Оренда повноцінної двокімнатної квартири в сучасному ЖК Графський - Новобудова, закритий двір, автоматичні ворота, парковка. - Зроблений сучасний ремонт ( підігрів підлоги, гардероб, відеодомофон, лічильник Тепла ) - Є вся необхідна техніка і меблі - Поряд : центр, школа, садок, зупинка, магазин. Агенція Нерухомості Вектор

Байди Вишневецького, 68

В будинку постійно є світло!!! Центр міста. 2-х кімнатна квартира на 4-му поверсі по вул. Хрещатик. Пішки до ТЦ Любава 3 хвилини, до Будинку Торгівлі - 15 хвилин. Район з високо розвиненою інфраструктурою, відмінним транспортним сполученням. Вітальня з телевізором та диваном, у спальні два ліжка та великий балкон, туалет та ванна кімната окремо. Затишне житло у доброму технічному стані з необхідним для проживання комплектом меблів та побутової техніки. Орендна плата 11000 грн./міс.+ комунальні платежі.

власник
Оренда 2-кімнатної квартири в центрі міста

Оренда 1-кім квартири р-он Річпорту. 8 поверх, вид на Дніпро. Тільки після косметичного ремонту. З техніки є холодильник(старенький, але робочий) та пральна машина. На момент заселення буде зроблене генеральне прибирання. Вартість 10000 грн/міс + к.п. Послуги агенства 50% одноразово.

Оренда 1-кім квартири Річпорт

Пропонуємо в оренду однокімнатну квартиру по вул. Вернигори, 21 на комфортному другому поверсі, з економними комунальними платежами. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, світла та затишна. На усе встановлено лічильники, взимку дуже тепло. Встановлено газову колонку, тому є постійно гаряча вода. Орендна плата в місяць складає 8000 грн. + к.п. При складанні договору оренди оплата першого місяця, страховий платіж 8000 грн. + 50% послуги агенції нерухомості одноразово. Вільна до заселення.

Оренда затишної 1-ї квартири по вул. Вернигори, 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Перша здача. Оренда стильної квартири в центральній частині міста (Гоголя/О.Дашковича) Дизайнерський ремонт, якісні матеріли, меблі індивідуального замовлення. Квартира затишна та комфортна, все продумано до дрібниць. Зручне планування: * кухня-студія з робочою, обідньою та релакс зонами; * окрема спальня з гардеробною кімнатою; * просторий санвузол. Нові меблі та техніка, є зручний диван, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, інша побутова техніка. Це ідеальний варіант для 1-2 людей, які цінують свій комфорт. Новий будинок, лічильники на все, є тепловий лічильник на квартиру, інтернет, СВІТЛО Є! Все необхідне в кроковому доступі. Оренда довгострокова для порядних, платоспроможних людей. Вартість оренди 24000 грн/міс. Оплата за місяць оренди плюс гарантійний платіж. Послуги агентства 50% від першого місяця оренди. Перегляд по домовленості, ключі в агентстві. Наталія.

Перша здача, все нове, центр, СВІТЛО Є

Здається в оренду 1 кімнатна квартира - студія зі свіжим ремонтом та новими меблями. Квартира облаштована необхідною побутовою технікою: холодильник, бойлер, пральна машина, індивідуальний електрокотел, кондиціонер, невеликі комунальні послуги. Без тварин. Вартість оренди 11000 грн + комунальні послуги. При заселенні оплачується перший і останній місяць. Комісія АН 50% одноразаво при заселенні.

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Чорновола, р-н Зеленої

2 кім. квартира з гарним видом на Дніпро. Перша здача. Новобудова з закритою територією. Квартира з ремонтом. Повністю мебльована. Є вся необхідна побутова техніка ( 2 кондиціонери, телевізор, холодильник, пральна машина). На все встановлені лічильники ( електрика, вода, тепло). 16000 грн + комунальні послуги. Комісія агентства.

2 кім. квартира в новобудові з видом на Дніпро

До Вашої уваги здається двохкімнатна квартира в розвинутому районі Юзр міста Черкас. В квартирі та поруч з будинком є все необхідне для комфортного життя. Більше інформації по телефону.

