Оренда повноцінної двокімнатної квартири в сучасному ЖК Графський - Новобудова, закритий двір, автоматичні ворота, парковка. - Зроблений сучасний ремонт ( підігрів підлоги, гардероб, відеодомофон, лічильник Тепла ) - Є вся необхідна техніка і меблі - Поряд : центр, школа, садок, зупинка, магазин. Агенція Нерухомості Вектор

Байди Вишневецького, 68

Сдается в аренду большая 2 х комнатная квартира в элитном доме по б-ру Шевченка 150. Квартира находится на 2 этаже 7 ми этажного дома. В квартире есть вся мебель и техника, теплый пол в с/у, 2 кондиционера, видеонаблюдение, сигнализация, экономные коммунальные платежи. Во дворе своя котельная (топят газом) есть генератор , при отключении света - отопление есть. Закрытого типа двор с круглосуточной охраной. Рядом школа, дет. сад, магазины, аптеки, 2 мин пешим ходом до Днепра, пляжа. Стоимость 15 999 грн + ком услуги + 50 % единоразовая комиссия АГ. Обращайтесь в любое удобное для вас время (ключи в АГ)

Аренда большой 2 х комнатной квартиры по б-ру Шевченка 150

Актуально! Здаю в оренду 2х кімн.кв Район Сєдова, вул. Новопречистенська 63. На 7 поверсі. Квартира чиста, повністю мебльована, з побутової техніки: холодильник, пральна машина автомат, бойлер, телевізор, кондиціонер, газова плита. Вільна. Для сімї, можна з дітками, без тварин. 11000грн + всі ком.послуги Передплата за перший місяць 11000грн + страхувальна сума 11000грн + комісія агентства 50%.

Здаю 2х кімн.кв, вул. Новопречистенська 63

Здається виключно для родини - Матері та дочки, або двох сестер, можливо подруг (по домовленості). Можливо для однієї жінки. Кімнати окремі (дивіться план квартири), одна кімната з балконом. З більшої (що з балконом) кімнати, власник можуть зробити Вам вітальню, забрати ліжко і поставити диван. Увага! (в тій кімнаті яка закрита) один раз/два рази на тиждень, можливо буде ночувати власниця, не частіше. Жінка 50 років. Не надокучлива. Фото відповідають дійсності, в кімнатах ліжка двоспальні з ортопедичними матрацами, шафи для вашого одягу та речей. Комод та інші меблі. Кухня мебльована, двокамерний холодильник, мікрохвильовка, бойлер, пральна машина. Вдале розташування квартири, 4 поверх, газова плита та інше. До ринку Сідова та Б. Шевченка - 5-ть хвилин ходу. До Депот Центр - 14 хвилин ходу. Неподалік Делікат що на Речовому ринку, АТБ та багато інших магазинів. Зупинки громадського транспорту в різні райони міста та передмістя. Центр міста - 25 хвилин пішого ходу. 7500 грн. + ком. послуги. На все лічильники. 1/3 за тепло взимку буде оплачувати власниця. + страховий платіж 7500 грн. (повертається при виїзді з квартири). + разово 50% комісія АН при заселенні в квартиру.

2-х к кв р-н В. Чорновола - Благовісна, Сідова, Ремонт, меблі, техніка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Оренда двокімнатної квартири в тихому центрі міста, Гоголя - Криваліївська. - Будинок цегляний, квартира не кутова, тепла. - Квартира в гарному житловому стані, є всі необхідні меблі і техніка. - Розвинена інфраструктура, є все необхідне поряд. Агенція Нерухомості Вектор

Двокімнатна квартира в тихому центрі

Термінова здача 2 кімнатної квартири в рні Сідова по вул Амброса (Орджонікідзе) 2/5/п, 45м2, кухня 6м2, не кутова, кімнати на дві сторони, балкон, жилий стан, меблі, холодильник та пральна машина. 8500+к/п+страхова сума +АН 50%

Здам терміново 2 кімнатну квартиру

АКТУАЛЬНО! Здається 2-кім квартира, р-н ДЕПОТ, вул. Гоголя, 3/5/П, косметичний ремонт, склопакети, заміна труб, на все лічильники, газова колонка, кімната роздільні, мебльована - нове 2-спальне ліжко з ортопедичним матрасом, стінка, вбудована кухня, кухонний столик, побутова техніка - холодильник, пральна машина-автомат, кавоварка, електрочайник, балкон засклений, склопакет, поруч д/с, школа №9, зупинка, ЧДТУ. Для порядної родини. 9000грн+к.п Предоплата за 2 місяці Комісія АН 50% Показуємо за домовленістю, телефонуйте.

Орендв 2-кім кв, р-н ДЕПОТ, вул. Гоголя, 3/5/П

Здається в оренду двокімнатна квартира в найсучаснішому районі міста з прекрасними краєвидами, біговими і вело доріжками, розвиненою інфраструктурою. Поруч будинка є автомобільна стоянка, автобусна зупинка, школа, садочки , магазини, аптека , набережна і місцевий пляж.

