Без комісії. Фото відповідні. Святошинський р-н, Біличі, ЖК Адмірал, вул.Миколи Ушакова 1-Г, 23/24пов. (в будинку генератор на 1 ліфт, воду та тепло), перша сдача видової 3к 116/66/16м2, простора кухня-їдальня-вітальня, спальня та дитяча кімнати, гардиробна, 2 сан.вузли, необхідні для комфортного проживання меблі та техніка, інверторні кондиціонери в т.ч. на тепло (опалення), пральна машинка, бойлер, 2 сан.вузли, засклені балкон та лоджия, дорогий ремонт для себе з дорогих, натуральних матеріалів, паркет, обрамлення, столярка натуральне дерево. В будинку консьєрж, ЖК закрита територія, підземний паркінг, дитячі майданчики, поруч озеро (став №15), пляж, прогулянкова зона, пішохідна лісова стежка1, поруч школа, дитячий садок, метро Академмістечко 15-20хв пішки. 999Евро/міс+ комунальні. Без комісії. Без тварин. Є відео.

Ушакова Миколи вул., 1-Г

1-кім; м. Академмістечко - 15 хв пішки; Ушакова 1Б; ЖК Адмірал Без комісійних для орендаря!!! Звоніть/пишіть - надішлю детальне відео! ✔️Велика однокімнатна квартира у новобудові біля озера з місцями для відпочинку. ✔️Основна кімната облаштована великим двоспальним ліжком (за потреби можна замінити на зручний розкладний диван для збільшення простору), встановлений кондиціонер, зручне зоноване освітлення, є відокремлене робоче місце, встановлений телевізор ( за потреби можна додати пристрій SmartTV ). ✔️У коридорі є місце для верхнього одягу та взуття та встановлені 2 шафи-купе до стелі. ✔️ Доволі велика кухня є вся необхідна техніка, а саме: холодильник, електрична плита, духова шафа, посуд за потреби, електрочайник, мікрохвильова піч, телевізор (за потреби можна додати приставку зі SmartTV) та постійно є вода за умови відсутності світла. Встановлений кухонний стіл зі стільцями ( при бажанні шкіряний диван замінять на додаткові стільці ). Є вихід на засклений балкон у якому встановлена додаткова шафа для зберігання речей. ✔️Суміжний санвузол у якому є повноцінна вана, що є перевагою, умивальник, пральна машина та місце для ваших речей ( можна додатково встановити бойлер). ✔️Мешканці будинку почали збори на генератор, завдяки якому будуть працювати ліфти, буде гаряча вода так опалення під час відключення світла. ✔️У ЖК Адмірал закрита територія на якій є спортивний та дитячий майданчики та вихід до великого озера на березі якого є місця для відпочинку, місця для рибалок, та пляж для купання. ✔️Поруч дуже розвинена інфраструктура, є все необхідне, що може знаходитись для життя. Зручна транспортна розвʼязка. Телефонуйте, та дізнавайтесь деталі

можна з тваринами
Ушакова Миколи вул., 1Б

Аренда. 1к. Ушакова ул.1- Д, Ж/К «Адмирал», 15/25 эт., 55/25/15. Отличная современная квартира. Метро « Академгородок». Консъерж в парадном. Условия : 12000 грн. при оплате за 12 мес. 14000 грн. за 3 мес.и 16000 грн. помесячно. ( счетчики на все). Комиссия 50 %.

Ушакова Миколи вул., 1-г

ЖК Адмірал. Довготермінова оренда 3-кімнатної квартири, простора з великим холом, 113/66/15, квартира поруч зі Святошинським озером, розташована на 10 поверсі 24-поверхового будинку, обладнана меблями іноземного виробництва та необхідною технікою, два санвузли (роздільний в комбінації душ плюс туалет, та суміжний з ванною джазі та пральною машиною,) в спальнях комплекти з двоспальних ліжок з тумбами, допоміжними комодами, кухня обладнана меблями та технікою, столом для обідів та з виходом на велику засклену лоджію, в прихожій диван та велика шафа купе, швидкісний інтернет, територія закритого типу з великим дитячим майданчиком, баскетбольним майданчиком та зонами для відпочинку. У дворі розташовані салони краси, лікарня, магазини, тренажерний зал. Поруч зупинка автобуса, школа, дитячі садки, навчальні заклади. Ресторани. У пішій доступності метро, супермаркети, торгові центри. Форма управління - ОСББ, бомбосховище, охорону, працюють 2 ліфти, консьєрж, в підземному паркінгу парко місце (можливе за окрему плату).

Ушакова Миколи вул., 1В

Николая Ушакова ул. 14а, тихое живописное место, обжитый дом 2006 г. постройки, 10/16 - эт., комната 18 кв.м, ремонт, мебель, техника, фото реальные, аккуратный подъезд, ухоженная придомовая территория, консьерж, домофон.

Сдаётся большая одннокомнатная на Беличах

Шукаєте затишну квартиру, де можна як найшвидше заїхати? Тоді Вас сюди! Адреса: вул. Ушакова 10, район Академмістечка. Вільна та затишна квартирка, де є вся техніка та меблі. Одна кімната є прохідною. Роздільний санвузол. Практична кухня. Спальня зі зручним двоспальним ліжком. Локація супер! Якщо Ви полюбляєте прогулянки на свіжому повітрі, то поруч з будинком величезне озеро і ліс, тихо і таке відчуття, що живеш зовсім не в місті. Поруч магазинчики, ринок, школи та дитячі садочки. Чекаємо на Ваш дзвінок!

Оренда затишної 2к квартири біля метро Академмістечко