Сдам 3к.кв в новобудові ЖК Острів поруч з парком Шевченка, в Центрі. Формат: три окремі кімнати, велика кухня з виходом на лоджію, гардеробна та два санвузла. Закрита прибудинкова територія, чистий підїзд, порядні сусіди. Квартира вільна. Е підземний паркінг та пункт незламності. Поруч є все для комфортного проживання. Школа на Римарській, поряд усі центральні університети. У пішій доступності Центральний ринок, сад Шевченко та зоопарк, нова філармонія у дворі. Площа Свободи, дзеркальний струмінь, всі памятки в пішій доступності. Пішки до 5 станцій метро (Університет, Держпром, Бекетова, Історичний музей, Конституції)

Римарська вул., 25

ID Обєкта : 16977 Здам в оренду 1 кімн. квартиру в будинку бізнес-класу на вул. Римарська, 27, ЖК Театральний. Поверх 10/15. Площа 57 кв. м. Формат квартири: кухня-студія, кімната, с/в, балкон. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Тепла підлога по всьому периметру квартири. З вікон квартири відкривається панорамний вид на центр міста. У будинку та по периметру комплексу ведеться цілодобове відеоспостереження, цілодобово консьєрж, на 1 поверсі будинку сучасний хол, гарна вхідна група у під’їзд, працюють 2 ліфти, 2 виходи з під’їзду на 2 сторони будинку. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Здам 1 кімн. квартиру на вул. Римарська, 27, ЖК Театральний

код об.єкту 7684 Здається в оренду 3-кімнатна квартира в центрі міста з повним набором зручностей. Особливості квартири : Усі зручності для комфортного проживання. Можна з тваринами, що робить її ідеальною для власників домашніх вихованців. з комунальних тільки оплата за електрику . Додаткові переваги: Свій двір, де можна відпочити на свіжому повітрі. Парковка для вашого автомобіля. Це відмінний варіант для тих, хто шукає комфортне і доступне житло в центрі міста. Для детальнішої інформації і організації показу, будь ласка, телефонуйте

Рымарская улица, 13, Нагорный (Шевченковский), Харьков, Харьковская 8500.0 UAH

Сдам 2х-уровневую квартиру в Центре, возле Сада Шевченко, рядом с метро Исторический музей, Площадь Конституции, Университет, Архитектора Бекетова и Госпром. ТЦ Никольский 5мин. шагом. Ул. Рымарская 19. Квартира с новым дизайнерским ремонтом и полностью укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. 6000грн+свет + интернет+залог. Можно на короткий срок.

Римарська вул., 19
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Відмінна пропозиція! Новобудова еліт! Закрита територія! Підземний паркінг! Здається простора та доглянута 2-кімнатна квартира загальною площею 105 квадратних метрів. Кімнати роздільні! Два санвузли. Знаходиться за адресою: вулиця Римарська, будинок 25. Метро Історичний Музей, Університет та ім. Бекетова за 10 хвилин ходьби. Квартира розташована на 8 поверсі 16-ти поверхового будинку, що дозволяє насолоджуватися тишею та спокоєм. Особливості квартири: виконаний капітальний ремонт, що забезпечує комфортне та безтурботне проживання для майбутніх мешканців. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, що дозволить вам відразу відчути себе як вдома та не турбуватися про додаткові витрати. Відмінна інфраструктура: магазини, метро, супермаркети, дитячі садки та школи, ТЦ, парк ім.Шевченка. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/124332 ; ID объекта - RE-124332

Римарська вул., 25

Здам двоярусну квартиру з новим ремонтом у самому центрі міста на вулиці Римарська 19 У квартирі є все для комфортного проживання. -високошвидкісний Wi-Fi; - пральна машинка; - плазмова панель; - холодильник; - варильна поверхня; - мікрохвильова піч; - духовка; - супутникове ТБ, диван, ліжко, санвузол, стіл, шафи, комора. На другому поверсі спальня У будинку унікальне місце розташування: не далеко від парку, близькість до метро і до центру - тихе місце з чудово розвиненою інфраструктурою, відмінне місце для життя. У пішій доступності дитячі садки, школи, спортивні комплекси. З вікон відкривається дивовижний вид на місто. -поверх 5/6 -1 кімната, 2й ярус спальна зона, кухня і ванна кімната. Додатково сплачуються комунальні послуги. Обєкт № 111-873-295

