Пропоную в аренду стильну 1 кімнатну квартиру на 6 поверсі в Жк Софія клубний. Квартира облаштована усім необхідним для комфортного життя . Готова до перегляду і заселення .

Зелена вул., 1

ПЕРША ОРЕНДА ! Простора, дворівнева трикімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Львівський маєток" Софіївська борщагівка вулиця Райдужна,147 У комплектацію квартири входить: пральна машина, посудомийна машина, холодильник, духова шафа, варильна поверхня , мікрохвильова піч, ОСМОС, та інші атрибути для комфортного життя • Балкон • Тепла підлога • Індивідуальне опалення. Низькі тарифи • Зручне розташування. • Чудово розвинена інфраструктура. • Зручна транспортна розвязка Проживання з домашніми вихованцями не передбачено. ВІДЕООГЛЯД НА ЗАПИТ ! Вартість 23000 + гарантійний платіж + комісія З повагою, Олена Поруч Затишний квартал, Софіївський квартал, Київський маєток, Софія клубний

Райдужна вул., 147

Здаеться затишна однокімнатна квартира на Софіївській Бощагівці (Львівський маєток). Квартира 36 м. кв - спальня, окрема простора кухня, ванна кімната з душовою кабіною, коридор та гардеробна кімната, свіжий ремонт. Простора лоджія. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання (меблі та побутова техніка) . Закрита територія та відеоспостереження. Інфраструктура: школа, дитячі сади, супермаркети, продуктові магазини, спортивні зали, кафe та ресторани, торгові центри, лікарня. Транспортне сполучення: 10 хвилин до Кільцевої дороги, маршрутки кожні 2 хвилини. Оплата перший місяць 10500 грн + застава10500 + ком послуги. Комісія 50% Договір БЕЗ ТВАРИН ТА ДІТЕЙ

Райдужна вул., 165

Здам в оренду трьох кімнатну квартиру Софіївська Борщагівка, Жк Софія Київська, Чубинського розташована на 12 поверсі 14 поверхового будинку, має 84 м2 Квартира укомплектована всим необхідним Є балкон, роздільні кімнати, облаштований роздільний санвузол, тепла підлога. З техніки: телевізор, пральна машина, кондиціонер, духова шафа, мікрохвильова піч. Фото відповідають дійсності Розвинена інфраструктура , Жк під охороною, зачинена територія 24/7 Зручна транспортна розв’язка, до межі Києва 800 м. Ціна 13000 Готова до заселення Перегляд в зручний час

Чубинського, 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 1-к кв в ЖК «Європейка», по вул. Соборна 103/11 Для однієї людини,або пари без дітей та тварин. Поверх: - 6/6 ліфт Загальна площа: - 28 м2; В квартирі індивідуальне газове опалення - 2-х контурний котел. Хороший стан, балкон з кухні, санвузол сумісний, кахель, лічильники,інтернет, двоспальне ліжко, шафа-купе для одягу, холодильник, пральна машина. Закрита зелена територія з охороною, біля будинку є парковка. Інфраструктура: на території житлового комплексу велика кількість магазинчиків, кав’ярень, місця для відпочинку, поштомати Нової пошти, великий ТРЦ «Європарк», маркети Сільпо, АТБ, Novus та спортзал, кінотеатр, поряд зупинка міського транспорту. Маршрутки кожні 5 хв до м. Академмістечко та до м. Теремки. При заселенні підписання договору,оплата 1 місяця оренди+ залог, та комісія агенції 50%.

Соборна вул., 103/11

Оренда однокімнатної квартири в житловому комплексі Затишний, Софіївська Борщагівка, пр. Героїв небесної Сотні 16/22. Квартира площею 34м2, розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі окрема кімната, кухня з лоджією та виходом на балкон, суміжний санвузол, індивідуальне газове опалення. Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями: - двоспальний диван - містка шафа купе в кімнаті - телевізор - вбудована кухня з лоджією - газова поверхня - духова шафа - холодильник - стіл та стільці - шафа в коридорі - пральна машина Житловий комплекс з закритою територією, цілодобовою охороною. В комплексі розвинена інфраструктура: магазини, кафе, спортивні майданчики, салони краси та ін. Зручна транспортна розвязка. Квартира вільна та готова до заселення!

