‼️ПРОСТОРА 2-кімнатна квартира 64 м2. ПІШКИ метро Осокорки 10 хвилин! ‼️ Квартира дуже затишна, виготовлена в еко-стилі. Переважно в ній використані натуральні матеріали – дерево, камінь, бавовна, зелені рослини. Квартира тільки відразу після косметичного ремонту та генерального прибирання. Дуже чиста, затишна та тепла. Є все необхідне для комфортного проживання: Кондиціонер Бойлер Мікрохвильова піч Холодильник Духовка Електрокамін Фасад квартири повністю утеплено. План квартири: Вітальня з лоджією переобладнаною під зимовий сад (можна використовувати як кабінет) Спальня Кухня-їдальня Величезна лоджія Коридор Усі сусіди дуже порядні та доброзичливі Садок і школа знаходяться поряд з будинком. Поблизу величезний вибір продуктових магазинів і супермаркетів. А також, один із найбільших у Європі торгово-розважальних комплексів «Рівер Молл» із відкритим аквапарком. На жаль, БЕЗ ТВАРИН 😔 Умови оренди: оплата за перший місяць + залогова сума + комісія 50%. Реально чудова квартира! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Урлівська вул., 7

Дуже простора та світла квартира з авторським ремонтом в монолітно-каркасному будинку з червоної цегли. В квартирі окрема кімната яка укомлектована комфортним спальним місцем, шафами для зберігання речей та простора кухня з обіднім столом на декілька персон, тому Ви завжди зможете проводити час за спільним сніданком або вечерею. Квартира повністю укомплектована сучасними, якісними меблями та технікою провідних брендів: холодильник та пральна машини, вбудована духова шафа та варильна поверхня, кондиціонер, посудомийна машина, бойлер, система відеоспостереження. Відмінна локалізація, за 10 хвилин ходьби метро Осокорки та Познки. Розвинена інфраструктура мікрорайону. У пішій доступності ТЦ «Аркадія», ТЦ «Рівер Мол», спорт клуби, школи, кафе, ресторани, школи тощо. Телефонуйте.

можна з тваринами
Урлівська вул., 4а

Квартира розташована в Дарницькому районі міста Київ, за 20 хвилин ходьби від станції метро Осокорки, вулиця Урлівська, 23 Монолітно-каркасний будинок 2011 року, комфортний 3-й поверх. Площа квартири 42 кв м. З кухні вихід на засклену лоджію. Вікна виходять у тихе зелене подвіря. Встановлено лічильники на тепло, воду, електроенергію, комунальні дуже помірні. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: диван для щоденного сну письмовий стіл пральна машина кондиціонер електроплита з духовкою холодильник телевізор праска Для зберігання речей є гардеробна Гарне парадне, консьєрж В будинку є провайдер, який підтримує інтернет під час відключень електроенергії. Розвинена інфраструктура: поряд з будинком супермаркет АТБ, аптека, фітнес-центр,та багато іншого. У пішій доступності торговий центр Рівер-мол, ресторан Чорноморка, салони краси, набережна Дніпра. Гарна транспортна розвязка. Є місця для прогулянок. Доглянута прибудинкова територія. Квартира вільна, готова до заселення. При заселенні оплата першого місяця + заставна сума у розмірі місячної аренди+ комісія ріелтора 50% від вартості місяця оренди Орендна плата фіксується на 6 місяців Комунальні оплачує орендар: прибудинкова територія 400 грн, решта за лічильниками Телефонуйте! 0507389490 Записуйтесь на перегляд. Інна

Урлівська вул., 23

Пропонується в оренду однокімнатна квартира з видом на Дніпро, в новому будинку по вул.Урлівська 23Б. м.Осокорки. Площа 42 кв.м. на 24/25 поверсі. Квартира з меблями, гардеробною, балконом, укомплектована необхідною побутовою технікою: пральна машина, холодильник, електроплита, мікрохвильова піч, WiFi, кондиціонер, лічильник на опалення, встановлена сигналізація. Доглянута прибудинкова територія з шлагбаумом, чистий під"їзд, консʼєржсервіс, 4 ліфти. Чудова інфраструктура: поруч ТРЦ River Mall, НОВУС, АТБ, парк Прибережний, садочки та школи. Дніпровська набережна. Без тварин! Вартість 12 000 грн.

