Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

власник
Лабораторна вул., 14

Лабораторна, 8,ст.М"Палац Україна", "Республіканський стадіон!; рік будівлі - 2006, Н=3м, біля дороги, гарний стан, підїзди охайні, консьєрж, кодовий замок, підземний паркінг, поруч знаходиться Державна Школа Вищої Спортивної Майстерності, Олімпійський стадіон, супермаркети "Білла", "Еко-маркет" 4-й поверх, площа: 140,0\85,2\16,3; Перша здача! Здам світлу простору квартиру в Печерському районі, величезний хол, спальня, кабінет або ж меблюємо під Вас, цілодобова охорона, 1 паркомісце, друге за додаткову плату, відеоспостереження по всьому підїзду, панорамні вікна, балкон засклений, вся техніка, два санвузли, 10хв до ст.М"Олімпійська", 7хв до ст.М"Палац "Україна". Відмінна транспортна розвязка.; Ціна: 1 300 USD/місяць На рекламонму номері є Вайбер та Телеграм

Лабораторна, 8 Світло є завжди. Надається паркомісце

Лабораторна, 8. 9 поверх. 121кв.м. Висота стель 3 м. У квартирі 4 балкони, Світло не вимикається. Оздоблення стін варіант венеціанки, підлога - ламінат високої якості, у ванній тепла підлога, встановлена ​​система блокування гарячої та холодної води на випадок затоплення. Обладнання: Індукційна та духові плити; Мікрохвильова піч; Система очищення та помякшення води; холодильник, пилосос, пральна машина, Інвекторні кондиціонери, електрокамін, ультрафокусний стельовий проектор, телевізори звичайний і з вигнутим екраном. Вимоги до орендарів: Платоспроможність; Акуратність; Відсутність тварин; Нотаріально засвідчений договір.

Довгострокова оренда 3к квартири з євроремонтом центр Лабораторна 8