тильна, світла однокімнатна квартира пропонується в оренду в ЖК Республіка Квартира з функціональним планування: при вході простора зона гардеробу, повноцінний санвузол. Затишна спальня правильної форми з розміщенням вмісткої шафи. Кухня- вітальня має повністю укомплектовану робочу зону і зону відпочинку зі зручним диваном .З кухні вітальні є вихід на простору засклену лоджію з неймовірним виглядом на комплекс, а саме на зону сухих фонтанів- ідеальне місце для релаксу. Загальна площа: 40 м2 Кухня: 16,2 м2 Спальня: 11,0 м2 Квартира розташована на 7-ому поверсі Розташування: Голосіївський район Ціна –25 000 грн/місяць

Теремківська вул., 4а

Пропонується в оренду 2-кімнатна студія в новому будинку біля метро Васильківська, Виставковий центр, вул. Вільямса 2в. Поруч Ашан, цілодобовий АТБ, Сільпо, Спортлайф, багато кафе, магазинів, салонів краси. До метро 20 хвилин пішки. Будинок давно заселений, сусіди ремонти не роблять. Є ліфт. Світло вимикають рідко. Квартира укомплектована меблями та технікою для комфортного проживання: двоспальний диван, двоспальне ліжко (на фото ще не було), вбудована кухня, шафа-купе, холодильник, пральна машина, бойлер. Комісія 50% при заселенні.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 2в

Здається в оренду комфортна однокімнатна квартира в самому зеленому районі міста. В квартирі є все необхідне для комфортного та спокійного проживання. квартира дуже тиха, так як вікна виходять у двір. Квартира робилася для себе, в ній встановлена сучасні, якісні меблі, телевізор, високошвидкісний інтернет, який працює при блекауті, підігрів підлоги у ванній кімнаті. У спальній кімнаті - ортопедичний матрас та облаштоване робоче місце. На кухні є все необхідне від посудомийки до духовки, варильної, холодильника та пральної машини, також встановлений дуже комфортний диван. У ванній кімнаті установлена ванна, бойлер на 100 л. та тепла підлога. Коридор просторий, з великою шафою купе. В квартирі встановлена система розумного будинку. На балконі облаштована зона відпочинку з комфортними кріслами, також є вихід на відкритий французький балкон. Будинок на індивідуальному електро опаленні, комунальні платежі мінімальні порівняно з іншими ЖК столиці. Зона двору обгороджена, вхід по магніту. Двір повністю облаштований є зони відпочинку та дитяча площадка. У будинку є сучасне повністю облаштоване бомбосховище з санвузлом, ліжками та вай фаєм. До найближчої станції метро Васильківська можна дістатися на авто 5 хвилин, на маршрутці або тролейбусі 7 хвилин або ж пішки 20 хвилин. Район досить розвинений, поряд знаходиться 4 супермаркети, Лікарня державна та приватна, дитячий садок, декілька шкіл, безліч кафе та ресторанів, також Епіцентр та метро в пішій доступності. До Голосіївського парку неспішною прогулянкою можна дістатися за 30 хв. Без тварин.

Павла Лі пров. (Московський), 2а

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Теремківська вул., 4а

Пропонується в оренду затишну 2 -кім. квартиру, без ремонтів. Адреса: бульвар Тадея Рильського 1 - Площа 67м2 - 3/8 поверх; - друга здача; - техніка та меблі, доповнення під орендаря! Складається з повністю обладнаних: передпокою, ванної кімнати/сан.вузол,гостьовий сан.вузол.кухні-вітальні з виходом на лоджію, 2 окремі спальні. Оплата: 42 000 грн/місяць + комунальні витрати по лічильниках Страховий депозит: 42 000 грн Тваринки - домовимся.

можно с животными
Тадея Рильського бульв., 1

!!!Увага здається однокімнатна квартира в Голосіївському районі, провулок Павла Лі 2-а, сучасний ЖК SkyLand, закритий двір, при відключені світла є холодна вода, автономне газове опалення, двухконтурний котел,джерело безперебойного живлення для котла, цілодобова охорона, двоспальне ліжко, кондиціонер, 15 хвилин ст.м.Іподром. Квартира загальною площею 33.50 м2, житлова 15.60 м2, кухня 9 м2. Розташована на другому поверсі 7 поверхового цеглянного будинку, є ліфт.Дуже тихе місце.Поруч Ашан, АТБ, Фора, Sport Life, ресторани, кафе, Нова Пошта.Затишна квартира в гарному стані.Санвузол сумісний, в санвузлі встановлено душову кабіну.Комунальні послуги - 542.70 грн., інтернет 190 грн., оплата холодної води, електрики, газу по лічильникам. Орендна плата за один місяць становить 13000 гривень.При підписанні договору оренди сплачується передоплата за перший місяць проживання у розмірі 13000 гривень, заставна сума у розмірі 13000 гривень та рієлторські послуги у розмірі 6500 гривень. Прохання до посередників не турбувати.

Здається однокімнатна, пров.П.Лі 2-а, ст.м.Іподром

🎥ВІДЕО-ТУР ✅Нова✅ 3-к квартира в ЖК Еврика, Іподром, вул. Самійла Кішки, 5а Про квартиру: • Новий якісний ремонт. • Вбудована кухня із побутовою технікою. • Встановлена пральна машина з сушкою. • Ліжка з ортопедичними матрацами. • Дуже світла та тепла. ✅Більше актуальних пропозицій у ТГ-каналі: @tym_co✅

можно с животными
Самійла Кішки вул. (Конєва), 5а

Максимовича 32Б ЖК Liko-Grad Perfect Town Новий комплекс з територією . Пропонується на довгострокову оренду квартира з новим ремонтом ( ніхто не жив)!! Велика спальня та кухня вітальня . Є окремо виділене робоче місце! Квартира укомплектована повністю! Квартира тепла , світла ! Є відео , надсилаю по запиту !

