Здам в довгострокову оренду 3 кім квартиру для порядної, охайної сім‘ї) Велика, простора, світла квартира з чудовим плануванням- кімнати та санвузол роздільні. вул Калнишевського, 7, площа 91/45/12кв.м, розташована на 14 поверсі/25 поверхового будинку. В квартирі зроблено ремонт, є всі необхідні меблі та побутова техніка. В будинку є консьєрж, відеоспостереження. Поруч є все для комфортного проживання- школи, дитячі садочки, різноманітні магазини, метро « Мінська». Квартира здається вперше. Без домашніх тварин!

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7

Довгострокова оренда 3-х кімнатної квартири, яка розташована на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку. Матеріал стін будинку – керамзитобетонна панель (будинок збудований в 1978 році). Загальна площа 65,8 кв.м., житлова 40,7 кв.м. Велика вітальня та коридор додають простору. Повністю мебльована та обставлена квартира, газова плита, роздільний санвузол, кондиціонер. Під’їзд чистий, двері металеві з домофоном. До станції м. Героїв Дніпра – пішки 4 хвилини. Спеціалізована школа I-III ступенів-ліцей № 20 - 5 хвилин пішки. НВК «Школа – ліцей Соціум № 240» - 7 хвилин Дитячий садок «Ластівка» - 6 хвилин пішки. Дитяча художня школа № 3 – 6 хвилин пішки. Поруч знаходиться ТРЦ Дрім таун, ТЦ Оазіс, всі необхідні супермаркети, кав’ярні. Великий двір, легко запаркувати автомобіль. Чудовий варіант для родини з дітками. Вартість 30.000 + страховий платіж + комісія 50%. Додатково оплачуються комунальні платежі. Торг можливий.

Оренда 3-х кімнатної квартири Оболонь

Без комісії для Орендаря! Квартира в ЖК Оазис по пр-ту Володимира Івасюка Героїв Сталінграда, 100 метрів від Оболонської набережної та парку Наталки. Двостороння (захід та схід), середній поверх з панорамним видом на Дніпро та двір, загальна площа 130м2 складається з великої вітальні (за бажанням можемо переобладнати чи доукомплектувати), кухні-їдальні, спальні з виходом на балкон, санвузол обєднаний. Відмінний стан ремонту, у квартирі є все до дрібниць, якщо чогось не вистачає доукомплектуємо для зручності та відчуття комфорту, низькі к.п. (лічильники на все). У підїзді свіжий ремонт, електронна система доступу, консьєрж 24/7, підземний паркінг (100-150 у.о. додатково), вїзд у двір через шлагбаум.

0% 3к квартира вид на Дніпро В. Івасюка Сталінграда Оазис парк Наталка

Оренда 3к. квартири по вул. Прирічна. Кімнати роздільні. Встановлений бойлер та лічильники. Невисокий повер, газова плита! Можна з собачкою. Квартира здається на довгостроково.

Оренда 3к. квартири на Оболоні

Оренда затишної просторої 3 кімнатної квартири за адресою вул. Автозаводська 89а, Оболонський р-н Перша сдача після ремонту!!! Невисокий поверх, є газ, що наразі є дуже актуальним! - загальна площа 69 м2, кухня 7 м2 - 5 поверх 9-ти поверхового будинку Квартира укомплектована меблями та технікою для комфортного проживання: - Плита - Шафи - Ліжко - Телевізор - Духова шафа - Холодильник - Пральна машина - Мікрохвильова піч - Кондиціонер (3 шт) - Посудомийна машина Санвузол розділений, обліцован якісною новою плиткою В квартирі встановлені броньовані двері, є великий засклений балкон Поряд є школа, дитячий садок, кафе, ресторани, Нова пошта, аптеки, магазини Зручна транспортна розвязка Громадський транспорт у всі райони міста Станція метро Героїв Дніпра, Мінська 10 хвилин на транспорті Є актуальний відеоогляд Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!!

Автозаводська 89а 3-к квартира, перша сдача, є газ, невисокий поверх!

Оренда 3 кім, про. В. Івасюка ( Г. Сталінграда) 14. Простора, квартира на Оболоні. Вся необхідна техніка, меблі. Поруч маркети, салони краси, метро Мінська, річка Дніпро. Деталі за телефоном. Запрошую на перегляд.

