Пропонуємо в оренду однокімнатну квартиру по вул. Вернигори, 21 на комфортному другому поверсі, з економними комунальними платежами. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, світла та затишна. На усе встановлено лічильники, взимку дуже тепло. Встановлено газову колонку, тому є постійно гаряча вода. Орендна плата в місяць складає 8000 грн. + к.п. При складанні договору оренди оплата першого місяця, страховий платіж 8000 грн. + 50% послуги агенції нерухомості одноразово. Вільна до заселення.

Оренда затишної 1-ї квартири по вул. Вернигори, 21

Перша здача. Оренда стильної квартири в центральній частині міста (Гоголя/О.Дашковича) Дизайнерський ремонт, якісні матеріли, меблі індивідуального замовлення. Квартира затишна та комфортна, все продумано до дрібниць. Зручне планування: * кухня-студія з робочою, обідньою та релакс зонами; * окрема спальня з гардеробною кімнатою; * просторий санвузол. Нові меблі та техніка, є зручний диван, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, інша побутова техніка. Це ідеальний варіант для 1-2 людей, які цінують свій комфорт. Новий будинок, лічильники на все, є тепловий лічильник на квартиру, інтернет, СВІТЛО Є! Все необхідне в кроковому доступі. Оренда довгострокова для порядних, платоспроможних людей. Вартість оренди 24000 грн/міс. Оплата за місяць оренди плюс гарантійний платіж. Послуги агентства 50% від першого місяця оренди. Перегляд по домовленості, ключі в агентстві. Наталія.

Перша здача, все нове, центр, СВІТЛО Є

Здається в оренду 1 кімнатна квартира - студія зі свіжим ремонтом та новими меблями. Квартира облаштована необхідною побутовою технікою: холодильник, бойлер, пральна машина, індивідуальний електрокотел, кондиціонер, невеликі комунальні послуги. Без тварин. Вартість оренди 11000 грн + комунальні послуги. При заселенні оплачується перший і останній місяць. Комісія АН 50% одноразаво при заселенні.

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Чорновола, р-н Зеленої

Терміново! Оренда 1-к квартири на Залізняка. В квартирі зроблений свіжий косметичний ремонт, засклений балкон. Квартира здається з всіма необхідими меблями та технікою. Встановлений бойлер. В будинку є ОСББ Здається на довготривалу оренду. Показуємо у зручний для вас час Оплата за перший місяць та страховий платіж ( в розмірі місячної оренди) Комісія АН 50%

Терміново! Оренда 1-к квартири на Залізняка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку Грушевського 110,комфортний 4 поверх ,квартира укомплектована всіма необхідними меблями (кухонні меблі ,шафи ,ліжко ,диван ) та технікою (кондиціонер ,духовка ,варильна поверхня ,витяжка ,пральна машина ,сушильна машина ).Також є можливість орендувати гараж в гаражному комплексі поруч з будинком .Вартість 25000+кп При підписанні договору оплата за перший та страховий місяць та 50% послуги ріелтора разово .

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку

Оренда 1 кімн. ква-ри, ПЗР, вул. Ярославська 6-й поверх. Жилий стан, склопакети. Велика кімната з іншою. Мебльована. Холодильник. Без пральної машини. 6000 грн+к.п. Передплата за перший місяць проживання + страхова сума. Послуги АН 50% одноразово.

Оренда 1 кімн. ква-ри, ПЗР

Центральна Митниця, ЖК Сімейний. Вул.Гагаріна 29. Оренда однокімнатної квартири на комфортному третьому поверсі! Закрита територія. Розвинута інфраструктура, кавярня, супермаркет, зупинка, паркування, центр міста, Дніпро у пішій доступності. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання, в кімнаті всі нові меблі, необхідна побутова техніка. Вітражні вікна, автономне опалення. Вбиральня. На все встановлені лічильники, низькі комунальні платежі. Проживання без тварин та діток. Оплата за перший місяць проживання 15000+страхова сума 15000+комісія АН 50% від місячної вартості після підписання договору. 15000+к/п Заселення з 01.09 дивитись можна раніше

Центральна Митниця, ЖК Сімейний.

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Андорра. Квартира з автономним газовим опаленням, тепла підлога, нові меблі та техніка. Двір закритого типу з великим дитячим майданчиком та мангальною зоною з альтанками, охорона території, місця для паркуваня авто. Щомісячна оплата 14 тис. + комунальні послуги, домашні тварини також можливо, все обговорюється.

