Квартира не кутова тепла Є все необхідне меблі холодильник Гаряча вода колонка Автономне опалення Для порядних людей Агентство

Здам 1 кім квартиру на Волкова 19 школа

Здається однокімнатна затишна квартира на Катранівці. Зручне розташування, поруч магазини, зупинка транспорту, Онкодиспансер. Квартира з меблями, посудом, холодильником, пральною машинкою автомат, мікрохвильова піч, інтернет. Гаряча вода- бойлер. З балконом. Ціна 6000 грн.

Оренда однокімнатної квартири на Катранівці

Здається 1 кім квартира на 101 мікрорайоні біля Епіцентру. Квартира в хорошому стані, меблі вся побутова техніка, інтернет. Квартира здається на короткий і довгостроковий термін. Пропозиція від агенції нерухомості.

Здам 1 кім квартиру на 101 мікрорайоні біля Епіцентру.

1 кімнатна квартира на пʼять пʼять с АГВ газовим. -1/9 балкон є -холодильник, пральної машини не має -диван та шкаф Пропозиція від Агенції Оплата перший та останній місяць

1 кімната квартира на пʼять -пʼять . Агенція
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдаю однушку на районе Типография,рядом с плазмой,Торг имеется.Звоните по номеру: +38**************67

власник
Сдам 1 комнатную малосемейку на р. Типография(Возле плазмы)

Є необхідні меблі,бойлер,пральна машина, холодильник.Ключі в агенції нерухомості-покажемо в зручний для вас час.

Здам 1 кім.квартиру на Жадова.

Здам однокімнатну квартиру на Ковалівці. Меблі. Техніка. Автономне електро опалення. Середній поверх.

Здам однокімнатну квартиру на Ковалівці...

Здам 1 к на Попова , автономне опаленя, меблі, техніка.

Здам 1 к на Попова. Автономка газ

Пропозиція від агенції нерухомості. Вартість оренди 6000 грн. Запорука 6000 грн. Послуги агенції 6000 грн. Здається 1 кім квартира на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира в жилому стані, АЕО, бойлер, меблі є тільки на кухні, холодильник, пральна машинка.

Степана Чобану (Добровольського) улица, 15, Крепостной, Кропивницкий, Кировоградская 6000.0 UAH

Сдам 1 к на Жадова, автономка, мебель, техника.

Сдам 1 к Жадова ( можно на короткий период )

1 кімнатна квартира вул. Полтавська, центр міста близько. Розвинений спальний район, вся інфраструктура поруч. Знаходиться поруч з супермаркетом «Vdalo” біля мийки самообслуговування. Квартира в хорошому стані, з ремонтом, перша здача в оренду! Необхідна побутова техніка: - помудомийна машина - кондиціонер - холодильник - пральна машина - мікрохвильова піч Меблі також, все як на фото. Автономне опалення, квартира дуже тепла та економна по комунальних платежах. Детальний відеоогляд відправимо на Вайбер/Телеграм по запиту Перегляди за домовленістю.

1 кімнатна з ремонтом , кондиціонер, автономне опалення вулПолтавська

Меблі,холодильник,пральна машіна,КОНДИЦІОНЕР, тв,інтернет.

1 Кім.Вул.Пацаєва(Файномаркет)Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.

Житлові комплекси у Кропивницький

Здається однокімнатна квартира на Попова. Квартира в живому стані, в квартирі є меблі, холодильник, та пральна машинка. За подробицями дзвоніть на повідомовлення не відповідаю.

Здається 1к на Попова

Здається по вул Соборній в хорошому житловому стані квартира. Загальна площа 32 кв. метри. Автономне опалення, всі меблі, техніка, балкон. Поряд магазини, аптеки, дитячі заклади освіти, хороше транспортне сполучення. До Старого автовокзалу, дендропарку і центру міста дуже близько. Ціна оренди 8000 грн, торг. Пропозиція від АН + Вайбер на номері Водафону.

Здається в догострокову оренду квартира в хорошому стані

До вашої уваги гарна квартира на Попова! Четвертий поверх пяти поверхового будинку. Не кутова в цегляноиу будинку з автономним опаленням. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання меблі та техніка. Кондиціонер та посудомийні машина також є. На довгий термін!

Здам 1 квартиру на Попова

Довгострокова оренда, в наявності меблі техніка, можно з дітками, рн Горний, поруч маршрутки 44, магазини, супермаркети, садочок, школа. Пропозиція від агенції нерухомості.

1 квартира, автономка, мебель, техника.

Квартира з ремонтом та меблями. Сучасний інтерьер Техніка: кондиціонер, посудомийна та пральна машинки, холодильник, телевізор плазмовий смарт. Духова шафа, камін Меблі: ліжко 2 спальне, диван розкладається, шафа, меблева стінка на кухні та зона відпочинку на лоджії Інтернет постійний в житловому комплексі. Є багато плюсів : парк напроти будинку, розвинута інфраструктура, багато магазинів та торгові центри, супермаркети Центр міста. Огляд та бронювання в зручний для Вас час Деталі по телефону

Сучасна 1 кімнатна Квартира в новому будинку ЖК «Ковалівський»

Квартира чистая Состояние отличное Есть все необходимое. Мебель холодильник стиральная машина микроволновая печь посуда Без животных Звоните 09*********55

Сдам 1 ком квартиру на Ковалевке

Новий ремонт,автономне опалення,меблі холодильник,пральна машіна за домовленістю,тв,інтернет.Квартира на середньому поверсі.Хороша транспортна розвязка,поруч зупинка транспорту,супермаркет.

1 Кім.з Ремонтом Пацаева .

Автономне опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,тв,інтернет.Опалення входить в вартість оренди,світло,вода по лічільнику.

1 Кім.Будинок.Р-Н Полтавська.Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка,Двір,Вїзд.

Сдам 1 к на 101 районе, мебель, холодильник,стиралка, гор.вода. Последний дом пр. Промышленый 25/19

Сдам 1 к на 101 районе

Меблі,холодильник,пральна машина,тв,інтернет.Квартира з балконом.

1 Кім..Вул.Вокзальна/Андріївська.Меблі,Техніка,Балкон.

Аренда квартиры 6000гр плюс комунальные платежи каждый месяц. Залоговоя сумма оплата за последний месяц. Смотреть можно в любое время. Что интересует звоните отвечу. Предложение от агенства недвижимости Сиордия.

Однокомнатная квартира район Типография.  Аэо.

Сдам 1х студию в Центре.2/5эт.Дом кирпичный.В квартире новый ремонт 2024 первая сдача,автоном электро отопление, газ колонка, тёплый пол,мебель и техника докомплектуеться под арендаторов.12000гр плюс камунальные.

Сдам 1х студию. Центр.
1 - 24 з 34 результатів