Ракетная 24б. ЖК Олімпійське містечко. Свет есть всегда! НУБиП рядом. Центральное расположение. До Крещатика 15 минут на машине! Маршрутка 539 едет к станциям метро Демеевская, Дворец Украина, Олимпийская, Льва Толстого, Вокзальная. Рядом с домом АТБ, Фора, фитнес клуб Фиткульт

Маленькая квартира с панорамным видом, свет есть всегда

Ст. м. «Деміївська», р-н. пр. Науки, вул. Ракетна 24. Світло не вимикають. Здається вперше. Простора кухня – столова 30 кв.м.де комфортно відпочивати та затишна спальняУкомплектована усіма стильними меблями та технікою. Будинок частково заселен. Є консьерж, чіпи на вхід, у ліфт, під ‘їзд та калітку. У будинку продуктовий магазин. Є місце для авто. Поряд зупинка маршрута № 539 (Ж\Д вокзал – Ракетна). 5 хвилин пішки до пр. Науки де розташовані супермаркети, аптеки, поліклініка. Також багато видів міського транспорту: тролейбуси, муніципальні автобуси, маршруки. Для аредарів без дітей та тварин. 18000 грн. Коміссія агентства 9000 грн. Галина. Ріелтор. Дзвоніть – відповім на усі запитання.

Затишна квартира з видом на Дніпро. Здається вперше.

Ст. м. «Деміївська», р-н. пр. Науки, вул. Ракетна 24. Світло не вимикають.Простора кухня, спальня, гардеробна, передпокій і сан вузол. Укомплектована усіма необхідними меблями та технікою. Будинок частково заселен. Є консьерж, чіпи на вхід, у ліфт, під ‘їзд та калітку. У будинку продуктовий магазин. Поряд зупинка маршрута № 539 (Ж\Д вокзал – Ракетна). 5 хвилин пішки до пр. Науки де розташовані супермаркети, аптеки, поліклініка. Також багато видів міського транспорту: тролейбуси, муніципальні автобуси, маршруки. Для аредарів без дітей та тварин. 11000 грн. Коміссія агентства 5500 грн. Галина. Ріелтор. Дзвоніть – відповім на усі запитання.

Простора 1 к. квартира, вул. Ракетна 24, 11000 грн. Торг..

Ст. м. «Деміївська», р-н. пр. Науки, вул. Ракетна 24. Світло не вимикають. Здається вперше. Для 1 людини. Проста, не велика кухня студіо 20 кв.м.З усіма необхідними меблями та технікою. Будинок частково заселен. Є консьерж, чіпи на вхід, у ліфт, під ‘їзд та калітку. У будинку продуктовий магазин. Є місце для авто. Поряд зупинка маршрута № 539 (Ж\Д вокзал – Ракетна). 5 хвилин пішки до пр. Науки де розташовані супермаркети, аптеки, поліклініка. Також багато видів міського транспорту: тролейбуси, муніципальні автобуси, маршруки. Для аредарів без дітей та тварин. 10000 грн. + залоговая сумма. Без комісії. Якщо щось не влаштовує прошу не турбувати. З ріелторами не співрацюю, щоб не подорожчувати орендарям. Галина. Дзвоніть – відповім на усі запитання.

Господиня. Студіо, Ракетна 24, Панорама Сити.