Оренда 1-к квартири Печерський, Цитадельна 4\7 Поверх: 2/5 Площа: 40м.кв Ціна оренди : 20 000 грн. До Вашої уваги пропонується квартира центрі міста з розвиненою інфраструктурою. У квартирі зроблений євроремонт. Є все необхідне для проживання: нова сучасна кухня, кавомашина Італія, фрешниця, дзеркальна ванна кімната, новий ортопедичний диван(розкладається, на вигляд як двоспальне ліжко) Квартира знаходиться на несонячній стороні, тому кондиціонер не встановлювали, але якщо це принципово, можна поставити. Метро Печерська 10 хв пішки.

Цитадельна вул., 4-7

Пропонуємо в оренду затишну та простору квартиру у будинку з генератором. Підчас відключення світла працюють ліфти та працює подача води. Квартира поділена на окремі кімнати, такі як: кухня, спальня, балкон, коридор та ваанна кімнати. Є все необхідне для комфортного життя, як побутова техніка так і посуд. З вікна чудовийвид на весь Печерськ та дніпро. Квартира чудово підходить як для одного, так і для пари. Чекаємо вас на перегляд.

Оренда  Квартира  Печерськ з Генератором

Сдается 1-комнатная квартира в центре города. Центр! Мечникова,10/2 До Крещатика 10 минут пешком. Дом находится возле входа метро Кловская (1 минута пешком). Во дворе есть свое хорошо оборудованное , надежное бомбоубежище. Рядом много кафе, ресторанов, аптек и магазинов. В 5-ти минутах ходьбы ТЦ Гуливер. Двор закрытый. Во дворе около 10 камер. В доме находится Приват банк, что очень удобно. Окна выходят в тихий двор. Высота потолков 3м 20 см, поэтому квартира очень просторная. Квартира чистая, с современным ремонтом. Оборудована необходимой техникой: телевизор, стиральная машина -Bocsh, холодильник- Liebherr, микроволновая печь, эл чайник Braun, кондиционер. В комнате большой раскладной мягкий диван, на кухне- кожаный одноместный. Квартиру сдаем для одного мужчины без животных и деток!!! Курить в квартире не разрешается!! Запах дыма в квартире- минус залоговая сумма! Оплата - первый месяц и залоговая сумма. Также есть бесплатное парко место. Свободна с 2.08.

Мечникова вул., 10/2

Печерський район, Кловський узвіз,20. 1-кімнатна квартирана у самому центрі Києва, біля трьох станцій метро,в пішій доступності. Кловська,Арсенальна,Печерська. Військовий шпиталь,в 15-ти хвилинах. 6 поверх 9- ти поверхового будинку, є простора шестиметрова лоджия, всього 3 спальних місця ( двоспальне ліжко та розкладне крісло). У квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. Пральна машина-автомат, безлімітний інтернет Wi-Fi, мікрохвильова піч, електрочайник, необхідний посуд. У пяти хвилинах ходьби супермаркети,аптеки,банки, піцерія та все що може знадобитись. Поруч ,також знаходяться: бізнес-центр "Парус", Олександрівська лікарня, Палац Спорту, Арена Сіті, Мандарин Плаза, Бессарабський ринок, вул. Хрещатик, Маріїнський парк,Печерська лавра.

можно с животными
Кловський узвiз, 20

Здається в оренду однокімнатна квартира на Печерську , метро «Печерська» -100 метрів по бульвару Лесі Українки 17. Квартира повністю облаштована всім необхідним, пральна машина, мікрохвильовка, кондиціонер, плита газова, бойлер, плазмова панель великий холодильник з морозильною камерою, праска, , сигналізація . Балкон заселено , повністю прозорий , вікна на бульвар Лесі Українки. З технічних причин фото нажаль, мало, тому за бажанням надсилаю відеоогляд на месенджер яким Ви користуєтеся за Вашим запитом. Перегляд квартири можливий з 30 липня .

Оренда 1 кімнатноі квартири бульвар Лесі Украінки 17

Пропонується в оренду однокімнатна квартира біля ресторану La Fontana вул. Омеляновича-Павленка 18/20. Планування - кухня, окрема спальна, балкон, санвузол Поверх – 9-й. Встановлено всю необхідну побутову техніку. Є бойлер, пральна машина, портативний кондиціонер, вентилятор, мультиварка, мікрохвильова піч, газова плита, пилосос, блендер, посуд. Західна сторона ( дуже гарне світло на заході сонця), гарний вид з вікна. Допускаються тваринки❤️ Орендна ставка - 500$ / місяць + комунальні. Від власника Доступна з 9.08

владелец
Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 18/20

Оренда 1- к. квартири в Печерському р-ні, вул. О.Копиленка, 3А. 2/5, 30/16/6,5. Велика шафа-купе, газова піч, кондиціонер, холодильник, пральна машина, бойлер, підлога-паркет. Склопакети, сан.вузол сумісний (ванна), без умивальника (не можна встановити за проєктом), балкон засклений, вікна у двір, зелений двір. Поруч Печерська площа (ринок), супермаркети. ст.метро Печерська - 7 хв. пішки. Оренда + комунал (взимку до 1500грн.) Оплата за перший і останній місяць. Квартира для однієї людини.

