Оренда 2-кімнатної квартири в центрі міста! На вул. Ватутіна. На 3-му поверсі 4-поверхового цегляного будинку!Є всі необхідні для проживання меблі та техніка. Нове двоспальне ліжко, куточок, тахта, холодильник, пральна машинка, кондиціонер, інтернет. Завжди гаряча вода – нова газова колонка!Затишне тихе подвіря. В пішій доступності зупинка кільцевого транспорту, супермаркети, Каштанова алея, Корпусний парк, ринок!Для порядних людей, можна з дитиною та невеликою собачкою! Категорично без котиків! Заселення з 1 червня! Перегляди можливі раніше!Плата: 12000грн. + к/п + 12000грн. гарантований платіж + 50% одноразова комісія агентства.Код обєкта: 3546АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Оренда 2к. квартири в Центрі міста! З 1.06

Свежий ремонт , автономное отопление, есть бойлер , теплые полы, комнаты раздельные, с мебелью и техникой. Сдается на длительный срок. Оплата за первый и последний месяц проживания и агентству 50 процентов в случае аренды, просмотры бесплатно. Без животных.

Аренда 2 х комнатная в новостройке!

Доступна для довгострокової оренди 2х кімнатна квартира зі зручним розташування. Будинок на перехресті вулиць Паняньки і Кукоби. Поруч зупинка транспорту, супермаркети, кіоски, магазини, кафе і тд. Вартість 7500+ комунальні. Оплата перший та останній місяць+ 50% від вартості оренди послуги агенства.

Здається 2х кімнатна квартира на Подолі

Квартира вільна через два тижні, можна дивитися. Є всі меблі та техніка, що потрібна для проживання Обидва дивани розкладні. Без дітей. Умови: перший, останній місяць +50 % від вартості місячної оренди комісія АН Торг може бути, поспілкувавшись з людьми

2-кімнатна квартира на Садах-1

Аренда 2 комнатной квартиры на Подоле в районе остановки Оптика. Квартира на 4/9 этаже, теплая, не угловая, комнаты и санузел раздельные. Общая площадь 48 м2, кухня 8 м2., есть большой застекленный балкон. Состояние квартиры хорошее, с необходимой мебелью и бытовой техникой ( холодильник, телевизор, кондиционер ). Лифт работает. Во дворе современная спортивна детская площадка, уютный закрытый двор. Рядом супермаркеты, магазины, банки, рынок, детский сад, остановка транспорта. Квартира реальная, скромная бюджетная для семейных людей без вредных привычек, можно с маленькой собачкой. Цена - 6000 грн+ коммунальные (1500 грн). Оплата при поселении.

Хмельницкого Богдана бульвар, 7, Подол, Полтава, Полтавская 6000.0 UAH

Здається велика однокімнатна квартира - студія в затишному мікрорайоні Сади-1. * Загальна площа 68 м2, неймовірно світла та простора кухня - студія 31 м2. * Квартира додатково утеплена, знаходиться на 1 поверсі 16 поверхового цегляного будинку. * Новобудова 2015 р. будівництва. * Будинок має закриту територію, тому ви завжди будете знаходитися в цілковитій безпеці. * Якісний сучасний ремонт виконаний за авторським проєктом. * Німецька сантехніка. Іспанська плитка. Італійські шпалери. * Повністю вмебльована та оснащена якісною побутовою технікою. * Шикарне місцерозташування - поруч вся необхідна інфраструктура і навіть більше. * Продумано все до дрібниць. Вартість оренди 16000 грн./міс. + комунальні послуги.Оплата за перший та залоговий місяць одразу. Послуги АН 50%, одноразово.

Квартира - студія в новобудові з 21.06. Предбронь заздалегідь.

Здається двохкімнатна вмебльована квартира на третбому поверсі. Одна з кімнат прохідна Беруть на квартиру без домашніх тварин, маленьких дітей. Додатково комунальні платежі

Оренда двокімнатної квартири на Симона Петлюри

Здам 2 кімнатну квартиру на Алмазному (біля маг. Посад), перша здача!!! Затишна квартира на зручному другому поверсі. Меблі, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова, бойлер. До зупинки, школи, садочка, аптеки 1 хв. Вільна! Терміново!

Здам 2 кімнатну Алмазний, ремонт, меблі, техніка, ПЕРША ЗДАЧА

Здається на довготривалий термін 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку на 2 поверсі. Поряд школа, садочок, зупинка транспорту та супермаркет. В житловому стані. Ціна за місяць 6400 грн + комунальній послуги. Можно з котиком Вільна з понеділка. Можна дивитися Куратор: Лузанов Святослав (825-136)

Мазепы Ивана улица, 16, Алмазный, Полтава, Полтавская 6400.0 UAH

Здамэться 1-кімнатна квартира- студія на Подолі. Новий будинок , закритий двір. Вся необхідна техніка та меблі. На тривалий термін. Ціна+комунальні послуги (автономка). Без тварин! Діти шкільного віку.

Здаэться 1-кімнатна квартира студія на Подолі

Оренда 2-кімнатна квартира, район-Центрального ринку Квартира чиста та охайна, зручний поверх, суміжний санвузол, встановлений бойлер, меблі/техніка, встановлені лічильники. Чистий та охайний двір! Гарне місце розташування! Поруч знаходиться магазин, зупинка громадського транспорту, парк та все необхідне для комфортного життя! Телефонуйте домовимося про перегляд! КОД - 707-963

Оренда 2-кімнатна квартира, район-Центр

Полтавці та гості міста, до вашої уваги 2к квартира в чудовому районі центра міста Квартира простора та світла, повністю вмебльована, дві окремих кімнати, величезна кухня, облаштована до дрібниць. Локація вражаюча - поряд все що потрібно для комфортного життя, супермаркети та магазини на будь-які потреби, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки, спортивні заклади, паркові зони та театри та кінотеатри Телефонуйте вже зараз на перегляд та заселення код 38417

Здам 2к квартиру в центрі міста

Терміново здамо 2у квартиру пл.45м.кв.з роздільними кімнатами на середньому поверсі .Квартира акуратна.2окремі кімнати.Вікна та балкон металопластикові.На всі комунікації є лічильники.Можливе заселення військових на 1-2місяца. Оперативний показ.Ключі в рієлтора.Більше фото на вайбер.

