Дарницький район Вул. Ревуцького 44 Продаж трикімнатної 76 кв.м. з каміном і ремонтом біля метро Харківська Трикімнатна квартира на 15-му поверсі 15 поверхового панельного будинку, серія «АППС». Параметри: 76//44/8, три окремі кімнати: спальня для дорослих, дитяча кімната, суміжний санвузол з джакузі, засклена затишна лоджія, великий хол і вітальня з діючим КАМІНОМ!! на дровах. Красива. Стильна. Затишна. Косметичний ремонт, повна комплектація всіма необхідними меблями та технікою: пральна машина, посудомийна машина, електрична плита, два кондиціонери, холодильник, МХП, телевізор. В дорослій спальні - двоспальне ліжко і шафи, в дитячій - зручне ліжко для підлітка. Домофон на вході до підїзду. Поруч нові дитячий садок та школа. Паркування на подвірї. Біля будинку велике озеро з пляжем. До метро Харківська 5 хвилин пішки.

Ревуцького вул., 44

Оренда двокімнатної квартири в ЖК Лебединий за адресою вул. Ревуцького 40В Планування: кухня студія та спальня Площа: 50 кв м Вся необхідна техніка: посудомийна машина, плита, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, бойлер, пральна машина, плазмовий телевізор На всі встановлені лічильники, за рахунок цього низькі комунальні платежі ЖК з презентабельною вхідною групою та охороною Метро Харківська 5 хвилин пішки Комісія 50%

Ревуцького вул., 40В

Сдам 1комн. ул. Ревуцкого 44, м. "Харьковская", 5мин пешком. В квартире есть необходимая мебель и техника.Лоджия из комнаты, стеклена. С\уз раздельный. хорошие соседи,. Красивый вид из окон. Сдается долгосрочно.

Ревуцького вул., 44

Однокімнатна квартира 4 поверх Є необхідні меблі, газова плита, холодильник Зручне розташування - метро Харківська пішки 15хв, також біля будинку зупинки маршруток, трамваю. Поруч ТЦ НЬЮ ВЕЙ, Варус, АТБ. Через дорогу озеро з облаштованою зоною відпочинку. Квартира для 1-2 людей Можно з котиком або невеликою собакою

можна з тваринами
Ревуцького вул., 17б

жк "Ревуцький". Перша здача. Нові меблі та побутова техніка. Кондиціонер інвертор, взимку працює на опалення і охолодження. Холодильник no frost, не треба розморожувати. Варочна поверхня індукційна, швидко гріє, економна. Телевізор 43 дюйма смарт. Інтернет проведений. Ліжко велике двоспальне 1.60х2.00 з новим ортопедичним матрасом. Метро Харківська 800 метрів, зупинка автобуса№ 545 в 100м. Вид з вікон фантастичний, на озеро, під вікнами пляж. Можна рибалити. Також поруч ТРЦ Епіцентр, Алладін, Піраміда, Метро. Без тварин

Ревуцького вул., 54

Здається 1 Кк. Жк Ревуцький. За адресою Ревуцького 54б. Дуже затишна, тиха, тепла квартира на 19 поверсі. Усім необхідним для проживання квартира укомплектована. Кондиціонер в спальні, ліжко, шкаф, комод, телевізор, гардеробна. На кухні єлектрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник, чайник і тд. В чистій ванній кімнаті є все необхідне: ванна, раковина, водонагрівач, пральна машина. Лічильники на світло, і воду, опалення. Неподалік від будинку є приватний дитячий садок. Оплата перший + залог. За послуги 50% З колегами не співпрацюю.

Ревуцького вул., 54б

Здам 1к кв! СУПЕР ремонт! При квартирі є окреме приміщення для зберігання електро-велобайків! Дуже тепла зимою, комфортна літом. Будинок новий, працює три ліфти. Все зроблено, щоб зручно працювати з дому. Облаштоване робоче місце з геймерським кріслом. Відкритий вид до обрію. Речам багато місця. Ліжко повноцінне, матрас ортопедичний. Холодильник, варка, духовка, мікрохвильовка, бойлер, пралка, пилосос. Стільниця керамогранітна, дубовий стіл. Поруч Сільпо, АТБ та інше.