Оренда 3 кім, Оболонь, пр. Івасюка 14

Пропонується в оренду шикарний видовий пентхаус у житловому комплексі "Оазис" на проспекті Володимира Івасюка, 10а. Квартира площею 135 м² розташована на 9-му поверсі і має три рівні з виходом на велику терасу з видом на Дніпро. Перший рівень: Простора кухня Зона відпочинку Передпокій Санвузол Другий рівень: Спальня Санвузол Третій рівень: Спальня з виходом на великий дах (тераса 70 м²) з видом на Дніпро Особливості квартири: Сучасний авторський ремонт Всі необхідні меблі Повна комплектація побутовою технікою Кондиціювання Всі лічильники, включаючи опалення Підключене резервне живлення для безперебійного електропостачання Поверх закривається, ліфт з індивідуальним ключем Розташування та вид: Вид на Дніпро Відмінне розташування в центрі міста з розвиненою інфраструктурою

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 10а

Пропонується в оренду Видова, Затишна 3-кімнатна квартира на Оболоні, метро Мінська. В квартирі є все потрібне для комфортного проживання. Квартира світла, простора, мебльована, з технікою (кондиціонер, бойлер, посудомийна та пральна машин і т.д.), євроремонт. З/в окремий, є душова кабіна та велика ванна. Дві спальні виходять у тихе подвіря. Будинок кооперативний , є Консьерж, парадне доглянуте, на поверсі чисто , тамбур зачиняється на дві квартири . Будинок оснащений відеокамерами, є консьерж, 3 ліфти. Гарна транспортна розвʼязка метро 5хв пішки, зупинки транспорту в різних напрямках по правому берегу і на лівий в піший доступності. Розвинута інфраструктура поруч: Dream-town ТРЦ , бутіки , магазини, супермаркети, критий продуктовий ринок на Мінський, KFC, McDonald’s, школи, магазини, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садок , чудовий парк на Оболонскій Набережній, пляж на річці Дніпро. Ціна 20000грн/міс+комунальні+застава 20000 грн+50% комісія. Можна з собакою!

можна з тваринами
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А

Оболонський, пропонується в оренду гарна 3кімн. квартира, до метро Мінська - 5-7 хв. пішки, по вул. Маршала Тимошенко (Левка Лукʼяненка), 33/35 - 17000 грн 73м2, 3/12 Евроремонт. Дім панельний, висота стелі 2,5. стіни в світлих тонах, на підлозі паркет в кімнатах, кахель в с/у та на кухні, бойлер, вихід на балкон, вікна металопластикові, вид з вікон на 2 сторони, гардеробна кімната. Меблі: 3 дивани розкладних, шафи + гардеробна, журнальний столик, стільці. Кухня: сучасна вбудована кухня у світлому кольорі з вбудованою технікою, стіл обідній, стільці. Техніка: холодильник, духова шафа, електрична плита, пральна машина, бойлер, інтернет. Добре розвинена інфраструктура, поруч магазини, супермаркети, кафе, ресторани, в пішої доступності Набережна Дніпра, парк Наталка, ТРЦ Дрім-Таун, ТЦ Smart Plaza, банки, аптеки, зупинки транспорту, м. Мінська -5-7 хв. пішки, м. Оболонь/ Героїв Дніпра - 15 хв. пішки. Пропонується для пари/ сімʼї, без домашніх тварин. Довгостроково. Оплата за 1й місяць + залогова сума + ріелторські послуги 50% від міс. вартості. Перегляди за домовленістю.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 33/35

Цінуєте комфорт, затишок та простір? Ця квартира не залишить вас байдужим! Ремонт у класичному стилі з використанням екологічно чистих материалів. Встановлена вся необхідна побутова техніка. Для цінувачів спорту також є бігова доріжка та велотренажер. Всі кімнати з виходами на окремі лоджії. Одним із переваг також є велика наявність місць для зберігання речей. Планування включає в себе: - велику кухню-вітальню - дві роздільні спальні - два санвузли (ванна/душ) Будинок з консьєржем, обладнаний грузовим та пасажирськими ліфтами. Дуже розвинена інфраструктура: поряд школи, дитячі садки, великий супермаркет Сільпо, місця для прогулянок та відпочинку та багато іншого. Зручна транспортна розвязка. До метро Мінська 10 хві пішки. Не пропустіть свій шанс стати мешканцем цієї чудової квартири - телефонуйте! #2585