Урлівська вул., 23 Б

Пропонується до оренди 3-х кімнатна квартира з просторою кухнею-студією в Дарницькому р-н , вул. Урлівська 11/44. Ремонт в квартирі робився для себе, тому повністю укомплектована всіма необхідними меблями та приладами. В квартирі проживали власники. Кухня-студія: духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийка, холодильний, телевізор, бігова доріжка; Мастер спальня; Спальня; Дитяча; 2 санвузли з ванною,душем та джакузі; Балкони; В домі є консьєрж,домофон. В хвилині від будинку: школа та дитячий садок,обладнаний дитячий майданчик торговий центр River Mall, Billa, Novus,Велика кишеня, Сільпо. Метро Осокорки,Позняки 15 хв пішки. Поруч зупинки громадського транспорта. #315.917.340.994

можна з тваринами
Урлівська вул., 11/44

ТОЛЬКО БЕЗ ХИВОТНЫХ! Метро Позняки 10 мин. 3 этаж. ГАЗ. Урловская 1/7. 3/9кб, 70/30/9. Раздельніе 2 комнаты. Гостинная-диван, спальня-кровать. Шкафі, кухня, вся необходимая техника. Кондиционер, ТВ смарт самсунг рядом шикарная инфраструктура. набержная. Ривермолл, Сильпо, Новус.

Урлівська вул., 1/7

Здається 3-кімнатна квартира по вул.Урлівська 36, новий будинок. Капітальний ремонт, повністю укомплектована, генератор на ліфт, бомбосховище. З меблів: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диван, дитяче ліжко, столи, стільці, шафи-купе просторі. З техніки: кондиціонери, плазмові телевізори, пральна машина автомат, гігієнічний душ, бойлери, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, посуд. Два санвузли в кахлі. Відмінно розвинена інфраструктура. Метро Осокорки, Позняки.

Урлівська вул., 36

Київ. Осокорки. В оренді укомплектована 2к квартира. Є балкон, гардероб, велика вана кімната, спальна кімната, вітальня. 11 поверх з 16. Є консєрж. Хороший район, все в пішій доступності. Знаходиться на вулиці Урлівська 9. Всі питання тут в особисті. Перегляд з 5го серпня.

Осокорки. Оренда Просторої 2к квартири.

Квартира виставлена на продаж! Тимчасова оренда квартири до моменту її продажу Видова стильна та сучасна 2-кімнатна квартира на Позняках - це ідеальний варіант для комфортного та щасливого життя Запрошуємо вас насолодитися комфортом та елегантністю в цій дизайнерській 2-кімнатній квартирі на популярному масиві "Позняки", за адресою Урлівська, 36-А. Це справжній оазис стилю та зручностей, розташований на 22 поверсі у 25-поверховому будинку 2013 року з зовнішнім утепленням З 22 поверху відкривається заворожуючий вид на широку панораму озера, великої кількості зелені та сучасної забудови Ексклюзивний дизайн інтер’єру, що поєднав дорогі та якісні матеріали з незвичайними дизайнерськими фішками, надає квартирі неповторності. Саме за цю квартиру дизайнер отримав одну із нагород Скляні стіни ванної кімнати – це сміливе рішення, яке візуально розширює простір і додає стилю та вишуканості Біокамін створює особливу атмосферу теплоти та затишку Високоякісні та надійні: техніка Siemens, сантехніка Laufen, система домашнього кінотеатру з тв 55 дюймів Самсунг, два інверторних кондиціонера Mitsubishi Комфортні та зручні меблі виготовлені на замовлення під індивідуальне планування Квартира наповнена якісною вбудованою в меблі технікою: холодильник, морозильна камера, мікрохвильова-духова шафа, варильна поверхня, витяжка, посудомийна машина, прально-сушильна машина, 2 бойлери в санвузлі та на кухні, система очищення води Площа квартири - 73 м2, спальня 18 м2, гостьова кімната 18 м2, кухня 12 м2 Висота стелі 2.7 Роздільний сан вузол Регулятори тиску та датчики протікання води Лічильники на опалення, воду та світло, батареї з терморегуляторами Тепла підлога під всією плиткою сан вузлів, кухні та вітальні Сигналізація Ajax, відеодомофон, тамбур на 3 квартири, 3 ліфти, відеоспостереження, ОСББ Для живлення будинку (на водопостачання, опалення) встановлено генератор, вмикають при відключеннях світла для постачання води та опалення на верхні поверхи Доглянута територія навколо будинку, декілька дитячих майданчиків, футбольній та баскетбольний майданчики, багато дорослих дерев та зон відпочинку, безліч кафе та кав`ярень Поруч з будинком озеро Жандарка з обладнаним пляжем та зонами відпочинку В пішій доступності 2 дитсадочка, 3 школи, поліклініка, продуктові магазини, поштові відділення, ресторани, банки та інша інфраструктура, яка є необхідною сучасній людині 2 км до метро Осокорки та 2,2 км до метро Позняки