Оренда. 2ка. Юзр. Вул. Сумгаїтська

Оренда 2 кімнатної квартири по вул. Смілянська, 130 р-н Літака Здається в довгострокову оренду двокімнатна квартира по вул. Смілянська, 130. Дві роздільні кімнати, великий балкон косметичний ремонт, на полу паркет, санвузол роздільний, душова кабіна. Квартира мебльована, укомплектована побутовою технікою: двохкамерний холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор, диван, односпальне ліжко, крісло, журнальний столик, шафи, кладова для речей. Квартира знаходиться на першому поверсі, 14-ти поверхового будинку, вікна виходять у тихий затишний двір, ролети на вікнах. Здається на тривалий термін, бажано для сімейної пари. Без тварин. Орендна плата 8500 грн/міс+ комунальні послуги. При заселенні сплачується орендна плата за перший місяць, страховий платіж у розмірі 8500 та комісія АН – 50 % вартості від одного місяця. Ключі в агентстві, є відеоогляд, скину по запиту

2*х кімнатна квартира вул. Смілянська 130 район Літака

Здам простору 2-кімн квартиру в ЖК сімейний люкс! В квартирі є все необхідне, меблі і техніка, закритий двір, панорамні вікна. Автономне опалення. Ціна 17000 грн + комунальні платежі. Передоплата два місяці. 50% комісія

Здам простору 2-кімн квартиру в ЖК сімейний люкс!

Здається дуже чиста і охайна 3-кімнатна квартира на Сєдова! Кімнати всі роздільні, другий поверх, балкон, холодильник, телевізор, пральна машинка, в дитячій кімнаті шафа, стіл та ліжко. Ціна 13000 грн + всі комунальні послуги. Комісія 50%

Здається дуже чиста і охайна 3-кімнатна квартира на Сєдова!

Сдается в аренду большая 2 х комнатная квартира в элитном доме по б-ру Шевченка 150. Квартира находится на 2 этаже 7 ми этажного дома. В квартире есть вся мебель и техника, теплый пол в с/у, 2 кондиционера, видеонаблюдение, сигнализация, экономные коммунальные платежи. Во дворе своя котельная (топят газом) есть генератор , при отключении света - отопление есть. Закрытого типа двор с круглосуточной охраной. Рядом школа, дет. сад, магазины, аптеки, 2 мин пешим ходом до Днепра, пляжа. Стоимость 15 999 грн + ком услуги + 50 % единоразовая комиссия АГ. Обращайтесь в любое удобное для вас время (ключи в АГ)

Аренда большой 2 х комнатной квартиры по б-ру Шевченка 150

Житлові комплекси у Черкаси

Квартира один в один как на фото, звоните, показы в любое время. Без животных! С детьми от 10 лет ! улица 30-летия Победы, 40

ЮЗР Двушка!

Класна євродвушка в ЖК Комфорт-Парк, 45м2, окрема спальня та кухня-студія, є всі меблі та техніка, поряд вся інфраструктура, парк через дорогу, ціна 12500

власник
Євродвушка в ЖК Комфорт-Парк

Довгострокова оренда квартири в центрі міста , ЖК ,,Симфонія".Квартира знаходиться на 2 поверсі 12 поверхового будинку,иає індивідуальне газове ополення ,В квартирі є все необхідне для комфортного проживання .Еухня облаштована сучасними меблями і всією побутовою технікою ,холодильник, посудомийна машина ,мікрохвильова піч, газова варильна поверхня, духова шафа, пральна машина.В кімнає ліжко з ортопедичним матрасом і диван.телевізор, шафа ..квартира здається для 1-2 осіб ,без домашніх тварин..Ціна 13500 грн на місяць.Оплата за пкрший місяць проживання і страхова сума в розмірі місячного проживання + 50 % послуги АН.

Пропонується на довгострокову оренду 1 кім. кв. в центрі міста

Терміново! Оренда 1-к квартири на Залізняка. В квартирі зроблений свіжий косметичний ремонт, засклений балкон. Квартира здається з всіма необхідими меблями та технікою. Встановлений бойлер. В будинку є ОСББ Здається на довготривалу оренду. Показуємо у зручний для вас час Оплата за перший місяць та страховий платіж ( в розмірі місячної оренди) Комісія АН 50%

Терміново! Оренда 1-к квартири на Залізняка

Актуально! Здаю в оренду 2х кімн.кв Район Сєдова, вул. Новопречистенська 63. На 7 поверсі. Квартира чиста, повністю мебльована, з побутової техніки: холодильник, пральна машина автомат, бойлер, телевізор, кондиціонер, газова плита. Вільна. Для сімї, можна з дітками, без тварин. 11000грн + всі ком.послуги Передплата за перший місяць 11000грн + страхувальна сума 11000грн + комісія агентства 50%.

