Район Фурманова 3-х кімн. Квартира в гарному стані, є меблі і вся побутова техніка. Ціна 8000+ком.( бажано сімейну пару )

Фурманова 3-х кімн. Квартира в гарному стані

Оренда 1-кім. Фурманова. • Новий будинок, індивідуальне опалення. • Без тварин. • Укомплектована меблями та технікою. • Оплата за перший та залоговий місяць. • Послуги агенції - 50% від місячної оплати. • Ціна за 1 місяць проживання - 12000грн+ всі комунальні послуги Inst: apartment_poltava

Оренда 1-кім. Фурманова.

Надається в довгострокову оренду (від 3 місяців) чиста та затишна однокімнатна квартира (біля 4-ої Поліклініки) у цегляному будинку, після оновлення та часткового ремонту на 9-му поверсі (є технічний 10 поверх). У дворі обладнаний невеликий дитячий майданчик. В будинку є супермаркет та аптека. Поруч 4-та поліклініка та перинатальний центр. До найближчої зупинки 3 хв. Чудова транспортна розвʼязка (кільцева). До центру міста 5 хв. транспортом. Розмір житлової кімнати 19,5 м. Розмір кухні 9,7 м. Туалет із ванною поєднані. Є великий балкон на західно-південну сторону. Замінені проводка та сантехніка. Квартира не кутова, тепла взимку і прохолодна влітку. Сусіди тихі та порядні. Квартира повністю обладнана всім необхідним для заїзду. В наявності мякі та корпусні меблі, холодильник, газова піч, пральна машинка, мультиварка, телевізор, праска та дошка. Оскільки квартира не планувалась більше бути в оренді, після попередніх мешканців в квартирі було зроблене часткове оновлення, наразі це нова стеля, килим, штори, холодильник, лінолеум, замінені шпалери у кімнаті та передпокої, повністю замінений поролон у дивані, проведений професійний клінінг з дезінфекцією ванної кімнати. Середня вартість опалення взимку складає близько 1000 грн. Вартість оренди: 9000 грн/міс + всі комунальні платежі. Перший внесок за місяць та заставна сума, що дорівнює місячній оплаті. Увага! Квартира виставлена на продаж і потребує перегляду потенційними покупцями за запитом. Квартира здається в оренду добропорядним та охайним людям без маленьких дітей (до 5 років) та тварин. Надається перевага сімейним парам. Послуги АН 50% разово при поселенні!

Оренда 1-ної квартири на Фурманова