Квартира вільна. Новобуд. Закритий двір, закрита тереторія. Меблі, техніка, Агв. Можна дивитися і заселятися. Бажано сім‘ю, можна з дітками. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам двокімнатну квартиру на Вишеньці(проспект Юності)

Юности проспект, 45, Вишенка, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Оренда 2кв,з індивідуальним газовим опаленням,ремонтом,усіма необхідними меблями і технікою Вільна з 15 вересня ,для порядних платоспроможних людей,без тварин

Оренда 2кв.Вишенька проспект Юності

Оренда 1 кімнатної квартири, р-н Вишенька, пр-т Юності. Низькі комунальні. Для порядних людей на довгий термін. Деталі по телефону.

просп. Юности, 57, Вишенка, Винница, Винницкая 8500.0 UAH
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здам 2 хКІМНАТНУ квартиру на Юності, є меблі, техніка, кімнати окремі, вільна, фото реальні.Ціна 9000+ ком послуги

Юности проспект, 24, Вишенка, Винница, Винницкая 9000.0 UAH

Юности проспект, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 8000.0 UAH

Здам 1 кімнатну квартиру в районі- Вишенька. У квартирі є індивідуальне опалення, євроремонт, нові меблі та техніка. Проведений інтернет. Розташування котеджного комплексу надає зручний доступ до парку та озера, а також до магазинів. Це ідеальне місце для комфортного проживання в затишному та новому житловому приміщенні. У дворі є паркомісця для авто. Для сімейної пари без дітей та тварин. Людей без шкідливих звичок. Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону.

Юности 2-й переулок, 18, Вишенка, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Оренда 1к квартири по проспекту Юності,біля Магігранду і Mc donalds.Ремонт,меблі,техніка.Перша здача,квартира у ідеальному стані.Уся інфраструктура у кроковій доступності.

1к.Вишенька.Проспект Юності.

Квартира вільна. Все як на фото. Меблі, техніка, все є. Можна дивитися і заселятися.Беруть дівчину, жінку, можна з дитиною, можна 2 дівчат.. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Вишеньці(проспект Юності)

Здається 2 кімнатна квартира, просп. Юності. Квартира з меблями та побутовою технікою: холодильник,пралка, 2 телевізори, та ін... Дуже гарний район, поруч озеро, парк, садочки, школи і торгові центри та магазини. Квартира здається із паркомісцем. Воно входить у вартість. Вільна, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам двокімнатну квартиру на Вишеньці на Юності (Ленінський район)

География, Винница