Здаю 2х кімн.кв, вул. Новопречистенська 63

Здається в оренду 3-х кімнатна по вул.Сумгаітська ЮЗР.Квартира в ідеальному стані розташована на 1 поверсі.Мебльована холодильник та пральна машина .Раніше квартира не була в оренді.12000 плюс коми платежі передоплата за два місяці та послуги АН.

Здається 3-х кімнатна

Здається виключно для родини - Матері та дочки, або двох сестер, можливо подруг (по домовленості). Можливо для однієї жінки. Кімнати окремі (дивіться план квартири), одна кімната з балконом. З більшої (що з балконом) кімнати, власник можуть зробити Вам вітальню, забрати ліжко і поставити диван. Увага! (в тій кімнаті яка закрита) один раз/два рази на тиждень, можливо буде ночувати власниця, не частіше. Жінка 50 років. Не надокучлива. Фото відповідають дійсності, в кімнатах ліжка двоспальні з ортопедичними матрацами, шафи для вашого одягу та речей. Комод та інші меблі. Кухня мебльована, двокамерний холодильник, мікрохвильовка, бойлер, пральна машина. Вдале розташування квартири, 4 поверх, газова плита та інше. До ринку Сідова та Б. Шевченка - 5-ть хвилин ходу. До Депот Центр - 14 хвилин ходу. Неподалік Делікат що на Речовому ринку, АТБ та багато інших магазинів. Зупинки громадського транспорту в різні райони міста та передмістя. Центр міста - 25 хвилин пішого ходу. 7500 грн. + ком. послуги. На все лічильники. 1/3 за тепло взимку буде оплачувати власниця. + страховий платіж 7500 грн. (повертається при виїзді з квартири). + разово 50% комісія АН при заселенні в квартиру.

2-х к кв р-н В. Чорновола - Благовісна, Сідова, Ремонт, меблі, техніка

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку Грушевського 110,комфортний 4 поверх ,квартира укомплектована всіма необхідними меблями (кухонні меблі ,шафи ,ліжко ,диван ) та технікою (кондиціонер ,духовка ,варильна поверхня ,витяжка ,пральна машина ,сушильна машина ).Також є можливість орендувати гараж в гаражному комплексі поруч з будинком .Вартість 25000+кп При підписанні договору оплата за перший та страховий місяць та 50% послуги ріелтора разово .

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку

Оренда двох кімнатної квартири Є вся необхідна техніка ( пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч) 7999+ комунальні послуги Страхова сума Комісія АН одноразово

Оренда квартири. На 1,2,3 місяці

Оренда двокімнатної квартири в тихому центрі міста, Гоголя - Криваліївська. - Будинок цегляний, квартира не кутова, тепла. - Квартира в гарному житловому стані, є всі необхідні меблі і техніка. - Розвинена інфраструктура, є все необхідне поряд. Агенція Нерухомості Вектор

Двокімнатна квартира в тихому центрі

Актуально! Здаю в самому ЦЕНТРІ міста 3х кімнатну квартиру. Будинок Сталіна, висота стелі 3м. Валя. Лазарєва 4. На 4 поверсі. Будинок без ліфта. Квартира велика, простора. Дві кімнати окремі, зал прохідний. Мебльована. Побутова техніка: холодильник, посудомийна машина, мікрохвильовка, два кондиціонери, бойлер, телевізор, пральна машина автомат. Можна з кошиком або маленькою собакою. Вільна. Ціна 13500грн + всі ком.послуги. Передплата за перший місяць 13500грн + страхувальна сума 13500грн + комісія агентства 50%.

Здаю 3х кім.кв ЦЕНТР, вул. Лазарєва 4

3 кімнатна квартира По вулиці Тараскова Квартира з ремонтом Новий ремонт щойно зроблений у: кухні, вітальні, ванній кімнаті та туалеті. Квартира повністю мебльована Із побутової техніки є: холодильник, пральна машина, кондиціонер, телевізор, компютер, бойлер, WiFi роутер 2 великі балкони. Є посуд! Можна з дітками Тварини обговорюються Тихий, зелений двір Поруч: супермаркети, магазини, аптеки, базарчик, зупинка громадського транспорту, школа, садочок 12000грн+ ком послуги

3 кімнатна квартира
123...8
1 - 24 з 190 результатів