Пропонуємо вашій увазі чудову трикімнатну квартиру з якісним ремонтом та затишним інтерєром. Нерухомість розташована у найбільшому житловому районі міста, зручне розташування та розвинута інфраструктура. Характеристики: - Загальна площа: 65 кв.м. - Кількість кімнат: 3 - Тип планування: Суміжно-роздільне - Ремонт добрий та підійде для повноцінної сімї - Боргів немає! Адреса: вул. Академіка Павлова буд 148 Ціна: 5000 грн оренда + комунальні послуги по лічільникам + 50% комісія агенції! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за номером, Олексій! Агенція нерухомості X-Estate! Чекаємо на ваші дзвінки!

Академіка Павлова вул., 148

Сдам 3 к квартиру. М Индустриальная, Микрорайон Горизонт, ул Большая Кольцевая 6, рядом остановка транспорта, магазины, раздельные комнаты, два балкона. Аккуратное состояние, большая кладовая, ванна и туалет раздельные. Мебель необходимая, стиральная машина, холодильник, мелкая бытовая техника. Много посуды , постельное. Доплата ком услуги

можна з тваринами
Велика Кільцева вул., 6

Здаємо в довгострокову оренду 3 к "чешку» в Салтівці. Квартира з гарним плануванням: всі кімнати окремі, 2 балкони, є простора комора. Сучасний капремонт: підлога –ламінат і плитка, броньовані двері, МПВ і т.д. У квартирі багато спальних місць. Є все необхідна побутова техніка для комфортного проживання, в тому числі праска, пилосос і т.д. Квартира тепла, не кутова, невисокий 4 поверх. На кухні ВАРИЛЬНИЙ ГАЗ! Будинок розташований в дуже затишному місці на Салтівці: напівзакритий двір, поруч з приватним сектором. При цьому у 2 хв пішки - АТБ і зупинка транспорту. ТРК «Україна» - до 10 хв пішки. 2 станції метро - до 15 хв пішки. Крім оренди сплачується тільки світло і вода. Зателефонуйте, а краще приходьте і дивіться!

Гвардійців-Широнінців вул., 21б

Оренда просторої 3к квартири в будинку на Леся Сердюка 10 Метро Героїв Праці. Планування роздільне, є 3 кімнати, в кожній є шафа купе та диван, є кімната з ліжком. Санвузол роздільний. 2 балкони. Планування дуже зручне. Підходить для великої родини. Кожен матиме свій особистий простір. Є всі необхідні меблі та техніка: холодильник, пральна машина, посудомийка, мікрохвильова піч, варильна поверхня, телевізори, кондиціонери на кухні та в кімнатах, посуд. Багато місця для зберігання речей, 3 великі шафи. Квартира велика та затишна. Можна з дітьми та з тваринами. Оренда 6500+ комунальні. Для отримання додаткової інформації напишіть. Торг доречний.

власник
можна з тваринами
Леся Сердюка вул. (Командарма Корка), 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 3к квартиру на Салтівці з євроремонтом біля метро Героїв праці (круглий ринок), за адресою вул. Героїв праці 17. Формат квартири 2 спальні + кухня-студія. Тут завжди можна зібратися в колі родини та друзів, і не хвилюватися про те, де всіх розмістити. І після веселої вечірки, друзі можуть залишитися у вас - місця вистачить усім! Якщо вам необхідне робоче місце, воно теж тут є. У цьому жвавому районі всього багато і все поруч: транспорт, магазини, базар, торгові центри, кафе, дитячий майданчик і т.п. У вас завжди буде вибір де купити все найякісніше, найсмачніше та екологічно чисте. Краще один раз побачити, ніж довго читати. Телефонуйте! Покажу у зручний для вас час. Світлана

можна з тваринами
Героїв Праці вул., 17

СДАЮ 3 комн. квартиру ул. Сумская 73/75; 4 этаж/5 без лифта; Рядом Центральный парк , Сумской рынок. Формат: две спальни, гостиная, два санузла. Окна выходят на Сумскую, балкон. Мебель: - двуспальная кровать, - два дивана, шкаф-купе, много мест для хранения. Техника: холодильник, стиральная машина- автомат, два кондиционера, газовая плита, пылесос, микроволновка, телевизор, гладильная доска, бойлер, посуда, постельное белье. Цена 6000 грн.+ коммунальные.

