Оренда 1к квартири, ЖК Greenville Park, ЖК Бізнес-класу, вул. Пимоненко 19.Без комісії. Поділ,Лукянівка-в кроковій доступності. Вперше! Все нове. Супер- мила, біла, видова 1 квартира! -квартира з авторським ремонтом: 55 метрів стилю та краси. - Чудові краєвиди з вікон на 20 поверсі\25эт будинку. - Зручне планування-кухня-вітальня та спальна кімната з великою гардеробною. - Вся необхідна в сучасному житті побутова техніка, включаючи посудомийну машину та пральну машинку з функцією сушіння, інверторний кондиціонер, індукційну плиту тощо. - Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, зручний широкий диван. - Тепла підлога. - Наявність бойлера та централізованої гарячої води за низькими тарифами. - Наявність поруч паркування або гаражного боксу в паркінгу в парі кроків від будинку. - Наявність інтернету за відсутності електрики - Наявність генератора в будинку для роботи ліфтів та подачі води. - Наявність бомбосховища. - Шикарна вхідна група та місця загального користування з цілодобовою охороною. - Лічильники на воду та тепло. - Милі, привітні власники. - Розташування будинку: у кроковій доступності до Подолу та Лукянівці. Не пропустіть шанс стати першим орендарем цієї красуні)

Пимоненка Миколи вул., 19

Є ГЕНЕРАТОР! В оренду пропонується стильна 3-кімнатна квартира в престижному ЖК "Greenville на Печерську" Нова квартира, ще ніхто не жив. Дизайнерський ремонт, робили для себе,виключно якісні матеріали. Є все для життя, 3 телевізори з WiFi, пральна машина, сушильна машина, холодильник, мікрохвильовка, духова шафа, плита, гардероб, великий бойлер, душ, ванна. Також стоїть тихий інверторний генератор, так що завжди буде світло. У будинку є укриття, ігрова кімната для дітей.ЖК "Greenville на Печерську", 1 будинок, 3, 4 та 5 секції, будинок бізнес-класу, вентильовані навісні фасади, стіни утепленні мінеральною ватою, підземний паркінг - 3 рівня, закрита територія, охорона, відеоспостереження, вхід на територію по магнітними картками, парк зі ставком, супермаркет, кафе, дитячий кампус, ліфти Німеччина.

Унікальна Стильна 3к на Печерську Greenville Park Дружби Звіринецька

Генератор на ліфти, воду, опалення. Абсолютно нова, після дизайнерського ремонту квартира. Окрема спальня, є гардеробна кімната з шафами. Генератор в комплексі для ліфтів\води\опалення. Вода гаряча від котельні, бойлер також є. Тепла підлога в с/у, коридорі, кухні. Матеріали преміальні. Доступна оптика для інету. Є сушильний автомат, пральна машина, ТВ 55, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, посудомийна машина, холодильник, праска. ЖК"Greenville Park". Бізнес клас, презентабельна вхідна група, закрита територія, передбачено паркінг. Гарна локація. У пішій доступності станція метро Лукянівська та станція метро Контрактова площа.

Оренда 2к  Greenville Park Пимоненка 19 ГЕНЕРАТОР Лукянівка Поділ

Оренда ВПЕРШЕ 2-кімнатної квартири в новому ЖК "Greenville Park", вул. Пимоненка, 19. Метро Лук‘янівська, Шевченківський р-н, центр Києва. Новий будинок (2021) з генераторами: на 6 ліфтів, опалення, гарячу і холодну воду, інтернет і світло! Надійна монолітно-каркасна технологія із заповненням керамоблоком: гарна тепло- і шумоізоляція. В будинку закрита територія, цілодобова охорона і адміністратор, відеоспостереження. Є переговорні кімнати і просторий презентабельний холл. 74/34/25 кв. м. Квартира після дизайнерського ремонту. Все абсолютно нове! Ви маєте привілей бути першим мешканцем. Повна комплектація побутової техніки: 3 кондиціонери, посудомийна і пральна машини, мікрохвильовка, індукційна варильна поверхня і духовка, витяжка, великий холодильник, чайник, 2 смарт-телевізори, wi-fi-роутер. Опалення централізоване (з лічильником на квартиру і будинок), а також тепла підлога і кондиціонери з функцією обігріву. З усіх вікон квартири панорамний вид на Київ. Поруч парковка, магазини, "Сільпо" і "Мегамаркет", "Нова пошта", безліч ресторанів, кафе і служб сервісу, БЦ "Форум", нотаріуси, спортзали, банки, історичний і діловий центр столиці. Квартира вживу ще краще, ніж на фото/відео. Ласкаво просимо!

Пимоненка Миколи вул., 19

Абсолютно нова, після дизайнерський ремонту,окрема спальня, є гардеробна кімната з шафами. Генератор в комплексі для ліфтів\води\опалення. Вода гаряча від котельні, бойлер також є.Тепла підлога су, коридор, кухня. Матеріали преміальні. 18 поверх. Доступна оптика для інету. Розгляну пару або для однієї людини без тварин та дітей. Квартира знаходиться в ЖК Greenville Park. ЖК має декілька значних переваг: Знаходиться у зеленій зоні міста, що забезпечує чисте повітря та приємну атмосферу для проживання. Комплекс має власну розвинену інфраструктуру Забезпечений системами безпеки, включаючи цілодобове відеоспостереження та охорону. Сучасні планування квартир з урахуванням ергономіки та максимального комфорту мешканців. Використання енергоощадних технологій та матеріалів, що зменшує вплив на навколишнє середовище. Зручний доступ до громадського транспорту, що полегшує переміщення по місту. Активна і дружня спільнота мешканців, що сприяє соціальній взаємодії та відчуттю приналежності до однієї команди. Є сушильний автомат, пральна машина, ТВ 55, духовка, мікро хв піч, витяжка, посудомийна машина, холодильник, праска, фен, пилесос, рушнико сушарка. #A5.006

