Квартира 80м2, центральна частина міста, зупинки, магазини, трц та базарчий, поруч. Квартира майже пуста, можливо хтось саме таку шукає, бо приїхали з речами, якщо ні, то щось за домовленістю доставимо. В квартиру можна з тваринами!

власник
Здам 3-ох кімнатна квартира в р-ні Зигіна

Здається 1-кімнатна квартира в Супрунівці. Власник.

власник
Здається 1-кімнатна квартира в Супрунівці

Сдам 3х кімнатну квартиру, Чотирнадцяти - поверхівка,девятий поверх,з новим євро ремонтом,повністю облаштована: весь посуд,меблі(дивани,комоди, тумбочки, стіл в кухні, стільці),побутова техніка (мультиварка,холодильник,мікрохвильовка, пилосос,праска,бойлер,пральна машина). Один великий балкон на кухню та зал,вид на Деївську гору. З іншого боку вид на Дніпро. Електрична варочна панель. Світла,простора квартира. Адреса: наб. Л. Дніпрова. Для порядної родини на довготривалий термін! Оплата за перший повний місяць (15000 + ком.послуги), та предоплата 50% за останній місяць. Здається з 25 серпня!

власник
Оренда квартири на Дніпрова (Раківка)

Судам в довгострокову аренду 1 кімнатну квартиру 3 поверх 5ти поверхового будинку. 3000 в місяць+ комунальні платежі. Будинок знаходиться поруч з 18 школою. Поруч є магазини , аптекі, зупинка , лікарня. Тихій, спокійний район. Квартира тепла, суха. Меблів майже немає (все що видно на фото)

власник
Сдам 1 кімнатну квартиру .  Кременчук, район 18 школи
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира однокімнатна,Поділ,все є. Перегляд з 3 серпня. Все є. Двір закритий.Поряд є пляж на річці з інфраструктурою. Без торгу

власник
Однокімнатна,Поділ,з 4 серпня!

Здаю квартиру минимум на пол года 30 000 гр 09******72

власник
Здаю однокомнатную квартиру

Здам 3 кімнатну квартиру на Браїлках (вул Баленка),на тривалий термін.В квартирі є все необхідне для проживання.Зручне розташування.Поруч є дитячий садочок, школа, ринок та супермаркет.Не агенство.

власник
Здам квартиру на Браїлках

Здам однокімнатну,зручну квартиру в довгострокову аренду,власник,всі зручності,мікрохвильова,пральна машина, холодильник,район Садовий.

власник
Здам 1 кімнатну квартиру в Новобудові

власник
Победоносцева Юрия бульвар, 4/1, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 12000.0 UAH

Здається 1кімнатна квартира в гарному районі міста по адресі вулиця Коваля 2, Київський район.Квартира повністю укомплектована всієй необхідною побутовою технікою та меблями і готова для комфортного проживання.Телефонуйте обговоримо всі питання!!!

власник
можна з тваринами
Коваля вул., 2

Частково мебльована квартира. Тепла. Влітку не жарко навіть без кондиціонера, вікна на північ і захід. Бойлер. 4 поверх.

власник
Здам 3 кімнатну квартиру у 278 кварталі

З 3 серпня здається 1 кімнатна квартира по вул. Мрії (Героїв України). Квартира чиста та світла, знаходиться на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Дуже вдале місце розташування, все поряд. В квартирі на все встановлені лічильники. Здається акуратним та порядним людям, без тварин. Вартість 4500 грн/міс + компослуги. При заселенні оплачується заставна сума,

власник
Здам 1 кім. квартиру вул Мрії (Героїв України)

Новая комфортабельная квартира в центре, рядом с городским пляжем. До курорта 10 мин ходьбы. Мини-рынок в 300 метрах (работает с утра до вечера). Школа и садик - до 500 метров. Новый дом, свежий евроремонт. Автономное газовое отопление, которое работает и при отключении света. Горячая вода от бойлера. Двуспальная кровать с новым ортопедическим матрасом (ширина 180 см) и раскадной диванчик (спальное место 190х70 см) Техника: холодильник, стиралка, кондиционер, микроволновка, эл.варочная панель (есть также газовая конфорка на случай отключения света), телевизор, эл.чайник, пылесос, фен, утюг+ гладильная доска. Wi-Fi, плоский телевизор. Предоставляем все необходимое для комфортного проживания: посуда, постельное, полотенца. Аренда 12000/мес + 1000грн отопление + свет и вода по счетчикам. Цена может меняться в зависимости от количества жильцов.

