Сдам 2 к. квартиру Полтавский шлях, метро Центральный Рынок, с хорошим ремонтом, мебель, бытовая техника. Ком услуги.

Полтавський Шлях вул., 9

Код обєкта: #7939 Здається затишна 2-кімнатна квартира з приголомшливим видом на річку Харків. Всі вікна виходять на мальовничі краєвиди та відкриті простори. До "ТРЦ Никольский" всього 15 хвилин пішки, в 5-ти хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту. Можна насолодитися прогулянками набережною, відвідати дитячі майданчики, магазини, а також відчути атмосферу центру міста та найближчих адміністративних установ. Квартира включає дві кімнати, обставлені якісними диванами (за бажанням один з диванів може бути замінений на двоспальне ліжко). В наявності також простора шафа-купе із дзеркалом. Кухня обладнана сучасним двокамерним холодильником, газовою плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю та фільтром зворотного осмосу для очищеної води. У ванній кімнаті встановлена пральна машина та виконаний стильний ремонт. Є невеликий балкон з видом на річку. До ваших послуг кондиціонер, телевізор із сабвуфером, а також високошвидкісний інтернет на швидкості 1 Гб від Тріолана. Також є спеціальна стінка для тренувань. У квартирі встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, а також двофазний електричний лічильник (для денного та нічного тарифів). Підлога у ванній кімнаті викладена плиткою, кухня та вітальня – ламінатом, у спальнях – паркет. На подвірї достатньо місця для паркування автомобілів. Додатково до квартири додається комора у підвалі площею близько 2 кв. м.

можно с животными
Фейєрбаха вул., 1А

Сдам 2-х комнатную квартиру в самом центре на Пушкинской, Площадь Поэзии. В квартире 2 раздельные комнаты и просторная кухня. Расположена на среднем этаже. Квартира с ремонтом, мебелью и всей необходимой для комфортной жизни техникой (посудомойка, микроволновка, холодильник, стиральная машина, кондиционер). Имеется большая двуспальная кровать 160х200 см, детская кроватка 80х160 см, большой раскладной диван, косметический столик с большим зеркалом, 2 больших вместительных шкафа. Также есть отдельное рабочее пространство, где вы можете работать за вашим компьютером. Месторасположение просто супер. Рядом ТЦ Никольский и в 3х минутах АТБ. Метро "Архитектора Бекетова", "Майдан Конституции" и "Исторический Музей" в пешей доступности. Без животных.

владелец
ул. Садовая, 1, Киевский, Харьков, Харьковская 12000.0 UAH

Сдам 2-х к.кв. ЖК «Дом на набережной», м. «Площадь Конституции». Сдам 2-х комнатную квартиру в комплексе бизнес класса по адресу пер. Банный, 1 Квартира площадью 65 м2, расположена на 4 этаже 14-ти этажного дома. Функциональный формат: кухня, гостиная, спальня, санузел, гардероб, лоджия. Квартира угловая с панорамным остеклением. Высота потолка 3 метра. В отделке использовались только современные высококлассные материалы. Квартира укомплектована мебелью и техникой. Также есть кондиционеры. Закрытая придомовая территория, подземный паркинг, видеонаблюдение, консьерж сервис. Район с прекрасно сложившейся инфраструктурой. В шаговой доступности сквер «Стрелка», площадь «Конституции», магазины, супермаркет.

Банный переулок, 1, Основянский, Харьков, Харьковская 17000.0 UAH
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Сдам 2 к. квартиру ул Университетская дом 2, рядом метро Исторический музей, площ. Конституции. Шикарное расположение и вид на город, рядом инфраструктура, магазины, кафе, Центральный Рынок, парк. Сталинка, раздельные комнаты, два балкона. Аккуратный ремонт, два кондиционера, холодильник, газовая колонка, ТВ по требованию. Доплата по счетчику, в отопительный 1500 отопление.

можно с животными
Університетська вул., 2

Свою 2х к. (від ГОСПОДАРЯ, БЕЗ КОМІСІЙНИХ) м.АрхітектораБекетова 5хв. Центр міста, нагірний район. Комунальні сплачує орендар (встановлені лічильники на воду, газ, ел.ен.). Увесь будинок розташован у дуже затишному дворі, вул.Дарвіна,6. Двері броньовані, площа 55,5/39,3/9 висота стелі 3,2 м., балкон засклений. 1й поверх високий, квартира під охраной сигналізації, кодовий замок. Спальних місць: 2кровать +2диван = 4, матрас ортопедичний, письмовий стіл, кавовий столик. 2х камерний холодильник, ел. чайник, пральна машина, мікрохвильова піч, піч газова, духова шафа, автоматична газова колонка BOSCH, кондиціонер, пилосос, сушка для білизни, кабельне, WiFi. Стоянка у дворі. Поруч багато кафе, магазинів, аптек (в т.ч. цілодобових), банки.