Копиленка Олександра вул., 3а

Здам в довгострокову оренду 1-кімн кв в центрі в 10 хв пішки від метро Печерська або Кловська. Квартира світла і дуже комфортна, з дизайнерським ремонтом, з чудовою панорамою Печерську. В наявності вся необхідна побутова техніка та посуд. Невеликі комунальні. Фото відповідає дійсності. При відключенні світла є вода та опалення Квартира вільна

Панаса Мирного вул., 11

Здам квартиру в Печерському районі. (м.Арсенальна, м.Кловська - 8 хв пішки) Пропоную в довгострокову оренду - простору квартиру у центрі Киева на зручному 4 поверсі! По вул.Кловський спуск , 3. ( Загальна площа 43 м) Всі необхідні меблі та побутова техніка! Двохспальне ліжко та роскладний диван! Квартира світла, затишна ! Гарний, тихий двір та огорожена парковка машин - для мешканців будинку ! Балкон засклений. Піша доступність до м.Арсенальна , та м.Кловська та – 8- 9 хв. Поруч чудовий Маріїнський парк - місце для відпочинку та прогулянок . Навколо вся необхідна інфраструктура! Для мешканців будинку є парковка всередині двору, закрита шлагбаумом ! Телефонуйте - по номеру вказаному в оголошенні ! На повідомлення немає можливості відповідати. Ціна 22000. Є відео - вишлю при необхідності! Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання і домовимося про перегляд!

Кловський узвiз, 3

Пропонується в оренду 1 к.квартира в центрі Києва по вул.Кловський узвіз, 20 Печерського району, 3/9 поверхового цегельного будинку, площею 29/15/6. В квартирі є все необхідне із побутової техніки пральна машина, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, газова плита, витяжка. В квартирі зроблений ремонт, металопластикові вікна, балкон засклений, с/в спільний. У кімнаті є розкладний диван, шафа, комод. Розглядається для 1 людини або пари. Гарна локація, центр, в пішій доступності м.Арсенальна, м.Кловська, м.Печерська, Маріїнський парк, торгово-розважальні комплекси, офісні центри Парус і Гулівер, 15 хв пішки Хрещатик, в будинку магазин, поруч печерський ринок. Квартира вільна перегляди по домовленості. Ціна 17000+залог Комісія 50%

можно с животными
Кловський узвiз, 20

Здам Стильну квартиру на Печерську в будинку з генератором! Видова квартира з панорамними вікнами, шикарний краєвид на Липки! Виконаний АВТОРСЬКИЙ ремонт, дзеркальні поверхні надають відчуття безмежності, гармонійне поєднання білого та чорного, по всій квартирі багаторівневе освітлення, підігрів підлоги, добротні меблі та дорога побутова техніка додають затишку та комфорту. Дуже функціональне планування: простора кухня та вітальня, окрема спальня, вбиральня, велика ванна кімната, гардеробна кімната, встановлені лічильники на все: світло, тепло, воду. Доглянуте парадне, 3 ліфти, один з яких йде в паркінг. Є генератор від якого працюють ліфт та подача води. Новий будинок з територією, що охороняється, заможні сусіди, підземний паркінг і гостьова парковка у дворі, закритий двір. Поруч із будинком вся інфраструктура ЖК Новопечерські Липки: спортзали, тінісні корти, салони краси, кафе, ресторани, магазини, клініки, а також супермаркети Сільпо, Новус, недалеко розташований ТРЦ Ocean Plaza. Ціна 1100$. БЕЗ КОМІСІЇ! Телефонуйте, обовязково покажемо!

Квартира для Стильних та Незалежних!ЖК Підвисоцький Печерськ Генератор

Пропонується у довгострокову оренду 1-кім квартира з дизайнерським ремонтом у центральному районі столиці бульвар Лесі Українки 17, облаштована меблями та технікою для комфортного проживання. Простора кухня-студія, окрема спальня зона з двоспальним ліжком, велика гардеробна, велика ванна кімната з вікном. Будинок розташований у зручному місці з розвиненою інфраструктурою все, що необхідно все поруч, магазини, маркети, кафе, ресторани, до метро “Печерська” 5хв. Орендна плата 30000 грн. + сума застави + комун. Комісійні послуги – 50%.