Видова дизайнерська 2-к квартира 73 м2 Позняки Осокорки Урлівська

Предлагается 2-х комнатная квартира, 74/30/14, 6/25 этажного панельного дома. Две просторные комнаты, два сан.узла. Без мебели и техники. В ОСББ, есть генератор (на воду, отопление). Консьерж, закрытый двор, отличная инфраструктура.

Урлівська вул., 36

Первая сдача . Урловская 34 , квартира схорошим ремонтом в идеальном систоянии. Паркет , кафель , столярка . Есть необходимая мебель и техника , двухкамерный холодильник , стиральная машина , бойлер , посудомоечная машина . кондиционеры , телевизоры , встроенная духовка и микроволновка , электро камин . Балкон оборудован под рабочим кабинетом , холл - комната отдыха с камином .

Урлівська вул., 34

Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира по вул.Урлівська 17, 21 поверх 22 Роздільні кімнати. Простора квартира площею 94 м2. Є вся необхідна техніка: - холодильник - пральна машина - два телевізори-пилосос - електрочайник- посуд- варильна поверхня - духова шафа-кавомашина. Кондиціонера нема. Видова, світла та простора Теплий будинок, затишний двір. Поруч знаходяться супермаркети, ТРЦ River Mall,магазини, парк і озеро, розваги для дітей, поліклініка,декілька шкіл та дитячих садочків. Консьерж. Без тварин! Метро Осокорки та Позняки 5хв.їзди

Урлівська вул., 17

Світла, затишна, двостороння квартира в теплому монолітно-каркасному будинку, ОСББ. 64/32/9, є всі необхідні меблі і побутова техніка: двокамерний холодильник, пральна машина-автомат, посудомийна машина, кондиціонер, бойлер. Дві великі шафи-купе, два розкладні дивани, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, вбудована кухня та інші меблі. Є необхідний посуд, ковдри і подушки. Родзинка цієї квартири-додаткова площа 17 кв.м. з балконом для господарських потреб. Лічильник тепла. Консєрж, три німецькі ліфти, поштомат Нової пошти і кавомашина в підїзді, красива прибудинкова територія. Вже придбаний генератор на будинок. Чудове місце, відмінна інфраструктура. Для порядних людей. 15000 гр.

Урлівська 23а, Позняки

Оренда євродвушки Урлівська,19 метро Позняки, Осокорки Площа 60м Поверх 17/21 Ціна 16000грн Кухня: вбудовані меблі, побутова техніка: холодильник, посудомийна машинка, духова шафа, суч, розкладний диван Кімната: : розкладний диван, телевізор, кондиціонер Два сан вузла Квартира вільна, перегляд в зручний для Вас час Є відео квартири

Урлівська вул., 19

вул.Урлівська 23, новий будинок, видова квартира. Осокорки, Позняки Вашій увазі пропонується затишна двокімнатна квартира з хорошим ремонтом і всім необхідним для комфортного проживання: дві окремі кімнати, роздільний сунвузол, простора кухня з посудомийною машинкою та фільтрами на воду (нема необхідності ходити за водою=), великий балкон та свій тамбур, який закривається на ключ. Розвинена інфраструктура, молодіжний мікрорайон , все необхідне в пішій доступності: магазини, кафе, садочки, школи, полікліника та ТРЦ Рівер Мол. Метро Осокорки або Позняки до 20 хвилин пішки або можна підіхати громадським транспортом (зупинка біля будинку). Ексклюзив, перегляди за домовленістю, ключі на руках

Здам 2к, Урлівська, метро Осокорки, ТЦ River Mall

Сдам 2к квартиру на Позняках! рядом Ривер Молл, Спортлайф, до ст. метро Осокорки - 17мин пешком. ул. Урловская 34, 23/25эт. 86/39/14кв.м., два сан.узла, холл, лоджия застеклена, утеплена. Видовая квартира, есть все необходимое, встроенная кухня, холодильник, стиралка, телевизор-плазма 52 дюйма, шкафы, гардероб, кровать, Кондиционер, Бойлер метро Позняки 15000грн./мес.