Героїв Небесної Сотні просп., 16/22

Простора якісна двокімнатна квартира з панорамним видом в ЖК «Софія Київська». Великі кімната і кухня, велика кухня із заскленим балконом, гардеробна. Кімнати та кухня дуже світлі. Ванна та санвузол роздільні. Техніка: бойлер, холодильник, пральна машина, газова плита.Закрита територія з відеоспостереженням, вїзд авто за перепустками. Місце для паркування під будинком є завжди. Розвинена інфраструктура. Що дуже актуально в опалювальному сезоні - повністю автономна система опалення комплексу (своя локальна котельня на компекс) та своє автономне електроживлення комплексу. У ЖК продуктові магазини, аптеки, Нова пошта. Біля будинку зупинка громадського транспорту. На території комплексу знаходиться дитячий садок.

Павла Чубинського вул., 2

Пропонується в оренду велика однокімнатна квартира в ЖК Київський Квартал в с.Софіївська Борщагівка. Квартира 45 м.кв - спальня, окрема простора кухня, ванна кімната, коридор. Простора лоджія. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання (меблі та побутова техніка) .Закрита територія та відеоспостереження. Поруч ЖК Львівський Маєток. Інфраструктура: школа, дитячі сади, супермаркети, продуктові магазини, спортивні зали, кафe та ресторани, торгові центри, лікарня. Транспортне сполучення: 10 хвилин до Кільцевої дороги, маршрутки кожні 2 хвилини.

Гетьманська вул., 9а

Здається затишна однокімнатна квартира. Перша здача Боголюбова 10, ЖК Софіївська слобідка Квартира повністю укомплектована побутовую технікою. Є все необхідне для проживання. Оплата перший місяць 12000 грн + застава12000 + ком послуги. Комісія 50%. Договір. Перегляди за попередньою домовленістю. ЮЕЗ ТВАРИН

Боголюбова вул., 10

Оренда 1 кім. дворівневої квартири , 1(высокий)/3 поверх, 40 кв.Софіївська Борщагівка, Гетьманська 1/6. Клубний будинок . Укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Без дітей і тварин. 8500+8500(залогова сума)+50% комісія.

Гетьманська вул., 1/6

Здається чудова однокімнатна квартира в ЖК "Софія Сіті" зі зручним розташуванням. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для сімейного проживання з дитиною, так і для комфортного життя в одиночку. Без тварин. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

Лесі Українки вул., 26

Здається квартира в ЖК "Софія Київська" на вул. П. Чубинського 8В, 4/12-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 м², тип житла - студія (немає окремої кімнати). Є великий балкон. Опалення - автономне, не залежить від наявності електроенергії. Всі лічильники: на воду, електроенергію, опалення. Територія ЖК закрита, є охорона, домофон, відеонагляд. На території вся необхідна інфраструктура: магазини, салони, кавʼярні, аптеки, приватні садочки, школа, піша доступність до ТРЦ. Поруч зупинка громадського транспорту, який їде до метро Академмістечко і Житомирська. Ціна оренди - 10500 грн.+завдаток в розмірі місячної оренди+комісія рієлтора 50%.

