Соломянський р-н, вул. Стадіонна,, 3/10, 36/15/9, затишна 1-кімнатна з ремонтом. До метро"Вокзальна" 10 хв. пішки. У дворі є місця для парковки. Квартира чиста та з необхідними меблями та технікою для комфортного проживання.. Велика засклена лоджія, вихід до якої з кімнати і кухні. Квартира має окрему маленьку кімнатку для речей та роздягальні.! Здається для 1 людини без тварин.Довгостроково.

Стадіонна вул., 6

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Генерала Генадія Воробйова вул. (Курська), 13Е

Світла та затишна квартира в ЖК Квартет! Є генератор (ліфт, вода, опалення). Чому саме вона? - квартира укомплектована всією технікою та меблями для комфортного проживання - в будинку є генератор - невисокий поверх Планування: - кухня-вітальня - окрема спальна кімната - санвузол з ванною - передпокій Комплектація квартири: - розкладний дуже зручний диван - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом - два смарт-телевізори - два кондиціонери - бойлер - пральна машина - холодильник - посудомийна машина - духова шафа - мікрохвильова піч - варильна поверхня - система підігріву підлоги - зворотній осмос - дві шафи Чому саме цей ЖК? - генератор (ліфт, вода, опалення) - охорона та відеонагляд 24/7 - пропускна система - підземний паркінг - укриття - зручна транспортна розвʼязка - до центра на авто до 10хв. - поруч Новус, Сільпо, ТРЦ, магазини, аптека, банкомат, Нова Пошта, кафе, ресторан Не можна з тваринками та дітками. Умови оренди: перший місяць + залогова сума + 50% комісія.

Липківского Василя вул. (Урицького), 16г

Пропоную в довгострокову оренду квартиру сімі, або 1 особі ( 23 років і більше) в районі м .Шулявська по вул. Гарматна . Квартира мебльована та має необхідну для життя техніку, є газова плита та бойлер. Підізд чистий, порядні сусіди. Поряд супермаркети ,кафе та гарна транспортна розвязка.

Гарматна вул., 8

Оренда квартири. ЖК "Нова Англія" ( перша здача). Будинок "Лондон". вул. Михайла Максимовича, 28. Територія ЖК закритого типу. Квартира оздоблена сучасним меблями та побутовою технікою ( кондиціонери, холодильник, бойлер, пральна машина автомат, посудомийна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, варильна поверхня (індукційна), витяжка, Wi- Fi роутер, телевізор (Smart) діагональ "42". Квартира загальною площею 41 м кв ( світла, простора, затишна). Тепла підлога у ванній кімнаті, кухні, коридорі. Розташована на 9му поверсі 21 поверхового будинку. Наявність пасажирського та вантажного ліфтів, укриття ( паркінг на -1 му поверсі). Є можливість орендувати паркувальне місце та комору. на території ЖК є: магазини, маркет " Ашан", салони краси, кавярні, аптеки, обмін валют, школа, дитячий садочок. обмеження для лрендарів: проживання без тваринок; без дітей. Є відео-огляд квартири. Фото реальні. Перегляд можливий по домовленості. Телефонуйте.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28

Вул. Ушинського 29 (поруч Смілянська, Волинська, Донецька, просп. Повітрофлотський, Севастопольська пл.). Чиста, охайна однокімнатна (23 м2) квартира для порядних платоспроможних людей. Повністю мебльована. Вся техніка, всі зручності, холодильник, пральна машина, кабельне телебачення, інтернет. Вільна і готова до заселення. Довгостроково. Ціна 6000. Агентство, 50%.