Урлівська вул., 34

Є ВІДЕО! ОРЕНДА видової двокімнатної квартири, вул. Урлівська 36А. Квартира 72.5м кв, повністю мебльована та укомплектована дорогою побутовою технікою. Простора кухня, з якісною технікою та меблями. Перша повноцінна, простора спальна кімната з великим двоспальним ліжком, ортопедичним матрацом, шафою та виходом на балкон. Друга спальна кімната, з двоспальним ліжком, ортопедичним матрацом та великою шафою для зберігання речей. Велика вітальня з розкладним диваном. Роздільний санвузол, з функціональними поличками та шафами. У квартирі є: - Інтернет wi-fi - 3 Кондиціонери - Телевізор - Пральна машина SAMSUNG - Індукційна плита - Духова шафа - Витяжка - Посудомийна машина - Холодильник - Якісна сантехніка - Регульовані батареї - Лічильники вода/опалення/електрика ЗА КВАРТИРОЮ ЗАКРІПЛЕНЕ ВЛАСНЕ ПАРКОМІСЦЕ, БІЛЯ БУДИНКУ! Це ідеальне рішення для тих, хто хоче жити недалеко від центру, в тихому районі з розвиненою інфраструктурою. У будинку є консьєрж, система відеоспостереження, домофон і 3 ліфти. Будинок в доглянутому стані, керується ОСББ. Поруч розташовані зупинки громадського транспорту, дитячий садок, школа та дитяча поліклініка. Новий, тихий і дуже зелений та чистий район! Багато дерев, квітів та майданчиків для прогулянок. До станцій метро "Позняки" та "Осокорки" можна дійти пішки за 15 хвилин. Також у безпосередній близькості знаходяться торгівельний центр River Mall, яхт-клуб і парк "Прибережний". ШВИДКО МОЖЕМО ОРГАНІЗУВАТИ ПЕРЕГЛЯД.

Урлівська вул., 36А

Оренда квартири 3 кім. Урлівська 16/37 Осокорки Київ аренда Урловская Оренда квартири Tрикімнатна квартира (євротрьошка: кухня обєднана з вітальнею та дві окремі спальні) за адресою Урлівська, 16/37. Цей будинок будувався по спец проєкту для працівників СБУ, побудовано по монолітно каркасній технології, високі стелі, стіни будинку цегляні та утеплені ззовні, тому у будинку зберігається комфортна температура літом та зимою. Загальна площа квартири становить 105 квадратних метрів, до яких додатково входить тамбур (прихожа) площею 7 кв.м. Особливості: • 2 засклені балкони • 2 санвузли • 1 комора у квартирі • 1 комора у тамбурі • 1 гардеробна у коридорі • велика шафа-купе в дитячій • 2 кондиціонери • індивідуальний лічильник на опалення, воду, електроенергію • взимку низька вартість комунальних послуг. Квартира є дуже зручною та теплою, а висота стелі — 3 метри — створює відчуття простору та комфорту. Вона розташована на 8 (середньому) поверсі, при відключенні світла в квартирі є холодна та гаряча вода. Квартира в гарному стані, ремонт власники робили для себе, тому техніка та меблі у квартирі якісні. В оренду здається в перше. На кухні якісна побутова техніка: індукційна плита, духова шафа, посудомийка, потужна витяжка, система очистки води, великий двухстворчатий холодильник типу Side-by-side. В туалеті та ванні якісний ремонт та сантехніка. Інфраструктура в цьому районі прекрасна. Поруч розташовані найкращі школи району, магазини, ресторани та торговий центр "Рівер Молл", що робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Запрошуємо на перегляд! #A5872

