Сдам 1 к. квартиру на Одесской возле Класса с хорошим ремонтом, мебель, бытовая техника. Ком услуги

Гагаріна просп., 174

Здається 1-кімнатна квартира на Одеській, район супермаркету "Метро". 5 хвилин до зупинки транспорту, поруч маркет. Житловий стан, хороша квартира. Укомплектована пральною машиною, телевізором, холодильником. Двоспальне ліжко. Можливо проживання з дітьми або тваринами. Э централізована гаряча вода , та страховочний боілер, газифікована. Оплата 3500 грн + комунальні. Телефонуйте , домовимося.

Сдам 1-к кв Одесская см Мэтро. Одеська см Метро.

Здам на тривалий термін 1-к квартиру в цегляній висотці за адресою Зернова, 55. Теплий будинок з гарною шумоізоляцією, невисокий 3-й поверх, 2-а лінія будинків з вікнами у тихий двір. За 3 хвилини СМ "Рост", АТБ, "Сільпо" та все необхідне. Відмінна транспортна розвязка. У квартирі є пральна машина, холодильник, двоспальний диван. Велика лоджія підходить для зберігання консервації чи велосипедів. Для гарячої води встановлено бойлер. Ціна: 4000 грн + комунальні. З будь-яких питань телефонуйте, домовимось.

1-к кв Одесская Рост Зерновая

Сдам 1 ком. квартиру ( ул.Костычева) без посредников, этаж 1/9, есть всё необходимое. Квартира находится в тамбуре. В аренду входят коммунальные услуги.

власник
Сдам 1 ком. квартиру

Сдам 1 комнатную квартиру 4/5 на Южнопроэктной.Вся необходимая мебель и техника присутствует.Состояние квартиры хорошее жилое. Бойлер, стиральная, машинка. 3500+ коммунальные (по счётчикам)

Сдам 1 комнатную квартиру Одесская с/м Мэтро

Пропоную в оренду сімейну 2 кімнатну простору квартиру в тихому районі міста. Розташована за адресою проспект Гагаріна 165 корпус 4 поруч з супермаркетом Рост на Одеській. В жилому стані. Дві просторі кімнати, коридор, кухня між кімнатами, роздільний сан вузол, велика лоджія. Готова до заселення. Є все необхідне для проживання. Зручне розташування дві хвилини пішки до громадського транспорту. У дворі дитячий майданчик. Показую в зручний для вас час.

Аренда 2х комнатной квартиры Одесская Гагарина

Сдам 1 к квартиру пр Гагарина 174, рядом АТБ, Класс, напротив Рост. Улучшенной планировки, аккуратный ремонт, большая застекленная лоджия. Мебель и бытовая техника необходимые Доплата только за свет по счетчику.

Сдам 1 к ка Одесская, Гагарина, Класс 5000+свет!

Сдам свою 2х комнатную квартиру пр.Гагарина 169а . Кирпичный дом, 4 этаж 5ти этажного дома. Комнаты раздельные,балкон застеклен Рядом супермаркеты, удобная инфраструктура, тихий двор. Без детей и животных. 6000 грн. + коммунальные платежи.

власник
Сдам свою 2х комнатную квартиру в районе Одесской 6000грн.

власник
Гагарина проспект, 171, Слободской, Харьков, Харьковская 4500.0 UAH

Зерновая улица, 53, Слободской, Харьков, Харьковская 8000.0 UAH

1 ком. Монюшко 12 А, эт. 2/9, два балкона, есть холодильник, микроволновка, ел. чайник, СМА, два дивана, 3500+ свет

Монюшко улица, 12А, Слободской, Харьков, Харьковская 3500.0 UAH

Житлові комплекси у Харків

Здам в оренду затишну 2-кімнатну квартиру з якісним євроремонтом. Квартира знаходиться на пятому поверсі шістнадцяти поверхового будинку. В квартирі простора вітальня з великими вікнами, що пропускає багато світла у кімнату. Сучасна кухня з усіма необхідними побутовими приладами (холодильник, варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч). Квартира знаходиться у зручному та безпечному районі міста з доступом до громадського транспорту та необхідної інфраструктури, у пішій доступності є лікарня, школа, дитячі садки, відділення Нової пошти, відділення банків, супермакет Клас, Рост, АТБ, Сільпо та невеликий овочевий ринок. 10000 грн. комунальні послуги за лічильником (світ та вода).

