Пропонуємо вашій увазі чудову трикімнатну квартиру з якісним ремонтом та затишним інтерєром. Нерухомість розташована у найбільшому житловому районі міста, зручне розташування та розвинута інфраструктура. Характеристики: - Загальна площа: 65 кв.м. - Кількість кімнат: 3 - Тип планування: Суміжно-роздільне - Ремонт добрий та підійде для повноцінної сімї - Боргів немає! Адреса: вул. Академіка Павлова буд 148 Ціна: 5000 грн оренда + комунальні послуги по лічільникам + 50% комісія агенції! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за номером, Олексій! Агенція нерухомості X-Estate! Чекаємо на ваші дзвінки!

Академіка Павлова вул., 148

Сдам 2 к. квартиру Полтавский шлях, метро Центральный Рынок, с хорошим ремонтом, мебель, бытовая техника. Ком услуги.

Полтавський Шлях вул., 9

Здається в оренду Однокімнатна квартира. Метро Героів праці, поряд з супермаркетом Рост. Хороший новий ремонт, ніхто не жив, перша здача, є вся необхідна техніка, холодильник, пральна машина, бойлер, душова кабіна. Квартира тепла, поміняно батареї. Середній 7 поверх. Поруч супермаркет Рост, АТБ, ринок, транспортна розвязка, все, що потрібне під рукою. Ціна 7000 тис. + ком плат. Дзвоніть, чекаємо на перегляди.

можно с животными
Героїв Праці вул., 21

Здам 3к квартиру на Салтівці з євроремонтом біля метро Героїв праці (круглий ринок), за адресою вул. Героїв праці 17. Формат квартири 2 спальні + кухня-студія. Тут завжди можна зібратися в колі родини та друзів, і не хвилюватися про те, де всіх розмістити. І після веселої вечірки, друзі можуть залишитися у вас - місця вистачить усім! Якщо вам необхідне робоче місце, воно теж тут є. У цьому жвавому районі всього багато і все поруч: транспорт, магазини, базар, торгові центри, кафе, дитячий майданчик і т.п. У вас завжди буде вибір де купити все найякісніше, найсмачніше та екологічно чисте. Краще один раз побачити, ніж довго читати. Телефонуйте! Покажу у зручний для вас час. Світлана

можно с животными
Героїв Праці вул., 17
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

СДАЮ 3 комн. квартиру ул. Сумская 73/75; 4 этаж/5 без лифта; Рядом Центральный парк , Сумской рынок. Формат: две спальни, гостиная, два санузла. Окна выходят на Сумскую, балкон. Мебель: - двуспальная кровать, - два дивана, шкаф-купе, много мест для хранения. Техника: холодильник, стиральная машина- автомат, два кондиционера, газовая плита, пылесос, микроволновка, телевизор, гладильная доска, бойлер, посуда, постельное белье. Цена 6000 грн.+ коммунальные.

Сумська вул., 73/75

Код обєкта: #7575 (додатково є фото всіх кімнат, пишіть на Viber/Telegram) Здається 3-кімнатна квартира на 4-му поверсі нового сучасного та комфортабельного будинку на вулиці Трінклера, у Шевченківському районі Харкова. Будинок монолітний, всього за 10 хвилин ходьби від центрального парку. У підземній парковці є місце для машини. Загальна площа квартири 190 кв. Кухня-вітальня площею 30 кв.м, оснащена електричною плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю, витяжкою, холодильником, посудомийною машиною, барною стійкою і великим обіднім столом на 6 осіб. 2 кімнати, кожна з окремим входом; кімнати обладнані італійськими меблями, спальним місцем, телевізором, шафами для зберігання речей та тумбами, а також кондиціонерами з функцією обігріву. 2 санвузли, один основний: ванна, душ, раковина, сушарка для рушників, бойлер, біде та тумба для одягу. Там знаходиться пральна машина. Інший санвузол - гостьовий, у якому є раковина та унітаз. 2 лоджії, розміром 4 кв.м та 10 кв.м, засклені та утеплені. У квартирі є вся необхідна побутова техніка та високошвидкісний інтернет, супутникове ТБ, підлога з натурального дерева, італійські меблі, кахель, освітлення, великі шафи-купе, бойлер, лічильники на газ та електроенергію, центральне опалення, встановлений власний газовий котел у будинку тепла підлога. Є велика вбиральня. Будинок та двір мають відеоспостереження, територія постійно охороняється, в будинку є консьєрж, власне підземне паркування, гостьове паркування. Дуже зручний заїзд та виїзд у всіх напрямках міста. У будинку встановлено власний генератор для ліфтів. Поблизу знаходяться відділення пошти, аптеки, кафе, студія краси, банкомати, стоматологія, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. У кроковій доступності – продуктовий магазин "АТБ", Сумський ринок, басейн, метро. Квартира дуже тепла, світла, доглянута та готова до заселення.