Ревуцького, 7в

Ця квартира на вулиці Ревуцького - справжня знахідка. Вона обладнана всім необхідним для комфортного проживання: три кондиціонери, посудомийна машина, фільтри на воду, бойлер та пральна машина та навіть гардеробну, щоб зберегти ваші речі організовано. Індивідуальне планування створює простір, що відповідає вашим потребам. Меблі виготовлені італійськими майстрами і відомі своєю якістю та комфортом. У дитячій кімнаті є все необхідне для вашої дитини, а спальня має зручне двоспальне ліжко. Вітальня оформлена зручним диваном і обіднім столом з дерева, де можна зручно проводити час з родиною чи друзями. Куточок з кріслом створює атмосферу спокою, дозволяючи вам насолоджуватись вільним часом. Крім того, квартира розташована у закритому дворі з охороною, що забезпечує вашу безпеку та спокій. Поруч знаходиться чарівне озеро, а з вікон відкривається чудовий вид на правий берег. Територія навколо будинку доглянута та безпечна для прогулянок. Додатково, для вашого спокою є сейф для зберігання цінних речей та тепла підлога, яка забезпечить комфорт у будь-яку пору року. Паркет із червоного дерева додає квартирі вишуканості та стилю.

можна з тваринами
Ревуцького вул., 5

До Вашої уваги пропоную 1к квартиру в довгострокову оренду, розташована Київ вул. Ревуцького 7в, на 10 поверсі 25 поверхового будинку, світла, затишна. Укомплектована мякими меблями та технікою, кондиціонер, бойлер, велика шафа купе, простора лоджія. Індивідуальні лічильники на опалення, світло, воду, дасть можливість экономити і контролювати комунальні платежі. Запрошую всіх на перегляд, також є відеоогляд квартири.

Ревуцького вул., 7в

Есть вся необходимая техника. ЖК Лебединый. Метро Харьковская 3 минут пешком. Новый дом.

можна з тваринами
Ревуцького вул., 40 В

Оренда двокімнатної 54/32/8 квартири на вул.Ревуцького 44, Дарницький р-н, дві окремі кімнати, кондиціонер, двоспальне ліжко, двоспальний диван, шафа, робочий стіл, санвузол роздільний, ванна, балкон засклений, 2/9, поруч супермаркет, озеро, метро Харківська 5 хвилин. Можна з домашніми тваринами.

можна з тваринами
Ревуцького, 44

На даний момент встановлюють генератор, Затишне помешкання з видом на озеро. Трьохкімнатна Загальна площа: 130 кв.м 1) Зала-вітальня 2) Кухня 3) Спальня №1 із заскленим балконом 4) Спальня №2 / кабінет 5) Ванна кімната 6) Вбиральня з пралкою 7) Передпокій 8) Комора Техніка: Кондиціонери, холодильник, посудомийка, електроплита, духовка-мікрохвильовка, фільтрація питної води, пралка, сушарка, праска, чайник, бойлер, пилосос, телевізор (Netflix, Megogo), Wi-Fi, лічильники води і тепла. Новобудова, монолітно-каркасна, утеплена. Взимку тепло, влітку комфортно. Багато місця для зберігання. Тепле затишне хюге освітлення. Величезний смарт-ТВ з хорошим звуком - для любителів кіно. Друга спальня може бути кабінетом чи дитячою кімнатою - стоять два зручні столи біля вікна. Глибока ванна - підходить для двох. У підїзді – консьєржі. Вікна спальні дивляться на схід сонця і ліс на горизонті. Вікна зали й кухні дивляться на захід сонця і озеро. В будинку: кав’ярня, перукарня, аптека, стоматологія, продуктова крамнця. Через дорогу: пляжі, кафе, бігова доріжка навколо озера. Поруч: Дитсадки, школи, кінотеатр, АТБ, Сільпо, Novus, Auchan, піцерія, СТО, автомийка, заправка.