Пимоненка Миколи вул., 21

По квартирі: 1) Підлога з підігрівом у ванній кімнаті спальні 2) Бойлер (виключений, на всякий випадок. Зараз власна гаряча вода від дому) 3) Сушилка для одягу 4) Пилосос 5) Два кондиціонери з функцією обігріву та охолодження 6) Автоматичні ролети у спальні з пультом керування 7) Два телевізори зі Smart режимом, додатками та підключенням до інтернету 8) WiFi роутер з безлімітним швидкісним інтернетом від будинку. Оплачується окремо 190 грн на місяць 9) Фен 10) Пральна машина з вбудованою сушильною функцією 11) Система Нептун. Автоматичне перекриття води у квартирі у випадку протікання 12) Чайник 13) Зернова кавова машина 14) Духова шафа з вбудованою микрохвильовкою Важливі уточнення: - У квартирі немає праски - Підземний паркінг під оренду по домовленості у чаті будинку з власниками або відкритий паркінг бізнес центру під домом з цілодобовою охороною. Вартість біля 100$ на місяць за безлімітний доступ - У будинку систему клубного допуску по електронним брелоком. Жодні двері будинку а також ліфти не працюють без нього. В будинку працює адміністратор, який зустрічає гостей, всі доставки, відкриває їм двері та піднімає на ліфті якщо треба. - Бомбосховище на -1 поверсі з генератором, диванами та спортивними розвагами і іграми - В будинку майже ніколи не вимикається світло, є власний генератор на ліфти, освітлення та постачання води. - Є дитяча кімната, переговорна кімната, кімната для зберігання велосипедів та самокатів, загальні туалети на 1 поверсі і зона для зустрічей з гостями поза квартирою В будинку власна система управління. Є постійний адміністратор, директор та управляюча компанія. Уся комунікація відбувається через чати у телеграмі по будь яким питанням. На поверсі знаходиться великий відкритий балкон з видом на центр міста. Паління дозволено тільки на ньому.

ПЕРША СДАЧА! ЖК «Greenville Park» 2к кваритри

До Вашої уваги пропонується оренда шикарної квартири біля Подолу по вулиці Миколи Пимоненка, 21 ЖК "Greenville Park" в Шевченківському районі міста Києва! Квартира знаходиться в новому ЖК "Greenville Park" на 22-му поверсі з панорамним видом на Київ. До будинку підєднаний генератор, який забезпечує всі потреби в електроенергії для будинку, навіть працюють всі пасажирські ліфти. Комплекс закритого типу, з рецепшином на першому поверсі. Будинок обладнаний 5-ма ліфтами, відеоспостереженням та охороною. Квартира дуже світла, з хорошим - якісним, продуманим ремонтом. Все необхідне для комфортного проживання є в наявності, а саме: - гардеробна кімната; - дві великі шафи; - велике ліжко з ортопедичним матрацом; - розкладний диван; - два телевізори зі смарт тв; - два кондиціонери; - пральна машина; - посудомийна машина; - духова шафа; - індукційна плита; - мікрохвильова піч; - холодильник; - пилосос. По оплаті: перший місяць + страховий місяць + комісія, 50% від першого місяця. Тільки довготривала оренда, без тварин. Перегляд квартири за домовленістю. Будь ласка звертайтесь за телефоном який вказаний в оголошенні, Костянтин.

Оренда міні двох кімнатної квартири на Подолі. ЖК "Greenville Park"

Авторська та видова квартира в ЖК бізнес класу Greenville Park на Пимоненка, 19. Всі фото - реальні. Для кращого розуміння можу надіслати відеотур в месенджери. Є генератор на будинок, при відключенні працюють два ліфти, вода гаряча та холодна, опалення. В обладнаному лоббі є зона для роботи з інтернетом і можливістю заряджати екофлоу. Оснащена всією необхідною технікою: внутрішньо канальне кондиціонування, підлогові конвектори, посудомийна машина, нвч, духовка, пральна машинка с сушкою, тепла підлога в ванній кімнаті, посуд, білизна, тощо. Сучасні меблі від провідних українських, англійських та іспанських дизайнерів. Поли - паркет. Два панорамні вікна відкривають прекрасний вид на місто, навпроти вікон - зона відпочинку та великий стіл за яким дуже приємно працювати - що складає додатковий комфорт. Планування включає в себе: коридор, ванну кімнату, окреме хоз. приміщення з пральнею, кухню-вітальню, спальню за скляною розсувною системою та гардеробну. Житловий комплекс новий і сучасний, з охороною 24/7 та багаторівневою системою захисту. Згодом планується лаунж - зона на даху комплексу. Розташований ЖК біля старовинного району Києва - Подолу, куди 10 хвилин пішки. До самого центру міста - Майдана Незалежності - 25 хвилин пішки. Навкруги розташовано багато магазинів, барів, ресторанів, тощо. Під домом парк Гейдара Алієва, азербайджанське посольство, бізнес центр Форум, Свято-Покровський Жіночий монастир з чудовим парком. В будинку є своя котельня, 6 ліфтів, переговорна кімната, дитяча кімната, душ для собак, гарне, велике лобі з кругло добовим консьєржем. Квартира вас вразить та закохає в себе. Чекаємо на візит!

Авторьска1-кім 55м2 з генератором в центрі ЖК Greenville Park