можно с животными
Трінклера вїзд, 9

Код обєкта: #7939 Здається затишна 2-кімнатна квартира з приголомшливим видом на річку Харків. Всі вікна виходять на мальовничі краєвиди та відкриті простори. До "ТРЦ Никольский" всього 15 хвилин пішки, в 5-ти хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту. Можна насолодитися прогулянками набережною, відвідати дитячі майданчики, магазини, а також відчути атмосферу центру міста та найближчих адміністративних установ. Квартира включає дві кімнати, обставлені якісними диванами (за бажанням один з диванів може бути замінений на двоспальне ліжко). В наявності також простора шафа-купе із дзеркалом. Кухня обладнана сучасним двокамерним холодильником, газовою плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю та фільтром зворотного осмосу для очищеної води. У ванній кімнаті встановлена пральна машина та виконаний стильний ремонт. Є невеликий балкон з видом на річку. До ваших послуг кондиціонер, телевізор із сабвуфером, а також високошвидкісний інтернет на швидкості 1 Гб від Тріолана. Також є спеціальна стінка для тренувань. У квартирі встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, а також двофазний електричний лічильник (для денного та нічного тарифів). Підлога у ванній кімнаті викладена плиткою, кухня та вітальня – ламінатом, у спальнях – паркет. На подвірї достатньо місця для паркування автомобілів. Додатково до квартири додається комора у підвалі площею близько 2 кв. м.

можно с животными
Фейєрбаха вул., 1А

Код обєкта: #7716 Квартира розташована на 3 поверсі 9-ти поверхового будинку, другий будинок від станції метро "Героїв Праці". Поруч із квартирою розташовані магазини, аптеки, ринок а також Укриття в двух хвилинах від будинку. Загальна площа квартири - 52 квадратні метри. У квартирі дві кімнати. Ремонт виконаний за авторським проектом. Квартира повністю мебльована. Побутова техніка включає плиту, холодильник, пилосос, мікрохвильову піч і посудомийну машину. У квартирі є вбудовані шафи, ортопедичні матраци на двох розкладних диванах, кондиціонер, масляний обігрівач, тепла підлога, сейф, сушіння для білизни, броньовані двері та тамбур. У будинку працює ліфт. Орендна плата складає 6900 гривень + комунальні послуги за лічільниками.

Героїв Праці вул., 20Б

Сдам 3к.кв в новобудові ЖК Острів поруч з парком Шевченка, в Центрі. Формат: три окремі кімнати, велика кухня з виходом на лоджію, гардеробна та два санвузла. Закрита прибудинкова територія, чистий підїзд, порядні сусіди. Квартира вільна. Е підземний паркінг та пункт незламності. Поруч є все для комфортного проживання. Школа на Римарській, поряд усі центральні університети. У пішій доступності Центральний ринок, сад Шевченко та зоопарк, нова філармонія у дворі. Площа Свободи, дзеркальний струмінь, всі памятки в пішій доступності. Пішки до 5 станцій метро (Університет, Держпром, Бекетова, Історичний музей, Конституції)

Римарська вул., 25

Сдам 2-х комнатную квартиру по ул. Алчевских угол ул. Веснина. Первый этаж, решетки на окнах, высокий цоколь. 4 спальных места - 1 двухспальная и две односпальных кровати. Холодильник, стиральная машина, бойлер, эл.плита. Арендатор платит аренду 2000грн. + коммунальные. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-069-235-LX.