Квартира в ЖК "Софія Київська"

Довгострокова оренда 2к квартири, планування спальня + кухня гостьова. Бульвар Миколи Руденко (Бульвар Кольцова)14 У. ЖК Парковий. Поверх 16/25. Площа 55/16/18 м². Простора квартира з якісним ремонтом, дизайнерський ремонт, Максимальна комплектація меблями та технікой, якісні меблі, багато місця для зберігання речей. Кухня: велика вбудована кухня з білосніжними фасадами. Різнорівневе світло. Холодильник, посудомийна машинка, вбудована варочна поверхня, духова шафа, витяжка, електро чайник, Фільтр для води з краном для питної води. Гостьова зона: розсувний диван, кондиціонер, телевізор, стол + стільці. З кухні вихід на балкон обладнаний під кабінет, пенал для зберігання, підвісна сушка для білизни. Спальня: простора, світла, має два вікна. Двоспальне ліжко з нішею для зберігання, ортопедичний матрац, при ліжкові тумби та нічні світильники. Сан вузол суміжний: ванна, рукомийник, дзеркало з шафою, під умивальні висувні тумби, сушарка для рушників, пральна машина, консольний унітаз, великий бойлер. Коридор: пятидверна шафа купе (більше за гардеробну). Настінне дзеркало, банкетка. На все встановлені лічильники. Тепло лічильник з терморегуляторами тепла. Чистий під’їзд, консьєрж. Гостьовий та підземний паркінги. В комплексі розвинена внутрішня інфраструктура: парк, школа, кав’ярня, продуктові магазини, аптека. Супермаркет «Сільпо», « Фора», « АТБ». Поруч ринок «Днепр». Чудова транспортна розв’язка, поруч швидкісний трамвай. Квартира вільна, та готова до заселення. Покази в зручний для вас час. Наразі є проблеми зі зв’язком, номер дійсний, будь ласка, набирайте декілька разів. 06*********58.

Довгострокова Оренда 2к ЖК Парковий Бульвар Миколи Руденко 14 У

Можна з маленькою тваринкою.В квартирі все необхідне для комфортного проживання.Кондиціонер, холодильник, пральна машина,газова плита,духова шафа, індивідуальне газове опалення.12000+комунальні+залог.Комісія рієлтору 50%

Здам 1к квартиру ЖК Софія, Миру, Софіївська Борщагівка

Здам 1 кімнатну квартиру 22м2 в новому сучасному ЖК Сінема Сіті Софіївська Борщагівка /Вишневе Квартира розташована на 7пов. 10пов будинку по вул. Боголюбова у Софіївській Борщагівці В будинку вас зустрічає конс"єрж В цокольному поверсі знаходиться спортзал, кінозал та облаштоване бомбосховище з опаленням та інтернетом, вхід по електронних картках для меншанців будинку Автономне газове опалення, власна котельня в будинку Вода постійно В квартирі виконаний сучасний якісний ремонт, вмонтована корпусна кухня + вмонтована побутова техніка: - кондиціонер - холодильник; - витяжка; - духова шафа, - варильна поверхня, - мікрохвильова піч - електрочайник - пральна машина - бойлер - телевізор - інтернет (оптоволокно) Встановлений 2спальний розкладний диван Вмонтовані шафи для зберігання Цілодобова охорона та відеонагляд на поверхах та у під"їзді До центру Вишневого 5хв пішки Парк з фонтаном, кав"ярні, кафе, ресторан, піцерія Озеро з зоною для барбекю Поруч вся необхідна інфраструктура: Сільпо, Фора, Новус, магазини, аптека, медичні заклади, салон краси, кафе, зупинка громадського транспорту №721, приміський вокзал До столиці і до метро Житомирська і Академмістечко 20хв на транспорті Комісію агенства сплачує орендар Довгостроково, Без тварин 11000грн + заставна сума Ключі на руках, запрошую на перегляд

Оренда Здам 1кім квартира 22м ЖК Сінема Сіті метро Житомирська

Простора, світла, двостороння квартира по вул Гетьманська 9А, яка знаходиться на теріторії ЖК Львівського Маєтку Зроблений косметичний ремонт Мебель , сантехніка,побутова техніка Все є необхідне для проживання Закрита територія Поруч Новус, Фора, АТБ, Сільпо ,безліч інших різних магазинів та розважальних закладів Зупинка маршруток біля Жк До метро Академмістечко 20хв Дзвоніть в зручний для вас час З пов Тетяна 09******22,06******79

Двостороння квартира! ЖК Софіївська Сфера)Софіївська Борщагівка!

