Квартира сдается на довгострокові років. Мебель. Холодильник. Интернет. Пральна машина. Бойлер. Окна пластиковые. Хороший косметический жилой ремонт.

Оренда 1 кімнатної квартиры Лушпы

Поверх 3-й, 10-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири - 50 кв.м. В квартирі є балкон, зроблений сучасний ремонт, холодильник, телевізор, меблі, інтернет, кондиціонер. Відеонагляд. Своє ОСББ. Гарне місце розташування озеро Чеха, ТЦ Лавина Ціна оренди - 8 000 грн. Чудовий варіант для комфортного проживання в місті Суми. Деталі за телефоном.

Здається в оренду стильна 1-к квартира в новобудові по пр.М.Лушпи 2/2

Здається однокімнатна квартира в новому будинку з індівідуальним газовим опаленням. плаща 50м , кімната 26м поділенна на 2 зони (спальня та вітальня).Двохспальне ліжко та диван, меблі на кухні , холодильник , пральна машина, гардеробна .Місце розташування будинку поряд з річкою , до центру по набережній 10 хвилин пішки.

можно с животными
Свободи просп. (Прокофєва), 16

Оренда 1к квартири на Івана Сірка На 6 поверсі /9 поверхового будинку Гарне місцерозташування,все поряд В квартирі розкладний 2х спальний диван +можемо додати ще додаткове спальне місце З тваринами (маленькими) можна Військових також розглядаємо Бажано на довгострокову оренду ,але готові розглянути всі варіанти Ціна: 6500 грн + комунальні послуги Пропозиції від агентства нерухомості «Сумська нерухомість» Тел: 06******69 Анастасія

Оренда 1к на Івана Сірка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Сдам 1 комн. квартиру Мебель (диван, шкаф, тумба) Техника Интернет

Сдам квартиру. Прокофьева

Здам 1 кімнатну квартиру з Євро-ремонтом. Вул. Івана Сірка. У квартирі зроблений Євро-ремонт, є всі необхідні меблі та техніка: - автономне опалення; - двоспальне ліжко; - двох спальний диван; - двокамерний холодильник; - пральна машина автомат; - шафи купе; - кабельне ТV; - інтернет. Квартира здається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно. Оплата послуг агентства нерухомості 50% за фактом заселення. Оплата за 2 місяці. Вартість: 8000+платежі. АН: "Гарант". Телефонуйте.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 12

Однокімнатна квартира у новобудові з автономним опаленням на просп. М. Лушпи! Квартира з гарним ремонтом у світлих тонах, укомплектована необхідними меблями і технікою (холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч). Поруч зупинка громадського транспорту, ТРЦ Лавина, оз. Чеха, р. Псел. Дзвоніть! Домовимося про перегляд

Новобудова на Лушпи

1-кімнатна квартира. Проспект Лушпи (ТРЦ «Лавина). Новий будинок. Автономне опалення. Ремонт, меблі. Двоспальне ліжко. Побудова техніка. Мікрохвильова піч. Wi-fi роутер. Плазмовий телевізор. 10/11 поверх, ліфт. Велика шафа-купе. 8500 грн + комунальні.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Оренда 1 кімн квартира в НОВОБУДОВІ пр. Свободи (Прокофєва)! 7500 грн.+ АВТОНОМНЕ опалення, меблі і техніка, все для проживання! Хороший район, вся інфраструктура поряд, шикарний вид! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

можно с животными
Свободи просп. (Прокофєва), 48

Здам в оренду однокімнатну квартиру на Холодногірській вулиці, будинок 49, на 2-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира в житловому стані, готова для заселення. Це відмінний варіант для сімей з дітьми шкільного віку, які шукають затишне місце для проживання. **Опис квартири:** - **Площа:** Однокімнатна квартира, простора та світла. - **Розташування:** Будинок розташований в зручному районі з гарною транспортною розвязкою. Поруч знаходяться магазини, аптеки, школа та дитячий садок. - **Стан:** Житловий стан, чисто та акуратно. - **Меблі та техніка:** У квартирі є холодильник, але немає пральної машини. - **Спальні місця:** Спального місця немає, що дає можливість облаштувати житло на свій смак. **Умови оренди:** - Квартира здається для сімей з дітьми шкільного віку. - Без домашніх тварин. **Ціна:** 4000 грн на місяць + комунальні послуги. Ця квартира ідеально підійде для тих, хто цінує комфорт та затишок. Зручне розташування дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста, а наявність всіх необхідних умов забезпечить комфортне проживання. Для додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном

Паркова вул., 6

Квартира у новобудові. Свіжий ремонт, усі меблі та побутова техніка. Два ліфти. Закритий двір, охорона, паркінг. Кришна котельня, регулюється подача тепла. Лічильники на все.

можно с животными
Харківська вул., 4

1-кімнатна квартира. Самий центр міста - район театра Щепкіна. Холодильник. Пральна машина. Розкладний диван. Кондиціонер. Телевізор. 3/11 поверх. 7500 + комунальні. Квартира здається через агентство нерухомості, оплата послуг по факту поселення.

Кустовська вул. (Гагаріна), 10

Оренда! Однокімнатна квартира в НОВОБУДОВІ на Прокофєва (район Європорту)... 8000 грн + ПЕРША ЗДАЧА! Забудовник Нотекс. Автономне опалення, 10 поверх. Простора, світла і тепла квартира... Меблі і техніка! ДЛЯ ОДНІЄЇ ДІВЧИНИ ЧИ ЖІНКИ! 0994354939 Таня АН СУМИ ПЛЮС

Свободи просп. (Прокофєва), 16/1

Здається в оренду 1к квартира по вул. Героїв Крут 46 на довготривалий період. Квартира від власника (не агентство). Тільки після ремонту. Для порядної родини без шкідливих звичок та тварин. В квартирі є все необхідне: телевізор, Wi-Fi, електрочайник, мікрохвильовка, холодильник та пральна машина. 5 поверх, ліфт завжди працює. Поруч знаходяться супермаркети, дитячий садок прямо біля будинку, аптеки, пошти, банк та озеро Чеха. Через дорогу від будинку знаходяться Блакитні Озера. Дуже комфортне розташування та транспортна розвязка в будь-яку точку міста.

владелец
Здам в оренду 1к квартиру по вул. Героїв Крут на довготривалий період

Исследуйте территорию