Оренда 2 кім. кв. по вул. О.Польового. Квартира на 4 поверсі, із індивідуальним опаленням, меблями та побутовою технікою. Поруч АТБ, зупинка громадського транспорту, аптека та ін.

Польового, 2б

2 кімнатна квартира знаходиться на східном масиві.36 квадратних метри 26/4/6. 3 поверх.Новобудова Дуже хороше розміщення дому,поруч супермаркети, зупинки. Є все необхідне для проживання. Кухонні приналежності:мікрохвильова піч, холодильник,чайник,посуд,кастрюлі, гаряча вода цілодобово, стіральна машина,постільна білизна,рушники. Є 2х спальне ліжко+ диван. Надаються фінансові документи.

2х кімнатна квартира Східний

Здається в оренду двокімнатна квартира на БАМі, вул. Л.Гузара, (колишня Чалдаєва), 1 поверх. Меблі, техніка, індивідуальне опалення. Можливе заселення з тваринками.

Оренда 2 кім квартири

Здається в оренду простора двокімнатна квартира з індивідуальним опаленням, є меблі на кухні, кухонний стіл і дві табуретуи, диван , розкладне мяке крісло, стінка в вітальні, холодильник, пральна машина автомат. Квартира вільна і готова до заселення.

Оренда 2к.кв. масив Східний, пр. Ст.Бандери, поблизу парку, є індив.оп
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

2-кімнатна квартира на вул. Галицькій. Звичайний стан, меблі, техніка. Ціна 7000 грн + ком.послуги Пропозиція від посередника

Здається 2-кімнатка квартира

Увага! Квартира здається терміном тільки на 4місяці. Хороший стан. Індивідуальне опалення. Кімнати окремі. Є всі необхідні для проживання меблі, побутова техніка, посуд, тощо. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Оренда 2к.квартири мікрорайон Н.Світ (кінцева зупинка)

Оренда 2 кімнатної квартири по вул.Проспект Перемоги 4-5 поверхового будинку загальна площа 49 метрів ,ціною 7500 гривнів,всі комунальні включені в вартість оренди ,тільки окремо за опалення йде оплата , холод, стіралка, бойлер , термінова здача, питати Олега.

Оренда 2 кімнатної квартири

Оренда 2 кімнатної квартири на масиві Канада по вул. Коновальця Новий будинок, квартира з меблями та технікою, індивідуальне опалення, все необхідне для проживання, поруч хороша інфраструктура.

Оренда квартири

Довгострокова оренда квартири по проспекту Злуки Будинок новий, перша здача, Ремонт, меблі та техніка. Індивідуальне опалення, є велика гардеробна. Поруч парк, хороша розвинена інфраструктура поруч.

Оренда квартири

ВЛАСНИК! Здам в оренду двокімнатну квартиру по вул. Яреми, Аляска. Розташована на 10 поверсі. Планування: прихожа, спальня, вітальня, балкон, кухня, роздільний санвузол. Залишається вся техніка і меблі: двоспальне ліжко, тумби, вмістка шафа, великий розкладний диван, пральна машинка, чайник, духовка, холодильник. Встановлено індивідуальне опалення та кондиціонер. Агенцій прохання не турбувати!!!

владелец
Оренда квартири вул. Яреми

Квартири в гарному жилому стані, індивідуальне опалення, всі необхідні меблі та побутова техніка. Деталі по телефону

Оренда 2 кімнатної квартири на Новому світі вулиця Вагилевича

Квартира , в районі ринку, з індивідуальним опаленням,перший поверх, 8 тисяч оренда+комунальні послуги, 2 кімнатна

Двох кімнатна квартира

Квартира після власників, в оренду ще не здавалася. За адресою Злуки 4а, поряд автобусна зупинка, магазини, аптеки, садочок. Квартира на 6 поверсі(10 поверхів). Індивідуальне опалення, ремонт. Довготривалий термін. Без тварин. Деталі за телефоном.

