Перша здача. Оренда стильної квартири в центральній частині міста (Гоголя/О.Дашковича) Дизайнерський ремонт, якісні матеріли, меблі індивідуального замовлення. Квартира затишна та комфортна, все продумано до дрібниць. Зручне планування: * кухня-студія з робочою, обідньою та релакс зонами; * окрема спальня з гардеробною кімнатою; * просторий санвузол. Нові меблі та техніка, є зручний диван, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, інша побутова техніка. Це ідеальний варіант для 1-2 людей, які цінують свій комфорт. Новий будинок, лічильники на все, є тепловий лічильник на квартиру, інтернет, СВІТЛО Є! Все необхідне в кроковому доступі. Оренда довгострокова для порядних, платоспроможних людей. Вартість оренди 24000 грн/міс. Оплата за місяць оренди плюс гарантійний платіж. Послуги агентства 50% від першого місяця оренди. Перегляд по домовленості, ключі в агентстві. Наталія.

Перша здача, все нове, центр, СВІТЛО Є

Здається в оренду дорога квартира в самому центрі в престижному будинку - Дашкевича 4, що біля Хрещатик Сіті. Зручне розташування, вся інфраструктура поряд. Зручний другий поверх та повністю укомплектована квартира. Два санвузли, дві окремих спальні та балкон. Зручна та красива квартира. Дзвоніть!

Класна квартира в центрі

Здається квартира студія в новобудові яка знаходиться по вулиці "О.Дашкевича" 3. В квартирі зроблений якісний авторський ремонт. Повністю мебльована та обладнана такою побутовою технікою як : пральна машина , холодильник,бойлер, кондиціонер та інше. Розташована в дуже зручній локації , поруч є : ТРЦ "Хрещатик - Сіті" , ресторани, кафе, магазини, пошта, аптека, зупинки та все що необхідно для комфортного проживання. Ціна 17000 + ком. послуги та комісія АН.

Оренда розкішної квартири в самому центрі міста