Оренда повноцінної двокімнатної квартири в сучасному ЖК Графський - Новобудова, закритий двір, автоматичні ворота, парковка. - Зроблений сучасний ремонт ( підігрів підлоги, гардероб, відеодомофон, лічильник Тепла ) - Є вся необхідна техніка і меблі - Поряд : центр, школа, садок, зупинка, магазин. Агенція Нерухомості Вектор

Байди Вишневецького, 68

Здається дуже чиста і охайна 3-кімнатна квартира на Сєдова! Кімнати всі роздільні, другий поверх, балкон, холодильник, телевізор, пральна машинка, в дитячій кімнаті шафа, стіл та ліжко. Ціна 13000 грн + всі комунальні послуги. Комісія 50%

Здається дуже чиста і охайна 3-кімнатна квартира на Сєдова!

Сдается в аренду большая 2 х комнатная квартира в элитном доме по б-ру Шевченка 150. Квартира находится на 2 этаже 7 ми этажного дома. В квартире есть вся мебель и техника, теплый пол в с/у, 2 кондиционера, видеонаблюдение, сигнализация, экономные коммунальные платежи. Во дворе своя котельная (топят газом) есть генератор , при отключении света - отопление есть. Закрытого типа двор с круглосуточной охраной. Рядом школа, дет. сад, магазины, аптеки, 2 мин пешим ходом до Днепра, пляжа. Стоимость 15 999 грн + ком услуги + 50 % единоразовая комиссия АГ. Обращайтесь в любое удобное для вас время (ключи в АГ)

Аренда большой 2 х комнатной квартиры по б-ру Шевченка 150

Актуально! Здаю в оренду 2х кімн.кв Район Сєдова, вул. Новопречистенська 63. На 7 поверсі. Квартира чиста, повністю мебльована, з побутової техніки: холодильник, пральна машина автомат, бойлер, телевізор, кондиціонер, газова плита. Вільна. Для сімї, можна з дітками, без тварин. 11000грн + всі ком.послуги Передплата за перший місяць 11000грн + страхувальна сума 11000грн + комісія агентства 50%.

Здаю 2х кімн.кв, вул. Новопречистенська 63
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається виключно для родини - Матері та дочки, або двох сестер, можливо подруг (по домовленості). Можливо для однієї жінки. Кімнати окремі (дивіться план квартири), одна кімната з балконом. З більшої (що з балконом) кімнати, власник можуть зробити Вам вітальню, забрати ліжко і поставити диван. Увага! (в тій кімнаті яка закрита) один раз/два рази на тиждень, можливо буде ночувати власниця, не частіше. Жінка 50 років. Не надокучлива. Фото відповідають дійсності, в кімнатах ліжка двоспальні з ортопедичними матрацами, шафи для вашого одягу та речей. Комод та інші меблі. Кухня мебльована, двокамерний холодильник, мікрохвильовка, бойлер, пральна машина. Вдале розташування квартири, 4 поверх, газова плита та інше. До ринку Сідова та Б. Шевченка - 5-ть хвилин ходу. До Депот Центр - 14 хвилин ходу. Неподалік Делікат що на Речовому ринку, АТБ та багато інших магазинів. Зупинки громадського транспорту в різні райони міста та передмістя. Центр міста - 25 хвилин пішого ходу. 7500 грн. + ком. послуги. На все лічильники. 1/3 за тепло взимку буде оплачувати власниця. + страховий платіж 7500 грн. (повертається при виїзді з квартири). + разово 50% комісія АН при заселенні в квартиру.

2-х к кв р-н В. Чорновола - Благовісна, Сідова, Ремонт, меблі, техніка

Оренда двокімнатної квартири в тихому центрі міста, Гоголя - Криваліївська. - Будинок цегляний, квартира не кутова, тепла. - Квартира в гарному житловому стані, є всі необхідні меблі і техніка. - Розвинена інфраструктура, є все необхідне поряд. Агенція Нерухомості Вектор

Двокімнатна квартира в тихому центрі

Квартира розташована по вулиці Припортова 20 на 3 поверсі 9-ти поверхового панельного 3. Гарний жилий стан, повністю мебльована та з побутовою технікою. Здається на довгий термін для порядних людей. Оплата 13000грн + комунальні послуги. Оплата здійснювати за 2 місяці. 50% від вартості оренди послуги агенства. Дзвоніть та приходьте на перегляд.

