ID Обєкта : 17916 Здам 1 кімн. квартиру на пр. Науки, 39. Поверх 6/9. Площа 53/16/6 кв. м. Квартира з ремонтом. Є необхідні меблі та техніка. Встановлено бойлер, кондиціонер. Вікна на пр. Науки. Дод. оплата за світлоі. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Науки просп. (Леніна), 39

Сдам 2 к. квартиру пр Гагарина в новострое, напротив Таврия В, с ремонтом, мебель, бытовая техника. Ком услуги. Можно с кошкой.

можна з тваринами
Гагаріна просп., 43

Сдам 2 к. квартиру в новострое м. Спортивная, ул Молочная, мебель, бытовая техника. Без животных.

Молочна вул. (Кірова), 11

код обьекта #7874 Здається 2-кімнатна квартира, розташована на 8-му поверсі сучасного 23-поверхового будинку, зведеного в житловому фонді з 2011 року. Загальна площа квартири складає 51 м, що робить її ідеальною для комфортного проживання. Кімнати просторі, світлі та стильні, з євроремонтом. Використані сучасні матеріали та дизайнерські рішення, що створюють затишок та комфорт. Величезна кухня площею 25 м, яка обладнана новою побутовою технікою - варильною панеллю, духою шафою, холодильником, посудомийною та пральною машинами, а також праскою. Меблі на кухні виконані в сучасному стилі. Суміжний санвузол, що вміщує всі необхідні приладдя та комфортні зручності. Квартира також має ряд сучасних мультимедійних та комфортних забезпечень: Wi-Fi, кабельне та цифрове ТБ, кондиціонер, підігрів підлоги, ванна, панорамні вікна, консерж, а також охорону території. Квартира має доступ до центрального водопроводу, електрики, центральної каналізації, а також вивозу відходів. Асфальтована дорога забезпечує зручний автомобільний доступ. Зручна інфраструктура на відстані до 500 метрів охоплює все необхідне для комфортного життя: дитячий садок, школу, зупинки транспорту, метро, ринок, магазини, супермаркет, ТРЦ, парк, лікарню, поліклініку, ресторани, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти та банку. Ця квартира стане ідеальним варіантом для тих, хто цінує сучасний комфорт, безпеку та близькість до важливих обєктів інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цього прекрасного помешкання!

Отакара Яроша пров., 20
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

код обьекта #7754 Здається двокімнатна квартира на 9 поверсі, площа цієї квартири складає 80 м. Кухня має площу 10 м. У квартирі дві кімнати, і санвузол знаходиться поруч з ними. Опалення в цій квартирі централізоване, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Ремонт виконаний за авторським проектом, що робить квартиру неповторною та стильною.

Космічна вул., 21

код обьект #7760 Здається квартира-студія на 7-му поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 33 м, з площею кухні 7 м. Тип стін - цегляний. Квартира складається з однієї кімнати, в якій розташована студія. Санвузол суміжний. Опалення централізоване. Квартира здається з меблями та побутовою технікою: плита, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, пилосос. Є швидкісний інтернет, кабельне та цифрове тб. Зручності включають ванну, балкон, лоджію та ліфт. Квартира підключена до газу, центрального водопроводу, електрики, центральної каналізації. Також є вивіз відходів та асфальтована дорога. Інфраструктура в радіусі 500 метрів включає в себе школу, зупинку транспорту, метро, ринок, магазин, кіоск, супермаркет, торгово-розважальний центр, парк, зелену зону, аптеку, лікарню, поліклініку, центр міста, ресторани та кафе. Квартира розташована в зеленій зоні, до парку всього кілька кроків.

Отакара Яроша вул., 47

Оренда гостинки в безпечному районі м. Харків вул. Богдана Хмельницького 12А. Знаходиться на 4 поверсі 5ти поверхового будинку. У цій квартирі відокремлена зона для сна, що створює комфорт і зручність для мешканців. Розташована в тихому спальному районі з розвиненою інфраструктурою гарантує Вам якість та комфорт у кожному аспекті вашого життя. Ця гарна гостинка чекає саме на Вас. Огляди можливі в зручний час.

