Здається квартира в Голосіївському районі, вул Писаржевського 8 ЖК Єнісейська садиба . У цьому престижному районі міста розташована квартира з вражаючими характеристиками та неперевершеним комфортом. Загальна площа 47 м2, але його значення виявляється не тільки у розмірах, а й у розкішному плануванні. Сучасна квартира, є простір вітальні, який заповнений природним світлом. Паралельно вітальні розташована кухня, яка вражає своєю функціональністю та стилем. Окремі зони для приготування їжі. Поруч із цією зоной розміщуються - спальня та ванна кімната. Спальна зона оформлена з урахуванням зручності та естетики, створюючи атмосферу спокою і затишку. Ванна кімната, у свою чергу, вражає сучасним дизайном та функціональністю, забезпечуючи комфорт і релакс після напруженого дня. Ця квартира в Голосіївському районі, площею 47 м2, - це не просто місце для проживання, але і втілення сучасного життєвого стилю, яке вражає своїм розкішним дизайном та функціональністю. Вона створена для тих, хто цінує комфорт, елегантність і якість життя."

Оренда квартири

Оренда затишної та просторої двокімнатної квартири за адресою: пров. Феодосійський 14! Планування: - кухня - лоджія - простора спальна кімната - вітальня - гардеробна - 2 санвузли - просторий коридор Кухня: - кондиціонер - холодильник - духова шафа - електрична плита - витяжка - електричний чайник - мікрохвильова піч - кухонний стіл зі стільцями - пральна машина - посуд Спальня: - двоспальне ліжко - велика шафа по стіні - дзеркало - прикроватні тумби - стільці - кондиціонер Вітальня: - телевізор - кондиціонер - розкладний диван - велика шафа-купе - крісло - шафи з поличками Санвузол: - ванна - туалет - гігієнічний душ - бойлер - дзеркало Коридор: - гардеробна - шафа - праска - сейф - драбини Комфорт будинку: - консьєрж-сервіс - відеоспостереження - ліфти - дитячі майданчики - магазини - метро Деміївська 15 хвилин пішки

можна з тваринами
Феодосійський пров., 14

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

можна з тваринами
Саперно-Слобідська вул., 24

Феодоссийская 2Л Новый дом в удобном, тихом месте, ул. До метро- 12 мин пешком. В доме супермаркет, кофейня, обслуживающие организации. ИМЕЕТСЯ ПОДЗЕМНЫЙ ПАРКИНГ, удобная транспортная развязка. В пешей доступности- школа, детский сад, хороший рынок, до Голосеевского парка- 15 мин пешком. Прекрасный вид на Киев, просторная и одновременно уютная. Качественный ремонт из прогрессивных материалов, дорогая, современная сантехника и бытовая техника. Максимально большая кровать с хорошим матрасом. Правильная гардеробная, чтобы в комнате не было ничего лишнего. Бойлер, охранная сигнализация, система контроля утечки воды и много других приятных мелочей, которые делались с любовью и со знанием дела. Обращаю Ваше внимание: дом утеплен по современым технологиям, что позволит Вам значительно уменьшить сумму коммунальных платежей. На протяжении отопительного сезона экономия составляет до 100% !!! А это с сегодняшними тарифами, очень важно.

Феодосійська вул., 2л

Перша здача 3-х кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом, + місце у підземному паркінгу!!! Вулиця Велика Китаївська, 53. Квартира з дизайнерським ремонтом, площею 90 кв.м., висота стелі 3м! Зручне розташування будинку у пішій доступності до метро Деміївська,. Близкість до центру Києва, сучасна інфраструктура, висока якість будівництва. В квартирі виконаний якісний дизайнерський ремонт. Тепла підлога у санвузлах, коридорі та кухні-гостинній. Велика кухня-гостинна 40 кв. м. з функціональним зонуванням. Повністю мебльована, оснащена усією побутовою технікою: холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, бойлер. З кухні є вихід на засклену лоджію. 3 шафи-купе для зберігання речей. Всі фотографії відповідають дійсності. Телефонуйте, домовляйтесь на перегляд.

Трикімнатна квартира з підземним паркінгом

ЖК в Голосіївському районі 2013 року. Планування: Дві окремі кімнати та кухня. Дитяча кімната має гардеробну. Є балкон. Квартира видова на місто. З меблями та побутовою технікою, пральна машина , кондиціонер, холодильник, бойлер. Тепла підлога. Будинок розташований у дворі, є парковка на території . До центру міста 10 хв. на авто. Є вода при відключенні світла.