Оренда квартири 3 кім. Урлівська 16/37 Осокорки Київ аренда Урловская

ОРЕНДА 3-х к квартири 80м метро Позняки Осокорки, Урлівська 23, будинок розташований подалі від доргоги у зеленому дворику,18-й поверх, три окремі кімнати з комфортними меблями, затишна кухня з побутовою технікою, сан вузол з ванною роздільний, дві засклені лоджії, в коридорі містка шафа-купе,доглянутий підїзд

ОРЕНДА 3-х к квартири 80м метро Позняки Осокорки

Позняки ! Перша здача! Довгострокова оренда 2-х кімнатна квартира вул.Урлівська будинок 20 (утеплена панель,будинок 2012року) Поверх 25/25 поверхового, Площа: 73,5/29,5/14,2м2,два санвузли, гардеробна кімната, балкон засклений, утеплений. Квартира облаштована побутовою технікою(холодильник, посудомийка, пральна машинка, мікрохвильовка, духова шафа.) ,меблями та вбудованими шафами –купе. Два санвузли. Лічильники на воду, електроенергію , опалення. В будинку ОСББ. Чисте парадне. Консьєрж сервіс , відеонагляд. Розвинена інфраструктура: школи, садочкі, поліклінікі,ТЦ Новус, Сільпо ,магазини та ринки. Гарна транспортна розвязка в любий куток міста. Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Євроремонт. Вільна. Інтернет бездротовий.16000 грн.+16000 грн.гарантійна сума АН

Урловська, 20

Тільки для прямих орендарів Ст.м.Позняки -15 хвилин пішки. Вул.Урлівська,12. Дуже зручна локація-в пішій доступності метро, великі супермаркети,базар, спорт Лайф.. Будинок цегляний, спецпроект - гарна шумоиізоляція, 6/12 поверх 70/38 /11кв.м. Консьєрж, відеоспостереження. Є все для комфортного проживання. Сучасна, в класичному стилі. Спальні місця- велике ліжко в одній кімнаті,та диван розкладний в іншій. Дуже тепла та затишна. Дві окремі кімнати 16+22 кв.м. та облаштований на 9 метровій теплій лоджії кабінет . В кімнатах поли з якісного паркету. Санвузол окремий, є гігієнічний душ. Бойлера немає. Лічильники на воду та електрику. Перша здача- Тільки в довгострокову оренду-від одного року ... Кондиціонери-3 шт. Ціна 17000 грн+ ком.послуги+ Страхова 18000 грн Комісія 8500 грн. Велике прохання не писати- на всі питання відповідаю по телефону ( у звязку з відсутністю світла, поганий інтернет) Пропозиція тільки для прямих орендарів.

Урлівська вул., 12

Оренда великої 2-кімнатної квартири на Позняках на вул. Урлівська, б. 21 12/25 пов. Дизайнерський ремонт у класиці, повністю мебльована та оснащена технікою, у кожній кімнаті кондиціонери, 2 санвузли, є ванна та душова. Меблі Італія – масив дерева, паркет – горіх. Тепла підлога. Загальна вітальня з розкладним диваном, окрема простора спальня, містка кухня 20 кв.м. Лише довгостроково. Якщо з тваринами - ціна 25000 грн 22000грн/м плюс комунальні (є лічильники на все!)

ексклюзив
Урлівська вул., 21

Актуально! Оренда 2 кімнатної квартири на житловому масиві Позняки - Осокорки в Дарницькому районі міста Києва, в пішій доступності до станції метро Осокорки. Наявність вантажного та пасажирського ліфтів.Кімнати роздільні. Велика лоджія з виходом із кухні засклена та утеплена. Санвузол просторий роздільний. Пральна машина. Бойлер Вбудовані шафи, . Кухня-їдальня обладнана кутовою вбудованою кухнею, варочна електрична поверхня. Духова шафа, Консьєрж. Дуже тепла квартира. Добре розвинена інфраструктура району. Нові сучасні школи та дошкільні заклади. ТРЦ River Mall, ТЦ Arkadia-Осокорки. Магазини, супермаркети, салони тощо Дніпро. Дніпровська набережна. Яхт клуб. Є абсолютно все, що необхідно для повноцінного життя та активного відпочинку Вашої родини та дітей

Актуально! Осокорки , ТРЦ River Mall, ТЦ Arkadia-Осокорки. Урлівська 9
1 - 24 з 25 результатів