В будинку постійно є світло!!! Центр міста. 2-х кімнатна квартира на 4-му поверсі по вул. Хрещатик. Пішки до ТЦ Любава 3 хвилини, до Будинку Торгівлі - 15 хвилин. Район з високо розвиненою інфраструктурою, відмінним транспортним сполученням. Вітальня з телевізором та диваном, у спальні два ліжка та великий балкон, туалет та ванна кімната окремо. Затишне житло у доброму технічному стані з необхідним для проживання комплектом меблів та побутової техніки. Орендна плата 11000 грн./міс.+ комунальні платежі.

власник
Оренда 2-кімнатної квартири в центрі міста

До Вашої уваги здається двохкімнатна квартира в розвинутому районі Юзр міста Черкас. В квартирі та поруч з будинком є все необхідне для комфортного життя. Більше інформації по телефону.

Оренда. 2ка. Юзр. Вул. Сумгаїтська

Оренда 2 кімнатної квартири по вул. Смілянська, 130 р-н Літака Здається в довгострокову оренду двокімнатна квартира по вул. Смілянська, 130. Дві роздільні кімнати, великий балкон косметичний ремонт, на полу паркет, санвузол роздільний, душова кабіна. Квартира мебльована, укомплектована побутовою технікою: двохкамерний холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор, диван, односпальне ліжко, крісло, журнальний столик, шафи, кладова для речей. Квартира знаходиться на першому поверсі, 14-ти поверхового будинку, вікна виходять у тихий затишний двір, ролети на вікнах. Здається на тривалий термін, бажано для сімейної пари. Без тварин. Орендна плата 8500 грн/міс+ комунальні послуги. При заселенні сплачується орендна плата за перший місяць, страховий платіж у розмірі 8500 та комісія АН – 50 % вартості від одного місяця. Ключі в агентстві, є відеоогляд, скину по запиту

2*х кімнатна квартира вул. Смілянська 130 район Літака

Квартира один в один как на фото, звоните, показы в любое время. Без животных! С детьми от 10 лет ! улица 30-летия Победы, 40

ЮЗР Двушка!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться в районі Шкільна по вулиці Чорновола. 2 окремі кімнати є пральна машина та холодильник. В квартирі немає особливого ремонту але є необхідне для проживання. 4 поверх 2 х підїздного будинку. Гарне місцерозташування поруч вся необхідна інфраструктура аптеки, магазини, банк, школи та садочки, зупинка громадського транспорту. За бажанням орендаря покращити умови в квартирі ( переклеїти шпалери, постелити лінолеум і т.д ) можливо в ціну орендної плати. Звертайтесь покажу у зручний час ключі в агентстві.

2 кімнатна квартира бюджетна

здам 2-х кімнатну квартиру а Центрі міста, вул Грушевського, 8/12/Ц, 115м2, два санвузи, дві роздільні кімнати, кухня студія, три кондиціонери, вся побутова техніка, є лічильник на газ, електроенергію, тепло, воду, гарно розвинена інфраструктура, поря супурмаркет, садочоу, школа, зупинка, 800 дол США + компослуги, 50% послуги АН

здам 2-х кімнатну квартиру а Центрі міста, вул Грушевського

Перша здача. Здається двокімнатну квартиру, на десятому поверсі сімнадцяти поверхового будинку. Пушкіна 33. Квартира мебльована: двоспальне ліжко, великий диван, шафи-купе, кухонні меблі. Битова техніка: пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, бойлер, кондиціонер. Всі запитання по телефону Ан 50%

Здається двокімнатну квартиру перша здача

ПЗР. Проспект Перемоги б.22 Здаю свою двокімнатну квартиру. Уважно читайте умови заселення. Телефонуйте лише тоді, коли вам умови заселення підходять. Ріелтори не дзвоніть, не забирайте мій час ! 1. Здаю на тривалий термін щонайменше один рік. 2. Тільки для некурців !!! Хто любить покурити в квартирі iqos електронні сигарети вейпи та кальяни теж НЕ дзвоніть. 3.Квартира пропонується до оренди для сімейної пари або пари з однією дитиною шкільного віку. Буде вільна з 1 серпня. Все поруч зупинка транспорту, магазини, аптеки, школи, парк. Два ліжка, новий холодильник, шафа для речей. 4.Без тварин гризунів та птахів. Оплата 7000 грн., + комм.пл., залог.