Сумська вул., 73/75

Код обєкта: #7575 (додатково є фото всіх кімнат, пишіть на Viber/Telegram) Здається 3-кімнатна квартира на 4-му поверсі нового сучасного та комфортабельного будинку на вулиці Трінклера, у Шевченківському районі Харкова. Будинок монолітний, всього за 10 хвилин ходьби від центрального парку. У підземній парковці є місце для машини. Загальна площа квартири 190 кв. Кухня-вітальня площею 30 кв.м, оснащена електричною плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю, витяжкою, холодильником, посудомийною машиною, барною стійкою і великим обіднім столом на 6 осіб. 2 кімнати, кожна з окремим входом; кімнати обладнані італійськими меблями, спальним місцем, телевізором, шафами для зберігання речей та тумбами, а також кондиціонерами з функцією обігріву. 2 санвузли, один основний: ванна, душ, раковина, сушарка для рушників, бойлер, біде та тумба для одягу. Там знаходиться пральна машина. Інший санвузол - гостьовий, у якому є раковина та унітаз. 2 лоджії, розміром 4 кв.м та 10 кв.м, засклені та утеплені. У квартирі є вся необхідна побутова техніка та високошвидкісний інтернет, супутникове ТБ, підлога з натурального дерева, італійські меблі, кахель, освітлення, великі шафи-купе, бойлер, лічильники на газ та електроенергію, центральне опалення, встановлений власний газовий котел у будинку тепла підлога. Є велика вбиральня. Будинок та двір мають відеоспостереження, територія постійно охороняється, в будинку є консьєрж, власне підземне паркування, гостьове паркування. Дуже зручний заїзд та виїзд у всіх напрямках міста. У будинку встановлено власний генератор для ліфтів. Поблизу знаходяться відділення пошти, аптеки, кафе, студія краси, банкомати, стоматологія, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. У кроковій доступності – продуктовий магазин "АТБ", Сумський ринок, басейн, метро. Квартира дуже тепла, світла, доглянута та готова до заселення.

можна з тваринами
Трінклера вїзд, 9

В долгосрочную аренду предлагается 3х комн квартира в элитном ЖК Мир, расположенном по адресу пер. Отакара Яроша 16, метро Ботанический сад. Общая площадь квартиры 90 кв м. Формат: большая кухня-студия, 2 спальни, вместительная гардеробная, санузел и сауна. В квартире выполнен свежий дизайнерский ремонт, полностью укомплектована мебелью и техникой! В доме есть генератор !!! Круглосуточная охрана, видеонаблюдение, консьерж, ухоженная придомовая территория, детская площадка, большой подземный паркинг и гостевая парковка.

Отакара Яроша пров., 16

Сдам 3к.кв в новобудові ЖК Острів поруч з парком Шевченка, в Центрі. Формат: три окремі кімнати, велика кухня з виходом на лоджію, гардеробна та два санвузла. Закрита прибудинкова територія, чистий підїзд, порядні сусіди. Квартира вільна. Е підземний паркінг та пункт незламності. Поруч є все для комфортного проживання. Школа на Римарській, поряд усі центральні університети. У пішій доступності Центральний ринок, сад Шевченко та зоопарк, нова філармонія у дворі. Площа Свободи, дзеркальний струмінь, всі памятки в пішій доступності. Пішки до 5 станцій метро (Університет, Держпром, Бекетова, Історичний музей, Конституції)