Сдам 2-х к. кв. Центр.Ул. Алчевских угол ул. Веснина.Инд. Д57

Сдам квартиру в новострое возле метро Защитников Украины Адрес: переулок Искринский 19Г До метро 3-5 минут пешком Укомплектована всем необходимым для жизни 7 этаж Цена 7500+коммунальные Оплата агентских услуг 50% от стоимости аренды единоразово по факту вселения Больше вариантов в тellеграm : arenda_kharkov

Сдам квартиру в ЖК Искринский новострой метро Защитников Украины

Фото полностью соответствует Сдам реальную двухкомнатную квартиру в центре Между двух станций метро: Университет (Держпром) и Научная Ул. Данилевского 22 Удобный 2/5 этаж Две раздельные комнаты Газовая плита и колонка Большой шкаф-купе Вся необходимая мебель и техника Есть кондиционер Стоимость аренды 8000+ коммунальные платежи Оплата при вселении за первый месяц проживания. Залог в размере месяца Услуги агенства 50% по факту вселения, единоразово

Реальная 2-к квартира на Научной, Университет, ул. Данилевского 22

ЖК в городе Харьков

Сдам 2К-Квартиру_Студию, Центр, ул. Данилевского 6. Квартира в отличном жилом состоянии и полностью укомплектована для жизни. Доп. расходы + все коммунальные платежи по квитанции. Объект № 111-899-721

Сдам 2К-Квартиру_Студию, Центр, ул. Данилевского 6.

Терміново здаю 2-х кімнатну квартиру на 4 поверху, багатоповерхового будинку, з газовою плитою. Також холодильник, пральна машина, 2 ізольовані кімнати з диванами, шафами. Крісла, 2 столи , стільці. Дуже чиста та охайна квартира, чекаємо порядних орендаторів Поруч всі магазини, кафе, зупинка Ціна 4500 грн/ місяць + комунальні платежі.

Терміново! 2-х кімнатна, Героїв Труда, 4 поверх

Сдам однокомнатную квартиру этаж 4/12 ул.Героев Труда 4 Героев Труда 8 минут пешком Ремонт,мебель(2 раскладных больших дивана) и вся необходимая техника(плазма тв,роутер,холодильник,стиральная машина,плита газовая и мн.др.)окна во дворик 5500 грн.+свет(по счетчику)

Однокомнатная квартира на героев труда возле метро салтовка

Здам 2 кімн.кв. 75 кв.м. 3/5, Данилевського, 14. Метро Наукова 3 хвилини. Квартира з ремонтом, меблями і технікою. Газова плита, вбудована техніка. Розглядаємо пропозиції щодо ціни. 10 000 грн.+ком.платежі. АН Аверс Юлія

54000  Здам 2 кімн. кв. 75 кв. м. 3/5  Данилевського, Метро Наукова

Здам 2-х кімнатну квартиру біля станції метро "Студенська"(8-10 хвили пішки) на Салтівці. Квартира розташована на 5-му поверсі. Балкон засклений. Кондиціонер. Є всі необхідні меблі та техніка для життя. Додатково оплачуються всі комунальні послуги.

Оренда 2-к. кв. Салтівка, вул.Валентинівська б.27а

АН Харків-Ріелтер пропонує в оренду 2-х кімнатну квартиру у центріі по вул.. Алчевських, 5 хвилин сад Шевченка. Комфортний другий поверх. Квартира з новим ремонтом, є вся необхідна техніка, також меблі. 15 000 + к.у.

LS-14 Сдам в аренду 2-х ком. квартиру у центре

Сдам 3 комнатную квартиру на Салтовке возле метро Студенческая/Героев Труда. Адрес: ул. Академика Павлова, 313А 7 этаж 65 м2 Формат: - три раздельные комнаты - кухня - прихожая - санузел - балкон Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания. Оплата: 5.000 грн/мес+ все коммунальные + агентские.