Сдаю в оренду 2к.кв. ПЗР

Квартира не кутова, розташована на 6 поверсі по проспекту Перемоги. Кімнати роздільні та виходять на дві сторони. В квартирі виконаний косметичний ремонт, частково замінені вікна, встановлені лічильники на всі комунікації. На будинок встановлений лічильник тепла, що значно зекономить ваші кошти на оплаті комунальних платежів. Будинок знаходиться на балансі ОСББ, тому чистий під’їзд та доглянута прибудинкова територія вам точно гарантовані. В квартирі є всі меблі та техніка, які потрібні для комфортного проживання. Будинок має вдалу локацію, оскільки поряд знаходиться парк та зоопарк, магазини та кафе, дитячі майданчики, дитячий садочок та школа, поліклініки та лікарні, зупинки громадського транспорту у всіх напрямках. До центру міста на авто 10 хв. Вартість оренди становить 8000 грн. + комунальні платежі. При підписанні договору орендар сплачує 8000 грн. + 8000 грн. страховий платіж + 4000 грн. послуги АН єдиноразово. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд.

Оренда   2 кімнатної квартири р-н Літака.

Здам в оренду 2 кімнатну квартиру на Митниці, по вул..Жужоми,7. Елітний житловий комплекс, гарні порядні сусіди, закритий двір. Квартира з ремонтом, мебльована, є холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер. На всі комунальні послуги стоять лічильники. Квартира розташована на зручному 3-му поверсі. З вікон прямий вид на Дніпро. Найкращий район міста. Поряд Митницький пляж, Долина троянд, чудове місце для прогулянок та занять спортом. Або ж просто спокійного відпочинку за чашечкою кави, милуючись краєвидами Дніпра. Вартість 18 000 грн/міс та комунальні послуги. Комісія АН 50%. Телефонуйте, показ за домовленістю.

Жужоми Сержанта вул., 7

Пропонуємо для довготермінової оренди 2 кімнатну квартиру в центрі (німецький будинок). Вид з вікон на Дніпро і Батьківщину-мати. Перша здача. Чиста, охайна. Обладнана всім необхідним. Нові вікна з максимальним ступенем енергоефективності і захисту від шуму. Будинок в самому центрі міста. Закрита територія. Будинок обладнаний генератором на випадок екстрених ситуацій для забезпечення опалення та водопостачання.

власник
Шевченка, 200

Вільна з 1 липня. Здаю 2х кімнатну квартиру в Центрі, вул. Смілянська 2/1, на 6 поверсі. Вікна у двір. Новий будинок. Квартира із новим сучасним ремонтом. Дві окремі кімнати. Два балкони, два санвузли. Підлога з підігрівом в кухні та в санвузлах. Квартира простора 73м2, тепла та приємна. Дві окремі кімнати. Повністю мебльова та з новою побутовою технікою: +посудомийна машина, +холодильник, +електрична варочна панель, +духова шафа, +мікрохвильова піч, +кондиціонер, +пральна машина автомат, +бойлер, +++три телевізори. БЕЗ одіял, подушок і без посуду. Місцерозташування будинку вдале та зручне - сам центр міста, і в той же час тут тихо і спокійно. В підїзді є консєрж, яка чужих не впустить ні за яких обставин). Без тварин. Ціна 20 000грн + всі комунальні послуги ( на опалення в квартирі є власний лічильник) Передплата за перший місяць + страхувальна сума + комісія агентства.

Здаю 2х кв ЦЕНТР, вул. Смілянська 2/1, в новобудові

-Здаєттся двокімнатної квартира. -ЖК Форест ( вул. Смілянска ) -Вартість оренди 17 000 грн/міс+к.у. -Новобудова -Закритий двір, дитячий майданчик, парковка. -Є всі необхідні меблі і якісна техніка для комфортного життя. ( посудомийка, 2шт ТВ, диван, ліжко, підігрів підлоги сан.вузла і кухні, бойлер, холодильник, пральна машина, кондиціонер, електро котел, роутер, мікрохвильова піч і шафа-купе, відеодомофон). -Розвинена інфраструктура ( магазин, зупинка, парк, лікарня

власник
Жк Форест 2-кім.кв. в новобудові

Квартира в гарному стані, мебльована, склопакети, гарний вид на місто, вдале розсташування, інтернет, холодильник, стіральна машина, бойлер, телевізор, Від власника. Ціна 10000 грн. Розсташована по вул. Чорновола,71 Можлива співпраця з рієлторами.

власник
здаю 2-х кімнатну квартиру по Чорновола,71