Хороший житловий стан,меблі,побутлва техніка,вільна,готова до заселення.Агенство

Оренда 1кім Пулюя

Оренда 1 кімнатної квартири ЖК Національний по вул.Стрийська 108. Вільна з 1 жовтня. Огляди можливі вже. Індивідуальне опалення. Інтернет-оптоволокно. Є вся необхідна техніка(газова варильна поверхня,холодильник,духова шафа,мікрохвильова піч,посудомийна машинка,пральна машинка,телевізор,порохотяг) Є гардеробна,відкритий балкон. Огляди по домовленості.

Стрийська вул., 108

3 кім квартира із санітарним ремонтом. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Пулюя Івана вул., 3

2 кім квартира із санітарним ремонтом. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Володимира Великого вул., 49

Здається в оренду квартира в новобудові по вул.Наукова.В квартирі 2 ізольовані кімнати +кухня студія.

можно с животными
Наукова вул., 2д

Здається в оренду велика 1-кімната квартира (50м2) в зданому і обжитому новобуді, в кінці вул. Тролейбусна. Квартира здається вперше. Опалення індивідуальне, є підігрів підлоги у ванній, кухні, коридорі. Кухня велика, зонована на кухонний простір та відпочинковий, обладнана усією необхідною техніком, включно з посудомийкою. У кімнаті - двоспальне ліжко та гардеробна, також простора шафа є ще у коридорі. Встановлено кондиціонер, заведений інтернет. Квартира готова до заселення. Також є гараж, який можуть надати в оренду за додаткову оплату. Є також безкоштовні паркомісця для мешканців у дворі. Подвірʼя закривається на шлагбаум, цілодобово сидить оохоронець, камери відонагляду розміщені по периметру території та у підʼїзді. Власники погодяться на орендарів - пару, одиноких людей, на тривалий термін. Для орендарів з тваринками, на жаль, буде відмова. Телефонуйте, показ у зручний для вас час.

Перша здача в оренду 1-кім. квартири в новобуді вул. Тролейбусна

Оренда 2 кім. КВ. По вул. Тролейбусна 6/9, 53 м. КВ. Кімнати ізольовані, санітарний ремонт, всі необхідні меблі та побутова техніка Послуги АН 100% Ціна 10000+ кп

Оренда 2 кім. кв. по вул. Тролейбусна

Оренда 2 кім квартири вул. Наукова - 3/9 п, 50 кв.м. - кімнати ізольовані, центральне опалення, всі необхідні меблі та побутова техніка. Вільна. Без сп - ціна 12000 грн

ул. Научная, 35, Франковский, Львов, Львовская 12000.0 UAH

Оренда 2-кім. квартири з новеньким ремонтом. Дві окремі кімнати ( Спальня та вітальня). Кухня, санвузол з ванною, балкон. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Кондиціонер, посудомийна машина. Комфортне двоспальне ліжко, розкладний диван. Якісна побутова техніка, газова поверхня. Будинок знаходиться поруч з Auchan Південний, Futura HUB. Детальніше за тел.

Володимира Великого вул., 125

Оренда 1 кімнатеої квартири в ЖК Америка вул.В.Великого Перша здача. Є вся необхідна техніка(Електрочайник, Газова варильна поверхня, Духова шафа, Мікрохвильова піч, Холодильник, Пральна машина) Суміжній санвузол(Ванна) Індивідуальне опалення,підігрів підлоги. Є гардеробна для зберігання ваших речей. Огляди по домовленості.

Володимира Великого вул., 10

Пропонується в оренду затишна 1-кімнатна квартира у ЖК "Америкак" на вулиці Володимира Великого. -Квартира розташована на 3-му поверсі та має площу 47 квадратних метрів. -Вона оснащена балконом-лоджією та кухнею-студією, в якій є всі необхідні зручності: газова плита, котел, вбудований холодильник, мікрохвильовка, духовий шкаф, посудомийка, а також датчики газу та задимлення. - У квартирі є нові меблі, такі як ліжко з підйомним механізмом, розкладний диван, дві великі шафи-гардеробні. - Також є двозонне підігрів підлоги, домофон з відео, інтернет, а в процесі встановлення - кондиціонер (буде готовий до літа). -Ванна кімната обладнана душовою кабіною та є пральна машина. - Додатково встановлено датчик затоплення водою. - Все обладнання та меблі є абсолютно новими та не використовувалися. Ціна 500 доларів Код:7666

Володимира Великого вул., 10

2 кім квартира із ремонтом під євро. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

В. Великого, 103

Пропонуємо вашій увазі чудову квартиру-студію площею 37 кв.м., розташовану у сучасному житловому комплексі "Національний" на вулиці Стрийській. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує комфорт, зручність та вигідне розташування. Квартира обладнана всім необхідним для затишного проживання. Тут ви знайдете індивідуальне опалення, що дозволить підтримувати комфортну температуру в будь-яку пору року. Наявність балкона додає простору та наповнює приміщення світлом і свіжим повітрям. Сучасна індукційна плита забезпечить вам зручність та ефективність у приготуванні їжі. А вся необхідна побутова техніка, яка наявна у квартирі, зробить ваше повсякденне життя максимально комфортним. Розташована на 7 поверсі 14-поверхового будинку, ваша нова оселя пропонує чудовий панорамний вид на місто. Навіть при відключенні електроенергії, ліфт продовжить працювати, забезпечуючи зручний доступ до квартири. Додатковою перевагою є можливість оселитися разом з вашими чотирилапими друзями або дітками. Ми раді вітати тут усіх, хто шукає затишне та комфортне житло. Вартість оренди цієї квартири-студії становить 400$ Вільна з 20 вересня.