Дарвіна вул., 6

ID Обєкта : 6167 Здам 2 кімн. квартиру на пров. Банний, 1, ЖК Будинок на набережній. Поверх 11/18. Площа 77 кв. м. Квартира з сучасним ремонтом, меблями та технікой. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Здам 2 кімн. квартиру на пров. Банний, 1, ЖК Будинок на набережній

Сдам в новострое 2-х комнатную квартиру в 5-ти минутах ходьбы от ст.метро Площадь Конституции, переулок Лопатинский, 2. В квартире есть всё необходимое для комфортного проживания: бойлер,кондиционер, холодильник, стиральная машина автомат, посудомойная машина, холодильник для напитков, газовая плита, газовая духовка, вся необходимая посуда,сигнализация, двор закрытый. Оплата в месяц 11000+ все коммунальные платежи.

Сдам 2-х комн.кв. м. Площадь Конституции.

Здам 2 кімн квартиру на Гімназійній набережній 8 поверх у цегляному будинку Дві окремих кімнати 2 спальних місця Вид з вікна у двір Жилий стан, гарне місце розташування дому біля цирка, поряд Стрілка та Центр До метро 10хв пішки Телефонуйте покажу у зручний час З повагою Лілія рієлтор

Здам 2 кімн квартиру по вул. Гімназійна набережна

Відмінна пропозиція! Новобудова еліт! Закрита територія! Підземний паркінг! Здається простора та доглянута 2-кімнатна квартира загальною площею 105 квадратних метрів. Кімнати роздільні! Два санвузли. Знаходиться за адресою: вулиця Римарська, будинок 25. Метро Історичний Музей, Університет та ім. Бекетова за 10 хвилин ходьби. Квартира розташована на 8 поверсі 16-ти поверхового будинку, що дозволяє насолоджуватися тишею та спокоєм. Особливості квартири: виконаний капітальний ремонт, що забезпечує комфортне та безтурботне проживання для майбутніх мешканців. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, що дозволить вам відразу відчути себе як вдома та не турбуватися про додаткові витрати. Відмінна інфраструктура: магазини, метро, супермаркети, дитячі садки та школи, ТЦ, парк ім.Шевченка. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/124332 ; ID объекта - RE-124332

Римарська вул., 25

Здам двоярусну квартиру з новим ремонтом у самому центрі міста на вулиці Римарська 19 У квартирі є все для комфортного проживання. -високошвидкісний Wi-Fi; - пральна машинка; - плазмова панель; - холодильник; - варильна поверхня; - мікрохвильова піч; - духовка; - супутникове ТБ, диван, ліжко, санвузол, стіл, шафи, комора. На другому поверсі спальня У будинку унікальне місце розташування: не далеко від парку, близькість до метро і до центру - тихе місце з чудово розвиненою інфраструктурою, відмінне місце для життя. У пішій доступності дитячі садки, школи, спортивні комплекси. З вікон відкривається дивовижний вид на місто. -поверх 5/6 -1 кімната, 2й ярус спальна зона, кухня і ванна кімната. Додатково сплачуються комунальні послуги. Обєкт № 111-873-295

Здам квартиру в центрі міста, м. Архітектора Бекетова

Сдам 2х уровневую-Кваритру, Центр, ул. Рымарская 19, метро Исторический музей 5мин. шагом. ТЦ Никольский 5мин. шагом. Кварира с косметическим ремонтом и полностью укомплектована для жизни и готова к заселению. Доп. расходы + Все коммунальные платежи по квитанции. Объект № 111-895-387

Сдам 2хУровневую-Кваритру, Центр, ТЦ Никольский 5мин. шагом.

ЖК в городе Харьков

ID Обєкта : 8291 Здам 2 кімн. квартиру в новобудові в районі площі Конституції по пров. Короленка, 23. Поверх 12/16. Площа 86 кв. м. Формат квартири: кухня-вітальня та простора ізольована спальня. У квартирі сучасний стильний ремонт, повна комплектація з техніки та меблів. Поряд метро, ТЦ Нікольський з паркінгом. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Короленка пров., 23

SL-056846 Центр, площа Павлівська Тип постройки: сталинка Тип объекта: квартира Площадь: 45м2 / 15м2 / 25м2 Этаж / Этажность: 6 / 6 Тип стен: кирпич Ремонт: евроремонт

Павлівська пл., 8

Здам 2 кім. квартиру в центрі міста на вул. Гогля 5 біля станції метро Архітектора Бекетова. Код обєкта RF-2-525-798 Історичний центр міста. До метро Історичний музей або Архітектора Бекетова 5-6 хвилин пішки. Поруч ТРЦ Нікольский, ТРЦ Аве Плаза, сад Шевченко, парк Дзеркальний струмок, театри, магазини, бутіки, ресторани, кафе, відділення банків. 5-й поверх 5-поверхового цегляного будинку, сталінка. Площа квартири – 78 кв.м: кухня-вітальня, спальня, санвузол, передпокій. Євроремонт, повний комплект меблів та побутової техніки. Орендна платня - 9 тис.грн./міс. + комунальні платежі + послуги АН

Гоголя вул., 5

Здається 2кв квартира в історичному центрі Харкова.Мебльована.З гарним краєвидом! Поруч станція метро пл.Конституції,ТРЦ Нікольський ,супермаркет та все інше.