можно с животными
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Пропонується в оренду 1 кімнатна квартира (спальня + студіо з кухнею) у закритому преміум житловому комплексі "Республіка" за 7 хвилин від м. Теремки. Метраж 42 м2. Адреса – вул. Теремківська, 4А. Комплекс закритого типу, з охороною, шлагбаумом, відеоспостереженням, власним обслуговуванням, озелененням та прибиранням. Дуже комфортний, красивий та затишний житловий комплекс. Вся внутрішня інфраструктура - супермаркети, дитячий садок, дитячі майданчики, салон краси, ресторани, кафе, курси англійської та багато іншого. Окремий вхід з ЖК до величезного торгового центру Республіки. Внутрішні вулиці комплексу вимощені бруківкою, всюди зелений газон, квіти, дерева і безліч спільних зон. На території є барбекю, ТРХ зона, тенісні корти, футбольне поле, баскетбольний майданчик. Дуже комфортний та продуманий житловий комплекс від КАН. Квартира тепла та затишна, будинок побудований дуже якісно та добре утеплений. Встановлено лічильники на опалення, воду. Квартира на 6м поверсі з балконом та оснащена всім необхідним - зручна кухня з барною стійкою, холодильником, сенсорною поверхнею, духовкою, мікрохвильовою піччю, посудомийною машиною, чайником, блендером та кондиціонером. Ванна кімната оснащена душовою кабіною, пральною машиною. Все дуже гарне, нове та затишне! У вітальні стоїть великий і зручний диван, який розкладається в двоспальне ліжко, є великий LED телевізор 42 дюйми з медіаплеєром, в квартиру заведений інтернет і є WiFi. Є робочий стіл та стілець для віддаленої роботи. У спальні двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, безліч шафок і скриньок, а також велике ТБ. На балконі стоїть кавовий столик для релаксу. У коридорі встановлена велика шафа купе. У всій квартирі встановлені сенсорні вимикачі та розетки з USB портами, все продумано та зручно. Вхід у парадне за домофоном. Вїзд на територію через КП із охороною. Допуск через програму або дзвінок.

Теремківська вул., 4а

Здам стильну 1 кімн. квартиру в одному з найкращих комплексів Києва - ЖК Республіка. Площа 40 кв. Поверх 7/9. Повноцінна однушка з окремою спальнею та кухнею-вітальнею. У квартирі тільки зроблено якісний дизайнерський ремонт із дорогих матеріалів. Бойлер 100л, пральна-сушильна машина, посудомийка, плита, мікрохвильова піч, індукційна плита, кондиціонер, ТБ, весь посуд, постільна ковдри/подушки, прасувальна дошка, праска, фільтр для води, пилосос. Новий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Закрита територія, паркові зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні поля, на території є дитячий садок і школа. Відразу біля комплексу найбільший у Європі ТЦ Respublika.метро Теремки 10 хв пішим ходом.

Теремківська вул., 4а

Квартирка в ЖК Перфектаун. Квартира з новим ремонтом, ніхто не проживав, все зроблено від душі та надійно. Квартира зроблена за проектом, продумано кожен крок та метр. Краєвид на місто. Саме тут вдень відніється зелень, а вночі вогні міста… дуже приваблює погляд. Поверх 12, загальна площа 42м2. Популярне планування, велика кухня і окрема спальня. В коридорі вхідна група, велика шафа. Сучасна кухня, вбудована техніка, стіл та стільці. Спальня кімната дуже простора, туди поміщається шафа, двоспальне ліжко, телевізор, стіл та стул. Про локацію: ЖК Перфекттаун - це новий комплекс, який активно заселяється, на першому поверсі комерція, є підземний паркінг. Голосієво-це найзеленіший, найкрасивіший район в Києві. До метро Васильківська можна дійти пішки за 20 хвилин, або транспортом за 5 хвилин. Є все для комфортного житття, поруч магазини, кафешки, спортзали з басейном, озеро. Квартира готова до перегляду, якщо цікавить, ми будемо раді Вас бачити!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

ЖК в городе Киев

Актуально. Вільна квартира в оренду. Окремі просторі 2 кімнати. Велика вітальня з шафами, балкон з кухні Є всі необхідні меблі і техніка. Можна дивитись Є бойлер. Є інтернет Є лічильник на тепло. Поруч розвинена інфраструкткра. До Метро Теремки, Іподром - пішки 10 хв. Поруч розвинена інфраструктура. Поруч ТРЦ Магелан, Фора, АТБ, аптека, Нова пошта - в пішій доступності. Парк ВДНХ в пішій доступності Договір. Оплата за 2 місяці Комісія 50% АН Атмосфера Варіанти по масиву.

2-х кім квартира. Глушкова 9Е/Теремки/Іпподром

Окрема квартира, Двокімнатна кухня студіо Простора квартира ,75м2 , з високою стелею Багато особистого простору. Всі комуникації, жилой будинок Власна закрита територія Власна котельня Поряд з зупинкою . Біля АТБ , ТЦ,,Метро ,, Вул. добробутна,19 ориентир на мапі ТРЦ Республіка,ТЦ,,Метро,, ,Столичний ринок Метро Васильківська, Теремки,ВДНХ,Іподром. Квартира зі всією мебелью та технікою. Власникам тварин, розглядаємо Умова подвійний завдаток.

Простора квартира поряд ЖК Британський,Жуляни,Теремки,Республика

Популярные запросы