Здам квартиру в центрі міста, м. Архітектора Бекетова

Сдам 3 комн. квартиру на ул. Рымарская, 25, ЖК Остров. Этаж 8/16. Площадь 160 кв. м. Планировка: 2 спальни + кухня-гостиная, 2 с/у, есть кондиционеры, теплый пол, посудомоечная машина, очень дорогой ремонт. Паркоместо входит в стоимость. Дополнительно оплачиваются коммунальные услуги.

Сдам 3 комн. квартиру на ул. Рымарская, 25, ЖК Остров

Сдам 2х уровневую-Кваритру, Центр, ул. Рымарская 19, метро Исторический музей 5мин. шагом. ТЦ Никольский 5мин. шагом. Кварира с косметическим ремонтом и полностью укомплектована для жизни и готова к заселению. Доп. расходы + Все коммунальные платежи по квитанции. Объект № 111-895-387

Сдам 2хУровневую-Кваритру, Центр, ТЦ Никольский 5мин. шагом.

Здам в оренду свою простору двурівневу 3к квартиру в самому центрі м.Харкова в престижному ЖК Острів по вул. Римарська, 25. Зручне розташування будинку: сад Шевченко, театри, басейн Акварена навпроти, дельфінарій Немо, торгівельні центри в 2х хвилинах ходьби. Квартира з красивим панорамним краєвидом на місто та його основні памятки. Формат квартири: дворівнева, 2 спальні, 2 су, велика гардеробна кімната, кухня, вітальня, міні спорт зал. Євроремонт, меблі, бит. техніка, посуд, білизна. Сдам порядним людям. Покази за домовленістю. Будинок під цілодобовою охороною, відеоспостереженням та сервісом управителя. Передплата 1 місяць 700 уе+ депозитна сума. Комунальні платежі сплачуються додатково. Розгляну всі варіанти. Квартира готова до заселення. Встановлений генератор у будинку. Комісійні бонусом 100 уе сплачу ріелтору при заселенні клієнта сроком від 6 місяців. Сдам в аренду СВОЮ просторную двухуровневую 3х комнатную квартиру в самом центре Харькова в престижном жк остров по ул. Рымарская, 25. Очень хорошее расположение дома: сад Шевченко, театры, бассейн Аквапарк напротив, дельфинарий Немо, торговые центры в 2х минутной пешей доступности. Квартира с красивым панорамным видом на город и его основные достопримечательности. Формат квартиры: двухуровневая, 2 спальни, 2 су, большая гардеробная, кухня, гостиная, кухня, мини спорт зал. Евроремонт, мебель, быт.техника, посуда, постельные принадлежности. Сдам порядочным людям. Показываю по договоренности. Дом под круглосуточной охраной, видео наблюдением и обслуживанием управляющего. Предоплата 1 месяц 700 уе+ залоговая сумма. Коммунальные платежи оплачиваются дополнительно, установлены счетчики. Показываю по предварительной договоренности. Рассмотрю все варианты. Квартира готова к заселению. В доме установлен генератор. Скидка на первый месяц проживания 100уе при проживании от 6 мес. либо комиссионные риелтору при заселении клиента в том же размере.

владелец
Римарська вул., 25

Аренда 1к квартиры в центре. Сад Шевченко! Первая сдача, новострой, ул Рымарская 27. Пл38м.,10/16., 2 лифта, балкон, кухня6., комн20, гардеробная, прихожая., с/у. Авторский ремонт. Конденционер, вся техника, мебель в упаковке. Цена 12000грн. Т +38********57. Сергей.

Аренда 1к кв центр.Премиум класса.Рымарская 27.Сад Шевченко!

