Квартира знаходиться за адресою: вулиця Ватутіна 60. В квартирі є вя необхідна техніка і меблі( пральної машини і холодильника немає – при заїзді людей, власники привезуть). Якщо є свій холодильник та пральна машина , то орендна плата складає 2500+ комунальні платежі. Можна з маленькими тваринами! Дзвоніть і приходьте на перегляд!

можна з тваринами
Ватутіна вул., 60

Квартира знаходиться за адресою: вулиця Бутлерова 4. В квартирі є всі необхідні меблі і техніка: пральна машина, газова колонка. Без тварин! Здача квартири тільки довготривала! Будинок знаходиться в 3 хвилинах хотьби від червоної лінії та всієї інфраструктури. Дзвоніть і приходьте на перегляд!

Бутлерова, 4

Оренда двокімнатної квартири на Соцмісті. Квартира облаштована всім для комфортного проживання: газова поверхня, мікрохвильова піч, газова колонка, холодильник, пральна машина, велике двоспальне ліжко, розкладний диван, крісла, балкон. В кроковій доступності вся необхідна інфраструктура: магазини, ринок, заклади харчування, ТЦ, дитячий розважальний центр, школа, парк, сквер, зупинка громадського транспорту, трамвайна зупинка. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

можна з тваринами
вул. Соборності, 21

Сдам на длительный срок 2 комнатная квартира по улице Независимости Украины, микрорайон Восточный 2, возле Варуса Квартира не угловая, 7/9 Комнаты раздельные Лоджия Санузел раздельный Есть бойлер, холодильник, стиральная машинка - малютка Оплата 2800 грн в месяц плюс коммунальные платежи.

Аренда 2 комн Восточный 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдаётся 2-комнатная квартира Расположение: рядом с домом, парк Шахтарский, детский сад, магазины. Описание: Квартира не меблирована. Особые условия: Возможно учесть улучшение жилищных условий (ремонт и т.д.) в стоимость квартплаты. Контакт: Для получения дополнительной информации и договоренности о просмотре, звоните по номеру

власник
Сдается 2-х комнатная квартира 44 квартал (дом прям возле парка)

До Вашої уваги представлена на довгострокову оренду 2-кімнатну квартиру на Вечірньому в Саксаганському районі, по вул. Вечірній бульвар 2. Вона облаштована всім необхідним для комфортного проживання: холодильник, кондиціонер, пральна машина, бойлер, плита, духова шафа, витяжка, мікрохвильовка, інтернет, гардеробні шафи, двоспальне ліжко, диван розкладний, телевізор, стіл, стільця, та багато іншого. Засклений балкон. У кроковій доступності розвинена інфраструктура: Варус, Ринок, Атб, Торговельний комплекс, Спортивний зал, зупинка громадського транспорту та багато іншого. Оренда 7000+кп. Подробиці за номером телефону. Телефонуйте!

Оренда 2-кімнатної квартири на Вечірньому (Вечірній бульвар 2)

Сдаётся двухкомнатная квартира, расположенная на третьем этаже трехэтажного дома, по адресу: улица Ракитина дом 15, район Сухая Балка, дом по красной линии. Из спальных мест в квартире есть два добротных дивана, плюс диван-малютка. Из бытовой техники есть газовая колонка, холодильник, микроволновая печь, телевизор, вентилятор, стиральной машины НЕТ. Рядом с домом хорошо развита инфраструктура. Множество магазинов, супермаркеты, школа, садики, хорошая транспортная развязка. Квартира сдаётся порядочным, платежеспособным людям, можно с детьми и мелким животным. Цена аренды квартиры 3.500 гривен, плюс залог, а также комиссия агентства 50%. Коммунальные платежи оплачиваются отдельно. Позвонить нужно с 8:00 до 20:00 или писать на viber и telegram, смотрите также другие объявления автора.