Хмельницького Богдана вул., 12А

Сдам красивую 1 комнатную квартиру на Алексеевке, метро Победа 5 минут пешком, пр.Победы 54. Общая площадь 32 метра, седьмой этаж девятиэтажного дома. Выполнен отличный евроремонт, полностью вся мебель и бытовая техника для комфортного проживания. Квартира сдаётся на длительный срок.

Перемоги просп., 54

#7866 Здам однокімнатну квартиру, яка знаходиться за адресою вул. Новгородська 12. Гарне та зручне розташування в самому центрі міста. Є все необхідне для Вашого комфортного проживання: пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, душова кабіна, балкон, лоджія, меблі, кондиціонер. Поруч знаходяться садки, школи, лікарня, супермаркети, аптека, ТРЦ, парк, озеро та дитячий майданчик. Не пропустіть можливість зняти цю якісну квартиру!

можна з тваринами
Новгородська вул., 12

#7844 Здам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста, яка знаходиться за адресою вул. Тобольська 42. Квартира розташована в престижному районі, поблизу станцій метро "Ботанічний сад" та "23 серпня". У ній є дві світлі та просторі кімнати, також є дитяче ліжечко, ідеально підходить як для сімей з маленькими дітьми, так і для тих, хто шукає додатковий простір. Для вашої безпеки квартира обладнана охоронною системою. Кухня забезпечена усією необхідною технікою та посудом. Поблизу знаходяться магазини, школи, дитячі садки та парки, Саржин Яр, ідеальне місце для прогулянок, занять спортом та відпочинку на свіжому повітрі. Якщо виникнуть додаткові питання - телефонуйте!

Тобольська вул., 42

Код обєкта: #7575 (додатково є фото всіх кімнат, пишіть на Viber/Telegram) Здається 3-кімнатна квартира на 4-му поверсі нового сучасного та комфортабельного будинку на вулиці Трінклера, у Шевченківському районі Харкова. Будинок монолітний, всього за 10 хвилин ходьби від центрального парку. У підземній парковці є місце для машини. Загальна площа квартири 190 кв. Кухня-вітальня площею 30 кв.м, оснащена електричною плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю, витяжкою, холодильником, посудомийною машиною, барною стійкою і великим обіднім столом на 6 осіб. 2 кімнати, кожна з окремим входом; кімнати обладнані італійськими меблями, спальним місцем, телевізором, шафами для зберігання речей та тумбами, а також кондиціонерами з функцією обігріву. 2 санвузли, один основний: ванна, душ, раковина, сушарка для рушників, бойлер, біде та тумба для одягу. Там знаходиться пральна машина. Інший санвузол - гостьовий, у якому є раковина та унітаз. 2 лоджії, розміром 4 кв.м та 10 кв.м, засклені та утеплені. У квартирі є вся необхідна побутова техніка та високошвидкісний інтернет, супутникове ТБ, підлога з натурального дерева, італійські меблі, кахель, освітлення, великі шафи-купе, бойлер, лічильники на газ та електроенергію, центральне опалення, встановлений власний газовий котел у будинку тепла підлога. Є велика вбиральня. Будинок та двір мають відеоспостереження, територія постійно охороняється, в будинку є консьєрж, власне підземне паркування, гостьове паркування. Дуже зручний заїзд та виїзд у всіх напрямках міста. У будинку встановлено власний генератор для ліфтів. Поблизу знаходяться відділення пошти, аптеки, кафе, студія краси, банкомати, стоматологія, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. У кроковій доступності – продуктовий магазин "АТБ", Сумський ринок, басейн, метро. Квартира дуже тепла, світла, доглянута та готова до заселення.