владелец
Смелянская улица, 122А, Сосновский, Черкассы, Черкасская 14000.0 UAH

Сдается в долгосрочную аренду 1-ком квартира в центре ЮЗР, ул. Сумгаитский. Прекрасная транспортная развязка, много магазинов. Квартира чистая, меблированная, есть 2-спальная кровать с отличным ортопедическим матрасом, стенка, кухонная мебель, бытовая техника - современный холодильник, стиралка, микроволновка, пылесос. С/у сумм., плитка, новая сантехника. Окна выходят в тихий двор. Кажется одному лицу или паре без детей и животных. Цена: 8500 грн. + к. п. Комиссия АН 50%

Сумгаитская улица, 20, Сосновский, Черкассы, Черкасская 8500.0 UAH

Здається одна кімнатна квартира на другому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Вулиця Маршала Красовського будинок 6. Квартира мебльована: двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа, кухонні меблі. Побутова техніка: пральна машина, холодильник кондиціонер, мікрохвильова піч, газова колонка. Всі запитання по телефону Ан 50%

Здається однокімнатна квартира

Пропонується в оренду 1- кім. кв. у новому будинку, вул. Гагаріна, 53/10/М, простора квартира з гарним ремонтом, повністю укомплектована усим необхідним для комфортного поживання, меблІ, техніка, побутове приладдя ін., стоять ліч. на все, є бойлер, ціна 18000грн. + ком. посл.

Здам 1-кім. кв. у новому буд., митниця-центр

Оренда 1-кімнатної квартири в центрі міста! Квартира знаходиться на 3-му поверсі 18-поверхового будинку (так званий «югославській» будинок), розташованого по вул. Пастерівській. Район з високо розвиненою інфраструктурою, відмінним транспортним сполученням. Затишне житло у доброму технічному стані з необхідним для проживання комплектом меблів та побутової техніки загальною площею 38, 3м2. Телефонуйте знайомтеся живіть із задоволенням! Орендна плата 8000 грн./міс.+ комунальні платежі.

Пастеровская улица, 11, Центр, Черкассы, Черкасская 8000.0 UAH

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Прикордонника Лазаренко. Квартира в гарному житловому стані. Зроблений косметичний ремонт (поклеїні шпалери, потягнута стеля) Є всі необхідні меблі та техніка: ГАЗОВА ПЛИТА! холодильник, пральна машинка, розкладний ортопедичний диван. Встановлено лічильники. Поруч розташована зручна цілодобова парковка та фітнес-центр "Sport Life" , базар, магазини, школа. Можно з вихованим котиком. Телефонуйте домовимось на перегляд. Ціна 6500+к/у. Передоплата за перший та страхова сума,комісія АН 50% одноразово.

можно с животными
Ярославська вул., 8/1

Здається у довгострокову оренду 2к квартира неподалік від центру, район Пастерівська. Новий будинок, кухня-студія обєднана з вітальнею та одна велика окрема кімната. Закритий двір! Є можливість довезти пральну машину за потребою, без холодильника. Є бойлер, розкладний диван, шафа-купе, шафи в кімнаті, кухонні меблі, плита, кондиціонер, інтернет. 2 ліфти - пасажирський та грузовий! Сучасний ремонт, засклений балкон, на все є лічильники. Поруч вся інфраструктура - магазини, банки, кафе, поліклініка, ринок, зупинки, центр міста в 10 хвилинах пішки. Ціна - 10500+ком.послуги Оплата - перший місяць+залог (10500)+50% комісія АН одноразово. Подробиці за телефоном 06******68

Центр! Закритий двір, новий будинок! Простора євродвушка в оренду

Здається чудова 1к квартира, вул. Корольова, біля стадіону Охайна та світла квартира, тільки сімейна пара! Оплата складає 9500 + 9500 страхова сума, ком. послуги, 50% комісія АН (одноразово)

Здам 1к квартиру, Корольова

Здам гарну смарт квартиру однокімнатна на довгий термін частково мебелована, е маклаут,вода,свет,по лічильнику.Опаленя єлектро,двутарифний лічильник. Знаходеця Одеська 14 раен Мясного дома. Можна з маленькой твариною,доп 100гр

Однушка на улице Одесской !!!

Пропоную вашій увазі сучасну квартиру новому будинку. Зручний 4 поверх Виконаний якісний ремонт Квартира оснащена всією необхідноб технікою і меблями. Є бойлер , холодильник,пралка. Зручне розташування- центр міста. Оплата за перший місяць і страхова сумма в такому ж розмірі Комісія АН 50% від одного місяця єдиноразово За детальною інформацією звертайтесь Юлія Вікторівна 0633023262

Гоголя, 261

Пропонуємо в оренду однокімнатну квартиру в самому центрі міста. Студія, загальною площею 31 м.кв. Є все для комфортного проживання. Укомплектована кухня з побутовою технікою, велике ліжко для відпочинку, вмістка шафа. Гаряча вода постійно - наявність сучасної газової колонки. В наявності лічильники на газ, воду та світло. Орендна плата 13000 грн.+ ком.послуги. Передплата перший місяць та гарантійний платіж 13000 грн. Комісія АН 50% одноразово.

