Здається в оренду 2 кімнатна квартира вулиця Ігоря Бедзая (Чкалова ) перетин з вулицею 3 Слобідська. 2 роздільні кімнати, санвузол роздільний, мебльована кухня та балкон З техніки є пральна машина , бойлер, роутер та холодильник. Південна сторона - квартира світла та тепла. Є 2 спальні місця але можливо зі своїми меблями. Довготивала оренда для порядних людей!

Чкалова, 110А

1 к/к, Автономное отопление, стиральная машина-автомат, мебель, холодильник, микроволновка, посуда, металлическая дверь, нормальное состояние, закрытый двор, рядом рынок, супермаркет, магазины, аптеки, остановка, стоянка, парк - 4000 грн., торг. + коммун.услуги. Можно для 1-2 парней или мужчин, студентам или работающим, можно для 1-2 девушек, можно для семейной пары с ребёнком или без. Звоните, перезвоню. Есть много вариантов по всему городу.

Аренда 1 к/к, Центр, Актуально в Николаеве

Сдаю квартиру в нормальном жилом состоянии. Есть мебель, холодильник, кухня, балкон, интернет, кабельное телевидение. Стиральной машины нет. Окна металлопластиковые,квариира сухая без сырости,в комнате паркет,в коридоре и кухне линолеум,тёплая в зимний период времени и выгодная в плане коммунальных платежей, счётчики есть на всё ( свет, газ,вода).Подогрев воды новая газовая колонка автомат.Смотреть можно в удобное для вас время по предварительной договоренности. Цена зависит от срока аренды и от присутствия животных ( можно с маленькой собачкой или котиком). Паре без детей и животных возможен торг. На смс не отвечаю, только на звонки. Спасибо за понимание. Звоните, отвечу на все вопросы.

Сдаю на любой срок квартиру  Центральный район

Сдаю 3к квартиру на Адмиральской, недалеко от Сити-центра. В квартире есть всё необходимое: холодильник, стиральная машина, газовая колонка, что поможет сэкономить на свете и вода всегда будет круглосуточно горячая независимо от отключений света. Дом сам немного пострадал в прошлом году, но в целом квартира в нормальном состоянии, единственное окна некоторые забиты фанерой. Все необходимое для проживания есть, спальные места так же. Оплата за первый месяц 6500 + залоговая сумма 6500 + 3500 услуги риэлтора

Сдаю 3к квартиру недалеко от Садовой

Сдам СВОЮ двухкомнатную квартиру в микрорайоне Северный. Квартира расположена на 8 этаже 10-ти этажного кирпичного дома, лифт работает. В квартире сделан ремонт, в комнатах новая мебель, есть вся необходимая техника. Отдам предпочтение семье без маленьких детей. Оплата за месяц, плюс залоговая сумма, плюс коммунальные услуги.

владелец
Сдам СВОЮ 2-х комнатную квартиру, мкр-н Северный

Здаю 1-кімнатну квартиру, вул. Садова / вул. Севастопольська. 9-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. Санвузол суміжний, просторий балкон з виходом на кухню, центральне опалення. Є все необхідне для комфортного проживання. Чекаю на Ваші дзвінки.

Здаю 1-кімнатну квартиру, вул. Садова / вул. Севастопольська. Ц5

Аренда 1к квартиры на Дзержинского. Аренда однокомнатной квартиры крупногабаритной. Разделена на зоны отдыха и сна. Есть все необходимое для комфорта мебель и техника. Быстро и качественно подберем квартиру, звоните!!!

Аренда 1к квартиры на Дзержинского

Здаю 2к/к в центрі міста. Розташована в гарному та зручному місті, поряд ринок, АТБ, зупинка, транспортна розвʼязка. Квартира крупногабаритна, чиста та простора, розташована в середині будинку.

