3 к/к, металлопластиковые окна, частично мебель, колонка-автомат, счётчики на все, застекленный балкон, металлическая дверь, нормальное состояние, рядом рынок, супермаркет, магазины, аптеки, остановка, стоянка, парк - 5000 грн., торг. + коммун.услуги. Можно для 1-2 парней или мужчин, студентам или работающим, можно для 1-2 девушек, можно для семейной пары с ребёнком или без. Звоните, перезвоню. Есть много вариантов по всему городу.

Аренда 3 к/к, Актуально в Николаеве

Херсонське шоссе (вул. Свиридова) Здаю від хазяїна на довготривалу оренду 3х кімнатну квартиру на 2 поверсі. 2 балкона, санвузол роздільний. Кімнати всі не прохідні. Є пральна машина, бойлер, холодильник. В будинку є своя скважина з питною водою ( прям в підїзді). Поруч 2 школи, дитячий садок, супермаркет Екомаркет , дитячі майданчики. Чудове ОСББ.

владелец
Здам 3х кімнатну квартиру

Здається 3к/к, 8/9, район Сухого Фантана, по вул. 8 Березня. Квартира чеське ​​планування, кімнати, всі роздільні. Засклені балкон і лоджія. Квартира внутрішня, тепла. Мебльована і має всю необхідну техніку для комфортного проживання. Два кондиціонери. Телевізор у залі та на кухні. Посудомийна машина, мікрохвильова піч. Проведений інтреет – Дикий Сад. Гарна транспортна розвязка. Поруч Ц. ринок, маркет, магазини, поліклініка. Школа - Гімназія 2, дитячий садок. Біля будинку точка безкоштовной видачі очищеної води. Поряд, яхт клуб, 8 причал, відмінне місце для відпочинку та прогулянок. Здається сімї на тривалий період, можливо з маленьким песиком. Звертайтесь за номером. Є видео огляд.

Сдается трехкомнатная квартира. Сухой Фантан

Здається 3 кімнатна квартира поруч з Екомаркетом у Корабельному районі. Крупногабарітна чешка з двома балконами, усі кімнати роздільні. Квартира розташована на 4 порсі 9 поверхового будинку, здається з усіма необхідними для комфортного життя меблями і технікою. Загальний стан квартири - заходь та живи! Поруч з будинком є супермаркет, купа продовольчих магазинів, пункт набору питної води. Зупинка транспорту і ринок знаходяться у 7-10 хвилинах ходу від будинка. Інтернет і супутнікове телебачення проведено, лічильники на все, сусіди порядні. Прохання з тваринами та маленькими діточками не турбувати. Можна з дітьми шкільного віку. Додаткові питання за телефоном. Наталія, рієлторська компанія "Новий Дім".

Здається 3 кімнатна квартира поруч з Екомаркетом у Корабельному районі
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Сдаю 3к квартиру на Адмиральской, недалеко от Сити-центра. В квартире есть всё необходимое: холодильник, стиральная машина, газовая колонка, что поможет сэкономить на свете и вода всегда будет круглосуточно горячая независимо от отключений света. Дом сам немного пострадал в прошлом году, но в целом квартира в нормальном состоянии, единственное окна некоторые забиты фанерой. Все необходимое для проживания есть, спальные места так же. Оплата за первый месяц 6500 + залоговая сумма 6500 + 3500 услуги риэлтора

Сдаю 3к квартиру недалеко от Садовой

Квартира по вул . Колодязна, 2 поверх з 9 . Все поруч в пішому доступі . Бойлер , на все лічильники , дві окремі і одна прохідна кімнати , лоджія в спальні, балкон з виходом в зал , на подвірʼї дитяча площадка. Все є для проживання ( пральна машина, мікрохвильовка , кондиціонер, інтернет, телевізори ) . Взимку дуже тепло. 17 000 в місяць + 17 000 ( залог ) + комунальні платежі.

владелец
Квартира 3/к в центрі

Перша здача. Своя трикімнатна великогабаритна квартира на вулиці Колодезная (між третьою і шостою). Все в кроковій доступності. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового будинку (Дуже хороший і вигідний поверх). Великий зал-готель, дві окремі житлові кімнати (спальня і дитяча кімната). Дві лоджії. Велика світла кухня (повністю обладнана). Хороший якісний дизайнерський ремонт. Повністю ізольована. Квартира з меблями і технікою. Хороше місце розташування будинку, трохи віддаленого від проспекту, з красивим зеленим двориком, дитячим майданчиком, з чистим, тихим підходом. Відмінний варіант для сімї з маленькими дітьми...поруч садок, школа, парк. Здаємо на довгий термін адекватним людям! Щомісячна оплата + комунальні.

владелец
Колодезная улица, 8, Центральный, Николаев, Николаевская 16000.0 UAH

Здаю в довгострокову оренду трикімнатну квартиру проспект Героїв України, зупинка міського транспорту - Гвардійська. Будинок цегляний 6/9, 66/40/9. Опалення автономне газове, є теплі підлоги там де плитка. Балкон і лоджія також опалюються. Панорамний вид на річку. Ремонт сучасний, кондиціонер Кімнати на різні сторони, планування окрема. Спальних місць три. Двоспальне ліжко. Диван розкладний. Холодильник, пральна машина

Героев Украины проспект, 79А, Ингульский, Николаев, Николаевская 10000.0 UAH

Сдаётся 3 ком кв. Корабельный р-н ул. Металургов 10. 8000 грн Сдается 3 ком кв . 7/9 этаж .Есть необходимая мебель, техника: холодильник, стиральная машинка. Дополнительные вопросы по телефону 06******77 09******25

Сдаётся 3 ком кв.  Корабельный  р-н  ул. Металургов 10.

