Здається чудова однокімнатна квартира в ЖК "Софія Сіті" зі зручним розташуванням. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для сімейного проживання з дитиною, так і для комфортного життя в одиночку. Без тварин. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

Лесі Українки вул., 26

Довгострокова оренда 1-кімнатної квартири площею 55м2 з терасою 12 м2 в ЖК СОФІЯ від Мартинова по вул.Лесі Українки Просторе планування з великою кухнею - вітальнею,лоджією 8 м2 на якій розташований двоспальний розкладний диван та окрема кладова. З лоджії вихід на терасу 12 м2,тераса у тихий двір. Кухня мебльована,облаштована усією необхідною технікою. В кімнаті двоспальне ліжко,телевізор,містка шафа купе. Санвузол роздільний Усі фото актуальні ! Перегляди в зручний час Деталі за телефоном 09******82,Ольга

ЖК СОФІЯ 1кім 55м2 з терасою вул.Лесі Українки

Код объекта: 2350950. ЖК Софія. здається квартира з ремонтом, є всі необхідні меблі та техніка для комфортного життя. Розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розв язка.

Леси Украинки улица, 19, Софиевская Борщаговка, Киевская 14000.0 UAH

Шикарна квартира для проживання в центрі ЖК ,,Софія". 2 поверх, 50 кв.м - до ст.м. Виставковий центр 20хв маршруткою. - до ст.м. Академмістечко 20хв. Сучасне європейське містечко з гарними магазинами і кафешками. Ціна за проживання 14.000 гр в місяць + залогова сумма і 50% коміссія

Здам 1 к. кв. в ЖК ,,Софія", вул Лесі Українки, 19
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2 х кімнатна квартира. Перша здача. Софіівська Борщагівка вул. Лесі Українки 6 поверх з 10 Квартира після ремонту, нові меблі та техніка. Комплектація повністю для комфортного проживання сімʼї. Двух контурний котел. кондиціонер у вітальні .Світла простора спальня. Великий гардероб у коридорі . Ванна кімната окрема від санвузла. Кухня простора з балконом . Квартира варта Вашої уваги для проживання на тривалий термін. На територій будинку є парковка. Поруч безліч магазинів та гарна розвʼязка транспорту у будь який район Києва . Ціна 25 000 грн. + заставна + комісія Телефонуйте домовимося на перегляд.

Оренда 2 х кім.квартира.Соф.Борщагівка  вул. Лесі Українки

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка