Оренда 2 кім. кв. по вул. О.Польового. Квартира на 4 поверсі, із індивідуальним опаленням, меблями та побутовою технікою. Поруч АТБ, зупинка громадського транспорту, аптека та ін.

Польового, 2б

Здається 1-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 з панорамними вікнами та теплою заскленою лоджією в престижній новобудові у р-ні Дружба за вул. Будного. Код квартири - #23936961 • 6 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • лоджія; • дизайнерський ремонт. У квартирі: • кухня; • двоспальне ліжко; • шафа-купе; • кондиціонер; • телевізор; • Wi-Fi роутер; • пральна машина; • холодильник. Стильна квартира має сучасне планування, яким передбачено поділ житлового простору на функціональні зони. Кухня-студія площею 15 м2 має шафи для посуду, холодильник, плиту, мікрохвильовку, витяжну вентиляцію, посудомийну машину, зручну робочу та обідню зону. Сумісний санвузол з ванною кімнатою мають якісну сантехніку. Квартира укомплектована кліматичним обладнанням, побутовою технікою, місткою шафою для зберігання речей, зручним ліжком та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Будного Степана вул., 3в

Оренда 1 кімнатної квартири поблизу парку Сопільче. Індивідуальне опалення, новий дизайнерський ремонт, є все необхідне для комфортного о проживання. Кухня студія, відпочинкова зона та окрема спальня з двоспальним ліжком та шафою купе. Для порядних людей. Огляд за домовленістю.

Провулок Цегельний, 7

2 кімнатна квартира знаходиться на східном масиві.36 квадратних метри 26/4/6. 3 поверх.Новобудова Дуже хороше розміщення дому,поруч супермаркети, зупинки. Є все необхідне для проживання. Кухонні приналежності:мікрохвильова піч, холодильник,чайник,посуд,кастрюлі, гаряча вода цілодобово, стіральна машина,постільна білизна,рушники. Є 2х спальне ліжко+ диван. Надаються фінансові документи.

2х кімнатна квартира Східний
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1 Квартира- студія знаходиться на східному масиві , в квартирі є все необхідне для проживання, а також постільна білизна, кухонні прилади, посуд, техніка ! Індивідуальне опалення 2 поверх! Велика шафа купе. Є балкон. Розрахунок на 1-2 особи ( в квартирі є лише 1двох спальне ліжко, поруч парковка під охороною!

Квартира - студіо

1 кімнатна квартира знаходиться на східном масиві. 28 квадратних метри .зупинка біля дому,поруч супермаркети. Є все необхідне для проживання. Комод для речей. Кухонні приналежності:мікрохвильова піч, холодильник,чайник,посуд,кастрюлі, гаряча вода цілодобово, пральна машина,постільна білизна,рушники. Є 1-2х спальне ліжко . Надаються фінансові документи за потреби.

Смарт квартира

Здається в оренду двокімнатна квартира на БАМі, вул. Л.Гузара, (колишня Чалдаєва), 1 поверх. Меблі, техніка, індивідуальне опалення. Можливе заселення з тваринками.

Оренда 2 кім квартири

Здається в оренду простора двокімнатна квартира з індивідуальним опаленням, є меблі на кухні, кухонний стіл і дві табуретуи, диван , розкладне мяке крісло, стінка в вітальні, холодильник, пральна машина автомат. Квартира вільна і готова до заселення.

Оренда 2к.кв. масив Східний, пр. Ст.Бандери, поблизу парку, є індив.оп

Масив Бам. Вулиця Лепкого. Меблі, холодильник, пралка.

Оренда 1кім.кв Бам.