Здається в оренду 3 кімнатна квартира на Митниці

Термінова здача 2 кімнатної квартири в рні Сідова по вул Амброса (Орджонікідзе) 2/5/п, 45м2, кухня 6м2, не кутова, кімнати на дві сторони, балкон, жилий стан, меблі, холодильник та пральна машина. 8500+к/п+страхова сума +АН 50%

Здам терміново 2 кімнатну квартиру

АКТУАЛЬНО! Здається 2-кім квартира, р-н ДЕПОТ, вул. Гоголя, 3/5/П, косметичний ремонт, склопакети, заміна труб, на все лічильники, газова колонка, кімната роздільні, мебльована - нове 2-спальне ліжко з ортопедичним матрасом, стінка, вбудована кухня, кухонний столик, побутова техніка - холодильник, пральна машина-автомат, кавоварка, електрочайник, балкон засклений, склопакет, поруч д/с, школа №9, зупинка, ЧДТУ. Для порядної родини. 9000грн+к.п Предоплата за 2 місяці Комісія АН 50% Показуємо за домовленістю, телефонуйте.

Орендв 2-кім кв, р-н ДЕПОТ, вул. Гоголя, 3/5/П

Квартира від власника по вулиці Нечуя-Левицького. Хороший ремонт, поідключено інтернет, в квартирі чисто, балкон заскленний, шафи із дзеркалом, телевізор, пралка, стіл та усе необхідне

власник
Комунальні враховані в ціну. 1 кімнатна

Здається хороша 3 кімнатна квартира в районі Новопричистенський по вул. Різдвяна. Квартира повністю мебльована та є вся необхідна побутова техніка (холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер, кондиціонер). Локація чудова. Поруч магазини, садочки та школа. До центру 7 хв на авто. Здається на довгий термін, мінімум 6 місяців. Без тварин. Є лічильники на воду та газ. Встановлена сигналізація. Ціна 15000 грн + комунальні послуги. Опалення взимку 2200 грн. Оплата за перший місяць та страхова сума. Комісія АН 50% від вартості обєкта.

Рождественская улица, 91, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 15000.0 UAH

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира на довгостроковий термін на зручному 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вулиці Різдвяна, 115. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. У квартирі створений охайний і затишний інтерєр, що створює приємну атмосферу для вашого затишку. Відмінні сусіди та чистий підїзд додають комфорту і безпеки вашому життю. Оренда доступна для сімї без тварин. Вартість оренди: оплата за перший місяць плюс страховий внесок. Комісія агентства становить 50% від одноразової орендної плати. Не упустіть свою можливість переїхати в цю прекрасну квартиру! Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Рождественская улица, 115, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 8500.0 UAH

Здається в оренду двокімнатна квартира в найсучаснішому районі міста з прекрасними краєвидами, біговими і вело доріжками, розвиненою інфраструктурою. Поруч будинка є автомобільна стоянка, автобусна зупинка, школа, садочки , магазини, аптека , набережна і місцевий пляж.

власник
Героев Днепра улица, 5, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 15000.0 UAH

Пропонуємо в оренду 1 кімнатну квартиру, яка знаходиться на пятому поверсі десятиповерхового панельного будинку по вул. Різдвяній, р-н Седова. Квартира свіжа, після косметичного ремонту. Орендується з усіма меблями та побутовою технікою: холодильник, пральна машина і т.п. В квартирі встановлені лічильники на електрику, газ, та воду. Встановлений бойлер. Тамбур на дві квартири. БЕЗ ТВАРИН! Зручне місце розташування будинку, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та зупинки громадського транспорту. Орендна плата становить 8000 грн. за місяць + ком. послуги (по лічильниках та квітанциях). При складанні договору оренди, оплата складає 8000грн. + 8000грн. страхова сума + комісія АН 50% одноразово.

Рождественская улица, 90, Седова, Черкассы, Черкасская 8000.0 UAH

Пропонуємо у довгострокову оренду гарну, теплу та затишну 1-кімнатну квартиру на 1-поверсі 2-поверхового цегляного будинку. Місце розташування - р-н ринку Седова. Чиста, акуратна зі свіжим ремонтом, зручна, з усіма необхідними меблями. Є бойлер та роутер. Пральної машини не має. Будинок розташований у зручному центральному місці, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та зупинки громадського транспорту. Платоспроможнім, порядним людям. БЕЗ ТВАРИН! Орендна плата складає 7000 грн. за місяць + ком. послуги (по лічильниках та квітанциях). При складанні договору оренди, оплата складає 7000грн. + 7000грн. страхова сума + комісія АН 50% одноразово.