Римарська вул., 25

Аренда прекрасной 3-х комнатной квартиры на Алексеевке, по адресу пр. Людвига Свободы 26. Квартира с ремонтом, делалась для себя. 64 м2, 7/9 этаж. Очень комфортная, уютная и с прекрасной аурой. Зайдя в неё, вы действительно захотите в ней остаться. Оборудована всем необходимым для проживания. Заходи и живи! На кухне есть газовая плита с духовкой и вытяжкой, микроволновая печь, посудомоечная машина, электрочайник, тостер, двухдверный холодильник и вся необходимая посуда. В ванной установлен бойлер, также имеется стиральная машина и большая ванна. В основной спальне есть большая двуспальная кровать, перегородка, которая отделяет спальное место от лаундж-зоны, вместительный шкаф, лоджия. Комната очень светлая и уютная! В двух остальных спальнях есть односпальные кровати, шкафы, для хранения вещей, в одной имеется застеклённый балкон, рабочее место в каждой из них. Также, в квартире проведён Wi-Fi, по желанию можно будет установить телевизор. Район очень насыщен всей инфраструктурой: прекрасная транспортная развязка (3 минуты от метро Алексеевская, удобный подъезд к дому, есть место для парковки автомобиля), супермаркеты, аптеки, кофейни, банки и банкоматы, рынок, кафе и рестораны - всё, что нужно для комфортной жизни! Аренда составляет 7000 грн. + коммунальные услуги. Счётчики установлены на холодную и горячую воду, свет. Звоните и записывайтесь на показ! Не теряйте возможности заселиться в такую уютную квартиру!

Аренда 3-х комнатной квартиры на Алексеевке, по пр. Л. Свободы 26. VR

Сдам 3К_Квартиру, Шевченковский, Павлово Поле, ул. Новгородская 20, метро Научная 8-10 мин. шагом. Квартира в отличном состоянии с хорошим евроремонтом, полностью укомплектована для комфортной жизни. Доп. расходы + Все коммунальные услуги по счетчику. Объект № 1 1 1 8 2 1 0 5 8

Сдам 3К_Квартиру, Шевченковский, П. Поле, м. Научная 8мин. шагом

3комн.квартира на 12/12этаже,87м.кв. 2спальни, детская рассчитана на 2детей(2яр.кровать),2рабочих стола, Во взрослой спальне-2х.спальн.кровать,кухня-гостинная-35метров,посуда, белье, полотенца ,одеяла, все есть.Стиральн.машина, бойлер, 2кондиционера, электро духовка, плита, посудомойка, фильтр воды,2х дверный.холодильник, морозильная камера, утюг,телевизор,тренажер.. Электричество в доме выключают редко, максимум2-3часа в день отсут.свет. Магазины ,десткие площадки,остановки общественного транспорта, аптеки, банки и метро рядом. Аренда-250$ + оплата всех коммунальных услуг.

власник
Харьков,Сдам 3комн.квартиру.по.Гагарина(возле метро)

Житлові комплекси у Харків

Сдам 3к.кв в новострое возле м. Х. Гора. Полтавский шлях 148/2. Капитальный ремонт. Вся необходимая мебель и техника есть. На длительный срок 7000+ коммуналка

Сдам 3к.кв м. Х.Гора

Аренда 3-х комнатной квартиры на Павловом поле, переулок Отакара Яроша 20, корпус 1 ЖК "Ультра". Квартира находится в элитной новостройке под круглосуточной охраной. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Есть отдельная спальня, в которой стоит двуспальная кровать, шкаф-купе, настенный телевизор, кондиционер. В комнате, использовавшейся как офис, есть раскладной диван, шкаф с полочками, телевизор. Кухня-студия имеет удобный раскладной диван, телевизор, выход на балкон, с которого, с 6го этажа, открывается прекрасный вид в сторону метро Ботсада, а также, есть панорамные окна в сторону Унифехта. Сама кухня оборудована холодильником, духовкой, варочной панелью с вытяжкой, микроволновкой, электрочайником. Есть удобный кухонный уголок, в котором можно покушать. В ванной комнате стоит комфортная ванна, в которой можно хорошо расслабиться. Есть подогрев полов в ванной комнате, спальне и кухне. В пешей доступности есть супермаркеты, почта, кафе. Возле дома есть достаточно места, чтобы припарковать авто. Месячная плата составляет 10000 грн. + коммунальные услуги. Звоните и спрашивайте все интересующие вас вопросы!

Аренда шикарной 3к квартиры в ЖК Ультра, ст.м. Бот.Сад VR

Сдам 3-х квартиру район Павлово Поле, улица 23 Августа дом 73 , возле супермаркета «АТБ «, 2/5 этаж , кирпичный дом ,планировка квартиры две раздельные комнаты одна проходная ,есть вся необходимая мебель и техника :бойлер , стиральная машина автомат, большой холодильник, телевизор… !