Стрийська вул., 108

- Оренда 2 кім квартири вул. Накова (р-н 1001 дрібниці) - 3/9 панель, 50 кв.м. - кімнати ізольовані, центральне опалення . Всі необхідні меблі і побутова техніка. - без тварин, без СП - ціна 12000 грн Тел. 0677124988

Наукова вул., 33

Оренда 2-кв вул. Наукова 5/5 пов. середній житловий стан, кімнати ізольовані,два розкладних дивани, вся побутова техніка, пральна машинка, центральне опалення,балкон.

Оренда 2-кв вул. Наукова

Оренда 1 кімнатної квартири вул. Пулюя. Квартира після косметичного ремонту. Центральне опалення. 1 поверх. Є вся побутова техніка та меблі. Ціна 12000 грн Ключі на руках. Без тваринок. Без співпраці. Пропозиція від ріелтора.

Оренда 1 кімнатної квартири вул. Пулюя

• Оренда 1-кімн.кв. вул.Рубчака , поруч вул.Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Тролейбусна • 4 поверх/5 цегл.будинку ( квартира дуже суха і тепла) • заг.площа 30м.кв. • центральне опалення • квартира в житловому стані , є всі необхідні меблі . Можуть доставити крісла, килимки. • побутова техніка- холодильник, пралку- автомат доставлять при потребі • є лічильники на електроенергію та воду • беремо студентів, працюючих осіб • дуже гарне транспортне сполучення та розвинена інфраструктура, через дорогу є парк ! • Ціна 9 500 грн + КП Маю ключики. Покази за домовленістю. БС

Оренда 1кімн.кв.вул.Вол.Великого, Тролейбусна, Рубчака,Наукова

Cдається затишна 2-кімнатна квартира Планування передбачає ізольовані кімнати, що ідеально підходить для сімї або пари. Будинок знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою: поруч магазини, школи та дитячі садки, а також зручна транспортна доступність.

владелец
Симоненко Василия улица, 20, Научная, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Довгострокова оренда двокімнатної квартири в Франківському районі по вул. Симоненка. Кімнати роздільні, повністю омебльовані та чисті. В квартирі є вся необхідна побутова техніка для Вашого комфорту. В коридорі і спальні є шафи. В другій кімнаті розкладний диван, комод та письмовий стіл. Поруч знаходиться ТЦ "Вікторія Ґарденс".

владелец
Симоненко Василия улица, 11, Франковский, Львов, Львовская 15500.0 UAH

Здається в оренду двокімнатна квартира на вул. Стрийська у Франківському районі Львова. Площа квартири: 62 м², розташована на 2-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира знаходиться у новобудові. Вона має простору вітальню та затишну спальню. Сучасний ремонт і меблі створюють комфортну атмосферу для проживання. Уся необхідна побутова техніка забезпечує зручність щоденного життя. Це ідеальний варіант для пари або однієї особи. Оренда на тривалий термін від 3 місяців. Пропозиція від агентства нерухомості, Для прямих клієнтів.

Стрыйская улица, 104, Научная, Львов, Львовская 19000.0 UAH

ЖК Америка Дві ізольовані кімнати Сучасний ремонт, наявна вся необхідна побутова техніка та меблі Розвинена інфраструктупа

Володимира Великого вул., 10

Оренда 1-кімнатної квартири по вул. Володимира Великого Адреса: вул. Володимира Великого 59а Площа: 40 кв.м Поверх: 7/9 * Кухня, спальня * Цетральне опалення * Вся необхідна техніка: пральна машина, холодильник, телевізор, плита, духовка, ліжко, диван, 2 робочих стола * Санвузол (дущ) Розглянуть порядних орендарів. Можна студентам. Без тварин. Є відеоогляд. Для колег поки без СП. Локація: У пішій доступності є усе що потрібне для життя. Продуктові магазинчики, супермаркети, ринок, віділення пошти, банку, школа та дитсадок. Ціна оренди : 300 $ Телефонуйте для перегляду! АН Ера Нерухомості

Оренда 1-кімнатної квартири  по вул. Володимира Великого

ОРЕНДА 2 кімнатної квартири по вул. Рубчака, Франківський р-н. Здається в оренду 2кімнатна квартира по вул. Рубчака, Франківський р-н. Поруч: гарна транспортна розвязка, магазини, супермаркети, зупинка, аптеки та парк Боднарівка. Простора квартира, площа- 70 кв.м, світлий ремонт, наповнена всім необхідним, мікрохвильова, пральна машинка, двоспальне ліжко, 2 телевізори, холодильник, духовка, плита газова, 2 балкони. Ціна - 360$ +КП Телефонуйте.

ОРЕНДА 2 кімнатної квартири по вул. Рубчака, Франківський р-н.

Оренда 1кім квартири ЖК Національний вул.Стрийська 108 Франківський р-н Львова Вся побутова техніка та меблі холодильник,плита, посудомийна машина, духова шафа, пральна машина. Тваринки до обговорення. Є гардероб 52 м2, 12/16 поверх 550$ + КП Відеоогляд скину Можна оглянути з 30 серпня Телефонуйте!

Оренда 1кім кв.50м,Національний, Стрийська-В.Великого,поруч парк/озеро
1 - 24 из 77 результатов

Популярные запросы