Смілянська, 38

Краса та комфорт поєднанні в кожному м2. Сучасний, дорогий ремонт з правильним зонуванням простору та управлінням освітлення. Будучи досить яскравим та помітним стилем, лофт робить акцент на індустріальних рисах дизайну. Високі стелі, багато світла та відсутність перегородок створюють ефект безперервності житлового простору. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Класною фішкою є рулонні штори блекаут, які дають можливість робити затемнення вдень та використовувати проектор для перегляду фільмів. З вікон відкривається розкішний вид на місто. Для вашої безпеки встановлена сигналізація. Лічильники на світло, воду та на тепло встановлені в квартирі. Тут Ви зможете жити в кайф. Квартира знаходиться в новому будинку, в престижному районі міста "Казбет", по вул. Грушевського 110. Оплата 25000 грн+КП. Обовязкова страхова сума 25000 грн. Комісія АН 50%.телефонуйте 09******93.

Оренда класної квартири в районі Казбет

На довгий термін здається класна, стильна, сучасна однокімнатна квартира в НОВОМУ ЖК "Другий Парковий", по вул. Генерала Путейка, в ПЗР. ПЕРЕВАГАМИ цієї квартири є: ЯКІСНО виконаний ремонт в сучасному стилі; НОВІ функціональні меблі та побутова техніка; АВТОНОМНЕ газове опалення (суттєво знижує оплату ком.послуг); будинок утеплений зовні; ЗАКРИТА, охороняєма територія з дитячим та спортивним майданчиком... ВЛАСНЕ парковочне місце, під цілодобовим відеонаглядом. Чудово розвинена інфраструктура для комфортного проживання (школи, садочки, магазини, зупинки, ринок). ВАМ буде комфортно проживати в цій квартирі! Вартість орендної плати в місяць 12000 грн. + к.п. (дуже економні), оплата перший та останній, комісія АН 50% ОДНОРАЗОВО при оформленні договору оренди. Вільна!!! Ключі в Агенції, покажемо з великим задоволенням в зручний для Вас час. Менеджер Оксана 09******44, 09******76.

ОРЕНДА сучасної однушки в НОВОБУДОВІ!

Здається квартира студія в новобудові яка знаходиться по вулиці "О.Дашкевича" 3. В квартирі зроблений якісний авторський ремонт. Повністю мебльована та обладнана такою побутовою технікою як : пральна машина , холодильник,бойлер, кондиціонер та інше. Розташована в дуже зручній локації , поруч є : ТРЦ "Хрещатик - Сіті" , ресторани, кафе, магазини, пошта, аптека, зупинки та все що необхідно для комфортного проживання. Ціна 17000 + ком. послуги та комісія АН.

Оренда розкішної квартири в самому центрі міста

Здається в оренду затишна й тепла 1-кімн. кв. на першому поверсі цегляного будинку в центрі міста на площі Слави (навпроти ТРЦ "Любава"). Велика житлова кімната та простора кухня -- збільшені за рахунок балконів, місткий санвузол. Відмінний жилий стан, зроблений кап. ремонт: стяжка стін та стелі, підлога -- ламінат та плитка, вікна -- склопакети + грати, якісна дер. столярка, "тепла" підлога. Вхідні металеві та дер. двері. Є всі лічильники, встановлений вод. фільтр. Проведений Інтернет та сигналізація. Вікна помешкання виходять на зелену зону прибудинкової території Меблі: вбудована кухня, 2-спальне ліжко, шафа-купе, меблі у передпокої, тумбочки, столи, стільці. Побутова техніка: 2-конт. газ. котел, газова плита, 2-кам. холодильник, пральна машина, СВЧ-піч, ел/духовка. Залишається посуд та різне кухонне начиння. Зручне й тихе місце розташування, потужно розвинута інфраструктура центру міста: поруч 2 школи, дитсадочки, Дитячий парк, Главпоштамт, банки, держ. установи, магазини, супермаркети, ТРЦ "Любава", мед. заклади, заклади гром. харчування тощо. Якісне сполучення гром. транспорту. Без домашніх тварин! Категорично заборонено палити! Оплата за оренду: 10000 грн/міс + комунальні послуги -- щомісячно. Одразу проплата за перший та останній місяці + 50% комісія АН (одноразово). ВИБАЧТЕ! По даному обєкту з АН не співпрацюємо.

Оренда хорошої 1-ки з рем-м та авт/опал., центр, ТРЦ "Любава" (п3)

Пропонуємо до оренди 1-кім. квартиру, чудове місце розташування Митниця, видова для проживання є всі умови: Інтернет, Бойлер, Пральна машинка, холодильник. (На фото техніка немає) Шукаємо порядних людей на довгий термін. Після заключення договору сумма оренди складає 8000грн (перший ) + 8000грн (страхова)+50% від вартості комісія АН. Запрошуємо на перегляд Можливе проживання з тваринками.

Нова ціна! Перша здача "Новий обєкт" 1-кім. квартира вул. Гагаріна

Пропонуємо в оренду 1-кімнатну квартиру по вул. М.Залізняка (р-н Водоканалу). Квартира в скромному жилому стані. Є двоспальне ліжко, шафа, холодильник, електрочайник. Є готове місце для підключення пральної машини. Невеликі комунальні платежі, встановлені лічильники. 4500грн.+комплатежі, послуги АН Оплата за перший та останній місяці.

1-кімн. квартира, вул. М.Залізняка
1 - 24 из 28 результатов