Сдам 3-х комнатную квартиру ул 23 Августа д. 73

Сдам 3-комнатную квартиру по адресу Зубарева 27. Площадь 65 м2, 11/12. Капитальный ремонт, кондиционер, микроволновка. холодильник, стиральная машина и др. Цена 7000 грн + коммуналка. 50% агентские! Сообщения не читаю, звоните.

Сдам с ремонтом 3-х квартиру  Роганский жилмассив

Здається видова 3-х кімнатна квартира, Шевченківський, Павлово Поле, вул. 23 Серпня 51. Квартира тепла. 2 великих лоджії, обладнана побутовою технікою, меблями, інтернет, газ. Поруч вся необхідна інфрастуктура, метро, ринок, безліч магазинів, кафе, поліклініки, стоянка для авто. Сквер. Поруч ліс. Додатково сплачуються комунальні платежі. Обєкт № 111-863-389

Здам 3 кімнатну квартиру, м. 23 Серпня

Квартира сдам на долгий срок ремонта нет как такового сдам за комуналку

власник
Квартира трешка

Сдам треххкомнатную квартиру на улице Велозаводская, 26. Рядом 2 супермаркета и 2 остановки транспорта Состояние жилое советское Оплата 3000+ вся коммуналка Можно с животными

власник
Сдам трехкомнатную квартиру на салтовке

Две двери , пластиковые окна решетки два дивана ,двух ярусная кровать холодильник стиральная, кабельное телевидение интернет , рядом магазин АТБ, остоновка 13 Тралейбуса на Конный рынок ,до метро 5 мин , метро Армейская . 5000+ ком услуги, отопление оплачивает хозяйка.

3-кв-ра ул Харьковских дивизий.

Сдам 3 комнатную квартиру на Салтовке возле метро Студенческая/Героев Труда. Адрес: ул. Академика Павлова, 313А 7 этаж 65 м2 Формат: - три раздельные комнаты - кухня - прихожая - санузел - балкон Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания. Оплата: 5.000 грн/мес+ все коммунальные + агентские.

Сдам 3 комнатную квартиру, Салтовка, Студенческая

Відмінна пропозиція! Здається простора та доглянута 3-кімнатна квартира загальною площею 65 квадратних метрів. Знаходиться за адресою: вул. Академіка Павлова, будинок 313А. Метро Студентська у 5-ти хвилинах ходьби. Особливості квартири: виконаний гарний косметичний ремонт, що забезпечує комфортне та безтурботне проживання для майбутніх мешканців. Три окремі кімнати та велика кухня, що надає додаткової зручності. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, що дозволить вам одразу відчути себе як вдома та не турбуватися про додаткові витрати. Відмінна інфраструктура: магазини, супермаркети, дитячі садки та школи, ТЦ. Не проґавте можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/121522 ; ID объекта - RE-121522

3к. 65м2 Салтівка, 522 м-н ( Салтовка, Студенческая) 121522

Здам в оренду квартиру в самому центрі Харкова. Метро Пушкінська біля самого будинку. Квартира з євроремонтом. Нестандартне планування: величезна кухня, що переходить у вітальню площею 40 метрів. До цього всього велика лоджія, що виходить у тихий двір. Велика суміщена ванна кімната з вікном. Дві окремі спальні. Вікна в спальні панорамні, з видом на метро Пушкінська. Квартира повністю укомплектована: всі необхідні меблі, техніка, кондиціонер, телевізор. Поверх пятий, без ліфта. Покази за домовленістю. З повагою Наталія Моїсеєва

NN S4 Здам 3 кімнатну квартиру Центр, м. Пушкінська, ул. Гуданова

Код обєкта - 7869 Здається 3х кімнатна квартира на Холодній горі біля супермаркету Клас. Площа 70 кВ. м., 8/9 поверх. У квартирі є все необхідне для життя, встановлений роутер, 2 великі балкони. Можливий хороший торг.

власник
Сдається  3-х комнатна квартира Холодна гора
1 - 24 з 348 результатів