Квартира с евроремонтом, современная мебель, встроенная кухня, холодильник, стиральная машина, кондиционер, интернет, на полу ламинат, застеклённый балкон. Отличный район, вся инфраструктура в шаговой доступности.

Сдаю 3 к. кв. 3 Слободская - Колодезная

Сдам 3к/к на Улице Садовая. Территория дома ограждена и под охраной. Вся остальная информация по телефону.

Сдам 3к/к на Садовой.

3 к.к. мкр. Соляні, зупинка Гвардійська, 7/9, кімнати окремі, квартира майже пуста, один диван, стінка, бойлер, все як на фото, ремонт - балкон і лоджія, інше в житловому стані. Є всі лічильники, детальніше за телефоном.

Здам пусту трикімнатну квартиру Соляні

ЖК в городе Николаев

Сдам квартиру с хорошим ремонтом . Есть обсолютно все для комфортного проживания. Кондиционер, посуда, утюг, пылесос, холодильник и т.д В ванной теплый пол. В шаговой доступности вся инфраструктура района. БЕЗ животных!!! Срок сдачи от 1 года!!! Только порядочным людям, желательно семейной паре. Оплата: первый + последний месяц+50% реелторские услуги.

Сдам трехкомнатную квартиру в Корабельном районе (р-н ЭКО)

Лазурная улица, 5/15, Заводской, Николаев, Николаевская 1000.0 USD

Здається 3 квартира! Центр! будинок цегляний, квартира не кутова, кімнати роздільні, загальний 68/10; підлога 4/5; санвузол роздільний, квартира на дві сторони, балкон засклений, бойлер, мібель, техніка, житловий стан. Ціна 6500 гр

Гонгадзе Георгия улица, 28, Заводской, Николаев, Николаевская 6500.0 UAH

Здається в оренду для родини затишна, чудова квартира на вул. Біла, з двома окремими спальнями, великою кухнею- вітальнею, теплим балконом. Свіжий ремонт, повністю укомплектована меблями та технікою, індивідуальне опалення. Розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для життя. 12 000 грн

Белая улица, 59, Заводской, Николаев, Николаевская 12000.0 UAH

Сдаю трехкомнатную квартиру, состояние как на фото, квартира не угловая, есть тех. этаж. Дом расположен в Ингульском районе, рядом, магазины, супермаркет, остановка общественного транспорта. Приглашаю на просмотр, звоните!

Сдаю трехкомнатную квартиру в р-не Баштанского рынка! а1

Квартира расположена в районе объездной по ул Короткая 24,раздельные комнаты,комфортный 3 этаж,вся мебель и техника,горячая вода через газколонку,на все счётчики,ТВ,Интернет.Напротив дома остановка маршрута 17,рядом маг Доярушка,,во дворе есть место для парковки авто,по цене зимой 4 тыс и коммунальные,летом 5 тыс…Квартира свободна..звоните…

Сдаю 3 к разделку в Октябрьском

Сдам срочно свою 3х комнатную квартиру на Площади Победы.Квартира чистая,уютная.Первая сдача. Есть все необходимое для комфортного проживания. 6000залоговая сумма 6000 .Без комиссии.

владелец
Срочная аренда 3х комнатной квартиры Пл.Победы.

ОРЕНДА квартири м. Миколаїв планування: дві великі спальні, та кухня-вітальня вул. Біла, район Ліски індивідуальне опалення, тепла підлога, свіжий ремонт з необхідними меблями і технікою цегляний будинок площа 52 м2 розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для життя поверх 5/5, дах новий Записуйтесь на показ Оренда можлива з наступних вихідних, для сімї без тварин

Оренда квартири Миколаїв

Оренда 3 кімнатної квартири, у Заводському районі ( Г.Карпенко) на 2\9 поверхового цегляного будинку. Квартира дуже затишна та тепла з приємною аурою для життя. В квартирі виконаний сучасний Євроремонт, є усі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання Також є 3 спальних місця та розділені кімнати що є дуже зручним для проживання, квартира здається з 22 вересня прохання з тваринами не турбувати. Детальніше за телефоном!

Оренда 3 кімнатної каартири    (Г.Карпенко)  Заводський. Р-н.    80-#2

Аренда 3к квартиры на Северном. Аренда трехкомнатной квартиры. Три раздельные комнаты. Мебель и техника в наличии. Двухспальная кровать.

Аренда 3к квартиры на Северном

Сдам 3комнатную квартиру для командировочних,полиции,волонтеров можно на 1месяц,можно на 2 недели.Аренда 8000 плюс 8000залоговая+50%агенство.в квартире есть вся необходимая мебель и техника.Квартира готова к просмотру.

Сдам 3комнатную квартиру для командировочних на 1 месяц,2недели

Сдаю квартиру в центрі міста, дві спальні, вітальня, з сучасним ремонтом та меблями. Є пральна машина та холодильник. Опалення - двох контурний котел. Квартира знаходиться у загальному дворі, є свій гараж. До вулиці Соборної 5 хвилин пішки. Показ за домовленістю.

Маріупольська, 69
1 - 24 из 53 результатов