Сдам квартиру 2к. Покровский район

Оренда 2-х кімнатної квартири вул. Калнишевського. Опалення центральне. Квартира простора, світла, тепла. У квартирі є необхідні меблі та техніка. Балкон та лоджія.3/5 поверх, лічильники-світло,вода,газ. Гарна інфраструктура, в кроковій доступності школи, дитсадки, АТБ, різні магазини, аптеки, лікарня, продуктовий та речовий Центральний базар. Поруч транспортні розвязки в різних напрямках міста та передмістя .Ціна 8 000+комун.Без тварин .Тел: 06*********02 Viber, Тelegram

Здам в оренду 2 кімнатну квартиру в центрі міста

Аренда квартири від власника Ласточка З технікою та меблями після ремонту. 6000 + комуналка по лічильникам .

власник
Аренда 2-х кімнатної квартири

Пропонуємо до уваги ексклюзивний варіант VIP-квартири по Пр-т Гагаріна з автономним опаленням! У квартирі роздільне планування: кухня-студія, окрема спальня . Ремонт виконаний у світлих тонах, за сучасним дизайн - проектом сучасна техніка та меблі: духова шафа, холодильник, пральна машина, кондиціонер, тощо. Розташована у центрі міста, поруч гарно розвинена інфраструктура: Варус, АТБ, Макдональдс, сквер для прогулянок, парки, школа, дитсадок, стоянка для авто, ресторани та кафе, проспект Гагаріна! Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Гагарина проспект, 5, Саксаганский, Кривой Рог, Днепропетровская 13000.0 UAH

Здається в оренду двокімнатна квартира, по вул. Героїв Підпільників буд. 40. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Новий ремонт, тепла підлога. Балкону або лоджії немає. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання, хороша транспортна розвязка. Ціна 20000+комунальні послуги. Пропозиція від агенції нерухомості. Вартість послуг 25% від вартості одного місяця одноразово. Телефонуйте.

можна з тваринами
проспект Героїв Підпільників, 40

Аренда 2х ком сталинки , в центре города. Металлургический р-н На Соцгороде , по Ул Соборности. Квартира с ремонтом. Техника, мебель есть все для комфортного проживания. Развитая инфраструктура рядом с домом, магазины , парки , продовольственный рынок , транспортная остановка, метро . Все расположено в шаговой доступности.Больше фото вышлю в вайбер.

Соборности, 10

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Сдам двухкомнатную квартиру,вторая комнатка маленькая для одного человека.Комуналка входит в цену+свет,зимой дороже.

власник
Сдам квартиру недорого

Квартира розташована в зручному місці. Поруч лікарня, дитсадок, школа. Не далеко ринок Ювілейний. Повністю мебльована та з побутовою технікою. У спальні дві полуторні кроваті . Обьємний шкаф. В залі диван, сервант для посуду, журнальний стіл. На кухні є кухонні меблі, холодильник. У ванній кімнаті бойлер і пральна машина. Підведений інтернет. Без тварин. Ціна 5000гр + світло, вода, газ. Плюс страхувальна сума 5000гр. Послуга агенції 50%.

Двушка у зручному місці! Вул.Покровська.

Предлагается для аренды двухкомнатная квартира «чешка» улица Лермонтова 15 в районе площади Освобождения , остановка лицей , в состоянии -всё как на фото три раздельных спальных места две кровати и диван разлаживается всё как на фото,- автономное газовое отопление - двухконтурный котёл на горячую воду и на тепло! , По факту вселение заключается договор арендатор оплачивает риэлторские комиссионные две 500 грн единоразово , После месячного проживание Арендатор оплачивает все коммунальные начисления ( На воду газ и свет счётчики - свет день ночь )

Сдаётся с АГО 2-х комн. чешка ул Лермонтова 15

Сдаётся своя уютная 2х комнатная квартира в Металлургическом районе по ул.Александра Васякина д.1 Дом расположен по красной линии на остановке транспорта между Восходом и Детской больницей. В доме продуктовый магазин. Квартира укомплектована мебелью и техникой, два телевизора, мв печь, холодильник, стиральная машина. Оплата 8000+ком, отопление 50%

власник
2х комн.Центр Соцгород

Сдам 2 ком по ул.Гетманской (Ильичевская).6/9. Квартира с мебелью и техникой: бойлер, холодильник, стиральная машина. 8000+ коммунальные платежи, предоплата 2 месяца. Услуги АН по факту съёма.