Ушинського вул., 29

Квартира полностью меблирована и есть вся необходимая техника. Дом относительно новый, охрана, видеонаблюдение. В квартире индивидуальное отопление, что экономит оплату ком.услуг в зимний период. Балкона в квартире нет, есть общий на этаже. до метро берестейская 10 минут пешком. Так же под домом остановка наземного транспорта в любую точку Киева( на подол, в центр, крещатик, цирк, вокзальная, соломенка, академгородок) есть магазины и кафе в доме. Очень выгодные ком.услуги!! отопление индивидуальное( сами регулируете температуру, можно отключить) тариф на электроэнергию уже городской низкий, ранее был завышен. условия аренды: оплата за первый месяц проживания

Машинобудівна вул., 41

Вул. Антонова 15а Велика однокімнатна квартира на Севастопольскій площі В квартирі є все необхідне (двоспальний диван, велика шафа-купе, пральна машинка, холодильник) Біля будинку АТБ, Сільпо До м. Вокзальна, м.Деміївська 20 хв. За запитом можу надіслати відеогляд.

Антонова авіаконструктора вул., 15а

Увага! квратира буде вільна з 3тьго жовтня, дивитись можна вже! Соломʼянський район, точна адреса Патріарха Мстислава Скрипника 40 (стара назва Островського), поруч такі комплекси як Малахіт, Тайм, Олександрівський. ЖК Бизнес класу, закрита територія, трирівневий паркінг, фітнес центр, магазин, аптека. Поверх 15\18ти, загальна площа 54м2, однокімнатна зроблена в вишуканому класичному стилі, вбудована кухня, двоспальний диван, гардеробна, шафа. Бойлер, СМА, СВЧ, кондиціонер, смарт ТВ. Ціна 20 000грн

Патріарха Мстислава Скрипника вул., 40

Світло не вимикають! Пр.Гуазара 15. Жк Сучасний квартал. Перша здача затишної студії! Для орендарів з маленькою собачкою Світло в будинку не вимикають взагалі! Закрита територія! Нові меблі та техніка! Диван та спальне ліжко забезпечать вам комфортний відпочинок! Житло укомплектоване якісними меблями і технікою. Найближча станція швидкісного трамваю розташована в 10 хв. пішки. У парадному присутня охорона. Окремо орендарем сплачуються комунальні платежі. Запропоную різні варіанти житла у всіх районах Києва. ПИШІТЬ в VIBER / TELEGRAMM(evix100). Власникам нерухомості надам послуги по здачі в оренду житла. При підписанні договору ви оплачуєте за перший місяць , залог в розмірі місячної плати та Комісійні, 50% від місячної вартості. З повагою, Ріелтор Євгеній.

можно с животными
Любомира Гузара просп. (Комарова), 15

Здам 1-кімнатну квартиру у ЖК на проспекті Комарова, 46, 57 м² з євроремонтом. Розташування: Відрадний, проспект Любомира Гузара, недалеко від метро Шулявська, у спальному районі Києва. Квартира на 7 поверсі 16-поверхового будинку, кухня 11 м², комфорт-клас. Додатково оплачуються лише за лічильниками та опаленням. У квартирі є все необхідне: телевізор, електроплита, електрична духовка, холодильник, витяжка, пральна машина, меблі, Wi-Fi. У будинку є консьєрж і домофон. Поспішіть орендувати цю затишну квартиру

Любомира Гузара просп. (Комарова), 46

ЖК Сучасний квартал! Пр.Гуазара 15 Для орендарів з маленькою собачкою ! Перша здача стильної студії! Світло в будинку не вимикають! Є відеоогляд! Спальне ліжко та розкладний диван зроблять ваш відпочинок комфортним! Студія укомплектована базовою технікою : телевізор, пральна машина, кондиціонер, бойлер! На території комплексу розташовані кафе, магазини, салони краси! Поруч з ЖК розташована зупинка швидкісного трамваю! При підписанні договору ви оплачуєте за перший місяць , залог в розмірі місячної плати та Комісійні, 50% від місячної вартості. З повагою, Рієлтор Євгеній! TELEGRAM (evix100).

