усіх питань.

Ясинуватський Провулок 11 Оренда 2К Квартири ЖК The Lakes

для тех кто ценит комфорт и уют. переулок Ясиноватский 11 ЖК The Lakes на девятнадцатом этаже. полностью укомплектована мебелью и техникой. общая площадь. 73м2.жилая 36м2 кухня 12м2. комнаты раздельные сан.узел раздельный.большая застекленная лоджия. на все есть счетчики и отопление в том числе. ЖК расположен в пешей доступности к метро. до центра 15 минут.

Ясинуватський пров., 11

Перша здача квартири в оренду Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира в ЖК The Lakes (2019), розташована за адресою провулок Ясинуватський, 11. ЖК знаходиться у районі Голосієво, поруч зі станцією метро "Деміївська". Загальна площа квартири становить 72 кв.м Житлова — 36 кв.м Кухня —11,5 кв.м Ремонт квартири — здійснено у 2021 році Планування квартири: • Головна спальня з виходом на лоджію; • Дитяча кімната — обладнана дворівневим ліжком та письмовим столом, з окремими робочими зонами для двох дітей. Квартира повністю укомплектована необхідною технікою: посудомийна машина, пральна та сушильна машини, кондиціонери, тепла підлога, бойлер. Також є багато місця для зберігання речей. Знаходиться квартира на підвищеному першому поверсі. Висота до підвіконня з вулиці близько 2,5 метрів. Вікна виходять у лісопаркову зону. Для вашого спокою та безпеки у квартирі встановлено систему охорони Ajax. Поруч з будинком розвинута інфраструктура — дитячий садок, школа, секції, продуктові магазини, пошта, аптеки та інше. Крім цього, поряд зручна транспортна розв’язка, що дозволить швидко дістатись у будь-який куточок міста. Перегляди та заселення можливі з 04.05.2024 року. Код А.3.1.3.5

Ясинуватський пров., 11

1комн. квартира в ЖК «thelakes» пер. Ясинуватский 11, новострой. 25/26 эт дома. 43/18/10м, полностью меблирована, новая бытовая техника, душевая кабина, бойлер, счетчики на воду и тепло, развита инфраструктура, рядом озера. Без животных! Ст.м.Демеевская-10минут пешком, остановка обществ.транспорта. Стоимость-13.000 грн+ ку.

Ясинуватський пров., 11

ЖК в городе Киев