Квартира на 5 поверсі. У нормальному стані

власник
Сдам 2-х комнатную квартиру

Передача в оренду 2 - кімн.квартири: м. Кропивницький, вул. Юрія Коваленка (Маршала Конєва), буд. 25/19, корп. 1 - перехрестя Жадова/Конєва. 4 поверх, 50 м2, 2 роздільні кімнати, автономне електричне опалення, м/пл вікна +жалюзі, хороший ремонт, меблі, бойлер, пральна машина, холодильник, мікрохвильовка. Поруч АТБ, дитяча поліклініка, жіноча консультація, Епіцентр, навчальні заклади, як то: КНТУ, КТМс/г. Район класний, квартира - чудова, світла і затишна для порядних і акуратних людей. Звертайтеся!

Оренда 2-кімн. Попова/Жадова

Квартира не кутова тепла Є все необхідне меблі холодильник Гаряча вода колонка Автономне опалення Для порядних людей Агентство

Здам 1 кім квартиру на Волкова 19 школа

Є необхідні меблі,бойлер,пральна машина, холодильник.Ключі в агенції нерухомості-покажемо в зручний для вас час.

Здам 1 кім.квартиру на Жадова.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з автономним газовим опалення, що є найвигіднішим видом опалення в умовах сьогодення. Є необхідні меблі, та побутова техніка (холодильник, паральна машина) В одній кімнаті тільки не вистачає дивану чи ліжка. Розвинений спальний район, поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання.

2 кімнатна кватира на Жадова з автономним опаленням

Здам квартиру на Ю. Коваленка Гарне розташування та чудове планування квартири Газове опалення Кондиціонер Поряд все є Деталі за телефоном 06******91

Здам 3к.квартиру

Здам 1 к на Попова , автономне опаленя, меблі, техніка.

Здам 1 к на Попова. Автономка газ

Сдам 2 к на Вокзальной ( район Экзотик Флора, Ча-Ча ). Автономное газовое отопленип, мебель, техника, кондиционер.

Сдам красивую 2 к квартиру ул. Вокзальная

Пропозиція від агенції нерухомості. Вартість оренди 6000 грн. Запорука 6000 грн. Послуги агенції 6000 грн. Здається 1 кім квартира на 4 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира в жилому стані, АЕО, бойлер, меблі є тільки на кухні, холодильник, пральна машинка.

Степана Чобану (Добровольського) улица, 15, Крепостной, Кропивницкий, Кировоградская 6000.0 UAH

Пропозиція від агенції нерухомості. Вартість оренди 5500 грн та комунальні послуги. Запорука 5500 грн. Послуги агенції 5500 грн. Здається 3 кім квартира на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира не кутова, централізоване опалення, колонка, житловий стан, є меблі, техніка. Квартира здається порядній родині, без тварин, без шкідливих звичок, на довгий термін.

Тельнова Евгения улица, 8/4, Крепостной, Кропивницкий, Кировоградская 5500.0 UAH

Сдам 1 к на Жадова, автономка, мебель, техника.

Сдам 1 к Жадова ( можно на короткий период )

Район Новомиколаївка, другий поверх, утеплення, м/п вікна, газове автономне опалення, підлога плитка-паркет, пралка, холодильник. Від власника.

власник
Здам 4 кімнатну квартиру

Житлові комплекси у Кропивницький

Здається 2 кім квартира в районі Беляева. В квартирі індивідуальне газове опалення, косметичний ремонт, м/п вікна, газова плита.

Здається 2-х кім квартира в р-ні Беляева

Квартира в одному з затребуваних районів, на третьому поверсі девятиповерхівки, є меблі, автономне опалення, побутова техніка.

Победы проспект, 8, Крепостной, Кропивницкий, Кировоградская 11000.0 UAH

Квартира з меблями і технікою.Автономне газове опалення Вул. Волкова Балашівка Пропозиція від агентства

Оренда 3к. квартири

Передача в оренду 2-кімн. квартири: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна. Орієнтир - McDonalds. Квартира світла, затишна, з високими потолками і приємною енергетикою, в самому центрі міста! Зручний 2 поверх, м/пл вікна, авнономне електричне опалення,бойлер, пральна машина, холодильник. Закритий двір з паркомісцями. Звертайтеся, квартира дуже класна.

Оренда 2-кімн. Центр

Здається однокімнатна квартира на Попова. Квартира в живому стані, в квартирі є меблі, холодильник, та пральна машинка. За подробицями дзвоніть на повідомовлення не відповідаю.

Здається 1к на Попова

Сдам 2ком.квартиру район старого автовокзала, комнаты раздельные, газовая автономка,окна пластиковые,есть погреб.

Сдам 2х.ком.квартиру.ул.А.Королева.

До вашої уваги гарна квартира на Попова! Четвертий поверх пяти поверхового будинку. Не кутова в цегляноиу будинку з автономним опаленням. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання меблі та техніка. Кондиціонер та посудомийні машина також є. На довгий термін!

Здам 1 квартиру на Попова

Здам в оренду дуже приємну, світлу квартиру по вулиці Жадова, біля супермаркету АТБ. Квартира з ремонтом, газовим автономним опаленням та кондиціонером. Всі необхідні меблі. Стан заходь-живи. Пропозиція від агентства нерухомості. Більш детально за телефоном 06******82

Оренда трикімнатної квартири на Жадова! АТБ!

Здам 3 кім.квартиру. Шкільний мікрорайон, поруч з центром міста. Автономне опалення, кондиціонер, є вся необхідна побутова техніка та меблі. Хороше місцезнаходження: поруч магазини, супермармаркети, аптеки, школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту.

Здам 3 кім.квартиру. Шкільний мкр.

Зроблений косметичний ремонт. Автономне опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,кондиціонер, інтернет.Хороша транспортна розвязка.Всі кімнати окремі.

3 Кім.Вул.Вокзальна(Ковалівка)Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.Актуальна

Автономне опалення, меблі, холодильник, пральна машина, тв, інтернет. Хороша транспортна розвязка,поруч супермаркет,Макдональдс.

2 Кім.Центр(Макдональдс).Автономка,Ремонт,Меблі,Техніка.Актуальна.

Меблі,холодильник,пральна машина,тв,інтернет.Квартира з балконом.

1 Кім..Вул.Вокзальна/Андріївська.Меблі,Техніка,Балкон.
1 - 24 з 33 результатів

Географія Кропивницький