Квартира біля метро Чернігівська - перший будинок, Міропільська 3 з євроремонтом, ламінат по всій квартирі, балкон застеклений, двохкамерний холодильник, мікрохвильовка, бойлер, вбудована кухня, кондиціонер, пральна машина-автомат, великий диван та маленький, письмовий ствіл, обладнана гардеробна. До метро 5 хв. пішки. Вікна у двір, тихо. Плита газова.

Квартира біля м Чернігівська

Пропонується в оренду розкішна 2к квартира. Дніпровський район, до метро Чернігівська 15 хвилин пішки. -Гарний ремонт -3 поверх 5 поверхового будинку -Загальна площа 45 м2, кухня 7 -Теплий будинок, товсті стіни Квартира повністю укомплектована меблями та технікою Спальня: -Шафа -Тумби -Полиці -Ліжко Вітальня: -Шафа -Стіл -Диван розкладний Кухня: -Плита -Стіл, стільці -Холодильник -Духова шафа -Пральна машина Інфраструктура: -Садочок -Гімназія -Салон краси -кафе, ресторани -медичний центр -Магазини, супермаркети -2 парки Перемога та Кіото - Багато зелені та місць для прогулянок: Чудова транспортна розвязка. Найближчі станції метро: Чернігівська 15 хв пішки Попередній запис на перегляди за тел, зазначеним у оголошенні

Миропільська 31, 2к, з газом, низький поверх, м Чернігівська 15хв

Простора, двостороння квартира на 2-му поверсі в чудовому місці - прекрасний вибір для тих, хто шукає затишок! Характеристики: Площа: 45 кв.м. (житлова 30 кв.м., кухня 7,6 кв.м.) Поверх: 2/5 Кількість кімнат: 2 (суміжні) Балкон: засклений Санвузол: роздільний Меблі та техніка: бойлер, пральна машина, газова плита Додаткові зручності: домофон Переваги: Чудове місце розташування: тихий, зелений район, поруч парк, ринок Юність, сосновий ліс, чисте повітря. Зручна транспортна розвязка: до найближчого метро "Чернігівська" та "Лісова" - 10 хвилин громадським транспортом. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, кафе, аптеки, школи, дитячий садок.

владелец
Миропільська вул., 31

Пропонується в оренду!!! Вперше!!! Дніпровський р-н, Стильна, затишна 2х.кімнатна квартира., вул. Миропільська 3, 47м, 6/9 поверх . Робилося з любов ю та для себе!!! Для тих, хто любить комфорт та затишок! Квартира, в якій хочеться залишитися та жити!!!! Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою, Планування: Окремо кухня, 2 кімнати/суміжні/, ТБ кабельне інтернет, домофон. Поруч Фора, НОВУС, АТБ, ТРЦ Проспект, парк, ринок, Метро Дарниця пішки 10 хвилин/ пішки/, Метро Чернігівська - 5 хвилин/пішки/. Можна з дитиною від 6 років. Без тварин.Фото відповідають дійсності. Перегляди за домовленістю! .Комісія 50%. Ціна 20 000 грн. + ком.послуги. Ксенія 0972914104, 0635725608.

Миропільська вул., 3

Оренда 1 кімнатної квартири за адресою Миропільська 3. До метро Чернігівська - 7 хв пішки. Світла, чиста та тепла квартира на 5му поверсі девʼяти поверхового будинку. Встановлений бойлер, пральна машина, холодильник, є зручна комора для зберігання речей. Металопластикові вікна в кімнаті та на кухні. Лічильники на світло, воду та газ. Охайний підʼїзд, новий ліфт, тамбур на декілька квартир. Зручне розташування будинку. Поруч зупинки громадського транспорту, трамваю та метро. Навколо безліч магазинів та супермаркетів, ТРЦ "Проспект", ринок Юність. Всі додаткові питання за номером в оголошенні або будь який месенджер.

Миропільська вул., 3

2 к Дарница, Черниговская, Парк Победа, Автограф, Парковые озера 2-х комнатная, 76 кв. м. рядом с парком. . Квартира с новым ремонтом! БЕЗ ЖИВОТНЫХ Желательно для пары 2 человека. Максимум 2+1 ребенок7 лет. Дом в окружении парковой зоны, ОСББ "Миропольская, 39" Кирпичный дом, спецпроект, видовая, комнаты раздельные (спальня и гостинная с большим мягким уголком), изолированные, большая кухня - отдельно. 2-ва сан. узла, (бойлер) балкон Новый ремонт, новая мебель и техника, ванна комната с окном. м. Дарница, м. Черниговская - 5-10 минут на транспорте, 20 мин. пешком. Напротив дома - шикарный парк "Победа". Рядом вся инфраструктура, маркеты, рынок. По соседству - ЖК "Автограф", ЖК "Парковые Озера", ЖК Артемида. Предпочтение: семейная пара/пара (2 человека) цена 23000 грн + залог + ком. платежи. Низкая кварплата.

Миропільська вул., 39

Чудова чотирьохкімнатна квартира в Дніпровському районі з видом на парк та у двір. Теплий цегляний будинок зі стінами товщиною 75 см. Квартира укомплектована всім необхідним: три окремих сальні , велика вітальня з виходом на балкон, кухня з усією необхідною технікою, два сан вузли , просторий коридор з великою шафою-купе. На підлозі в кімнатах паркет, в кухні і коридорі тепла підлога під плиткою. Всі вікна виходять у двір та у парк! В будинку охайний підʼїзд, Консьерж , гостьовий паркінг у дворі. Біля будинку ринок, паркінг з цілодобовою охороною, парк перемоги. Чудова транспортна розвʼязка, до метро Чернігівська та Дарниця 15 хвилин пішки. Невисокі комунальні платежі. Перегляди по домовленості. Комісія 50%

Оренда квартири Миропільська 39, Киів, 4-к.  Дніпровський район.