2-кімнатна квартира на вул. Галицькій. Звичайний стан, меблі, техніка. Ціна 7000 грн + ком.послуги Пропозиція від посередника

Здається 2-кімнатка квартира

Увага! Квартира здається терміном тільки на 4місяці. Хороший стан. Індивідуальне опалення. Кімнати окремі. Є всі необхідні для проживання меблі, побутова техніка, посуд, тощо. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Оренда 2к.квартири мікрорайон Н.Світ (кінцева зупинка)

Оренда 2 кімнатної квартири по вул.Проспект Перемоги 4-5 поверхового будинку загальна площа 49 метрів ,ціною 7500 гривнів,всі комунальні включені в вартість оренди ,тільки окремо за опалення йде оплата , холод, стіралка, бойлер , термінова здача, питати Олега.

Оренда 2 кімнатної квартири

Оренда 2 кімнатної квартири на масиві Канада по вул. Коновальця Новий будинок, квартира з меблями та технікою, індивідуальне опалення, все необхідне для проживання, поруч хороша інфраструктура.

Оренда квартири

Довгострокова оренда квартири по проспекту Злуки Будинок новий, перша здача, Ремонт, меблі та техніка. Індивідуальне опалення, є велика гардеробна. Поруч парк, хороша розвинена інфраструктура поруч.

Оренда квартири

Оренда квартири - студії у новобудові по вул.Обїзна . Перша здача! Зроблено євроремонт, встановлено індивідуальне опалення. Квартира повністю облаштована для комфортного проживання. Велика шафа-купе, у спальні- комод, двоспальне ліжко, вмонтована кухня з побутовою технікою. Огляд у зручний для Вас час.

Оренда 1 км.квартири по вул.Обїзна.

ВЛАСНИК! Здам в оренду двокімнатну квартиру по вул. Яреми, Аляска. Розташована на 10 поверсі. Планування: прихожа, спальня, вітальня, балкон, кухня, роздільний санвузол. Залишається вся техніка і меблі: двоспальне ліжко, тумби, вмістка шафа, великий розкладний диван, пральна машинка, чайник, духовка, холодильник. Встановлено індивідуальне опалення та кондиціонер. Агенцій прохання не турбувати!!!

власник
Оренда квартири вул. Яреми

Квартира в хорошому житловому стані. Індивідуальне опалення. Кімнати окремі. Санвузол роздільний в плиточці. Є всі необхідні для проживання меблі та побутова техніка. Хороше місце розташування. Добре розвинена інфраструктура. Поряд школа, садочок, магазини, зупинки, парк, тощо.

Оренда 3к.квартири проспект Злуки

Квартири в гарному жилому стані, індивідуальне опалення, всі необхідні меблі та побутова техніка. Деталі по телефону

Оренда 2 кімнатної квартири на Новому світі вулиця Вагилевича

Квартира , в районі ринку, з індивідуальним опаленням,перший поверх, 8 тисяч оренда+комунальні послуги, 2 кімнатна

Двох кімнатна квартира

Квартира після власників, в оренду ще не здавалася. За адресою Злуки 4а, поряд автобусна зупинка, магазини, аптеки, садочок. Квартира на 6 поверсі(10 поверхів). Індивідуальне опалення, ремонт. Довготривалий термін. Без тварин. Деталі за телефоном.

власник
Оренда 2 кімнатної квартири Тернопіль проспект Злуки

Оренда 1 км Ринок Новий будинок Індивідуальне опалення Меблі Техніка

Оренда 1 км Ринок і/о

2 кімнати, 65 кв, квартира звільняється з 1 серпня, 200$ + комунальні

власник
2-кімнатна квартира 65кв. вул. Шпитальна, Тернопіль

Однокімнатна квартира по вулиці Крушельницької, 5 поверх, є ліфт, до центру, до озера - 5 хв. ходьби, до магазину - 1хв. ходьби. Велика, простора, тепла квартира, 50м. кв,, індивідуальне опалення, тепла підлога. Від власника.

власник
Оренда однокімнатної квартири

Здається в оренду гарна 1 кімнатна квартира на дружбі. Гарний ремонт, індивідуальне опалення, меблі та побутова техніка. Є велика гардеробна кімната. Ключі на офісі.

Оренда 1 кімнатної квартири на дружбі біля АТБ . Берегині
1 - 24 з 353 результатів