Оренда дизайнерської квартири в новому будинку Грушевського 110,комфортний 4 поверх ,квартира укомплектована всіма необхідними меблями (кухонні меблі ,шафи ,ліжко ,диван ) та технікою (кондиціонер ,духовка ,варильна поверхня ,витяжка ,пральна машина ,сушильна машина ).Також є можливість орендувати гараж в гаражному комплексі поруч з будинком .Вартість 25000+кп При підписанні договору оплата за перший та страховий місяць та 50% послуги ріелтора разово .

Оренда дизайнерської квартири в новому будинку

здам 2-х кімнатну квартиру а Центрі міста, вул Грушевського, 8/12/Ц, 115м2, два санвузи, дві роздільні кімнати, кухня студія, три кондиціонери, вся побутова техніка, є лічильник на газ, електроенергію, тепло, воду, гарно розвинена інфраструктура, поря супурмаркет, садочоу, школа, зупинка, 800 дол США + компослуги, 50% послуги АН

здам 2-х кімнатну квартиру а Центрі міста, вул Грушевського

Краса та комфорт поєднанні в кожному м2. Сучасний, дорогий ремонт з правильним зонуванням простору та управлінням освітлення. Будучи досить яскравим та помітним стилем, лофт робить акцент на індустріальних рисах дизайну. Високі стелі, багато світла та відсутність перегородок створюють ефект безперервності житлового простору. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Класною фішкою є рулонні штори блекаут, які дають можливість робити затемнення вдень та використовувати проектор для перегляду фільмів. З вікон відкривається розкішний вид на місто. Для вашої безпеки встановлена сигналізація. Лічильники на світло, воду та на тепло встановлені в квартирі. Тут Ви зможете жити в кайф. Квартира знаходиться в новому будинку, в престижному районі міста "Казбет", по вул. Грушевського 110. Оплата 25000 грн+КП. Обовязкова страхова сума 25000 грн. Комісія АН 50%.телефонуйте 09******93.

Оренда класної квартири в районі Казбет

Здається в оренду 2х кімнатна квартира з великою кухнею-студією. 120 м2 - для тих хто любить простір та комфорт. Гарний район - вул. М. Грушевського 73 (тихий центр). Всі магазини поруч, 1ша школа, закрита територія двору, парковка в дворі. В квартирі продумано все до дрібниць. Дві ванних кімнати, є душова та ванна - на будь-який смак. Біде, бойлер, тепла підлога в обох санвузлах. Добре освітлена зона для нанесення макіяжу. Простора кухня-студія в якій є все для комфортного приготування їжі. Холодильник, посудомийна машина, духова шафа, електроплита, мікрохвильовка. Квартира утеплена та дуже тепла. Є датчик регулювання тепла. Дві великих гардеробних. Багато місця для особистих речей. Все зроблено якісно, для комфортного життя. Ціна: 45000 гривень в місяць + комунальні послуги. Оплата за перший місяць та страховий платіж. + 50% від місячної вартості оренди послуги агентства.

Квартира для щасливого життя (в центрі)