Здаю 2к/к крупногабаритну 3 - слобітська / потьомкінська

Аренда 2-х комнатной (евродвушка) квартиры с дизайнерским ремонтом, мебелью и техникой (отдельная спальня+ кухня-студия) в самом Центре города ул. Соборная / Большая Морская , напротив каштанового сквера ! Закрытый двор , светлая, высокие потолки, выход со двора на главную улицу города - Соборную рядом река, парк . 3/4 каменного дома, сталинка, с современной планировкой 47 м.кв. Развитая инфраструктура и транспортная развязка. Закрытый двор. За дополнительную плату возможна аренда гаража во дворе.

Аренда Центр Соборная / каштановый сквер евродвушка есть гараж

Квартира в самому центрі міста з меблями і технікою с.у радм.болер кондиціонер балкон застік. поруч магазини

Адмиральская улица, 19, Центральный, Николаев, Николаевская 12500.0 UAH

Квартира в хорошому тихому районі з меблями і технікою с.у розд.болер кондиціонер балкон засклений поруч транспорт ринок супермаркети сад школа парк

Колодезная улица, 4, Центральный, Николаев, Николаевская 8000.0 UAH

Здається 2 квартира! Декабристов! Будинок камяний, загальний 38/7; поверх 4/4; кухня студія, меблі, техніка, газова колонка, хороші сусіди, закритий двір, відмінний спальний.район. Ціна 12500 гр+залог; комм, послуги

Декабристов (Центр) улица, 26, Центральный, Николаев, Николаевская 12500.0 UAH

Здається в оренду 2к. студія біля першого полового будинку, за адресою: 2 екіпажів 3. Квартира після капітального євроремонту! 1 поверх з 4. Закритий двір, ворота на пульті, є можливість паркувати авто. Світло ніколи не вимикають, тому що на одній лінії з пологовим будинком. Проживання можливе будь на який термін. Можно з невеликими тваринами, окрім котів. Запрошуємо на перегляд.

Володарського/1 пологовий будинок євро двушка СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ

Сдаётся однокомнатная квартира микрорайон Северный в современном новострое Северная звезда квартира после ремонта укомплектованной мебели бытовой техникой закрытая территория в квартире автономное отопление Подробнее по телефону.

Сдается 1к.квартира.НОВОСТРОЙ. Северный.Ремонт.Автономное отопление.

Квартира з косметичним ремонтом. В наявності є двоспанний диван, комод і гардероб. Квартира зроблена у світлих тонах, вбудована кухня. Нова пральна машинка Нова сантехніка. З усіх питань телефонуйте, готова до перегляду!

Здається однакімнатна квартира на 13 Лініі Н1

Квартира знаходиться в районі вулиць Третя Слобідська та Колодязна. Восьмий поверх , ліфт працює. Хороший стан. Меблі та техніка є. Диван великий зручний двоспальний , стінка , шафа для одягу , журнальний столик , крісла , кухонні меблі . Телевізор , холодильник , пральна машинка " Малютка". Балкон засклений. Готова до заселення.

Здаю однокімнатну квартиру вул. Третя Слобідська вул. Колодязна

Перша здача. Своя трикімнатна великогабаритна квартира на вулиці Колодезная (між третьою і шостою). Все в кроковій доступності. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового будинку (Дуже хороший і вигідний поверх). Великий зал-готель, дві окремі житлові кімнати (спальня і дитяча кімната). Дві лоджії. Велика світла кухня (повністю обладнана). Хороший якісний дизайнерський ремонт. Повністю ізольована. Квартира з меблями і технікою. Хороше місце розташування будинку, трохи віддаленого від проспекту, з красивим зеленим двориком, дитячим майданчиком, з чистим, тихим підходом. Відмінний варіант для сімї з маленькими дітьми...поруч садок, школа, парк. Здаємо на довгий термін адекватним людям! Щомісячна оплата + комунальні.

