Показ 31.07 або 1.08 . Вода холодна та тепла через бойлер є. Інтернет також є. Поверх низький. Квартира 50 м2 в новобудові ЖК клубного типу Нагірний, по вулиці Нагірна 15. Шевченківський район, (метро Лукьянівська, Татарка). Поверх 5/10, планування: окремо 1 спальня + функціональна кухня-гостьова кімната з зоною відпочинку, велика ванна кімната (5 м кв.), великий хол, окрема кімната для прання, зберігання речей та господарського інвентарю. Будинок всього на 40 квартир з власною закритою територією, у дворі для дітей батут (весна-літо-осінь) та зона барбекю, можна влітку працювати на зеленій зоні, тиха вулиця. В домі є консьєрж, квартира повністю мебльована, система безпеки будинку (без активації ключів ліфт не поїде, домофон в квартирі з відеокамерою). • Якісний ремонт, продумана ергономіка простору та зонування • Окрема пральня - гардеробна кімната з пральною машиною, бойлером та місцем для зберігання речей, господарських предметів тощо • Кондиціонер, SMART - TV (над каміном, на фото без ТВ), бойлер, посудомийна машина, духова шафа, індукційна плита, холодильник, електрочайник • Встановлено фільтрацію води на всю квартиру та додатково на питну воду • Велика вбудована шафа у холі та в спальні, є додаткова велика шафа на балконі • Ліжко з підйомним механізмом, нішею для зберігання речей та ортопедичним матрацом • Диван у вітальні розкладний, доступний для розміщення двох гостей • У будинку є відеоспостереження, в квартирі домофон з відеозображенням для ідентифікації гостей • Підземний паркінг, який також можна використовувати під час повітряної тривоги, за необхідності орендувати паркомісце • Інфраструктура розвинена: метро Лукьянівська за 2 кілометри (20 мін пішки, 10 хв.громадським транспортом, 5 хв.на власному авто), поряд 2 сквери для прогулянок з ігровими та спортивними майданчиками, окремо є майданчик для прогулянок із собакою • У кроковій доступності ТЦ Променада центр, магазини Сільпо, АТБ, Нова Пошта, аптеки, лікарня, СпортЛайф Оренда 22 000 (експлуатаційні витрати біля 1200 грн./міс., вода/електроенергія/тепло – згідно лічильників). Страхова сума у розмірі 1 місяця вартості оренди. Комісія 50% за послуги ріелтора. Термін оренди – довгостроково від 6 місяців і довше. Запрошую до співпраці власників квартир , будинків , таунхаусів - допоможу швидко і вигідно здати чи продати Вашу нерухомість.

можна з тваринами
Нагірна вул., 15

Оренда 4к квартири в ЖК Хенесі Хаус, вул. Нагорна, Лукянівка Аренда 4к квартиры в ЖК Хенеси Хаус, ул. Нагорная, Лукьяновка Здається 4-кімнатна квартира в ЖК Хенесі Хаус (Татарка). До метро Лукянівській – 15 хв пішки або 5 хв автобусом. Квартира лише після ремонту 2022 року. Виконана за дизайном відомого архітектурного бюро, за всіма стандартами якості та комфорту. Все абсолютно нове та свіже. У квартирі велика вітальня поєднана кухнею, гостьова спальня, дитяча, основна спальня, кабінет, вбиральня, два санвузли та балкон. При необхідності, є можливість орендувати паркомісце на підземному або наземному паркінгу. У квартирі є вся необхідна побутова техніка: QLED TV, пральна, сушильна машина, посудомийка, електропіч, мікрохвильова піч, гриль, електроплита і т.д. У квартиру вкладена душа, а вулиця Нагірна дає додаткове естетичне задоволення та умиротворення. #3159.17349549

Аренда квартиры в ЖК Хенеси Хаус, ул. Нагорная, Лукьяновка

Пропонується кварира-будинок в оренду 150 кв м Квартира скаладаеться з: -МАЙСТЕР СПАЛЬНЯ- кондиціонер, ліжко, телевізор, трюмо, прикроватні тумби, шафа. -ДРУГА СПАЛЬНЯ- кондиціонер, ліжко, телевізор, прикроватні тумби, шафа. -ЗАЛА- кондиціонер, великий шкіряний диван, тумби, дизайнерські полички, шафа, вихід на лоджу та на двір. -КУХНЯ- вбудована кухонна стіна, посудомийка, холодильник, пральна машина, електроплита, духова шафа, мікрохвильовка, телевізор, стіл та стільці, буфет, диван, вихід на коридор/другу лоджу. -САНВУЗОЛ- біде, унітаз, душ, ванна, умивальни, бойлер, електронагрівач, підігрів підлоги. -Є ДВІ ЛОДЖИ-всі з підігрівом підлоги. -КОРИДОР-шафа для ваших речей. Закрита територія будинку через охорону, є паркінг, можливість елетропідстанції зарядки автомобіля, є альтанка для барбекю, велика територія для прогулянки для собак, квартиру можна підключити до генератора або єкофлоу, вихід на вулиця нагірна. Є відео-огляд, телефонуйте відповім на всі питання та організую оперативний перегляд!

можна з тваринами
Нагірна вул., 29а

Аренда 2 -ух комнатной квартиры , ул.Нагорная 10, квартира расположена на 2/6 эт.дома , сталинка , 58 метров .Кухня-гостинная , изолированная спальня (спальня со своим с/у и ванная ).Квартира укомплектована всей необходимой мебелью, есть вся необходимая бытовая техника , установлен кондиционер , бойлер . В квартире 2 с/у (один в спальне ) ,гостевой в прихожей .Окна выходят во двор , через дорогу парк .

Нагірна вул., 10