Здам двокімнатну квартира на 4 поверсі в довгострокову оренду. Від власника. Є консьєрж, вся необхідна техніка (телевізор, чайник, посудомийка, пральна машинка, кондиціонер), працює інтернет/вода без світла. Нова пошта в будинку. Близько зупинка транспорту.

власник
Оренда с. Софіївська Борщагівка вул. Івана Франка 6 (2кімнатна)

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в ЖК Софія Сіті, вулиця Миру 50, на 4- му поверсі Квартира світла затишна , укомплектована всім необхідним для комфортного проживання Вбудована кухня Плита Витяжка Газовий котел Холодильник Кондиціонер Телевізор Пральна машина Роутер Шафа купе Діван Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом Поряд є вся інфраструктура Магазини Кафе Салони краси Спортивні майданчики Зупинка громадського транспорту і багато іншого Для перегляду телефонуйте в зручний для вас час

Оренда 1 кімнатної квартири ЖК Софія Сіті , вул. Миру 50

Здаємо 2 кімнатну квартиру цокольний поверх 51 кв. м. в пʼяти поверховому будинку Львівського маєтку Софіївської Борщагівки. Окремий вхід. (Бомбосховище) Персональне електроопалення (котел) підігріти підлоги скрізь + батареї.

власник
Оренда 2кім. кв.Львівський Маєток Софіївська Борщаг (цокольний поверх)

Пропонується в оренду однокімнатна квартира в ЖК Київський маєток, вул. Бышевская, 14. Євроремонт, меблі. Побутова техніка: бойлер, пральна машинка, газова плита, мікрохвильова піч, кондиціонер. Заведений інтернет. В квартирі є кухня, окрема спальна кімната з повнцінним робочим місцем. Гардеробна кімнат. Тепла підлога. З парковкою проблем немає. До метро Академістечко 15 хвилин.

Здається в оренду однокімнатна квартира в ЖК Київський маєток

Пропоную смарт квартиру 24 квадратних метра на першому поверсі зі своєю зоною у Софіївській Борщагівці, ЖК Данія. Квартира обладнанна всім необхідним для життя. Поряд магазини, поблизу зупинка транспорта. Вся квартира на електриці. Взимку стає вологою, зʼявляється пліснява, тому за нею потрібен догляд. Власник! Без комісії! Оренда можлива не менше ніж на рік, якщо виселення раніше - завдаток не повертається! Пишіть

власник
Здається смарт квартира довгостроково

Оренда 3 кімн.квартири, ЖК Щасливий, Софіївська Борщагівка, Яблунева,9б, від власника, з 01.08.2024р. (перегляд можливо раніше), в додаток кладовка у підвальному приміщенні. 09******49 - Олег, 06******25 - Тетяна.

власник
ЖК Щасливий, оренда квартири, від власника (без посередників)

Оренда квартири Софіївська Борщагівка. ЖК Данія вул. Кошова. В квартирі всі необхідні меблі та техніка для вашого комфортного проживання! Можливе проживання з домашніми улюбленцями, за умови +1000грн до суми оренди. Телефонуйте для перегляду в будь який час. Комісія АН 50%

Оренда квартири Софіївська Борщагівка

Пропоную в оренду квартиру в ЖК Софіївська Слобідка Квартира з дуже хорошим ремонтом, є вся необхідна мебель та техніка для комфортного життя. Дуже зручні дивани. Поруч Жк Софія, магазини біля будинку, аптеки. В квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Загальний стан квартири - Хороший стан. Комісія за послуги 50 %

Оренда квартира на Боголюбова 9Аренда Софіївська Борщагівка аренда бор
123...6
1 - 24 з 124 результатів

Географія Софіївська Борщагівка