можно с животными
Героїв Харкова просп. (Московський), 27

Здам 2 кімнатну квартиру 5 хвилин від метро. Метро Майдан Конституції за 5 хвилин від будинку!!! Квартира укомплектована всім необхідним для проживання. ТРЦ Нікольський у 5 хвилинах.

можно с животными
Короленка пров., 2/13

Сдам 2-комнатную квартиру в самом центре исторического Харькова, майдан Конституции 2/2 (дом со шпилем). Метро майдан Конституции в 3 минутах ходьбы, рядом вся развитая инфраструктура, места для отдыха и т.д. В квартире выполнен капитальный ремонт, обустроена всем необходимым для комфортного проживания. 10500 + коммунальные платежи .

майдан Конституции, 2/2

Здам 2 к.кв у Центрі міста, Площа Констітуції ( Вхід зі сторони Площі Павлівська). Зручне розтошування. ТЦ Нікольсський , метро 5 хвилин пішки, Будинок з ліфтом. Квартира з з сучасним ремонтом, кухня-вітальня (на другому ярусі є ліжко), спальня, суміщений санвузол. Є усі необхідні меблі та техніка. Здається на тривалий термін. В пріоритеті сімейна пара, жінка/ дівчина.Без домашніх тварин. 6000грн+ комунальні послуги.

Конституції пл., 1

Сдам на длительный срок 2к квартиру на Павловской площади. Этаж 2 из 5. Возле бывшего "Макдонадса". Состояние скромное жилое. Две раздельные комнаты. Квартира "Сталинка". Удобное место расположение. По оплате возможны варианты.

Павлівська пл., 8

код: 3779. Аренда 2к. квартиры, Павловская площадь Идеальная, светлая, теплая с новым ремонтом 2-х комнатная квартира с раздельными комнатами и просторной кухней в самом сердце Харькова. В квартире есть вся необходимая бытовая техника: стиральная машина, микроволновка, холодильник, бойллер, есть вся необходимая мебель и посуда. В просторной ванной комнате есть вся новая сантехника с большой ванной. Квартира удобно расположена недалеко от м. Площадь Конституции. Развитая инфраструктура находится буквально рядом: станция метро, магазины, аптеки, салоны красоты, прекрасная транспортная развязка. В доме есть лифт. Цена включет аренду и оплату за свет и интернет. Не упустите возможность испытать незабываемые моменты в этом волшебном жилище в центре Харькова.

Майдан Павлівський, 8

Аренда 2х кв премиум класса в центре, новострой, ул Рымарская 27. Сад Шевченко! Первая сдача. 10 этаж.2 лифта. S 56м формат 1+1. В квартире выполнен авторский ремонт. Два кондиционера, посудомоечная машина, вся техника. Мебель в упаковке. Первая сдача. Подогрев пола везде, балкон. Охраняемая территория, парковка.Цена 17000.т 06******57. Сергей.

Аренда 2к кВ Центр. Премиум . Рымарская 27 Новострой Сад Шевченко!

Аренда квартиры в ЖК Дом на Набережной, переулок Банный, 1, центр города, парк стрелка. Формат квартиры: кухня-студия, спальня, санузел. В квартире есть всё необходимое для комфортного проживания: двухспальная кровать с ортопедическим матрасом, большой диван, бойлер, кондиционер, холодильник, микроволновая печь, стиральная машина. Охраняемая территория, парковка. Стоимость аренды в месяц 16000 грн и коммунальный платежи

Аренда квартиры в ЖК Дом на Набережной, центр!

Задається кв. ЖК Інфініті (навпроти Каскаду), 2 поверх/15. Паркування. 10000 грн 51м2 кухня 20м2 роздільна Дорогий ремонт, Усі матеріали високоякісні Побутова техніка Простора вбиральня, Двір зачинено. Ремонт: Авторський проект. Планування: Студія Санвузол: Смежний Опалення: Власна котельня. Меблі: З меблями Побутова техніка: Варильна панель, Духовка, Мікрохвильова піч, Холодильник, Пральна машина, Пилосос Мультимедія: Швидкісний інтернет, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ : Кондиціонер, Підігрів підлоги, Душова кабіна, Меблі на кухні, Гардероб, Балкон, лоджія, Охорона території, Гостьовий паркінг, Підземний паркінг, Ліфт, Вантажний ліфт Комунікації: Центральний водопровід, Електрика, Центральна каналізація, Вивіз відходів, Асфальтована дорога Інфраструктура (до 500 метрів): Остановка транспорту, Метро, Ринок, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Центр міста, Ресторан, кафе, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат Ландшафт (до 1 км): Парк

Оренда квартири в ЖК Інфініті. Центр
1 - 24 из 37 результатов

Популярные запросы