можна з тваринами
Ревуцького вул., 9

Доброго дня! Агентство нерухомості Four Towers пропонує до вашої уваги: ПЕРША ЗДАЧА!!! Оренда 1-кім. квартири в ЖК Лебединий, вул. Ревуцького 40Г , загальною площею 45 м2 , 20/25 пов. Кухня та окрема спальня з двоспальним ліжком , с/в-суміжний, оборудований передпокій і окрема гардероба кімната. Якісний ремонт комфорт класу, квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою ( телевізор, кондиціонери, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, бойлер ) . Лічильники на все. У парадному охорона, відеонагляд, є укриття. Поруч озеро і красива набережна для прогулянок і відпочинку , супермаркети Фора і Varus в будинку. Прекрасна транспортна розвязка, до ст. м. Харківська 1-2 хвилини пішки. Біля ЖК щосуботи проходить ярмарка. Перегляди в будь який час, тому звертайтесь

Ревуцького вул., 39

У квартирі нові меблі: (двоспальне ліжко,великий комод, дві тумбочки, шафа, кухня, стіл, стільці), і також нова техніка (пралка, бойлер, холодильник, варильна поверхня, плита, WiFi- Роутер). В будинку є продуктові магазини та кавʼярні, поруч є також магазини, фітнес клуби, салони краси, банки, відділення пошти, заклади дошкільної освіти, школи, ТРЦ Піраміда, ТРЦ Паралель, ТРЦ Алладін, тощо. Будинок розташований біля 2х озер. До магазина Метро та Епіцентр, 15хв пішки

Ревуцького вул., 54 Б

Довгострокова оренда 3 кімнатної квартири. Вул. Ревуцького 9. Поверх 6/34. Площа 98/62/18 кв.м. Квартира преміум клас. Ремонт робився для себе. Дорогий ремонт, якісні меблі, техніка, та сан техніка. Максимальна комплектація. Кухня- їдальня, зал, спальня, гостьова ( дитяча), дві лоджії, сан вузол суміжний, гардеробна кімната. Просторий коридор. Кухня: вбудована простора кухня, молочного кольору класичний стиль, Прованс. Різнорівневе освітлення, фреска на стіні, ручна робота. Варочна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина. Кондиціонер, телевізор. Стіл та шість стільців. Зал: диван та два великі крісла, два молочно – скляні пенали, тумба. Телевізор та кондиціонер, великий акваріум. Із зала вихід на лоджію. Гостьова (дитяча) кімната: великий розсувний диван система євро книжка, шафа купе, тумба з висувними шухдядами, кондиціонер, телевізор. Спальня: італійський спальний гарнітур, велике двоспальне ліжко, матрац, при ліжкові тумби, комод, шафа. Кондиціонер, телевізор, Зі спальні вихід на лоджію. Сан вузол: просторий, неймовірно красивий. Вбудоване велике джакузі, консольні унітаз та біде, велике дзеркало з шафою для косметики, умивальник, під умивальна тумба. Пенал з корзиною для білизни, та відділення для рушників. Тепла підлога. Коридор: просторий та світлий, велика шафа купе. Гардеробна (побутова) кімната: вбудована гардеробна, бойлер, пральна машина. Будинок Бізнес клас. Чудова транспортна розв’язка, та інфраструктура. Супермаркети, Рівер Молл, набережна, ресторани, та ін. Квартира вільна, готова до заселення. Покази в зручний для вас час.

Ревуцького вул., 9

Здам 2-х кімн. квартиру метро Харківська, ЖК Ревуцкий, Новий дім і Новий ремонт, ПЕРША здача, вул.Ревуцького 54 -3хв. до метро Харківська. Тихе місце біля Озера. В квартирі евроремонт, є все необхідне, Нові меблі і техніка. Великий плоский телевізор, пральна машина, холодильник, духова шафа, варильна поверхня, кавоварка та інш. Дві окремі кімнати, велика кухня з балконом, два санвузла, тепла підлога. Поруч озеро, пляжі, супермаркети: Коло, Велмарт, Метро, Варус, ТРЦ Піраміда; школа, ліцей Інтелект, 4 дитячі садка. В будинку консьєрж, магазин, кав’ярня. метро Харківська - 500м (3-5хв. пішки) метро Позняки - 10-15 хв. пішки Дзвоніть або пишіть на Вайбер, Телеграм, Вотсап. На фото не всі меблі. Звичайний тариф на електроенергію.

можна з тваринами
Ревуцького вул., 54

До Вашої уваги пропоную в оренду двокімнатну квартиру. Перша здача ЖК Лебединий. вул. Ревуцького 40г Вікна у двір та на озеро. 18поверх . 43 кв.м. 2 кімнати + окрема кухня . Дизайнерський ремонт. Підігрів підлоги по всій квартирі , кондиціонери, бойлер, холодильник,посудомийна машина , духова шафа , плита, пральна машина, ТВ 55 Поруч метро Харківська 2хв , гарна прогулянкова набережна зі спортивною площадкою , парковка під будинком і біля нього , магазин , ринок. . БЕЗ дітей БЕЗ тварин

Ревуцького вул., 40г

Сотрудничаем пишите на Телеграм не звоните! Цена указана при аренде от 8 ми месяцев Сдам шикарную квартиру можно на 1 месяц но тогда будет 17.000 если на 1 месяц Залог в размере 1 месяца обязательно От 2х месяцев по 16000 за месяц От 3х по 15500 ЖК Лебединий , переулок Ревуцкого 40Б рядом два супермаркета, метро Харьковская 5 мин пешком Квартира полностью укомплектована для комфортного проживания • кондиционер • стиральная машина • телевизор Smart TV • электро чайник • варочная поверхность • холодильник и машинка встроены Готова к заселению

БЕЗ КОМИССИИ! Ревуцкого 40Б, ЖК Лебединый 5 мин Харьковская, Позняки

Дарницький район, ЖК Ревуцький, вул. Ревуцького 54 Простора однокімнатна квартира з чудовим видом на озеро! Квартира з новим ремонтом, перша здача. Укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою: холодильник, пральна машинка, бойлер, варочна поверхня. Встановлені лічильники на опалення, холодну та гарячу воду. У просторій кімнаті достатньо місця для відпочинку та роботи. Кухня з виходом на лоджію. На особливу увагу заслуговує велика лоджія, де можна влаштовувати затишні вечори, та милуватись сходом сонця над озером. 15 хв. пішки метро Харківська, поряд дитячі садочки, школи, супермаркети, кафе, ТРЦ. За запитом доступний відеоогляд.

Ревуцького вул., 54

Оренда 1-кімнатної квартири біля метро Харківська 7 хвилин пішки, вул. Ревуцького, 54Б Загальна Площа 50 кв.м, окрема кімната 20 кв.м, кіхня 12 кв.м. на 15 поверсі. Перша сдача. Новий ремонт і меблі. Видова лоджія, гардеробна, індукційна поверхня, мікрохвильова піч, пральна машинка з сушкою, бойлер, праска, прасувальна дошка, посуд. Новий ортопедичний диван із спальним місцем 1.60*2.00. Панорамний краєвид на озеро. Індивідуальний лічильник на тепло та воду. 3 ліфти, консьерж сервіс. Поруч школи, дитячі садочки, банки, магазини. Тихий мікрорайон, багато місць для парковки автомобілей, дитячий майданчик, спортивні тренажери під відкритим небом, Сільпо, гіпермаркет Метро, Епіцентр. Метро Харківська - 7 хвилин пішки Квартира тепла, світла з відкритим видом на озера Сучасний, новий панельний термобудинок з покращеними панелями. Висота стелі 3 метри. Зовнішні утеплення: вентильований фасад HOSTROCK з мінеральної вати керамічна облицювальний плитка. Біля будинку своя індивідуальна котельна (автономне опалювання). Завдяки вигідному розташуванню комплексу, жителі ЖК "Ревуцкий" мають швидкий доступ до розвиненої місцевої інфраструктури, а так само можливість відпочивати у мальовничих озер Вирлица, Тяглі, Небреж і на пляжі "Осокорки".

можна з тваринами
Ревуцького вул., 54 Б

новобудова 2022 року, 1-кімнатна квартира, 47кв.м + 5кв.м засклена лоджія з кухні, 18й поверх з 25ти, повністю відремонтована, без меблів. Спальня 18м, кухня 12м. Здається вперше. до метро пішки 15 хвилин (950м). 9000+комунальні+завдаток.

власник
Ревуцького вул., 54б

Оренда 2 кімнатной квартири по вул Ревуцького 4, низький поверх, все необхідне для життя, без маленьких дітей і тварин

Ревуцького вул., 4

Оренда функціональної та світлої квартири в сучасному будинку! В квартирі є все необхідне для якісного життя. Дуже зручна локація. Код:428779

Ревуцького 54Б м. Харьківська

Смарт квартира на поверсі 16 з опалювальним великим балконом яке має робоче місце! Ревуцького 40В Вартість оренди 14000 грн Депозит 14.000 грн Комісія 7000 грн Вільна до заселення сьогодні! З колегами НЕ ПРАЦЮЮ

Метро 300 метрів Ревуцького 40В, Лебединий
1 - 24 з 29 результатів