можна з тваринами
Трінклера вїзд, 9

Код обєкта: #7939 Здається затишна 2-кімнатна квартира з приголомшливим видом на річку Харків. Всі вікна виходять на мальовничі краєвиди та відкриті простори. До "ТРЦ Никольский" всього 15 хвилин пішки, в 5-ти хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту. Можна насолодитися прогулянками набережною, відвідати дитячі майданчики, магазини, а також відчути атмосферу центру міста та найближчих адміністративних установ. Квартира включає дві кімнати, обставлені якісними диванами (за бажанням один з диванів може бути замінений на двоспальне ліжко). В наявності також простора шафа-купе із дзеркалом. Кухня обладнана сучасним двокамерним холодильником, газовою плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю та фільтром зворотного осмосу для очищеної води. У ванній кімнаті встановлена пральна машина та виконаний стильний ремонт. Є невеликий балкон з видом на річку. До ваших послуг кондиціонер, телевізор із сабвуфером, а також високошвидкісний інтернет на швидкості 1 Гб від Тріолана. Також є спеціальна стінка для тренувань. У квартирі встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, а також двофазний електричний лічильник (для денного та нічного тарифів). Підлога у ванній кімнаті викладена плиткою, кухня та вітальня – ламінатом, у спальнях – паркет. На подвірї достатньо місця для паркування автомобілів. Додатково до квартири додається комора у підвалі площею близько 2 кв. м.

можна з тваринами
Фейєрбаха вул., 1А

Житлові комплекси у Харків

В долгосрочную аренду предлагается 3х комн квартира в элитном ЖК Мир, расположенном по адресу пер. Отакара Яроша 16, метро Ботанический сад. Общая площадь квартиры 90 кв м. Формат: большая кухня-студия, 2 спальни, вместительная гардеробная, санузел и сауна. В квартире выполнен свежий дизайнерский ремонт, полностью укомплектована мебелью и техникой! В доме есть генератор !!! Круглосуточная охрана, видеонаблюдение, консьерж, ухоженная придомовая территория, детская площадка, большой подземный паркинг и гостевая парковка.

Отакара Яроша пров., 16

Сдам 3к.кв в новобудові ЖК Острів поруч з парком Шевченка, в Центрі. Формат: три окремі кімнати, велика кухня з виходом на лоджію, гардеробна та два санвузла. Закрита прибудинкова територія, чистий підїзд, порядні сусіди. Квартира вільна. Е підземний паркінг та пункт незламності. Поруч є все для комфортного проживання. Школа на Римарській, поряд усі центральні університети. У пішій доступності Центральний ринок, сад Шевченко та зоопарк, нова філармонія у дворі. Площа Свободи, дзеркальний струмінь, всі памятки в пішій доступності. Пішки до 5 станцій метро (Університет, Держпром, Бекетова, Історичний музей, Конституції)

Римарська вул., 25

Сдам 1 комнатную студию в престижном новострое ЖК Магистр. Адрес: Профессора Отамановского 4 (бывшая Коломенская) Развитая инфраструктура: метро Научная в 5 минутах ходьбы, рядом центр, хорошая транспортная развязка. 25 м2 6 этаж Формат: - студия - совмещенный санузел В квартире выполнен свежий ремонт в совершенном стиле, первая сдача! Квартира укомплектована необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания. Оплата: 6.000/мес+ коммунальные + агентские

Сдам студию, ЖК Магистр, Научная

Сдам в аренду 1 комнатную квартиру по адресу пр Победы, 62-г, этаж 4/9, два балкона. Общая площадь 37 кв.м., кухня 7 кв.м. В квартире сделан капитальный ремонт, комплектация : 2 спальный диван, шкаф для одежды, стол, встроенная кухня, холодильник, стиральная машина, бойлер, газовая плита. Установлены счетчики на воду и эл.энергию. Без животных. Цена 3500 + ком.услуги.

46001  Сдам в аренду 1 комнатную квартиру по адресу пр Победы

Сдам 2-х комнатную квартиру по ул. Алчевских угол ул. Веснина. Первый этаж, решетки на окнах, высокий цоколь. 4 спальных места - 1 двухспальная и две односпальных кровати. Холодильник, стиральная машина, бойлер, эл.плита. Арендатор платит аренду 2000грн. + коммунальные. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-069-235-LX.

Сдам 2-х к. кв. Центр.Ул. Алчевских угол ул. Веснина.Инд. Д57

Сдам реальную однокомнатную квартиру на м спортивная новострой проспект Гагарина 43. 4/16. Капитальный ремонт. Современная мебель и техника. Фото реальные. Свободна. Показываю. 6500+ку

Однокомнатная квартира на спортивной новострой проспект Гагарина 43

Здам в оренду затишну 2х кімнатну квартиру, бізнес класу в ЖК Ювілейний,забудовник Megainvestbud . Загальна площа 73,9 м.кв.,висота стелі 2.7 м. Квартира з панорамними вікнами,разташована на 12 повірху,дає змогу насолоджуватися красою міста. В квартирі зроблений сучасний євроремонт . Обладнана всім необхідним для комфортного життя. Просторий хол, велика кухня та гардеробна кімната - це індивідуальність цього житла. Дорога та якісна техника, мебля та сантехника ,вбудована шафа, тепла підлога по всій квартирі. Зроблено перепланування. Сам будинок має свою закриту територію з відеоспостереженням, а також підземний паркінг. Інфраструктура на високому рівні : відмінна трансортна розвязка, сучасний дитячий майданчик, супермаркети, ринок, дошкільні та загальноосвітні заклади.стадіон,фітнес Aura.

Оренда / Квартира / просп. Ювілейний (50-років ВЛКСМ), Харків

Сдам в долгосрочную аренду уютную 1 комнатную квартиру на Алексеевке, по ул. Ахсарова. Шестой этаж двенадцитиэтажного дома,с хорошим косметическим ремонтом. В квартире есть все необходимое для комфортного проживания /диван, холодильник, стиральная машина ,телевизор, кондиционер, бойлер,мебель/. Установлены счетчики на холодную и горячую воду.. Рядом находится остановка городского транспорта, станция метро Алексеевская, магазины Сильпо, АТБ. Цена 4000грн+ коммунальные платежи. СВОБОДНА , показы в удобное время.

Сдам 1 ком. квартиру на Алексеевке, м. Алексеевская, ул. Ахсарова

Аренда прекрасной 3-х комнатной квартиры на Алексеевке, по адресу пр. Людвига Свободы 26. Квартира с ремонтом, делалась для себя. 64 м2, 7/9 этаж. Очень комфортная, уютная и с прекрасной аурой. Зайдя в неё, вы действительно захотите в ней остаться. Оборудована всем необходимым для проживания. Заходи и живи! На кухне есть газовая плита с духовкой и вытяжкой, микроволновая печь, посудомоечная машина, электрочайник, тостер, двухдверный холодильник и вся необходимая посуда. В ванной установлен бойлер, также имеется стиральная машина и большая ванна. В основной спальне есть большая двуспальная кровать, перегородка, которая отделяет спальное место от лаундж-зоны, вместительный шкаф, лоджия. Комната очень светлая и уютная! В двух остальных спальнях есть односпальные кровати, шкафы, для хранения вещей, в одной имеется застеклённый балкон, рабочее место в каждой из них. Также, в квартире проведён Wi-Fi, по желанию можно будет установить телевизор. Район очень насыщен всей инфраструктурой: прекрасная транспортная развязка (3 минуты от метро Алексеевская, удобный подъезд к дому, есть место для парковки автомобиля), супермаркеты, аптеки, кофейни, банки и банкоматы, рынок, кафе и рестораны - всё, что нужно для комфортной жизни! Аренда составляет 7000 грн. + коммунальные услуги. Счётчики установлены на холодную и горячую воду, свет. Звоните и записывайтесь на показ! Не теряйте возможности заселиться в такую уютную квартиру!

Аренда 3-х комнатной квартиры на Алексеевке, по пр. Л. Свободы 26. VR

Сдам 1 к. квартиру м. Защитников Украины и Спортивная, улица Полевая, на 3 этаже. Квартира в жилом состоянии, два дивана, шкаф, бытовая техника. Доплата ком. услуги.

Сдам 1 к. кв. Защитников Украины, м. Спортивная

Сдам 3К_Квартиру, Шевченковский, Павлово Поле, ул. Новгородская 20, метро Научная 8-10 мин. шагом. Квартира в отличном состоянии с хорошим евроремонтом, полностью укомплектована для комфортной жизни. Доп. расходы + Все коммунальные услуги по счетчику. Объект № 1 1 1 8 2 1 0 5 8

Сдам 3К_Квартиру, Шевченковский, П. Поле, м. Научная 8мин. шагом

Сдам 1 к квартиру на Алексеевке ,Победы 62 г ,жилое состояние .Метро 2 минуты .2300+ коммунальные .05******18 Елена

Сдам квартиру на Алексеевке
1 - 24 з 917 результатів

Оренда квартир; Харків, Зелена лінія