Здається в оренду 1-но кімнатна квартира по вул. Макарова . Квартира мебльована. Немає: (холодильника та пральної машини) . Здається для порядних людей. Вільна вже. 8000+ кп.( комісія АН 50%) 09*********10 Яна АН Преміум

1- но. кімнатна квартира оренда. вул .Макарова

НА ТЕРМІН ВІД 1 РОКУ БЕЗ ТВАРИН. ДЛЯ СІМЇ АБО ДІВЧАТ. Здам в оренду затишну та світлу 2-кім. квартиру в районі Боярки, по вул. Кулика і Гудачека 28, біля 23 школи. Квартира в житловому стані, раніше не здавалась, зі всіма зручностями, повністю мебльована та з вмонтованою побутовою технікою: + газова плита, + холодильник, + пральна машина, + бойлер (купиться в рахунок оренди), + телевізор. + Wi-fi. Телебачення. + Парковочні місця. + Балкон. + Тихий двір та спокійні сусіди. Вдале розміщення, в пішій доступності 23 школа з боку будинку, садочок навпроти підїзду, ТРЦ "Екватор", супермаркет "Велмарт", магазини, зупинки та інші зручності. Ціна 8000 грн./міс. + комунальні. + страховий платіж. Пропозиція від Агенства «Домосвіт» Телефонуйте ПЕРШИМИ Одноразова комісія 50% від місячної орендної плати. Перегляд 100 грн., у разі оренди повертається.

ОРЕНДА 2-кім. БОЯРКА, Макарова, Актуально

ЗДАМ в оренду затишну 1- кімнатну квартиру в районі вул. Макарова. Вільна до огляду і бронювання. Гарний варіант житла для однієї особи, сім’ї без дітей: простора кімната, квартира мебльована: вмонтовані сучасні меблі, диван, укомплектована побутовою технікою: - холодильник; - пральна машинка; - варильна газова поверхня; - духова шафа; - пилосмок; - мікрохвильова піч. Wi Fi, телебачення. Квартира тепла, світла. Квартира в хорошому санітарному стані, з ремонтом. Є засклений балкон. Лічильники обліку споживання світла, газу, води. Непроїздний двір, паркомісце для авто. Ліфт. ОСББ. Зручне розташування: неподалік супермаркети,школа, дитячі садочки, магазини, аптека, ринок, зупинка транспорту. 8500+ кп. Торг.

Здам 1-кімн. квартиру, район Боярка! Актуально

Здам 3 кім кв район Боярка, вул. Кулика і Гудачека, (Макарова) Косметичний ремонт Меблі Холодильник, пральна машина, тв Бойлер Окремі кімнати Інтернет Лічильники світло,вода,газ, опалення на підїзд 7 поверх +к.п. Оплата здійснюється за перший місяць та залог у розмірі місячної оплати, який повертається по факту виїзду, якщо немає пошкоджень по квартирі.

Здам 3х вул. Кулика і Гудачека (Макарова), Боярка

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне