Пропонуємо в оренду квартиру в будинку по вулиці Самійленка, в самому затишному районі по близу центра міста, це улюблена локація львівʼян для комфортного проживання, зелений мальовничий район здебільшого садибний. Частина вулиці утворює своєрідну літеру «S» через те, що збудована на місці колишнього австрійського плацу! Квартира займає весь перший поверх з видом на сад , та вулицю, у цокольному поверсі розташовані сауна , джакузі та велика відпочинкова кімната з виходом на подвірʼя . На першому поверсі знаходяться дві ізольовані спальні, кухня- вітальня , санвузол. В помешканні проведено автономне опалення, інтернет, є все необхідне з меблів та побутової техніки. З фасаду є паркомісце, як біля будинку так і на прилеглій території , яка зачиняється . В саду є чудове місце для відпочинку!

можна з тваринами
Самійленка вул., 28

Оренда 2 кімнатної квартири на 1 поверсі з 5 по вул. Зарицьких у Галицькому районі, м. Львів. Загальна площа квартири - 47 кв.м., житлова - 28 кв.м., кухня - 8 кв.м. Опалення - індивідуальне. Кімнати ізольовані, квартира двостороння. Вікна кухні та кімнати виходять в двір з садом з іншої кімнати на вулицю Зарицьких та парк. Санвузол роздільний. В квартирі є комірка з полицями. Квартира з ремонтом. Оплата комунальних платежів по лічильникам. Через дорогу від будинку знаходиться Парк ім. Б.Хмельницького, поруч Стрийський ринок, зупинки громадського транспорту. До Центру міста - 15 хв. пішки. Код обєкта - 10195.

Зарицьких вул., 44

Пропоную в оренду комфортну 2 кімнатну квартиру по вул. Тарнавського. Квартира вільна, готова до заселення. Планування: 2 ізольовані кімнати, простора кухня, ванна кімната з душем та ванною, туалет, прихожа з виглядом у сад. Квартира повністю омебльована. Побутова техніка: холодильник, плита, мікрохвильова піч, електрочайник, пральна машина, телевізор. Індивідуальне опалення(котел). Квартира розташована на 2 поверсі 3 поверхового будинку, в будинку 3 квартири. Велика та затишна прибудинкова територія закритого типу. Є місце для паркування авто. Організуємо огляд квартири в зручний для Вас час.

Оренда комфортної двокімнатної квартири по вул. Тарнавського.

ОРЕНДА КВАРТИРИ ЦЕНТР! Локація - вул. Самійленка (бічна вул. Зеленої) 1 кім. кв.: кухня студія + спальня, поверх - 5/5; Затишна квартира поруч центральної частини міста! Обладнана усім необхідним для комфортного проживання; Кухня студія з просторим кутовим диваном та пласким телевізором для відпочинку; Спальня з двоспальним ліжком та обладнаною робочою зоною; Засклений балкон, вікно з якого виходять на тиху, зелену вулицю; Поруч, магазини, кавярні, спортивний комплекс з басейном, школа та інш.; Вартість - 14000 грн.+комунальні Для огляду ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Оренда квартири вул. Самійленка (центр)

ОРЕНДА! Вул.Снопківська! 1-й поверх 23 м. кв. Опалення індивідуальне. Для пари або однієї особи. КЛЮЧІ!

ОРЕНДА!Вул. Снопківська! 1 кімнатна квартира!

Оренда 2 кімнатної квартири, вул. Кримська -Квартира розташована на 9-му поверсі, з вікон якої відкривається панорамний вид на центр Львова. -Квартира складається з двох ізольованих кімнат та великої вітальні-студіо. -Одна зі спалень обладнана власним санвузлом та гардеробом.  -Також є гостьовий туалет.  -В квартирі є уся необхідна побутова техніка (кондиціонери, вбудовані холодильник, посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, духовка, телевізор, рекуператори повітря). -В кожній спальні стоїть комфортне двоспальне ліжко.   -Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. ціна 1000 $ код:6360

Крымская улица, 107, Галицкий, Львов, Львовская 1000.0 USD

Здається на довгостроковий термін в оренду однокімнатна квартира площею 40 м2 по вул. Тютюнників ( біля Стрийського базару). Автономне опалення. Два балкони. Велика кухня з побутовою технікою. Без посередників і ріелторів.

власник
Здається в оренду однокімнатна квартира

Пропонуємо оренду затишної квартири в будинку клубного типу. Квартира двокімнатна, з двома спальнями та вітальнею, яка зєднана з кухнею. Одна спальня з власним санвузлом, балконом та гардеробом, також є усе необхідне побутове оснащення: посудомийна машина, холодильник, плита, вбудована мікрохвильова піч, рекуператори повітря, кондиціонери, а панорамні вікна створюють додатковий затишок та відкривають огляд на центр міста. Поблизу є уся необхідна інфраструктура, паркувальні місця, паркова зона та центр міста.

Кримська вул. Галицький район

Здається в оренду квартира в дуже класному районі біля парку Культури.Дві кімнати ізольовані ,індивідуальне опалення.Приємні власники.

Зарицьких вул., 39

Ближній центр. Паркова зона. Новобудова. Свіжий ремонт. Меблі. Вся побутова техніка. Два телевізори. Кондиціонер. Шафа купе в коридорі. Ще одна велика шафа-купе в загальному коридорі, який закривається. Вcі вікна в парк. На даху тераса, де можна відпочивати. Будинок під охороною. На території є дитячий майданчик.

Стуса В. вул. Галицький район

Здається в оренду 1-но кімнатна квартира + кухня студія на вулиці Тарнавського (до центру 10 хв. Пішки) В квартирі не вимикають світло , що є великою перевагою під час відключень світла , сучасний ремонт , відкритий балкон , оптоволоконний інтернет , ліжко , розкладний диван , ванна і багато іншого. Хороша шумоізоляція , сусідів не чути взагалі. Знаходиться на 5 поверсі в будинку Без ліфту , що покращить вашу фізичну форму . Поруч біля квартири є спорт зал , магазини близенько , аптека , копійочка , магазин польських товарів і інші. Також в 2хв ходьби є спортивний майданчик з біговими доріжками , турніками , волейбольними полями і т.д., парк Стрийський знаходить в 10 хвилинах ходьби . Східна сторона квартири , дозволить вам зустрічати Сонце одним з перших у Львові пʼючи каву на балконі і спостерігати як прокидається місто Лева. Завжди можна припаркувати авто біля будинку , якщо ввас є автомобіль . Якщо ні , не біда бо центр дуже близько. Дана пропозиція від ріелтора , якщо захотіли оглянути квартиру вживу , можливо це зробити з 26.07 . Тому телефонуйте або пишіть. За цим номером також є Телеграм та Вайбер. Хороші власники які дуже рідко будуть приходити у вашу квартиру. Комунальні (світло , газ , вода , інтернет , осбб ) - 1500 грн Літо 2500 грн Зима Ціна 16000 грн / міс + кп

Оренда квартири 1 кімната та  кухня студія ближній центр вул. Зелена

Карпатська ( початок Зеленої ) відмінний стан меблі, холодильник , пральна машина . Можна для двох осіб . Вільна .

Оренда кварти М . Львів Галицький район вул. Карпатська

Житлові комплекси у Львів

2 рівнева квартира із ізольованими кімнатами. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Кримська вул., 1

Прекрасна, тепла квартира по вулиці Архипенка - це ідеальне місце для комфортного проживання. Квартира розташована в дореволюційному будинку, що надає їй особливого шарму та історичної цінності. Після проведеного євроремонту, приміщення вражає чистотою та сучасним виглядом. Район, де знаходиться квартира, чудовий і тихий, з парком поблизу та всього декілька кроків до центру міста. При вході в квартиру вас зустрічає затишна атмосфера. Спальня оснащена всім необхідним для комфортного відпочинку: просторе ліжко, стіл, телевізор і шафа для зберігання речей. Санвузол роздільний, з сучасним туалетом та ванною кімнатою, де встановлено душову кабіну. Одним із головних переваг квартири є простора кухня-студія. Вона облаштована розкладним червоним диваном, який додає яскравих акцентів до інтерєру, та додатковим ліжком для гостей. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою: пральна машина, великий холодильник, плита, духовка і електрочайник. Також є пилосос для підтримки чистоти. Для вашої зручності по всій квартирі встановлено підігрів підлоги, що створює комфортний мікроклімат в будь-яку пору року. Під час блекауту квартира залишається автономною: працює інтернет та опалення, що забезпечує додатковий комфорт і безпеку. Для дозвілля та роботи є Wi-Fi і телевізор. Квартира підключена до центрального водопроводу, що забезпечує надійне водопостачання. У радіусі 500 метрів знаходяться зупинка транспорту, парк та зелена зона, а також центр міста, що дозволяє легко і швидко дістатися до всіх необхідних обєктів інфраструктури. Ландшафт навколо квартири включає парк і мальовничі дореволюційні будівлі, що додає особливого шарму місцевості. Якщо вас зацікавила ця квартира, із задоволенням надам додаткові фото на запит.

Архипенка, 3, Лычаковский, Львов, Львовская 350.0 USD

Оренда стильної 1-кімнатної квартири на вул. Стуса, ЖК "Park Avenue" [#27436]. Площа 50/20/16м², третій поверх новобудови у парковій зоні. Перша здача квартири з просторою кухнею-студією та великим балконом. Ізольована спальня з двоспальним ліжком, є місце для робочого столу. Простора кухня з гостьовим розкладним диваном. Простора гардеробна кімната. Є вся необхідна побутова техніка для комфортного проживання: холодильник, телевізор, пральна машина, посудомийка, кондиціонер, духовка, підключено оптоволоконний інтернет. Одразу позаду будинку Снопківський парк, через дорогу - парк "Залізна вода". Квартира вільна та готова до перших мешканців. Є відеоогляд. Вартість оренди 600$ + КП

Стуса, 53

Оренда 2 кім + кухня-студія по Вул. . Бучми (район водоканалу) Новобудова, 2 ізольовані кімнати та кухня-студія Погодженно проживання з тваринками Кімнати ізольовані, в кожній із кімнат двоспальне ліжко Загальна площа: 80м2, 8\9, індивідуальне опалення Двоспальне ліжко, розкладний двоспальний диван, два санвузла Квартира світла з великими просторими кімнатами. Будинок утеплений, вартість комунальних послуг в опалювальний період невелика Розвинена інфраструктура району Вартість оренди: 600$\міс+КП

можна з тваринами
Бучми вул., 22

Оренда 1-кімнатної квартири на вул. Тарнавського [#14209]. Площа 55/17/20м², поверх 1/5. Світла квартира з просторою кухнею-студією, з якої є вихід на балкон. Новобудова. Спокійний район поруч з парком, тиха вуличка. В наявності вся побутова техніка та меблі для комфортного проживання. Сучасний дизайн, гарно продуманий простір для комфортного проживання. Опалення індивідуальне. Суміжний санвузол, душ. Підключено оптоволоконний інтернет. Є відеоогляд. Вартість оренди 550$ + КП

можна з тваринами
Тарнавського Генерала вул., 48

Без перебільшень, подібних варіантів немає! Оренда в центральній частині міста. В довгострокову оренду пропонується 2кім + кухня студія вул. Франка з фасадним балконом на Високий замок. Загальна площа 115м2, кухня студія - 40м2. Максимальне наповнення: 2 санвузли, 3 кондиціонери, плазми з смарт ТВ 50+ дюймів, тепла підлога, посудомийка, робоче місце, дзеркала в повний зріст, багато місця для зберігання та ще багато деталей. Не співпрацюю, на + Є відео огляд

можна з тваринами
Франка, 90

2к. вул. Зелена (Тарнавського). Євроремонт в світлих тонах. Поверх 1 високий практично як 2. Площа 70 м². Вхід парадний в коридор. Кімнати суміжні. Санвузол роздільний. Меблі та побутова техніка. Котел газовий. Посудомийки нема. В квартирі шуму з вулиці не чути. Вільна. Беруть без тварин, без малих діток. Якщо з дитиною то тільки однією шкільного віку. До центру 5 хвилин пішки. Ціна 18000грн+КП

Оренда квартири 2к. вул. Зелена (Тарнавського). Євроремонт. Вільна.

Оренда 2 кімн. квартири в польському будинку, вул.Архипенка. ~ближній центр Загальна площа 110 кв.м., поверх 3. Індивідуальне опалення+підігрів підлоги. Кухня: газова варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, ел.чайник, набір посуду, обідній стіл. Вітальня: дивани, журнальний столик, шафи, TV, діючий камін. I Спальня: двоспальне ліжко, приліжкові тумби, шафа, комод. I Санвузол: ванна, пральна машина I Два балкони з неймовірним виглядом | Вартість оренди - 700$ Без тварин.

ул. Архипенко Александра, 9, Лычаков, Львов, Львовская 700.0 USD

Здається в оренду новобудова клубного типу . новий Львів, 1 високий поверх 3-х поверхового будинку , бічна Угорської . Закрита територія, охорона, Власне паркомісце під вікном, відеоспостереження, до зупинки 100 м, без будівництва поручКвартира з ремонтом , підігрів підлоги , наявні всі меблі та побутова техніка . Кухня -студія велика і спальня .

можна з тваринами
Франка, 118

Елітна малоквартирна новобудова в парковій зоні та центрі міста.В будинку на поверсі по одній квартирі.Квартира в одному рівні всі кімнати,кухня та санвузли,шафи та гардеробна.Сходи на другий рівень,де велика кімната з великою терасою панорама на місто.З вітальні є теж тераса.Діючий камін у вітальні,дорогі меблі,паркет з червоного дерева,залишають всі меблі та побутову техніку.Дорога столярка,підігрів підлоги,де плитка.Закрита територія.

Оренда елітної новобудови 4к вул.Мушака з терасою

ВІЛЬНА! Ключі на руках. Здається 2 кімнатна квартира в новобудові по вул. Стуса. Кімнати і вигоди ізольовані. Є великий шклений балкон. Своє опалення. Є відео.

Здам квартиру в новобудові

Оренда 3 кімнатної квартири по вулиці Тарнавського, Личаківський район Простора та затишна квартира з сучасним ремонтом. Світлі кімнати, велика вітальня, зручна кухня-студія з окремою їдальнею усією необхідною технікою. Спальні з гардеробною, простора ванна кімната. Тихий район. Зручна транспортна розвязка. Ідеально підходить для комфортного життя. Індивідуальне опалення Підігрів підлоги Сигналізація Побутова техніка: Газова плита, Пральна машина, Варильна панель, Духова шафа, Холодильник Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Гардероб, Меблі на кухні, Ванна, санвузол суміжний. Меблі доставляються під клієнта Можна з домашніми улюбленцями Є відеоогляд, покази в зручний для вас час

Оренда 3 кімнатної квартири по вулиці Тарнавського, Личаківський район
1 - 24 з 50 результатів

Популярні запити