Світла,простора 3-кімнатна квартира на Оболоні, пр. Героїв Сталінграду

Пропонується вашій увазі чудова можливість взяти в довгострокову оренду простору та затишну квартиру на вулиці Володимира Івасюка! Це ідеальний вибір для тих, хто шукає стабільність та комфорт у своєму житті, перебуваючи у самому серці Оболоні. Планування квартири: - 3 кімнати ( вітальня, кабінет, спальня) - 2 с/у ( суміжний та сауна) - кухня - 2 балкони - гардеробна та хоз. кімната В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: пральна машина, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, куллер та інше. Давайте розглянемо всі переваги цієї пропозиції. По-перше, розташування - всього за 5 хвилин ви знаходитесь на Оболонській набережній, де ви зможете насолоджуватися приємними прогулянками вздовж річки та чарівними краєвидами. Крім того, неподалік розташовані кафе та ресторани з різноманітними стравами, щоб завжди мати варіанти для смачної та різноманітної їжі. А ще - Оболонський пляж, де ви зможете насолоджуватися теплим піском та свіжим повітрям, знаходиться зовсім поруч. Поза цим, зручне розташування дозволить вам швидко дістатися до метро Мінська, щоб легко подорожувати по місту, а також знайти все необхідне в супермаркеті Silpo для повсякденних потреб. Не втрачайте можливості здійснити свою мрію про житло у прекрасному районі Оболоні! Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та забронювати цю прекрасну квартиру для довгострокової оренди! A 3 2 6 3

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 18а

Дуже тепла та охайна квартира. Забезпечена джерелом безперебійного живлення. Вбудована кухня з посудомийкою та всією побутовою технікою (двокамерний холодильник, духова шафа, пральна машина, бойлер). Всі меблі виготовлені під замовлення, ліжка: метал+натуральний дуб, з ортопедичними матрацами. Місткі шафи-купе та прихожа де знайдеться місто для усіх Ваших речей, 4 кондиціонери, 3 телевізори. В домі 4 ліфти. Завжди є вода та опалення при відключенні світла. Лічильники на опалення, воду, електрику. Гарний вид з вікон. Розвинута інфраструктура (школа, дитячій садочок, супермаркети, Нова пошта, банк, аптека). Дуже гарна транспортна розв’язка. До метро Мінська 10…12 хвилин їзди.

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7

3к., вул. Йорданська 1, 120 м2, 11/24 поверхового будинку. Видова на 2 озера. Квартира простора з якісним ремонтом. Велика дитяча кімната з гардеробною, спальня з балконом, вітальня частково сполучена з кухнею, 2 санвузли, душова та ванна. Витяжки maico в санвузлах та на кухні. Гардеробна при вході з поличками під взуття та системами під верхній одяг. Ще одна гардеробна в коридорі. Тепла підлога в санвузлах, кухні та при вході. Система очищення питної води Blue filter. Броньовані вхідні двері з сигналізацією. Інверторні кондиціонери в кожній кімнаті. Витяжка elica на кухні, інверторна електро плита, вбудована духова шафа, мікрохвильова піч. Холодильник Samsung side by side. Посудомийна машина. Пральна машина. Бойлер. Телевізор на кухні. Сейф. В будинку відеоспостререження, консьєрж, закрита територія, Нова Пошта, кавярня. Поруч ЕКО маркет, дитячі садочки та школи, навпроти торговий центр Плазма та Блокбастер, 10 хв до метро Почайна, 15 хв. до метро Оболонь.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 1

метро МИНСКАЯ 7 мин.пешком. СДАЁТСЯ 3-комнатная квартира в тихом месте. Пр.Ивасюка (Героев Сталинграда) 39. место для вашей комфортной жизни и отдыха после работы. Площадь 74/45/9 кв.м. 7 этаж /16 . Квартира в хорошем жилом состоянии, кухонная мебель, холодильник, стиралка-автомат,бойлер,интернет, кабельное ТВ, Два больших балкона застеклёны, стеклопакеты, бронедверь. Вся необходимая мебель. Новая двухспальная кровать,два двухспальных дивана,кресло - кровать. Много мест для хранения вещей.Большая гардеробная. Есть постельные принадлежности,посуда. Дом находится в очень удобном районе,рядом метро Минская 7 минут пешком. Оболонская набережная,парк Наталка.Большой парк и озеро. Во дворе тихо, зелено. Хорошая инфраструктура, есть детские и спортивные площадки. Есть парковка. В микрорайоне имеются детские сады, школа, лицей, отделения банков, ряд небольших магазинчиков, аптека, почта, парикмахерская, недалеко супермаркет "Сильпо", в пешей доступности рынок. Удобное местоположение и тёплая, благоприятная атмосфера квартиры помогут вам легко расслабиться после напряжённого трудового дня. Приглашаем вас в уютную обстановку вашего будущего дома. Здесь есть все необходимое для удобства, безопасности, покоя и комфорта.