владелец
Колодезная улица, 8, Центральный, Николаев, Николаевская 16000.0 UAH

Здається 1 кімнатна квартира в самому затребованому районі Квартира знаходиться за адресою проспект Центральний, ріг вулиці 6 Слобідська, пункт роздачі питної води у дворі, зупинка громадського транспорту, супермаркети, в кроковій досяжності, також недалеко 3 школи діт садок, Києво Могилянська Академія, безліч магазинів, перукарень, аптек, нотаріальних контор, тощо Квартира не велика по площі та економна по комунальних платежам, має суміжний санвузол, з кімнати виходить великий засклений балкон Квартира світла, не кутова, вікна квартири виходять захід, тепла, повністю обставлена, є необхідні меблі- шафа, 2 спальне ліжко в гарному стані, ,вбудовані кухонні меблі, стіл, стільці) та техніка (холодільник, газова плита з духовкою, пралка, мікрохвильовка) Вартість оренди 5500 гривень+ комунальні послуги Залогова платня 5500 гривень Ріелторська послуга 2500 гривень

Центральный проспект, 185, Центральный, Николаев, Николаевская 5500.0 UAH

3 к.к. мкр. Соляні, зупинка Гвардійська, 7/9, кімнати окремі, квартира майже пуста, один диван, стінка, бойлер, все як на фото, ремонт - балкон і лоджія, інше в житловому стані. Є всі лічильники, детальніше за телефоном.

Здам пусту трикімнатну квартиру Соляні

Сдаю отличную двухкомнатную квартиру на ул. Шоссейная, район пр. Центральный, 7/9, 52,5 кв, м, раздельные комнаты, кирпич, вся необходимая мебель, техника (плита, микроволновка, вытяжка, холодильник, кондиционер, стиральная машина, бойлер, телевизор, пылесос, утюг, гладильная доска). Живописный вид на р. Южный Буг. Ваша жизнь в этой квартире будет очень комфортной.Без домашних животных.Показ с 04.09.2024 г.

Сдается отличная двухкомнатная квартира на ул. Шоссейная

Квартира с евроремонтом, современная мебель, встроенная кухня, холодильник, стиральная машина, кондиционер, интернет, на полу ламинат, застеклённый балкон. Отличный район, вся инфраструктура в шаговой доступности.

Сдаю 3 к. кв. 3 Слободская - Колодезная

Терміново здається 2-кімнатна квартира в центрі Миколаєва (р-н бібліотеки ім. Кропивницького). Хороше розташування , гарна інфраструктура. Квартира затишна і охайна. 8/9, 44, 9/13, 5/11, 2/8, 0. Є усі необхідні меблі і побутова техніка. Здається на тривалий термін, для порядної родини, можливо, з дитиною старше 7 років. Оплата при укладанні договору 7500 грн (заставна вартість) + оплата за перший місяць оренди (7500 грн)+ комісія (50%). Запрошуємо до перегляду

Потемкинская улица, 143, Центральный, Николаев, Николаевская 7500.0 UAH

Здам чудову 2к.кв в центрі Жк Адмірал Індивідуальне опалення Скважина Генератор Є вся необхідні меблі та техніка для зручного проживання. Поруч:Супермаркет,пошта,аптека,ринок,зупинка. Є інші варіанти,пишіть,дзвоніть. Телеграм/вайбер 06********63 Лайф 06******93

Здам чудову квартиру в Адміралі/скважина/паркінг/генератор/котельня

Здаю 2 кімнатну квартиру, 3 Слобідська- пр. Центральний. Кімнати роздільні. Бойлер, меблі, є двоспальне ліжко, холодильник, пральна машина-автомат. Всі вікна МП, в санвузлі та в кухні кахельна плитка, вхідні металеві двері. Балкон засклений. На все лічильники. Поруч зупинка транспорту, супермкркет, ринок, мережа магазинів, сфера побуту

Здаю 2 кім кв  центр 3 Слобідська-пр Центральний меблі техніка
123...5
1 - 24 из 104 результатов