владелец
Оренда 2 кімнатної квартири Тернопіль проспект Злуки

2 кімнати, 65 кв, квартира звільняється з 1 серпня, 200$ + комунальні

владелец
2-кімнатна квартира 65кв. вул. Шпитальна, Тернопіль

Здається 2-ох кімнатна квартира, що на масиві БАМ, вул. Братів Бойчуків 15 Меблі та техніка присутня Індивідуальне опалення Два дивани, один з яких не розкладний

Бойчуков Братьев улица, 15, Бам, Тернополь, Тернопольская 7500.0 UAH

Хороша квартира , поблизу зупинка транспорту, дитячий садок, школа , магазини .В квартирі є всі необхідні меблі і техніка , колонка на теплу воду .

Леси Украинки улица, 12, Восточный, Тернополь, Тернопольская 7000.0 UAH

Можна з маленькою собачкою

Евгения Коновальца улица, 17, Канада, Тернополь, Тернопольская 300.0 USD

Новобудова з якісним ремонтом. Ремонт в стилі класики, добротні деревʼяні меблі на кухні. Спальня: 2х спальне ліжко, вмістима шафа купе. Вітальня:диван і крісла розкладні. Коридор шафа. Велика гардеробна Зручний 3-й поверх. Індивідуальне опалення, газовий котел, теплі підлоги всюди окрім кімнат. Лоджія з кухні, балкон з вітальні. Планування на дві сторони. Затишний, доглянутий двір. Парковка авто в дворі, двір закритий вʼїзд. Поруч школи, садочки, торгові комплекси. Можна бронювати. Вільна з 20 серпня.

Довженко Александра улица, 10, Восточный, Тернополь, Тернопольская 270.0 USD

Колонка, меблі, холодильник. Немає пральної машинки. Вікна старіші . Кімнати прохідні. Поруч зупинка громадського транспорту. Квартира вільна.

Карпенко улица, 11, Дружба, Тернополь, Тернопольская 100.0 USD

Здам в оренду простору 2 кімнатну квартиру є необхіднідні меблі та техніка , частково є посуд , за додаткову оплату можна доставити меблі , маємо ключі , тому огляд у зручний для вас час , гарний спальний район , є велика парковка , де ви точно знайдете місце для авто , до центру міста 3.5 км , поруч парк , гарні дитячі майданчики , усім мирного неба.

Довженко Александра улица, 22, Восточный, Тернополь, Тернопольская 10000.0 UAH

Квартира в новому, обжитому будинку, з євроремонтом, індивідуальним опаленням, меблями та технікою, поряд Центр, ринок, парк. Телефонуйте.

Микулинецкая улица, 5, Оболоня, Тернополь, Тернопольская 350.0 USD

Дуже гарна квартира в новому, обжитому будинку.Є/о, і/о, всі необхідні меблі, побутова техніка, посуд.Дві просторі, окремі кімнати, роздільний санвузол.Парковка для авто біля будинку.Поруч ринок Західний, магазини, супермаркет Атб, школа, дитсадок, зупинки автотранспорту.Можна з чемним котиком, або маленьким, вихованим песиком

Будного Степана улица, 28, Дружба, Тернополь, Тернопольская 300.0 USD

На тривалий термін порядним платоспроможним люлям 2кімнатна квартира біля парку.Кімнати прохідні, є колонка на гарячу воду, меблі, холодильник та пралка.Комфортний другий поверх.Чудове місце: поруч університети, школа, садочок, маркети, зупинки та парк.Телефонуйте!

Дружбы улица, 2, Дружба, Тернополь, Тернопольская 6000.0 UAH

2 балкона, новобудова, індивідуальне опалення, холодильник, пральна, мікрохвильовка, меблі.

Полесская улица, 10Б, Промышленный, Тернополь, Тернопольская 10000.0 UAH
123...6
1 - 24 из 140 результатов