Сдам в аренду 1-к квартиру в престижном новострое в центре города с новым хорошим ремонтом. Квартира студия 40 кв.м. (ул. Мироносицкая 74). Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и бытовой техникой (большой шкаф-купе, диван, микроволновка, стиралка, варочная, кондиционер, бойлер, встроенная кухня и др). На все счетчики.

Центр, ЖК на Мироносицкой, Кухня - Студия, Евроремонт.

Сдам отличную уютную квартиру в самом Центре Харькова.Вся необходимая мебель и техника. 4000грн/мес. +коммунальные. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-961-858-DR.

Мироносицкая улица, 8, Нагорный (Киевский), Харьков, Харьковская 4000.0 UAH

Код обьєкта 5820 Здається 2-кімнатна квартира в житловому будинку, знаходиться на 5-му поверсі за адресою вул. Мироносицька буд 81\85 . Загальна площа квартири складає 52 м, а площа кухні становить 9 м. Квартира складається з 2 кімнат, розміщених окремо. Квартира обладнана побутовою технікою, такою як холодильник, плита, мікрохвильова піч, пральна машина, що робить її готовою до використання. Також є кабельне та цифрове телебачення для задоволення потреб в розвагах та інформації. У разі блекауту, пацює ліфт, що забезпечує автономність. Мебльована квартира, що дозволить новим жителям миттєво почувати себе комфортно та зручно. Ця 2-кімнатна квартира є ідеальним варіантом для сімї або молодої пари, які шукають комфортне та затишне житло з усіма необхідними зручностями.

Здається 2-х кімнатна квартира

Відмінна пропозиція ! Здається простора та доглянута 1-кімнатна квартира загальною площею 30 квадратних метрів. Знаходиться за адресою: вулиця Мироносицька, будинок 8. Квартира знаходиться на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Особливості квартири: виконаний гарний косметичний ремонт, що забезпечує комфортне та безтурботне проживання для майбутніх мешканців. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, що дозволить вам одразу відчути себе як вдома та не турбуватися про додаткові витрати. Відмінна інфраструктура: метро, магазини, супермаркети, дитячі садки та школи, ТЦ. Не проґавте можливість стати мешканцем цього чудового місця! Ми готові відповісти на всі ваші запитання та допомогти вам зробити правильний вибір!. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/125376 ; ID объекта - RE-125376

Мироносицька вул., 80
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здам 3-кімнатну квартиру під офіс/фотостудію, вул. Мироносицька, 54-Б, Нагірний мкр, Київський район. Код обєкта RF-2-555-004 Прекрасне розташування будинку по центральній вулиці міста Харкова, поруч парк Горького, Сумський ринок, метро "Університет", магазини та бутіки, кафе та ресторани. 2-й поверх 3-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 90 кв.м: 3 окремі кімнати, суміжний санвузол. У квартирі виконано євроремонт. МПВ, кондиціонер. Вартість – 10000 грн/міс. + комунальні послуги + заставна сума. Послуги АН – 50% від місячної вартості квартири при вселенні.

Мироносицька вул., 54Б

Код объекта 3794. Аренда 2к. квартиры, Центр. В самом сердце Харькова сдается светлая, после капитального ремонта красивая квартира с раздельными комнатами, с кондиционером, с большой ванной комнатой в которой шикарная ванна, биде, Кухонная зона прекрасно вписывается в общую планировку, вызывает полное восхищение. Кухня оснащена всей необходимой бытовой техникой. Пятый этаж позволяет наслаждаться прекрасным панорамным видом на живописные улицы города. Рядом с домом находятся аптеки, магазины ТРЦ, детский сад и школа, банки, для занятий спортом находится фитнес-центр и прекрасный парк для пробежек и прогулок с детьми, в котором находится огромный зоопарк, в котором никогда не будет скучно.

Мироносицька вул., 48

Центр, вулиця Мироносицька Тип будівництва: новобуд ЖД Мироносицька Тип обєкту: квартира Площа: 54м2/35м2/9м2 Поверх / Поверхів: 6 / 13 Тип стін: цегла Ремонт: дизайнерський Код на сайті компанії SL-054049 У будинку є генератор

Мироносицька вул., 74

ID Обєкта : 17133 Здам 3 кімн. квартиру в центрі міста на вул. Мироносицька, 54. Поверх 4/5. Загальна площа 65 кв. м. Планування: дві окремі кімнати, кухня-студія, балкон. Виконаний якісний ремонт, є все для комфортного проживання. Облаштоване робоче місце. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Здам 3 кімн. квартиру в центрі міста на вул. Мироносицька, 54

Сдам 2к квартиру по ул. Мироносицкая 74. Формат студия + спальня, есть балкон. Отличное местоположение, рядом Сумской рынок, кафе, рестораны, самый центр города.

Сдам 2к квартиру в центре. Университет

ID Обєкта : 16515 Здам 2 кімн. квартиру на вул. Мироносицька, 99. Поверх 2/5. Площа 55 кв. м. Квартира з ремонтом, меблями та технікой. Поряд парк, магазини. Розглянемо з тваринами та дітьми. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Здам 2 кімн. квартиру на вул. Мироносицька, 99

Аренда 1к.кВ по адресу улица Мироносицкая 65.Метро Университет до 10 минут пешей доступности.Этаж 4/4.Площадь 32м2 Цена 4500грн + к/у Подробности по телефону

Аренда 1к.кВ по адресу улица Мироносицкая 65

Здається квартира в центрі міста, вулиця Мироносицька. Трикімнатна, дві спальні, зал.

владелец
Мироносицька 54 Оренда

Центр, вулиця Мироносицька Кількість кімнат: 2 Тип обєкту: квартира Тип будівлі: сталінка Тип стін: цегла Площа: 48м2 / 27м2 / 7м2 Поверх / Поверховість: 5 / 5 Планування: роздільна, 2 спальні Ремонт: косметичний Опалення: централізоване Санвузол: поєднаний, ванна За запитом надамо відео огляд. При оренді оплата за перший місяць та застава. Комісія 50% Код на сайті SL-145536

Оренда 2к квартири в Центрі