Терміново 2а з розділ.кімнатами.можливе заселення військових

Оренда елітної квартири у самому центрі Полтави! На 6 поверсі 7-поверхового нового будинку. Площею 100м.кв.. Кухня-студія та спальна кімната. Чудовий ремонт. Автономне газове опалення. Всі меблі та техніка! Закритий двір! Кафе та магазини в пішій доступності - одним словом центр! Беруть одного, або пару. Усі фото та відеоогляд надаються за запитом! Ціна 1000у.о. + к/п + 1000у.о. гарантований платіж + 50% одноразова комісія агентства. Код обєкта: 3622 АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Стретенская, 22, Киевский, Полтава, Полтавская 1000.0 USD

Перша здача дизайнерської 2к в Центрі міста Квартира розташована в новому будинку Закрита територія Дана квартира укомплектована всим необхідним для комфортного проживання Є всі необхідні меблі та техніка Розвинена інфрастуктура Ціна 1500$ + к/п (АО)

Перша здача 2к на Незалежності, 1Б

Квартира свободна и готова к заселению! Дом расположен в центре Полтавы по ул.Соборности. Отлично развита инфраструктура района:через дорогу каштановая аллея,к корпусному парку 7 минут пешей прогулки,рядом супермаркеты,рынок,школв и садики. Квартира укомплектована всем необходимым для комфортного проживания. Техника:стиральная машинка,холодильник,телевизор. На горячую воду установлена газовая колонка. Есть посуда и постельное. Аренда квартиры возможна на любой период от месяца! Рассматриваем на заселение:военных,командировочных,можно семьям с детками. Заселение на длительный период от 4х месяцев цена-12000+ком услуги,на месяц-15000+ком услуги Данное предложение от риэлтора! Оплата при заселении:за первый месяц +залоговая сумма. Комиссия риэлтора 50% Звоните/пишите согласуем просмотр.

Свободна!Двушка в центре Полтавы!Можно на месяц!

Здається чудова, затишна 2к квартира в районі Сади-2 Квартира простора та світла, дуже тепла та охайна. Затишна, повністю обладнана кухня, де прям хочеться приготувати щось смачненьке, або просто попити чаю з печивом за гарною бесідою. Сам район розвинутий за всіма напрямками - супермаркети та магазини, кафе та ресторани, ринок, поліклінніка та інші оздоровлюючі заклади .БЕЗ ТВАРИН!! Телефонуйте для перегляду та заселення код 39046

Здається чудова 2к квартира на Садах-2

Здам 2 кімнатну квартиру на Зигіна, вул.Уютна, кімнати окремі. Є прості меблі, без техніки. 5 спальних місць. Лічильники на газ, воду, електрику Квартира потребує ремонту, можливо в рахунок квартплати.

Уютная улица, 28, Київський, Полтава, Полтавская 6000.0 UAH

Оренда 2-кімнатної квартири-студії на Подолі! 1/9 поверхового нового цегляного будинку. Євроремонт, автономне опалення! Є все необхідне для проживання - меблі, побутова техніка (духова шафа, холодильник, плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Категорично без дітей та тварин. Оплата: 16000грн. + к/п + 16000грн. гарантований платіж + 50% одноразова комісія агентства.Код обєкта: 4551АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Оренда 2-кімнатної квартири-студії в Новобудові на Подолі!

Квартира від власника. Здам власну двокімнатну квартиру. Знаходиться на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку по вул. Маршала Бірюзова. Ремонт старий - радянського зразка. Всі зручності, є Інтернет. Просторий балкон. В зимовий період часу квартира тепла. В будинку є підвал. Великий зелений двір (на фото). В 4 хв пішки від квартири маю зручний ГАРАЖ для 2 авто. Поруч з квартирою супермаркет, зупинка транспорту, аптека. В 10 хв. новий спорткомплекс з басейном. Неподалік продуктовий ринок, школа, дитячий садок. До центру міста - 10 хв на авто, 15 - на транспорті. До найблищого великого ТРЦ «Екватор» або ТРЦ «Київ» дві зупинки транспорту. Після заселення готовий поступово покращувати житлові умови.

власник
Здам 2-кімнатну квартиру в Полтаві

Здається 2-х кімната квартира в районі Маршала бірюзова. Є вся сучасна техніка та меблі. До зупинки 5 хв. Можна на місяць.

Маршала бірюзова. Інститут звязку.Здається 2-х кімната квартира

Здається 2-х кімната квартира в районі інститут звязку. Є вся необхідна техніка та меблі. До зупинки 5 хв.

Зіньківська вул., 14

Оренда гарної 2к по вул. Ляхова, 10 квартира укомплектована всіма меблями та технікою В квартирі є все необхідне для комфорного проживання Світло не вимикають Ціна 25 000 грн + к/п (АО)

Ляхова вул., 10

Аренда стильной 2к студии по ул. В. Черновола 36В В квартире есть все необходимое для комфортного проживания в ней В шаговой доступности ТРЦ, магазины, кафе, есть парковка для авто Развитая инфраструктура Цена 500$ + к\у

Черновола, 36В
1 - 24 з 41 результатів

Популярні запити