Квартира знаходиться у тихому затишному районі по вул І.Багряного. Сучасний стильний ремонт. Всі необхідні меблі та побутова техніка. Опалення автономне. тепла підлога у ванній та кухні. Квартира простора, світла, затишна. Дві кімнати. Площа 62 кв. Будинок невеличкий. Територія загороджена. Ворота відкриваються з пульта. Ідеально для тих, хто має авто. Родзинкою квартири є балкон із шикарними краєвидами. Поряд приватний сектор (дачі), ідеально для тих, хто любить бігати на свіжому повітрі. На будинок встановлений генератор!!! Тому при зимових блекаутах світло і тепло буде!

Оренда 2-квартири у новобудові.Автономне опалення.

Оренда 2 х кім по вул.О.Гончара.Є всі необхідні меблі і техніка, автономне опалення. Агентство нерухомості Ріелт-сервіс, оплата комісійних при поселенні.

Оренда 2 х кім квартири

Пропонуємо двокімнатну квартиру в оренду, кімнати роздільні В квартирі є пральна машина, холодильник, газова плита, духовка та мікрохвильова піч Локація: проспект Соборності Перевага двом працюючим хлопцям Вже вільна, телефонуйте домовимось про огляд

Оренда двокімнатної квартири

Квартира знаходиться у новобудові,автономне опалення.Євроремонт,меблі,побутова техніка,є посудомийна машинка.Кухня студія і дві спальні,гардеробна,тепла підлога.Здається на 1-2 місяці.Здається через агентство нерухомості,при поселенні 50%.

Оренда 2-кв.у новобудові ЖК Панорама 1-2 місяці.

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama" по вулиці Зоряній (колишня Арцеулова). Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Виконаний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Гарне планування та розташування квартири в будинку: 2 кімнати, велика простора кухня, гардеробна... Оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Спальних місць 4: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, розкладний двомісний диван. Кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина та сушка для одягу (2 в 1), душ з термостатом, великий вмісткий холодильник, мікрохвильова піч... Усе продумано до дрібниць з акцентом на зручність та практичність. Оплата послуг агентства нерухомості - по факту заселення. Показ безкоштовний в будь-який зручний Вам час.

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК "Panorama". Перше поселення .

Оренда розкішної 2 кімнатної квартири в центрі Луцька Вул.Огієнка 6 поверх Автономне опалення Вмебльована,є вся необхідна побутова техніка 65 м кв Квартира здається через агенство нерухомості,оплата комісії 50% від вартості оренди одноразово при поселенні Тетяна АН «Житловий всесвіт»

Оренда сучасної 2 кімнатної квартири Вул.Огієнка

Квартира з косметичним ремонтом, житловий стан. Меблі, побутова техніка є, колонка на гарячу воду. Перевага для сімї. 1 поверх, без балкону. Перегляд за номером телефону

Оренда квартири для сімї Грушевського

Здається 2-х кім. квартира порядним людям, у районі Північного ринку, яка знаходиться на третьому поверсі девяти поверхового будинку середнього підїзду, на довготривалий термін. Встановлені нові труби, є лічильники на воду та газ, сантехніка нова, холодильник та пральна машинка є. Вся інша інформація по телефону. Будь ласка звертайтесь домовимось...

владелец
Власник, дешево 2-х кім. квартира

Для людей, які цінують спокій та тишу, пропонується до уваги оренда 2-кімнатної великогабаритної квартири в р-ні Київського майдану. Оснащена всім необхідним для комфортного проживання: якісними меблями, побутовою технікою... Велике двоспальне ліжко - з ортопедичним матрацом, багатофункціональна шафа-купе з прихованими меблями. Бойлер забезпечує наявність гарячої води без перебоїв. Розташована на 4 поверсі цегляного 5-поверхового будинку, не кутова, двостороння, кімнати та санвузол роздільні. Є 2 балкони; вихід на один з кухні, інший - зі спальної кімнати. Тут гарантований високий рівень звукоізоляції, якої так бракує в новобудовах, оскільки будинок давно обжитий та якісно збудований. Встановлений ІТП, що дає суттєву економію в опалювальний період.

Оренда 2-кімнатної великогабаритної квартири в р-ні Київського майдану

Здам 2-х кімнатну квартиру по пр.Волі,всі зручності є,техніка і меблі всі присутні,поблизу садок,магазин,лікарня,більш детально по телефону.

владелец
Власник!2-х кімнатна квартира Луцьк центр,без комісії

Квартира знаходиться по проспекту Відродження.Косметичний ремонт,меблі,побутова техніка.Вже вільна.

Оренда 2квартири район Відродження.

Здаю 2-ну квартиру на довгостроковий термін Без домашніх тварин Квартира має всі необхідні умови для комфортного проживання і вся техніка, посуд. Центр міста, зручна парковка, парк, магазини, кафе.

Набережна вул., 2

ЖК в городе Луцк

Здам 2к новобудову в ЖК ЯРОВИЦЯ. Центр міста за 5 хв. Дві роздільні кімнати. Є усі меблі та техніка. Гардероб та кондиціонер

Яровиця, 1

Здається 2-кімнатна квартира в новобудові для порядних людей які люблять чистоту, не курців, без домашніх тварин. Перше поселення, євроремонт, нові меблі та побутова техніка, автономне опалення, тепла підлога. Чудове розташування в центрі міста, гарний краєвид з вікна. Поблизу школа, садочок, ЦУМ, спортивна школа. Ціна 16000 грн. + к/п передоплата за перший і останній місяць.