можно с животными
Любомира Гузара просп. (Комарова), 15

ПЕРША оренда ! будинок з підземним паркінгом, поряд красивий парк Орлятко, затишна квартира на 14-му поверсі, простора свтлі кімната з комфортними меблями, нове диван-ліжко, велика містка шафа, окремо кухня з необхідною побутовою технікою, є посудомийна машина, сан вузол з ванною, є бойлер, в коридорі шафа, лічильник на тепло,сервісна служба охорони

Гарматна вул., 38а

Пропонуємо в оренду затишну 1 к. квартиру за адресою вул. Голего 28/32, Караваєві дачі, Соломянський район - 6 поверх 9 поверхового будинку - Загальна площа 28 кв.м, кухня 5,5 кв.м - Є засклений просторий балкон - На поверсі тихі та чемні сусіди В квартирі є необхідна техніка: - холодильник - газова плита - витяжка - духова шафа - пральна машина - мікрохвильова піч З меблів: - шафа - тумба - стінка - робоче місце - кухонні меблі - розкладний диван Санвузол суміжний, в плитці, є ванна та душ. Добре розвинена інфраструктура, поруч є усе необхідне: школа, дитячий сад, магазини, супермаркет, відділення пошти і банків, аптеки, кафе, парк, НАУ Зручна транспортна розвязка, поруч зупинки громадського транспорту. До станцій метро Шулявская та КПИ 7-9 хвилин на транспорті або 25 хвилин пішки Є відеоогляд квартири! Дзвоніть, так само можна писати на вайбер/телеграм Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо налоги та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!!

вул. Голего 28/32 Оренда 1 к. квартири Газ! Караваєві дачі, НАУ

Пропонується в оренду однокімнатна квартирав ЖК Отрадний, вул. Скакуна, 23 (Каблукова). Євроремонт, меблі: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумбочки, дошка для прасування. Побутова техніка: холодильник, електроплита, духовка. Санвузол: пральна машина, ванна, бойлер, сушка для рушників. Коридор: передпокій із вішалками. У квартирі є все для комфортного проживання. Вбиральня: стелажі, вішалки. У квартирі лічильник тепла, холодної та гарячої води, електрики. Балкон: сушарка для білизни. Новий будинок. У будинку генератор на воду у разі вимкнення електрики. ЖК дуже затишний із закритою територією та чудовою інфраструктурою. Територія охороняється, плюс у парадному консьєржі, відеоспостереження. Поряд з будинком ринок, цілодобовий супермаркет, зупинка швидкісного трамвая №1 та №3, трамваїв №14 та №15. До найближчого метро Берестейська, КПІ, Вокзальна 10-15 хвилин їзди. Оренда на тривалий термін. Без дітей. Без тварин.

Здаєтся в оренду однокімнатна квартирав ЖК Отрадний

ЖК Малахіт, вул.Богданівська 7б, м. Вокзальна 10 хв пішки Мебльована всім необхідним для комфортного проживання. Бойлер, духова шафа, варильна панель, холодильник, телевізори, інтернет, кондиціонер, пральна машина, посудомийка, праска, пилосос, кулер, весь необхідний посуд та кухонна техніка. Комплекс з закритою територією, парковкою, та підземними паркінгами. Також є великий Ультрамаркет, кафе, перукарні, дитячі майданчики, дитячий садок "Кадрики", спортивний майданчик, футбольне поле, Променада, фонтан, магазини, лікувальні заклади, стоянка, укриття. Нова пошта. ГЕНЕРАТОР вже куплений, буде працювати на подачу води, тепла, та якийсь час при відключенні на ліфти. Можливість інтернету без світла.