Сдам 3 комнатную квартиру, Салтовка, Студенческая

Відмінна пропозиція! Здається простора та доглянута 3-кімнатна квартира загальною площею 65 квадратних метрів. Знаходиться за адресою: вул. Академіка Павлова, будинок 313А. Метро Студентська у 5-ти хвилинах ходьби. Особливості квартири: виконаний гарний косметичний ремонт, що забезпечує комфортне та безтурботне проживання для майбутніх мешканців. Три окремі кімнати та велика кухня, що надає додаткової зручності. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, що дозволить вам одразу відчути себе як вдома та не турбуватися про додаткові витрати. Відмінна інфраструктура: магазини, супермаркети, дитячі садки та школи, ТЦ. Не проґавте можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/121522 ; ID объекта - RE-121522

3к. 65м2 Салтівка, 522 м-н ( Салтовка, Студенческая) 121522

Здам в оренду квартиру в самому центрі Харкова. Метро Пушкінська біля самого будинку. Квартира з євроремонтом. Нестандартне планування: величезна кухня, що переходить у вітальню площею 40 метрів. До цього всього велика лоджія, що виходить у тихий двір. Велика суміщена ванна кімната з вікном. Дві окремі спальні. Вікна в спальні панорамні, з видом на метро Пушкінська. Квартира повністю укомплектована: всі необхідні меблі, техніка, кондиціонер, телевізор. Поверх пятий, без ліфта. Покази за домовленістю. З повагою Наталія Моїсеєва

NN S4 Здам 3 кімнатну квартиру Центр, м. Пушкінська, ул. Гуданова

ID Обєкта : 16977 Здам в оренду 1 кімн. квартиру в будинку бізнес-класу на вул. Римарська, 27, ЖК Театральний. Поверх 10/15. Площа 57 кв. м. Формат квартири: кухня-студія, кімната, с/в, балкон. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Тепла підлога по всьому периметру квартири. З вікон квартири відкривається панорамний вид на центр міста. У будинку та по периметру комплексу ведеться цілодобове відеоспостереження, цілодобово консьєрж, на 1 поверсі будинку сучасний хол, гарна вхідна група у під’їзд, працюють 2 ліфти, 2 виходи з під’їзду на 2 сторони будинку. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Здам 1 кімн. квартиру на вул. Римарська, 27, ЖК Театральний

В аренду сдаётся смарт-квартира в ЖК Воробьёвы горы по адресу Переулок Шевченковский,30 в пешей доступности от метро Академика Павлова 10 минут. ПРО КВАРТИРУ: В квартире есть вся необходимая техника и мебель, а именно: В зоне отдыха расположен двуспальный диван, который расскладывается ( на ламелях ),Смарт-ТВ, рабочий столик. В кухонной зоне расположен весь необходимый кухонный гарнитур, холодильник мини, электрочайник, СВЧ, варочная панель, вытяжка и кондиционер. В санузле душевой поддон, унитаз, умывальник, зеркало и бойлер. Есть большой шкаф-купе и доп шкаф и там же находится стиральная машина. ПРО ИНФРАСТРУКТУРУ: В пешей доступности от дома находятся киоски первой необходимости, кофейная, пиццерия, агромол, посад. Всё остальное и более масштабное по типу Аврора, аптеки, банкоматы, остановка трамвая, чудо маркет, АТБ, буфет находится у меня Академика Павлова. Есть видеообзор квартиры. Пишите или звоните, отвечу на все интересующие вас вопросы.

Сдаётся смарт-квартира. "Метро Академика Павлова "

Небольшая двухуровневая квартира. Расположена по улице Маршала Бажанова 14. По комплектации: стиральная машинка, небольшой холодильник, бойлер, электроплита, комод. Кухонный гарнитур, шкаф. Рядом с домом прекрасно развита инфраструктура: вблизи дома кафешки, буфет :) новая почта, барбершоп, рестораны, парковая аллея, метро Архитектора Бекетова до 5 минут ходьбы. По любым вопросам, звоните

Сдаётся Двухуровневая смарт-квартира в центре
1 - 24 из 568 результатов

Aренда квартир; Харьков, Синяя линия