Сдается в аренду большая 2 х комнатная квартира в элитном доме по б-ру Шевченка 150. Квартира находится на 2 этаже 7 ми этажного дома. В квартире есть вся мебель и техника, теплый пол в с/у, 2 кондиционера, видеонаблюдение, сигнализация, экономные коммунальные платежи. Во дворе своя котельная (топят газом) есть генератор , при отключении света - отопление есть. Закрытого типа двор с круглосуточной охраной. Рядом школа, дет. сад, магазины, аптеки, 2 мин пешим ходом до Днепра, пляжа. Стоимость 15 999 грн + ком услуги + 50 % единоразовая комиссия АГ. Обращайтесь в любое удобное для вас время (ключи в АГ)

Аренда большой 2 х комнатной квартиры по б-ру Шевченка 150

Оренда 2к квартири в ЖК Симфонія Квартира знаходиться в центрі міста по бульв. Шевченка 150. Повністю мебльована та з побутовою технікою. З техніки: посудомийна машинка, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, великий телевізор. Індивідуальне опалення, закритий двір. Оренда без тварин. Ціна 24000грн + комунальні послуги. Передплата за 1 місяць та страхова сума. Послуги АН 50% від вартості. Усі деталі за телефоном.

Шевченко бульвар, 150/3, Казбет, Черкассы, Черкасская 24000.0 UAH

Оренда гарної 2 кімнатної квартири Центр, бульвар Шевченка, 243. Є все необхідне, оплата 10000грн.+ КП на місяць. При заселенні оплата: 1 місяць 10000+страхова сума 10000+комісія АН 50% від орендної плати. Вільна до заселення з 28.07.2024.

Оренда гарної 2 кімн. квартири Центр

Здам 1к. кв. в районі площі 700-річчя з якісним ремонтом 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Натяжна стеля, встановлений бойлер, меблі є повністю: 2-х спальне ліжко, телевізор, стільці, холодильник, пральна машинка, шафа... Зручне розташування квартири: поряд магазини «АТБ», «Делікат», торгово-розважальний центр «Депо», Дніпро і міський пляж, магазини, зупинки міського транспорту, недалеко центральна частина міста. Ціна: 9000 грн.+ компослуги. Одноразова комісія АН. Є і інші пропозиції 1-3 кімнатних квартир Запрошуємо до співпраці власників квартир Надаємо допомогу та повний супровід при купівлі-продажу, оренди нерухомості, догляд за нерухомістю якщо господарі не в Черкасах. Телефонуйте

бульвар Шевченка, 472
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда просторої 3-кімн. квартири в самому центрі міста - Бульв. Шевченка, 250 (над магазином «Транзит») - Квартира в гарному стані - Три роздільні кімнати - Загальна площа - 132 м2 - Простора кухня - 23.5 м2 - Вікна виходять на дві сторони, у двір і на бульвар - Квартира укомплектована меблями та оснащена технікою - Кондиціонери - Пральна машинка - Холодильник - Мікрохвильова піч - Бойлер На довготривалий термін (від 6 місяців)! Ціна: 27 000 грн/місяць + комунальні платежі та комісія АН. Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти: "Здано" Дзвоніть прямо зараз!

Простора 3-кімн. квартира в самому центрі міста

Здам 3-к.квартиру , по бул.Шевченка, р-н 700-річча для сімї без тварин. В квартирі хороший жилий стан. Є всі необхідні меблі та техніка. Вікна и лоджия - стклопакети. Лоджия велика - 14 м2. На все лічильники. Поряд вся інфраструктура. Ціна 12 000+КУ Орендна плата за перший і останній месяц + комісия АН 50% одноразово.

Здам в оренду  3 к. квартиру по бул.Шевченка, р-н 700 річча !

Оренда сучасної квартири в центрі Черкас Здається в оренду сучасна двокімнатна квартира в центрі по бульвару Шевченка 150 біля Оскар. Всіма вікнами на вул. Франка, повністю вмебльована та з побутовою технікою. Посудомийна машинка, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, великий телевізор. В одній кімнаті двоспальне ліжко та комод, в іншій - розкладний диван. Без домашніх тварин. Дзвоніть!

Світла квартира ЖК Симфонія 7 хв до Любави

Оренда просторої квартири в ЖК "Симфонія", бул.Шевченка, р-н Казбет. Новий комплекс закритого типу, своя парковка, затишна зона відпочинку, відеонагляд. 1+1 - простора кухня студія та окрема спальня + лоджія. Сучасна квартира, з новим ремонтом, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання, посудомийна машина, кондиціонер, бойлер, індивідуальне газове опалення, що дозволяє значно економити на ком. послугах, тепла підлога. Порядні та спокійні сусіди. Поряд вся інфраструктура зупинки, магазини, супермаркети, ресторани, банки, аптеки, парк, Дніпро та пляж. Здається для порядних та охайних людей! Вартість оренди 15000грн.+ком.послуги, оплата за перший місяць та страхова сума, комісія агенства 9000грн. разово.

Оренда нової квартири,студія+окрема спальня ЖК Симфонія