3х.ком.метро Минская 7 мин. Ивасюка 39,Героев Сталинграда.

Здам трикімнатну квартиру по вул. Вишгородська Прямо навпроти Паркового містечка. Квартира знаходиться в тихому зеленому місці, поруч магазини та парки. дуже розвинена інфраструктура . До метро 15 хв Площа 63 м кв Кімнати суміжно-роздільні. Вітальня, спальня з великим ліжком , кабінет дитяча є робоче місце. З техніки кондиціонер, пральна машинка. Газова плита . Кухня обладнана, є мікрохвильова піч кабінет або дитяча з робочим місцем, велика вбудована шафа, дві лоджії засклені. Оплата 14000 плюс 14000 застава плюс комунальні послуги на місяць 380674479977 Оксана

власник
Вишгородська вул., 34/1

#13313 Нова розкішна квартира! Перша здача! ЖК Obolon Residences. Авторський ремонт. Квартира загальною площею 90 кв. м. У квартирі три кімнати, зручне функціональне планування: простора кухня-студія, затишна спальня, вітальня, два санвузли з ванною, відкритий балкон із чудовим краєвидом на площу. Повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою: пральна машина, посудомийна машина, духова шафа з паровим боксом, кавомашина, варильна поверхня, холодильник, мікрохвильова піч, чайник, пилосос, парова праска, три телевізори, інтернет. Є місткі шафи-купе, кондиціонери, підігрів підлоги. ЖК Obolon Residences - преміальний комплекс зі своєю закритою територією, що охороняється (електронний ключ), консьєрж сервісом 24/7, пральнею, спортивним комплексом, кімнатою переговорів, дитячою кімнатою, дитячим майданчиком, спортивним полем, відкритою терасою з ванною джакузі. Є підземний паркінг (ліфт опускається в паркінг), а також гостьова наземна парковка. Тут є все для комфортного життя - заходь і живи!

Оренда 3к 90м2, ЖК Obolon Residences, пр-т Оболонський, 26

Оболонь Івасюка Володимира (Героїв Сталінграду) пр., 51. Метро "Мінська" та "Героїв Дніпра" - в 10-15 хвилинах пішки. Чудова, світла, дуже тепла квартира з роздільними кімнатами, просторою кухнею, заскленими балконом та лоджією, в гарному стані. Нова кухня, бойлер, пральна машина, передпокій та двоспальне ліжко. В будинку ОСББ, охайний підїзд, два ліфти, консьерж. Поруч супермаркет Сільпо, перлина Оболоні - озеро Біле, набережна Дніпра з обладнаними пляжами, школи та садочки. Зручна транспортна розвязка - тролейбуси, маршрутки в різних напрямках.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 51

Чудова квартира, пiсля ремонту, можливо пiд офiс. В кiмнатах без меблiв. М.Оболонь 30сек.

Пл.Оболонська  1  Трикiмнатна

Здається 3-кімнатна квартира загальною площею 104 м2 з лоджією в престижному ЖК з консьєрж-сервісом, відеоспостереженням та гостьовим паркінгом в Оболонському р-ні на проспекті Володимира Івасюка. Код квартири - #22286435 • 17 поверх з 24 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • підігрів підлоги; • лоджія; • дизайнерський ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • односпальне ліжко; • шафа-купе; • комп’ютерний стіл; • кондиціонер; • телевізор; • Wi-Fi роутер; • пральна машина; • холодильник. Видова квартира зі зручним функціональним плануванням та авторським дизайном, обставлена дорогими італійськими меблями, що дає можливість створити ідеальне середовище для роботи та відпочинку. 2 санвузли, гардеробна кімната, є вся побутова техніка для комфортного проживання - в кожній кімнаті телевізор та кондиціонер. Кухня площею 16 м2 обладнана сучасною побутовою технікою (від холодильника до посудомийної машини. Встановлені лічильники, сейф, відеодомофон. Дуже вдале розташування - поблизу є вся інфраструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6а