власник
Квартира-студія в новобудові. Центр. 3 пов. Автономне газове опалення

Здається 4х кімнатна квартира з ремонтом в р-ні 1-й Занасип,, до зуп. Афіни 1 хв. Спокійний р-н, зручне розташування, гарна квартира для великої сімї. Три окремі не прохідні кімнати та вітальня. Доросла кімната, де є: 2х спальне ліжко, вбудована велика шафа-купе, обладнане робоче місце, кондиціонер. Кімната-вітальня з балконом, в якій є диван (в розкладеному стані дуже великий), крісло кровать, шафа - купе з нішею під телевізор, телевізор. Балкон довжиною 6м, вікна всі в квартирі, а також на балконі металопластикові. Великий підвал під балконом, спуск через ляду на балконі по металевій дробині. Дитяча, або підліткова кімната в якій є три спальних місця - диван та двохярусне ліжко. Є дві робочі зони, столи, шухлядки, гімнастична спортивна дробина, шафа-купе, кондиціонер. В третій кіімнаті: ліжко, меблева стінка з шафою, полицями та шухлядами. Нова кухня, евроремонт, тепла підлога, вбудовані меблі, стіл скляний, який розкладається, стільці. Є вся необхідна побутова техніка, варильна поверхня газова, духова шафа, витяжка, мікрохвильовка, холодильник, ел.чайник, набір посуду, кастрюль та інше. Санвузол суміжний: великий гідромасажний бокс з глибоким піддоном, бойлер, пральна машина, сушильна машина, шафа, три навісні полички з дзеркалами. В коридорі велика шафа-купе. Передпокій з тумбою для взуття. Додатково комод для взуття Всі двері міжкімнатні та вхідні нові. Біля будинку школа, садочок, магазини, укрпошта, нова пошта, аптека, парк, 7-10 хв пішки пляж на Дніпрі біля ресторану "Афіни", на відстані 2х км Селікатне озеро. При поселенні сплачується сплата за перший місяць проживання + залогова (страхова) сума Сплата 12000 + комунальні Квартира буде готова до заселення з 1-го вересня

власник
Здається 4х кімнатна квартира в районі 1-й Занасип

Квартира з усіма меблями та технікою: холодильник, мікрохвильова, чайник, бойлер, пральна машина, телевізор, Wi-Fi.

власник
Здам 1-кімнатну квартиру

Здам 2 кімнатнуквартиру в самому Центрі . Соборності 27. Кімнати окремі, соц ремонт . Чиста акуратно. Здасться на тривалий термін. 12000 + комуналка.

власник
Здам 2 кім. квартиру  в Центрі

Здам 2х кімнатну квартиру на Розсошенцях. До зупинки 2 хв, до бачарчику 7 хв, маркетопт через дорогу. До садочку 1 хв. Квартира дуже затишна! Ціна 19900 грн Є дуже хороший торг!!! Телефонуйте +38********23

власник
2х кімнатна квартира. З превілегіями

Однокімнатна квартира по вул Степового фронту в новобудові,два ліфти,індивідуальне опалення,перша здача.

власник
Однокімнатна квартира

Надам житло в затишній однокімнатній мебльованій квартирі на 3—му поверсі. Є холодильник, пральна машина, інтернет. Для 1—2 студентів юнаків 1—го чи 2—го курсу без шкідливих звичок. На даний момент світло в будинку не вимикають. Мікрорайон Поділ. Вартість 8 тис. грн. + комунальні послуги. Телефон для контакту +38********24, на повідомлення не відповідаю.

власник
Однокімнатна мебльована квартира

Здається 1- кімнатна квартира на Раківці . Квартира з косметичним ремонтом. Для пари або однієї людини без тварин , дітей та шкідливих звичок. Квартира затишна та охайна, чиста, а ще простора та дуже світла. Квартира повністю мебльована. Санвузол просторий, нова сантехніка. Є холодильник, пральна машина ,бойлер, лічильники на воду, газ, світло(день\ніч). ОРЕНДА- 5000 грн + комунальні послуги, При поселенні підписується Договір оренди та сплачується оплата за 2 місяці проживання.

власник
Оренда. Раківка, 1 кім. квартира

Здається 2-кімнатна квартира в гарному стані по вул. Європейській (біля Полтавського фахового коледжу підприємництва і ресторанного бізнесу). Довгострокова оренда від 6 місяців. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Розвинена інфраструктура, поруч знаходяться АТБ, Розетка, Нова Пошта, салон краси, аптеки. До зупинки 3 хвилини. Квартира доступна для переглядів та оренди з 05.08. Пропозиція від власника. Оплата за перший та останній місяць + комунальні послуги.

власник
Оренда двокімнатної квартири (вул. Європейська)

Заброньована, дзвонити не раніше 22.08.2024,повідомлення не читаю. Здам квартиру для порядних людей, можна на тривалий термін, 6000грн.+оплата комунальних по лічильникам. Поряд зупинка, магазини, гарне місце розташування. Агенства прошу не турбувати.

власник
Оренда 1к квартири на Садах1

Здам 2-х кімнатну квартиру у Кременчуці на правому березі (Крюків) Квартира в охайному стані, мебльована, прибрана. На 2-3 чоловік сімю. Не палить, тим паче в квартирі. По всім питанням звоніть. Часу вести переписку не маю, в інтернеті рідко буваю.

власник
Здам 2-х кімнатну квартиру

Сдам 2х кімнатну квартиру. Довгостроково. Миргород, центр, Сорочинська 2, 5 поверх, індивідуальне опалення, меблі, бойлер. 8000 тис. + комунальні. Без тварин. Не палити.

власник
Сдам 2х кімнатну квартиру, центр, Сорочинська, 2, Миргород.
1 - 24 з 56 результатів