Богданівська вул., 7 б

Здам 1 кімнатну квартиру в Соломянському районі,по проспекту Л.Гузара 17(Відрадний,швидкісний трамвй,чудова розвязка транспорту,інфраструктура) 9/9 поверх,28/18/4 кв.м. Немає відключень світла у будинку,є газ,гаряча вода постійно-електричний бойлер,холодильник,пральна машина,мебльована,санвузол сумісний -кахель,склопакети,великий засклений балкон-7 метрів,бр.дв.,тамбур,

Любомира Гузара просп. (Комарова), 17

Сдам долгострочно 1 ком квартиру, Киев, Генерала Тупикова 8, 4 этаж 9 этажного кирпичного дома, только после косметического ремона, чистенькая большая 36 кв метров, большая комната, кухня, коридор и балкон, две кровати, шкафы, кондиционер, бойлер, холодильник, есть все. До скоросного трамвая 3 минуты, Шулявка 10 минут хотьбы.

Тупикова генерала вул., 8

Оренда однокімнатної квартири в ЖК Паркленд. Перша здача! В все нове! Є балкон! Велика гардеробна кімната. Ліжко Закрита територія комплексу. На території комплексу є багато кафе, ресторанів, магазинів, лікарня. Охорона. Відеонагляд. Без тварин. З колегами не співпрацюю

Практична вул., 2

ул. Просвещения, 3а. Общая площадь 55 кв.м. Рядом Севастопольская площадь, КИСИ, Стражеско, Жуляны, ЖД вокзал. Квартира с хорошим ремонтом, мебелью, с техникой (кондиционер, стиральная машина, холодильник, микроволновая печь, бойлер, телевизор, Wi-Fi). В подъезде есть консьержка и видеонаблюдение.

Освіти вул., 3а

Пропонується чудова 1к квартира в Соломянському р-ні на проспекті Лобановського 4ж. Новобудова, загальна площа 45м2, 4 поверх. Дуже теплий будинок, лічильники на тепло. Автономне опалення. Поряд магазин Новус, школа, содочок. Заселення можливе після 16.09.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4Ж

Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 6

Оренда 1-кімнатної квартири в 10-ти хвилинах від Києва. Розташування - ЖК "Грінсайд", вул. Університетська, 1д. Загальна площа квартири - 41.2 м2. Квартира з якісним дорогим ремонтом та функціональним плануванням: відокремлені кухонна та обідня зони, зона відпочинку та спальне місце з вмісткою гардеробною. Всі меблі виконані під замовлення. Вбудована техніка: потужна витяжка «Faber» Італія, індукційна поверхня та духова шафа «AEG» Італія, холодильник та посудомийна машина Gorenje, пральна машина Whirlpool, кондиціонер інверторний Cooper&Hunter, телевізор Xiaomi. Сучасне освітлення - магнітні трекові світильники та точкові світильники Maytoni, Німеччина. Якісна сантехніка і змішувачі. Встановлено сигналізацію. Квартира світла сучасна та водночас, дуже затишна. Чудовий вигляд з вікон на ліс. Місцерозташування: новий мікрорайон із зручним виїздом у Київ по Новоірпінській трасі та власною інфраструктурою. В комплексі є магазини, кавʼярні, супермаркет, аптека тощо. До метро Академмістечко 10-15 хвилин їзди. Оренда БЕЗ тварин. Оплата за перший місяць + гарантійний платіж + комісія агенції нерухомості 50%.

Оренда 1-кімнатної квартири в 10-ти хвилинах від Києва

Здам видову 1к квартиру Донця 2Б, 21 поверх, вид на парк Мамаєва Слобода та Відрадний, чудові краєвиди , гарна, світла квартира з окремою гардиробною кімнатою, окремим заскленим і утепленим балконом з гостьовим диваном, 2 кондиціонери, бойлер, в вітальні вбудована шафа-ліжко для комфортного сну, в будинку невдовзі буде встановлений генератор для ліфтів, опалення і води, в сусідньому будинку укриття . Окремі лічильники на воду і тепло. Перевага для сімʼї . Можна з домашніми улюбленцями .

можно с животными
Донця Михайла вул., 2б
123...5
1 - 24 из 98 результатов