владелец
Героев Днепра улица, 5, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 15000.0 UAH

Квартира в отличном состоянии, есть вся необходимая мебель и бытовая техника, кухонный гарнитур, холодильник, стиральная машина автомат, ТВ, пылесос, печь СВЧ, посуда, бойлер, Интернет. Квартира чистая, светлая и уютная. На длительный срок. 10 000 грн. + ком. услуги. Хорошее месторасположение, ул. Пионерская - б. Шевченко, рядом школа, Днепр, супермаркеты, магазины, рынок, остановки, отличная транспортная развязка. В доме свет НЕ ВЫКЛЮЧАЮТ! Показ в любое удобное время. Актуальное предложение!

2-х комн. квартира в отличном состоянии в ЦЕНТРЕ. Актуально!

Оренда 2к квартири в ЖК Симфонія Квартира знаходиться в центрі міста по бульв. Шевченка 150. Повністю мебльована та з побутовою технікою. З техніки: посудомийна машинка, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, великий телевізор. Індивідуальне опалення, закритий двір. Оренда без тварин. Ціна 24000грн + комунальні послуги. Передплата за 1 місяць та страхова сума. Послуги АН 50% від вартості. Усі деталі за телефоном.

Шевченко бульвар, 150/3, Казбет, Черкассы, Черкасская 24000.0 UAH

Оренда гарної 2 кімнатної квартири Центр, бульвар Шевченка, 243. Є все необхідне, оплата 10000грн.+ КП на місяць. При заселенні оплата: 1 місяць 10000+страхова сума 10000+комісія АН 50% від орендної плати. Вільна до заселення з 28.07.2024.

Оренда гарної 2 кімн. квартири Центр

Здається 2 кім.кв вул.Седова-ул.Надпiльна 3/9П. Гарний стан кімнати окремі, меблі, холодильник, пралка,кондиціонер,посуд.., 13000 +ком.послуги Передоплата 2 міс

Здається 2 кім кв р-н Седова Надпільна

Квартира має велику студію з гардеробной та окрему кімнату з балконом, також на балконі є невеличкий підвал. Кондиціонер, бойлер, холодильник, пральна машина, сигналізація. вул. Новопречистенська 4/1 Показ в любое время ключи в АН

Двушка на Днепроплазе!

Терміново здається 2к квартира на митниці в гарному жилому стані. Знаходиться на 4му поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира утеплена з вулиці, в одній кімнаті та кухні стоять склопакети. Великий балкон та коридор. Повністю мебльована всім необхідним, також є вся техніка (крім пральної машини). Вартість – 9500 грн +ком. послуги, оплата за перший місяць оренди +гарантійний платіж 9500 грн. Додатково оплачується комісія АН –50% від місячної оренди.

можно с животными
Героїв Дніпра вул., 85

Здам 2 кімнатну квартиру в районі річкового вокзалу по вул. Нижня Горова, косметичний ремонт, чиста, охайна, частково мебльована, холодильник, пральна машинка, бойлер. Ціна 8000 гривень+комунальні послуги. Плата за 2 місяці. Послуги АН 50%. Для порядної пари без шкідливих звичок, можливо з дитиною шкільного віку на тривалий термін.

Здам 2 кімнатну квартиру в районі річкового вокзалу

Пропонується до оренди гарна 2 кімнатна квартира загальною площею 52 м.кв., на 1 поверсі 9 поверхового будинку по вул. Толстого, район Грузпорт. - Буревісник. Гарна електропроводка, нові сантехнічні труби, плитка на кухні і в санвузлі, зовнішнє якісне утеплення, під балконом є сховище, балкон засклений, є кладовка, на балконі проведені регістри, по квартирі теплий ламінат і лінолеум, грати на вікнах, в наявності всі меблі та техніка в т.ч. бойлер та кондиціонер. Зручне розташування будинку. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Ціна 10000 грн. + к.п., оплата за перший і останній місяць. Послуги АН 50% від місячної суми оренди.

Пропонуємо в оренду 2-х кімнатну квартиру

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира студія з новим дизайнерським ремонтом зробленим з якісних та дорогих матеріалів. Квартира розташована в центрі міста в ЖК Резиденція по вулиці Гоголя. Житло повністю мебльоване та обладнане побутовою технікою. Поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання така як: магазини, школа, ТРЦ, кафе та ресторани, навчальні та розважальні заклади, зручна транспортна розвязка та багато іншого. Запрошуємо на перегляд.

Оренда квартири в центрі міста в новобудові

Здам 2 кімнатну квартиру по вул. Рябоконя, Поряд Файно маркет, 5/5/П, 44/28/6, мебльована (на фото ще не має, в реальності Вже стоіть) косметичний ремонт,пральна машинка, мікрохвильова піч, 7000грн.+ком.услуги. Плата за 2 міс. Послуги Ан 50%.