2-кімнатна квартира в центрі міста вул. Набережна. Від власника.

5й поверх з 5. Автономне опалення. Усі необхідні меблі. Холодильник, телевізор у спальні і в залі, пральна машина, посудомийка. Двір загороджений, є дитячий майданчик та місце для авто. Перевага сімї. Комісія ріелтора 50%

Здам 2-кімнатну квартиру р-н ТамТам вул. О. Гончара

Пропонуємо для оренди затишну та простору 2 кімнатну квартиру в центрі міста Луцьк по вул Огієнка Будинок знаходиться в чудовій локації: все в пішій доступності В квартирі автономне опалення Встановлена вся необхідна побутова техніка та зручні меблі ( наявний кондиціонер, вмонтована посудомийна машина) Поселення без домашніх улюбленців Квартира вже вільна для поселення?

Огиенко Ивана улица, 2А, Центр, Луцк, Волынская 19500.0 UAH

Довгострокова оренда двокімнатної, просторої квартири у центрі міста. Для вашої безпеки обладнана охоронною сигналізацією з виведенням на ПЦО. Свіжий ремонт. Встановлений також Wi-fi роутер, посудомийна та пральна машини, сейф, телевізор, праска та дошка для прасування. Є підвальне приміщення. Побутова техніка: Пральна машина, Праска, Мікрохвильова піч, Посудомийна машина, Духова шафа, Електрочайник, Плита, Холодильник Комфорт: Сигналізація, Меблі на кухні, Душова кабіна, Балкон, лоджія Організуємо огляд в зручний для Вас час.

Воли проспект, 11, Центр, Луцк, Волынская 350.0 USD

Здам двохкімнатну квартиру на пр.Молоді, квартира укомплектована меблями і побутовою технікою. Є бойлер. Ціна 12 000 + комунальні послуги Звоніть або пишіть на вайбер за номером 06********30 власник.

владелец
Здам двокімнатну квартиру

Пропонується оренда квартири ЖК Супер Нова, 50 квадратів, велика кімната, кухня та кабінет, балкончик, усі необхідні меблі та техніка, заїзжай і живи. Котел, тепла підлога, інтернет, світло мафже не вимикають. Чудова інфраструктура прямо у дворі усі необхідні магазини. ЖК охороняється та ає відеоспостереження. Велика парковка, завжди є місце. Комісія агенства при поселені 50%. Перша здача. Знижка! "- 300" долларів при оплаті за пів року.

владелец
Перша здача квартири ЖК Супер Нова.

Оренда Нової, Стильної квартири в ЖК «Ферум», вул. Рівненська, Кондиціонер та Пральна машина Будуть доставлені. Перше Заселення Індивідуальне Газове Опалення Велика та зручна шафа-купе з комодом Відкритий балкон Простора кухня на якій хочеться готувати Огляд можливий у будь-які дні. Агенція «PROНерухомість»

Оренда Нової Стильної 2-х кімн. ЖК «Ферум» Перше Заселення 500$

Оренда світлої просторої 2-х кімнатної квартири в ЖК "Світлий Хітір" за ТРЦ "Порт Сіті". 5/10 поверх Меблі, техніка, сигналізація. Власне паркомісце. Закрита територія ЖК. Відеонагляд. Консєрж. 450$ +КП Оплата комісійних АН "ВМБ нерухомість" 50% по факту поселення. Телефонуйте щодо огляд

Олеся Гончара улица, 1А, 55 микрорайон, Луцк, Волынская 450.0 USD

Здається затишна 2-кімнатна квартира в центрі міста у ЖК Люцеорія на проспекті Волі 44а. - 2 поверх з 8; - новобудова; - індивідуальне опалення. У квартирі: - двоспальне ліжко; - диван; - шафа-купе; - пральна машина; - холодильник. Квартира із новим ремонтом. Є все необхідне для комфортного проживання. Вигідне розташування квартири надає їй переваги – поруч магазини, супермаркет, зупинка транспорту та місце для відпочинку. Код квартири – #12477099 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира в центрі міста у ЖК Люцеорія на  проспекті Волі 44а.

*Здадуть для пари або дівчат!) Панорамна! ЕКОНОМНА!!Здається вже вільна!), огляд можливий в любий час!! ЦЕНТР! НОВОБУДОВА! Свіжий ремонт, меблі! Велика кухня 14м2! 2кім. Новобудова з автономним опаленням (свій котел)! вул. НАБЕРЕЖНА 2! Чиста, акуратна! Є всі меблі та техніка! Коміся агенства 50% одноразово !

2к. ЦЕНТР!.Новобудова! 9/10ц, 65м2, Автон.опал! 15000+ кп!

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з 2 заскленими балконами та домофоном в р-ні 33 Мікрорайон за вул. Кравчука. Код квартири - #3361105 • 4 поверх з 9 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • ремонт; • балкон. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа-купе; • телевізор; • Wi-Fi роутер; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира має роздільне планування, яким передбачено 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима та виходом на балкон. Спальня мебльована зручним двоспальним ліжком з ортопедичним матрацом, у вітальні є розкладний диван. Кухня має шафи для посуду, холодильник, плиту, духовку, електрочайник, витяжну вентиляцію, обідню зону. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Квартира укомплектована побутовою технікою, швидкісним Інтернетом, кабельним та цифровим телебаченням, якісною сантехнікою, шафами для зберігання речей для комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Кравчука вул., 17
1 - 24 из 43 результатов