1кімнатна квартира від власника в гарному стані та престижному районі міста по адресі вулиця Петра Дорошенка 14, Галицький район.В квартирі є меблі та побутова техніка також частково посуд і постільна білизна.Шукаю порядних людей без шкідливих звичок!

власник
можна з тваринами
Дорошенка Петра вул., 14

Оренда 1к квартири на вул.Дорошенка Центр 42Мкв, 5/5, опалення центральне, на газ/воду/світло - лічильники Техніка: пральна машина, газова плита, холодильник, телевізор 14000+кп без тварин Ріелтор Співпрацюю з АН

Дорошенко Петра улица, 35, Львов, Львовская 14000.0 UAH

Меблі: вмонтована кухня, комфортний великий диван, робоча зона. Побутова техніка: холодильник, TV, пральна машина, ел. плита, духова шафа, посудомийка, кондиціонер. Також є підвал.

власник
Здається квартира в центрі міста по вул. Дорошенка

Оренда 1 кімнатної квартири в центрі Львова по вул. Дорошенка. Загальна площа 40м2, поверх 2 із 3. Кухня-студія. Парадний вхід, вікна виходять у двір, не трамвайна частина, поруч парк ім. Франка. Є всі необхідні меблі(два дивани, шафа) та техніка (пральна машинка, бойлер, електроплита, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор). Опалення індивідуальне електричне. Можна з дітками, можна з маленькими тваринками. Можливий торг.

можна з тваринами
Дорошенка Петра вул., 63
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Довготривала оренда великої просторої 2-кімнатної квартири в центрі міста по вул. Дорошенка. - загальна площа 90 м.кв; - поверх 3 з 3; - сучасний ремонт; - високі стелі – 3.30 м; - велика гардеробна - дві ізольовані кімнати - тепла підлога в санвузлі, коридорі та кухні В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Два двоспальні ліжка, диван, письмовий стіл. В кухні є вся техніка: холодильник, газова поверхня, духова піч, мікрохвильова піч. Сумісний санвузол (душ, рушникосушка). Ціна - 500$/міс + КП Є відеоогляд. Квартира вільна, можна оглянути в зручний для вас час.

Дорошенка Петра вул., 66

Пропонується в оренду однокімнатна квартира в центрі міста. Квартира з вікнами, що виходять в парк, забезпечує тишу та затишок. Основні характеристики квартири: - Місцезнаходження: Центр міста, зручна транспортна розвязка та доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури. - Вікна: Виходять у парк та внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій. - Ремонт: Дизайнерський світлий та комфортний ремонт, виконаний з використанням якісних матеріалів. - Техніка: У квартирі встановлена якісна побутова техніка, що забезпечує комфортне проживання. Побутова техніка: - Пральна машинка + сушка: Для вашої зручності. - Посудомийка: Допоможе заощадити ваш час. - Система очищеної води осмос: Чиста вода без додаткових витрат. - Безперебійний блок живлення: Забезпечує надійну роботу всіх приладів при відключенні електроенергії. - Інтернет та опалення при відключенні світла: Завдяки автономним системам, у квартирі завжди буде інтернет та опалення, навіть при аварійних ситуаціях. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, якість та зручне розташування в центрі міста. Покази по домовленості Дарія, АН "ЗахідRent"

Дорошенка Петра вул., 61

Здається в оренду 2-кімнатна квартира по вул. Дорошенка 31. Ідеально підходить для студентів. Квартира оздоблена усіма необхідними меблями і побутовою технікою. Телевізор, чайник, газова плита, праска, вентилятор, пральна машина + сушарка, холодильник. Зручне розташування квартири, в центрі міста. Вікна виходять в двір. Трамваї не чути. Огляд по домовленості, телефонуйте

Дорошенка Петра вул., 31

Центр міста! Оренда 1кім квартири , вул. Дорошенка Площа 40 м² І поверх 2 Індивідуальне опалення ° Техніка: | газова варильна панель | чайник | холодильник | пральна машина | двоспальне ліжко, робоча зона, спальне місце на 2ому рівні над робочим столом, шафа. ° Wifi ° Санвузол __ ванна І Розвинена інфраструктура ~ супермаркет, магазини, НП, кафе, поруч парк І Вартість оренди 350$+ КП І Без тварин | відеоогляд + Звертайтесь!