Грозненская улица, 36, Одесская, Харьков, Харьковская 10000.0 UAH

Сдам 1- но комнатную квартиру на Одесской возле Класса. По проспекту Гагарина, квартира в хорошем состоянии с мебелью и техникой. Цена 4000+ свет и вода.

Сдам 1- но комнатную квартиру на Одесской возле Класса

Сдам 3- ком.кв. Одесская остоновка Зерновая 6/9 есть всё для комфортного проживания, холодильник, стиральная машина, болер, цена 7500 грн

Сдам 3 ком. кв. Одесская

Аренда Харьков! Пропоную сімейну простору квартиру в новобудові ЖК Одеський. В будинку є підземний паркінг. Формат: спальня, дитяча, кухня-вітальня з лоджією 7,5 м2, велика ванна та туалетна кімната. Захоплюючий вид на місто. Чемні сусіди, є тамбур. Ремонт робили для себе з якісних коштовних матеріалів. Не встигли доробити натяжну стелю та деякі дрібниці. Є холодильник, пральна машина, меблі. В сусідньому будинку затишна кавʼярня, автомат з водою, продуктовий магазинчик та дитячий садочок. В пʼяти хвилина супермаркет АТБ, через дорогу Рост. Є все необхідне для сучасного життя. Асфальтований підʼїзд до будинку. Дзвоніть- перегляд в будь який час.

Качанівська вул., 21

Здам затишну 2-кімнатну квартиру в р-ні Одеської, Проспект Гагаріна 244. Свіжий ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка: холодильник, пральна машинка, двоспальне ліжко,великий диван,гаряча вода постійно (газова колонка).Є кабільне та інтернет. Відмінне розташування:до супермаркету Класс 1 хв,ринок та транспортні зупинки Ціна арендної плати+газ,свіло по лічильникам,інтеренет та кабільне(якщо це потрібно)відмінне розтошування :Поруч ринок, супермаркет Клас, зупинки транспорту

можна з тваринами
Гагаріна, 244

Сдам квартиру для семьи комнаты раздельные 1 этаж остановка рядом ,депо",всё необходимое для жизни есть 4500+комуслуги

власник
Сдам 3 комнатную квартиру для семьи Одесская

Сдам 1 к.кв. Р-н Одесской Ост. Героев Сталинграда Пер. Забайкальский, 7 1 этаж/3 Площадь 35м.кв. В квартире газовая плита. Есть газовая колонка (Поэтому всегда есть горячая вода) 2 дивана, вся мебель, новая стиралка. 3000 грн. (Залог 3000грн.) Услуги АН 2000 грн.

1 комн. кв район Одесской ост. Героев Сталинграда пер. Забайкальский

Квартира с косметическим ремонтом, мебелью и техникой (холодильник, стиральная машинка, газовая плита). Рядом рынок, супермаркеты, остановки транспорта. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-970-183-LX.

Сдаю 2к квартиру, Зерновая, Одесская. К73

Код объекта: 2-х комнатная квартира находится рядом с супермаркетом "Рост Одесский". Квартира расположена на 8-м этаже 10-ти этажного здания. В квартире имеется раздельный санузел, а также ванная. Вся необходимая мебель присутствует, включая стиральную машину, телевизор и пылесос. Допускается проживание с животными. Стоимость аренды составляет 4000грн в месяц оплата за свет и интернет. Оплата коммунальных услуг осуществляется арендодателем.

Зерновая улица, 55В, Одесская, Харьков, Харьковская 4000.0 UAH

Сдается 1-я чистая уютная квартира по пр. Гагарина, 174 корпус 2. Квартира полностью укомплектовано мебелью, техникой как бытовой так и кухонной. В наличие вся посуда. Так же несть бойлер, WI-FI, гладильная доска, сушка. Квартира находится в зеленом районе с развитой инфраструктурой. Рядом несколько разных супермаркетов, рынок, различные магазины, аптеки, банк. Отличная транспортная развязка.

Сдается 1-я квартира в районе Одесская

Сдам 1 к квартиру на Одесской по ул. Грозненская 54 девушке/парню/семейной паре без вредных привычек на длительный срок. В квартире имеется вся необходимая мебель и техника. 4000 + к/у.

Сдам 1 к квартиру на Одесской, Рост

Здам 1 кім квартиру по вул. Манюшка, на 2 поверхні, два балкони , в чистому косметичному стані. В наявності усі необхідні меблі та техніка. Холодильник, мікрохвильова піч, ПМА, ТВ, два дівани. Вартість 3500+ світло. Показ за домовленістю.

Монюшка, 12 А
1 - 24 з 69 результатів

Популярні запити