Феодосійська 1а, Голосіїво, 62.3м2, 2к квартира, без комісії

В БУДИНКУ ЗАВЖДИ Є СВІТЛО!!! Здається 2 кімнатна . квартира в Голосіївському районі по вул Саперно-Слобідська 22 Здається затишна 2-кімнатна квартира загальною площею 65 м2 в Голосіївському районі вул Саперно-Слобідська 22 Код квартири - #25777785 • 17 поверх з 22 • консерж. • лічильники на все . • закрита територія. • підігрів підлоги • НІКОЛИ НЕ ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО!!! • підземний паркінг, • відеоспостереження, • вантажний ліфт . У квартирі: • кухня; • варильна поверхня • духова шафа • диван; • кондиціонер ; • пральна машина; • холодильник. • шафа - купе . • Wi-Fi, швидкісний інтернет • телевізор • ванна • двоспальне ліжко Комфортна квартира в єлітном будинку 65 кв м Квартира укомплектована побутовою технікою, зручними меблями та усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Закрита територія Є підземний паркінг в будинку, Гарна транспортна розвязка ,розвинута інфраструктура -- піша доступність до метро Довгострокова оренда - мінімальний термін від 1 року!! Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

Саперно-Слобідська вул., 22

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Феодосійський пров., 14

Оренда 3-к квартири в Голосіївському районі. Вул. Саперно-Слобідська, 22. Поверх 5. Хороша інфраструктура та транспортна розвязка. Метро Либідська, Видубичі, Деміївська. 20 хвилин у центр міста. Мальовничий Печерськ та Голосіївський ліс з прилеглим парком. Зручний виїзд до Соломянського району або на лівий берег. Супермаркет «Велмарт» («Велика кишеня») та будівельний супермаркет «Леруа Марлен». В 10 хвилинах їзди великий ТЦ Ocean Plaza, де є «Ашан» та багато магазинів і кафе. Поблизу зупинка транспорту, дитячий садок, школа, аптека, пошта, спортзал та інше. 5/18 поверхового монолітно-каркасного будинку, 117/63/20. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. 2-х спальне ліжко, диван, вбудована кухня, шафа-купе, вбиральня, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина-автомат, телевізор, кондиціонер. Гардеробна. 2 лоджії засклені та утеплені. Лічильники на все, включаючи теплолічильники. Дуже велика економія взимку. Консьєрж-сервіс. ОСББ. Закрита теріторія. Паркомісця. Квартира здається на тривалий термін. Фото оригінал. Заходь та живи! Світло не вимикають.

можна з тваринами
Саперно-Слобідська вул., 22

Без комісії. Дуже затишна комфортна двокімнатна квартира у Голосіївському районі. Розташована у провулку Феодосійському 12 на 20 поверсі, з якого відкривається чудовий вид на лівий берег та Печерські пагорби. В домі чудова інфраструктура. Є все необхідне для життя: продуктовий супермаркет «Велмарт», відділення Нової пошти, аптека, кавʼярня, спортзал, квіткова крамниця, піцерія, мийка автомобілів та шиномонтаж. Проблем з паркуванням не буде, адже біля дому завжди є вільне місце, також є підземний паркінг та охороняєма парковка. В будинку 2 бомбосховища. Квартира загальною площею 70 кв. м Кухня з залом та спальня. Два санвузли. Всі меблі в квартирі оригінальні італійські. Два дивани, один яких розкладається. В кожній кімнаті є телевізор, кондиціонер. Гардероб і великі шафи-купе. Кухня обладнана всім необхідним: чайник, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Електричний підігрів підлоги. Санвузли: 1-душова. Електричний рушникосушник. 2-ванна. Пральна машина. Електричний підігрів підлоги. Вода, електрика, опалення-встановленні лічільники. Також встановлений електричний бойлер на 2 санвузла. Квартира дуже тепла. Вікна виходять на схід.

Феодосійський пров., 12

Оренда 3-к квартири, вул. Саперно-Слобідська, Голосіївський р-н Аренда 3-к квартиры, ул. Саперно-Слободская, Голосеевский р-н Перша здача квартини 140 кв.м. люкс класу з дизайнерським ремонтом. Тепла та затишна. Два санвузли, фінська парна, гідромасажна ванна та душова кабіна з гідромасажем, меблі та двері з натурального дерева, велика лоджія. Техніка - вся є для зручного проживання. Лічильник на воду, електрику (світло не виникають) та тепло. Вікна виходять у тихий двір з деревами. Є паркінг, наземний та підземний. Спортивний манданчик, дитячий майданчик. Поруч маназини, школи, садочок, станція метро 10хв . #3159.17353877

Аренда квартиры, ул. Саперно-Слободская, Голосеевский р-н

Популярні запити