Сдам 2 комнатную квартиру по ул. Рябоконя в жилом состоянии

Пропоную в оренду 2-во кімнатну квартиру в районі вулиць Сєдова-Волкова в цегляному будинку на першому поверсі двоповерхового будинку. Квартира в гарному стані індивідуальне опалення ,газова плита, вода по лічильнику.В квартирі є 6 спальних місць тобто (2 дивана та два ліжка). Поряд гарно розвинена інфраструктура аптеки, відділення банків, магазини, ринок Сєдова, зупинки. Орендна плата становить 7800 грн за перший місяць проживання+страхова сума 7800 грн,послуги агенції 4000 грн одноразово. Перегляди за попередньою домовленістю.Перегляди з 06.05. 2024 р. Запрошую до переглядів.

Пропоную в оренду 2 кімнатну квартиру

Здаю в оренду 2х кімн.квартира, район Митниця. В новому будинку, вул. Героїв Дніпра 23. на 11 поверсі. В будинку два ліфти, є пандус. В квартирі новий ремонт, повністю з усіма необхідними меблями та технікою. В квартирі є індивідуальний лічильник на опалення. Спальня окрема. Зал прохідний. Спальні місця: кругле двухспальне ліжко та розкладний диван. Є ДВА кондиціонери, плазмові телевізори 3 шт, холодильник, пральна машина, бойлер, посудомийна машина, пилосос, вбудована Кухонна техніка. Здається на довготривалий термін. БЕЗ тварин. Поруч ТРЦ Дніпроплаза, пляж, магазини, школа, садочок, банк, Спортлайф. 17 000 грн + всі комунальні послуги. Передплата за перший місяць + страхувальна сума + комісія агентства 50%.

Здаю 2х кімн.кв МИТНИЦЯ, вул. Героїв Дніпра 23

Оренда сучасної квартири в центрі Черкас Здається в оренду сучасна двокімнатна квартира в центрі по бульвару Шевченка 150 біля Оскар. Всіма вікнами на вул. Франка, повністю вмебльована та з побутовою технікою. Посудомийна машинка, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, великий телевізор. В одній кімнаті двоспальне ліжко та комод, в іншій - розкладний диван. Без домашніх тварин. Дзвоніть!

Світла квартира ЖК Симфонія 7 хв до Любави

Пропонуємо в довгострокову оренду двокімнатну квартиру в новобудові по вул. Нижня Горова. Квартира мебльована, 2 ліжка, диван розкладний, шафа, пральна машина, холодильник, виведені комунікації під кондиціонер. Встановлені МП вікна, 2 балкони. Квартира світла простора, в квартирі, ще ніхто не проживав. На все є лічильники. Поруч школи та дитсадки, магазини, аптеки, банкомати, зупинки громадського транспорту, прекрасний вид на Дніпро, екологічний район. Бажано сімя, без тварин. Орендна плата в місяць складає 14900+ комунальні платежі. Оплата за перший і останній місяць. Послуги АН 50% від місячної суми оренди. Перегляди за домовленістю. Телефонуйте. Можливо це саме Ваш варіант!!!

Сдам 2-х кімнатну квартиру р-н Дніпроплази (новобудова)

Оренда 2 кмн квартири вул Героїв Дніпра,центральна Митниця,новобудова,закритий двір. Кімнати роздільні. Гарна і простора квартира. Зроблений якісний ремонт сучасний. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями,також вся побутова техніка. Ціна 16000 грн+комунальні послуги. Гарний краєвид на саме Дніпро. Квартира звільняється,перегляди за домовленістю

Оренда 2 кмн квартири Героїв Дніпра,новобудова

Тетяна Павлівна. Довгострокова оренда 2-кв., р-н ЦЕНТР, біля ЗАГСу, 3/5/Ц. Вікна квартири виходять на дві сторони будинку. ЦЕГЛЯНИЙ ТЕПЛИЙ БУДИНОК. Товщина стін 60 см. Загальна площа 48.3 м2, житлова 29.3 м2. По всій квартирі склопакети. Балкон утеплений, с/п. Зал 15.9 м2 прохідний, спальня 13.4 м2. Стан житловий. Санвузол роздільний. Є комора. Лічильники на все. Завдяки газовій колонці в квартирі завжди є гаряча вода. В квартирі є все необхідне для проживання: телевізор "SAMSUNG", холодильник, пральна машина "Bauknecht", німецька швейна машина " NAUMANN", пилесос "SAMSUNG", дошка для прасування, сушарка, меблі: два дивани розкладні, ліжко односпальне, три шафи, два серванти, крісла -2 шт., письмовий стіл, стільці. Також є постільна білизна, посуд. Вартість 7 000 грн.+ страхова сума 7 000 грн. + АН 3 500 грн. разово. Додатково комунальні платежі.

ул. Верхняя Горова, 52, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 7000.0 UAH