Аренда 2х кв премиум класса в центре, новострой, ул Рымарская 27. Сад Шевченко! Первая сдача. 10 этаж.2 лифта. S 56м формат 1+1. В квартире выполнен авторский ремонт. Два кондиционера, посудомоечная машина, вся техника. Мебель в упаковке. Первая сдача. Подогрев пола везде, балкон. Охраняемая территория, парковка.Цена 17000.т 06******57. Сергей.

Аренда 2к кВ Центр. Премиум . Рымарская 27 Новострой Сад Шевченко!

Сдам 1-комнатную двухуровневую квартиру с дизайнерским ремонтом в самом центре города на Рымарской. 5 минут м.Исторический музей, 7 минут м.Бекетова, 8 минут м.Университет. Рядом сад Шевченко. Просторная двухуровневая комната, отдельная кухня, санузел. Есть вся необходимая техника и мебель для комфортного проживания. Красивый вид из окна. Оплата 450$+свет по счётчику.

LN S4 Сдам 1 комнатную квартиру в центре города, Рымарская

ЖК в городе Харьков

ID Обєкта : 17277 Здам в оренду 1 к квартиру в будинку бізнес-класу на вул. Римарська, 27, ЖК Театральний. Поверх 10/15. Площа 38 кв. м. Формат квартири: кухня, кімната, с/в, балкон. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Нова, ніхто не жив. З вікон квартири відкривається панорамний вид на парк Шевченка. У будинку та по периметру комплексу ведеться цілодобове відеоспостереження, цілодобово консьєрж, на 1 поверсі будинку гарний хол, гарна вхідна група у під’їзд, працюють 2 ліфти, 2 виходи з під’їзду на 2 сторони будинку. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Здам 1 к квартиру на вул. Римарська, 27, ЖК Театральний.

Сдам 4 х комнатную квартиру в центре Харькова,ул.Рымарская.Квартира расположена на 5 этаже,общая площадь 140 метров.Большие ,просторные комнаты ,2 санузела и кухня .Каждая комната закрывается на ключ.Стоимость аренды 22 000 /месяц + коммунальные платежи.Показ в удобное для вас время по предварительной договорённости.

Сдам 4х комнатную квартиру

Аренда 3 к. квартиры в центре Рымарская 25 , капитальный ремонт, 2 санузла , кондиционер, гардеробная, закрытый охраняемый двор, есть паркоместо под домом, две минуты парк Шевченко 20т. и все ком. платежи оплата по факту вселения

Аренда  3 к. квартиры Центр в новострое Рымарская 25

Сдам в аренду однокомнатную квартиру + большая кухня студия, общей площадью 68,4м, с евро-ремонтом, 7 этаж 16 этажного дома, ул. Рымарская 25. Расположен в идеальном месте города, все в пешей доступности, абсолютно все. Парк Шевченко, Каскад, метро Исторический Музей, центральный рынок, банки, почта и т.д. Дом охраняется, удобные парковочные места, прекрасный вид с окна.

Аренда 1к. квартиру с евро-ремонтом, центр 68,4м, 7/16 Ново-строй.

Здається 3-кімнатна квартира, розташована всього за 70 метрів від станції метро "Історичний Музей" та поруч з парком Шевченка за адресою вулиця Римарська 6. Будинок відомий як "будинок з фонтанами" і має велике історичне значення для міста. Квартира має власний окремий вхід з внутрішнього двору, що надає їй приватність і затишок. У квартирі зроблений якісний ремонт, високі стелі, та повністю обладнана всією необхідною технікою, меблями та посудом. Вас чекають всі зручності для комфортного проживання. Також ви маєте своє паркомісце в закритому дворі, що гарантує безпеку для вашого автомобіля. Оренда становить 20000 гривень + світло та вода Вартість першого місяця та застава у розмірі арендної плати на місяць вносяться при укладенні договору оренди. Не упустіть свій шанс забезпечити собі комфортне житло в престижному районі міста. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири!

Здам 3к кваритру в центрі, вулиця Римарська

Код обєкта 3773 Здається в оренду дивовижна 1 кімнатна квартира в ЖК Остров В цій квартирі є все, навіть більше Це квартира мрія За усіма питаннями звертайтеся за телефоном

Рымарская улица, 25, Шевченковский, Харьков, Харьковская 17000.0 UAH