Сдам 2х ком на Дзержинке

Оренда 2-х кімн. квартири в районі Соцміста по вул. Віталія Матусевича 18. Класне розташування будинку, поруч школи, дитячі садочки, ринок, супермаркети і магазини, зупинки транспорту і швидкісний трамвай. Квартира в гарному житловому стані, тепла і охайна. Характеристика: - 2-х кімн. квартира, 3/5, кутова, але дуже тепла і не сира - вікна столярка, але в гарному стані, балкон - столярка - шафи для одягу, диван розкладний, меблі для кухні, немає кухонного стола і стільців - с/в сумісний в кафелі - немає пральної машинки і холодильника, але це питання можна проговорити Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші запитання і організуємо показ в зручний для Вас час ) Також за запитим можемо надати відеоогляд квартири. Оренда на місяць складає 3500 грн + комунальні послуги ( опалення в самі холодні місяці виходило до 1200 грн) 0976981920 Олександра

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 18

Квартира со свежим начатым ремонтом , частично меблирована , можем привезти еще кровать . Есть холодильник и стиральная машина . Третий этаж , двухкомнатная. Чистый подъезд . Удобная развязка . Два шага от остановки и магазинов, аптек , банков и рынка . Звонить Галина 09******66

власник
Квартира на дружбе, долгинцево, жд вокзал, кокчетавская

Оренда двокімнатної квартири на Сонячному. В корковій доступності: магазини, аптека, лікарня, школи, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, зупинка скоростного трамвая тощо. Квартира облаштована всім для комфортного проживання: газова поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник, бойлер, пральна машина, кондиціонер, двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа для зберігання речей, балкон. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Сонячний мікрорайон вул., 34

Здається 2-х кімнатна квартира на ЮГОКі Розглядаємо варіант з командировочними! Послуга ріелтора по факту оренди! Стан квартири, згідно фотографіям! Ціна 5.000+комунальні платежі. Предоплата 2.500.

ЮГОК,2-х кімнатна,можна для командировочних.

Оренда 2-кімнатної квартири в Довгинцівському районі на вул. Сергія Параджанова. Військове містечко 33. Квартира після косметичного ремонту. 5-й поверх 9-ти поверхового будинку. Укомплектована всім необхідним для проживання: плита, витяжка, холодильник, пральна машинка, мікрохвильова піч, електрочайник, бойлер, розкладний диван, двоспальне ліжко, шафа-купе, тумба, передпокій. Поруч із будинком є ​​Продуктові магазини, Перукарня, Кавярні, школа, парк, зупинка громадського транспорту в пішій доступності. Телефонуйте з приводу питань!

Оренда 2-кімнатної квартири в Довгинцівському р-ні по вул. Параджанова

Оренда двокімнатної квартири на Соцмісті. Квартира облаштована всім для комфортного проживання: газова поверхня, духова шафа, холодильник, газова колонка, телевізор, пральна машина, кондиціонер, великий розкладний диван, двоспальне ліжко, шафа, балкон. В кроковій доступності вся необхідна інфраструктура: магазини, ринок, сквер, зупинка громадського транспорту, трамвайна зупинка. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Соборності, 10

Сдаю двухкомнатную квартиру на автотехникуме, 173 квартал, Пионер. Э Фукса 14. Квартира полностью укомплектована всем необходимым для комфортного проживания- вся мебель, техника, посуда, подушки, одеяла. Электричество не отключали ни разу! При заселении оплата за месяц и залоговая сумма 3000( при выезде возвращается) Дополнительно оплачиваются коммунальные услуги. Оплата услуги риэлтора единоразово 2.000 ГРН. На сообщение не отвечаю. Только звоните.

Двушка на Пионере,173 квартал.Свет есть всегда!Заселим сразу.
1 - 24 з 79 результатів