Довгострокова оренда 1к квартири в гарному стані. Велика та затишна кімната, світла та простора кухня. Укомплектована побутовою технікою та меблями. Знаходиться на Проспекті Миру, поруч магазини, ТЦ, кафе, школа, дитячий садок, парк.

Довготривала оренда 1к квартири Проспект Миру

2-х кімнатна квартира, хороше місце розташування по Проспекту Миру. Здається на довгостроковий термін. Бажано телефонувати на вайбер. Оплата 8000+кп, ціна договірна

власник
Здається 2-х кімнатна квартира

Мира проспект, 63Г, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 15000.0 UAH

Оренда однокімнатної квартири в районі Виставка Здається однокімнатна квартира на довгостроковий термін, повністю облаштована меблями та технікою (холодильник, без пральної машини). Квартира охайна і готова до заселення. Затишна та охайна. Встановлена нова кухня. Всі необхідні меблі З техніки холодильник, без пральної машинки. Гарно розвинена інфраструктура навколо: магазини, аптеки, школи, зупинки громадського транспорту У підїзді та коридорі встановлені камери для вашої безпеки Квартира для порядних людей. Без тварин. За додатковою інформацією та для перегляду квартири телефонуйте.

Мира проспект, 60/2, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 6000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається квартира на Виставці. Орієнтир автовокзал 1. Новобудова. Меблі, холодильник, пральна машина, духовка, телевізор, пилосос. Система аквасторож. Лише місцевим. Діти шкільного віку. Без тварин. Вільна.

Мира проспект, 8, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 11500.0 UAH

район ВИСТАВКА біля Темпу. НЕ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ! БЕЗ КОТІВ та СОБАК ! меблі холодильник пральна машинка, інтернет, балкон засклений, окремі кімнати. На все є лічильники. Через дорогу Дендропарк.

Миру просп., 92/2

район ВИСТАВКА біля Темпу. НЕ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ! БЕЗ КОТІВ та СОБАК ! меблі холодильник пральна машинка, інтернет, балкон засклений, окремі кімнати. На все є лічильники. Через дорогу Дендропарк.

Мира проспект, 92/1, Виставка, Хмельницкий, Хмельницкая 7200.0 UAH

Здам порядним квартирантам на довготривалий термін. Можна з невеликою собачкою.Є все необхідне для життя

Мира проспект, 65/1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 10000.0 UAH

1 кімнатна квартира Район Виставки Вул Проспект Миру 76 Поверх 4/5 Централізоване опалення Меблі Техніка Євро ремонт Можна з тваринами Для порядних людей Поряд,зупинка,трц,магазини,нова пошта,кафе, За детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону або пишіть на Viber

Оренда 1 кімнатної квартири

Квартира в хорошому районі зі всіма необхідними меблями та технікою

Мира проспект, 60/1, Хмельницкий, Хмельницкая 8000.0 UAH

Довготривала оренда 1к квартири. Є всі необхідні для проживання меблі та техніка. Зручне місце розташування будинку. Поруч зупинка, парк, магазини. Детальніше телефонуйте.

Мира проспект, 94/1А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 9000.0 UAH

Дослідити місцевість

Географія Хмельницький