Дорошенко Петра улица, 55, Центр, Львов, Львовская 350.0 USD

Оренда 2 кім. квартири Вул. Дорошенка Ближній центр. Поверх 1\3. Площа 48 м2. Кімнати ізольовані. Опалення індивідуальне ( газові конвектори + колонка). Санвузол суміжний(ванна). В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. Для поселення розглядаються порядні орендарі, можна з котиком. Ціна 10 000 грн + КП БЕЗ СП Пропозиція від АН

Оренда 2 кім. квартири БЛИЖНІЙ ЦЕНТР

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Петра Дорошенка Світла та простора 1 кімнатна квартира. Спокійний затишний район. Велика ізольована спальна кімната з двоспальним ліжком, ортопедичним матрацом та місткою шафою. Простора кухня повністю укомплектована всією необхідною технікою. В квартирі індивідуальне опалення. Техніка: духова шафа, варильна поверхня, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина. Ціна 12 000 грн. Розглядають орендарів на довгий термін. Огляди по домовленості. За додатковою інформацією телефонуйте!

Оренда 1-кімнатної квартири по вул. Дорошенка

Оренда 1 кімнатної квартири,вул. Дорошенка -Вся необхідна побутова техніка. Wi-Fi. Власне опалення. -Квартира тепла та затишна. Вихід вікон у двір. -Ідеальне місце для проживання в центрі Львова. -Оглянути можна по домовленості ціна 16000 грн код:7401

Дорошенка вул., 23

Цікава пропозиція на 3-х кімнатну квартиру на вулиці П. Дорошенка поруч з парком ім. Івана Франка, Галицький район. Квартира розміщена на 3 поверсі цегляного будинку з високими стелями 3,2 м та вікнами, які виходять на вулицю П. Дорошенка. У квартирі знаходяться 2 спальні, кухня-вітальня, санвузол та гардеробна кімната. Є посудомийна машина, електрочайник, холодильник, морозильна камера, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа, пральна машина та праска. Опалення та підігрів води здійснюється за допомогою газового котла. Крім того, є можливість організувати паркувальне місце для автомобіля на території навчального закладу за окрему плату.

Дорошенка Петра вул., 56

Житлові комплекси у Львів

2к. Дорошенка. Євроремонт. Площа 80м². Поверх 3/3ц. Правильне планування, вхід в коридор, кімнати ізольовані. Санвузол разом (душова). Гардероб. Індивідуальне опалення-котел газовий. Меблі та побутова техніка. Ліжка 2 двоспальні + диван. Квартира світла, тепла, не кутова. Можна з дітками, чемними тваринками. Вільна. Поряд парк Костюшка 2хв. пішки, магазини, ресторани. Гарна транспортна розвязка. Ціна 20000грн+КП

можна з тваринами
Дорошенка Петра вул., 60

Оренда УНІКАЛЬНОЇ квартири в ЦЕНТРІ Львова! БЕЗ КОМІСІЇ! Історичний шарм та сучасний комфорт: квартира 135 м в серці Львова, на початку вул. Дорошенка!!! Квартира розташована на четвертому поверсі. Інтерєр виконаний в класичному стилі. Вхід у великий коридор площею 11, 5 м2. Кухня, яка не лише зручна, але й функціональна. Загальна площа кухні 13,4 м2, обладнана всім необхідним для комфортного приготування їжі, включаючи варильну газову плиту, електрочайник, мікрохвильову піч та холодильник. Декорована витяжка справжнє мистецтво, що прикрашає цю кухню. Тут є зручний стіл з стільцями, ідеальне місце для сніданків та кави. Для вашого комфорту встановлено двоконтурний газовий котел для обігріву квартири та підігріву води. Однак те, що робить цю квартиру особливою, це велика вітальня, поділена на дві зони. Площа вітальні становить 73 м2 і ідеальна для прийому гостей та відпочинку. Відреставрований та неймовірно красивий камін, новий деревяний паркет зроблений в точності як автентичний, нові, зроблені під антикварні меблі, картини та інші обєкти мистецтва надають квартирі особливого шарму. Встановлено кондиціонер. Проведено швидкісний інтернет. Власники з любовю створили цей інтерєр, і це відчувається в кожній деталі. У спальні встановлено зручне та велике деревяне ліжко. Тут також знаходиться містка шафа та комоди. Вікна спальні виходять у тихий внутрішній двір, забезпечуючи ваш спокійний сон, не допускаючи звуків активного центру міста. Елегантна та світла ванна площею 4,6 м2. Тут встановлено зручну ванну та біде, а сантехніка високої якості. Ціна - 30 000 грн Телефонуйте! Перегляди в будь-який час, ключі на руках!!!

можна з тваринами
Дорошенка Петра вул., 14