Рождественская улица, 56, Седова, Черкассы, Черкасская 7000.0 UAH

Квартира в отличном состоянии, есть вся необходимая мебель и бытовая техника, кухонный гарнитур, холодильник, стиральная машина автомат, ТВ, пылесос, печь СВЧ, посуда, бойлер, Интернет. Квартира чистая, светлая и уютная. На длительный срок. 10 000 грн. + ком. услуги. Хорошее месторасположение, ул. Пионерская - б. Шевченко, рядом школа, Днепр, супермаркеты, магазины, рынок, остановки, отличная транспортная развязка. В доме свет НЕ ВЫКЛЮЧАЮТ! Показ в любое удобное время. Актуальное предложение!

2-х комн. квартира в отличном состоянии в ЦЕНТРЕ. Актуально!

Оренда 1-кімнатноі квартири вул. Гоголя 390 біля Астри Гарний, жилий стан, мебльована, пральна машинка, новий холодильник, бойлер, склопакети 8 поверх, засклений балкон Можна з невеличкою собачкою 8500+ низькі комунальні (пільги) Оплата 1й місяць + страхова сума у такому ж розмірі + комісія АН

Вільна 1-кімнатна квартира вул.Гоголя (Астра)

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира на довгостроковий термін на зручному 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку на вулиці Різдвяна, 115. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. У квартирі створений охайний і затишний інтерєр, що створює приємну атмосферу для вашого затишку. Відмінні сусіди та чистий підїзд додають комфорту і безпеки вашому життю. Оренда доступна для сімї без тварин. Вартість оренди: оплата за перший місяць плюс страховий внесок. Комісія агентства становить 50% від одноразової орендної плати. Не упустіть свою можливість переїхати в цю прекрасну квартиру! Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Оренда охайної 1-кімн. по вул. Різдвяна

Оренда 2к квартири в ЖК Симфонія Квартира знаходиться в центрі міста по бульв. Шевченка 150. Повністю мебльована та з побутовою технікою. З техніки: посудомийна машинка, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, великий телевізор. Індивідуальне опалення, закритий двір. Оренда без тварин. Ціна 24000грн + комунальні послуги. Передплата за 1 місяць та страхова сума. Послуги АН 50% від вартості. Усі деталі за телефоном.

Шевченко бульвар, 150/3, Казбет, Черкассы, Черкасская 24000.0 UAH

Оренда гарної 2 кімнатної квартири Центр, бульвар Шевченка, 243. Є все необхідне, оплата 10000грн.+ КП на місяць. При заселенні оплата: 1 місяць 10000+страхова сума 10000+комісія АН 50% від орендної плати. Вільна до заселення з 28.07.2024.

Оренда гарної 2 кімн. квартири Центр

Здається 2 кім.кв вул.Седова-ул.Надпiльна 3/9П. Гарний стан кімнати окремі, меблі, холодильник, пралка,кондиціонер,посуд.., 13000 +ком.послуги Передоплата 2 міс

Здається 2 кім кв р-н Седова Надпільна

КВАРТИРА БЕЗ ХОЛОДИЛЬНИКА ! Оренда 1-кімнатної квартири в районі Митниця, по вулиці Припортова. В квартирі НЕМАЄ ХОЛОДИЛЬНИКА Квартира в хорошому доглянутому стані, з техніки тільки є пральна машина. Ціна : 8000 та комунальні платежі.

Оренда 1-кімнатної квартири в районі Митниця

Оренда гарної 1 кімнатної квартири, 31 м.кв, р-н 700-річчя, вул. Амбросса, 72, є все необхідне для комфортного проживання: інтернет, пральна машинка, холодильник, посуд, мікрохвильовка, електрочайник, тостер, праска, пилосос, гладильна дошка, сушка для білизни, рушники, постільна білизна. Світла та чиста квартира. Умови: Без тваринок. Без дітей. Оплата 9000 грн.+ КП на місяць. При заселенні оплата: за 1 місяць 9000 грн. + страхова сума 9000 грн. + комісія АН 5000 грн.

Оренда гарної 1 кімн. квартири р-н 700-річчя

Оренда 3-кімнатної квартири по вул. Нижня Горова 103. Квартира мебльована з побутовою технікою, гарний жилий стан, кімнати роздільні. Поряд гарна розвинена інфраструктура, багато магазинів, Спорт Лайф, Дніпро, пляж, Дніпро плаза, до центру 10хв.автобусом. Під час заселення та заключення договору вноситься: 12000грн. перший місяць+12000грн. страхова сума +50% комісія АН.

Оренда 3-кімнатної квартири р-н Митниця
1 - 24 з 53 результатів