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

можна з тваринами
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6Б

АКТУАЛЬНО! Оболонські Липки! Набережна Дніпра! Парк "Наталка" Вул. Оболонська Набережна 3- це сучасний, елітний будинок з виходом до Дніпра, парку "Наталка" та парку "каменів". Пропонується шикарна, ВИДОВА, простора 3-кімнатна квартира з функціональним плануванням! Новий, дорогий ремонт! Сучасні меблі, побутова техніка, вбудована кухня з технікою, вбудовані шафи, кондиціонери, теплі підлоги. 2 з/в (ванна, душ), WI-FI, ТБ. ДОУКОМПЛЕКТАЦІЯ - на запит. ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ. Розвинута інфраструктура: кафе, ресторани, бутіки, кавярні, супермаркети, салони краси, банки, обмінні пункти, Нова Пошта. А також: школи, дитячі садки, ліцей, поліклініка... Біля будинку шикарна набережна Оболонська, парк "Наталка". Метро "Оболонь", "Мінська"...

можна з тваринами
Оболонська наб., 3

Пропоную в аренду затишну 3к квартиру за адресою: Вулиця Левка Лукяненка (Маршала Тимошенка) 18. До метро Мінська 5хвилин пішки. В квартирі 3 ізольовані просторі кімнати з спальними місцями. - Зала з роскладним диваном, шафа, телевізор. - 2 Спальні з комфортними розкладними диванами. - Кухня (плита+духовка, мікрохвильова піч, холодильник, витяжка) - Роздільний сан.вузол. - У квартирі повністю все укомплектовано для комфортного проживання. Поруч з будинком гарно розвинена інфраструктура, є все необхідне: - Магазини, супермаркети. - Аптека, банкомати. - Школа, дит.садочок. - Зручна транспортна розязка. - Зупинка транспорту. - Метро Мінська поруч. Квартира вільна, телефонуйте! З приводу всіх питань телефонуйте, все обговорюємо.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 18

Оболонський проспект, 54; Нова квартира з ремонтом в елітному житловому комплексі «Obolon Tower»! Світла, сонячна з неперевершеним краєвидом! Дві окремі спальні і велика кухня-вітальня, 2 санвузли, гардеробна. Виконаний якісний ремонт, вбудована кухня з побутовою технікою: індукційна поверхня, духовка, витяжка, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер. Підігрів підлоги, лічильник на опалення. В будинку є підземний паркінг, закрита територія, що охороняється, консьєрж. До ст.метро "Героїв Дніпра" 5 хвилин пішки

3К Оболонський Проспект ЖК Оболонь Тауер М Героїв Дніпра

Оренда квартири Пропонується в оренду простора квартира в елітному будинку з закритою територією та власним виходом на озеро. Розташування — Героїв полку "Азов", будинок 8. Загальна площа квартири — 95 квадратних метрів. Поверх — 22/25 Планування квартири: • основна спальня (ліжко під замовлення та ортопедичний матрац) • додаткова спальня • простора вітальня • кухня зі столовою зоною • два санвузли: гостьовий з пральною машиною та основний з ванною Дизайнерський проєкт квартири включає італійську кухню, виготовлену на замовлення, мідні змішувачі та плитку з Іспанії. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Вона оснащена індукційною плитою, духовою шафою, посудомийною машиною, питним фільтром для води, вбудованим холодильником із морозильною камерою, мікрохвильовою піччю, кондиціонерами Cooper Hunter у кожній кімнаті, бойлером на 100 літрів, підігрівом підлоги на кухні та в санвузлах. Також є три телевізори Samsung та термодатчики з регулюванням на радіаторах. З вікон відкривається чудовий краєвид на Київ, зелену зону та озеро. На території будинку розташовані спортивний та дитячий майданчики. Будинок має контрольно-пропускний пункт зі шлагбаумом на вїзді, акуратну вхідну групу, консьєржа та відеоспостереження. У пішій доступності розташовані метро, ТРЦ Dream Town та Метрополіс, а також продуктові магазини, школа та дитячі садки. Крім того, неподалік знаходиться ТРЦ Lake Plaza. Запрошуємо вас на перегляд у будь-який зручний для вас час. A485

Аренда квартиры, ул. Героев полка Азов, Оболонь
1 - 24 з 56 результатів