Лесі Українки бульв., 17

Є вода та працюють ліфти в години без світла! Місячна вартість абонемента до басейна та тренажерного зала 1200 грн. Пропонується до оренди 1-к квартира (60 м2) у комплексі бізнес-класу "Jack House", бульвар Лесі Українки 7В. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями. Планування: - кухня-вітальня; - спальна кімната з робочою зоною; - санвузол з душовою. Центр столиці, підземний паркінг, власний спортзал, басейни на даху. Розглянемо орендарів з домашніми улюбленцями. Запрошуємо на перегляд! Є відео-огляд. A 5 2 3 8

можно с животными
Лесі Українки бульв., 7В

БЕЗ % довгострокова оренда 1-кімнатна квартира-студія у Печерському районі за вул. Цитадельна 3 поверх з 5; бойлер; балкон; площа кухні 5 м2; висота до стелі 3. 2 м2; дизайнерський ремонт; вторинний житловий фонд; усі комунікації (газ, вода, електрика, каналізація); центральне опалення; загальна площа 38 м2. Комфортабельна квартира з функціональним плануванням, стильним дизайнерським ремонтом (ремонт новий, зроблений якісно) та французьким балконом. Бойлер забезпечить безперебійне постачання гарячої води, що доволі вигідно. Вдале розташування будинку центральна частина міста, 10 хв. до станції метро «Печерська», поруч супермаркет, відділення пошти, ринок, магазини, аптека, заклади для відпочинку, зелені зони, школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб оглянути та дізнатися деталі. БЕЗ %

Цитадельна вул., 4/7

Леси Украинки б-р, 7б. Аренда квартиры в новом доме с охраной и подземным паркингом в центре Киева, на Печерске. Хорошая транспортная развязка, 10 минут пешком до метро Печерская. Прекрасная инфраструктура: рынки, магазины, рестораны, спорт-клуб, кинотеатр, аптека, школа, детская площадка и т.д. Квартира расположена на 20 этаже /20-этажного дома. Общая площадь 61 кв.м. В квартире: отдельная просторная кухня с открытым балконом, гостиная с выходом на большую застекленную лоджию и с/у с ванной. Квартира предлагается полностью меблированной и оснащенной всей необходимой бытовой техникой (кроме посудомоечной машины), есть подогрев пола, кондиционеры, большой встроенный шкаф в коридоре. Из окон открывается панорамный вид на город. Актуальна и готова к просмотру.

Лесі Українки бульв., 7б

Здам в довготривалу оренду 1-кімнатну квартиру в центрі на Печерську. Поруч метро Печерська. Цегляний будинок 11/18 поверх, в єлітному центральному районі Царському селі. Площа 48/18/8 м2. Квартира з меблями, санвузол типу ванна/туалет роздільний, лоджія засклена, паркет. Великий холодильник, мікрохвильова піч, ел. чайник та необхідний комплект посуду. Пральна машина. Телефон, кабельне телебачення, лічильники, кондицiонер, бойлер. Паркування, консьєржка. Тихе спокійне місце. Поруч парк з фонтаном. Для сімї без дітей чи жінки. Без тварин. Вільна с 1.08.

Старонаводницька вул., 4б

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Старонаводницька вул., 6

#5717 До вашої уваги простора студія із приголомшливим видом в самому сердці столиці. Квартира розташована на 33 поверсі у найвишій будівлі м. Києва - ЖК Carnegi Tower (вул. Кловський Узвіз 7) Поряд діловий центр та урядовий квартал, супермаркет Good Wine, салони краси та ресторани. Загальна площа - 73,4 м2. Обраний формат планування - студія, у основній кімнаті розкладний диван, повноцінне ліжко, обідній стіл, кухня із посудомийною машиною та духовкою. У зоні прихожої передбачена велика кількість шаф для зберігання речей. Санвузол із повноцінною ванною. По всій площі квартири зонована тепла підлога. Квартира в ідеальному стані. Телефонуйте, перегляди у будь який зручний для Вас час

#5717 Аренда 1к 73.6м2, ЖК Carnegi Tower, ул. Кловский спуск, 7

Однокімнатна квартира , тепла,чиста,суха ,сонячна квартира, з меблями і технікою. в самому центрі міста з гарною логістичною інфраструктурою. Хороша транспортна розвязка. Крокова доступність до метро

Оренда 1-ком квартира м,Печерськ тверской тупик6/8

Оренда 1-но кімнатної квартири в затишному місці на Печерську по вул. Лейпцизька,5. Загальна площа 36 кв.м. 2-й поверх. Тепла, затишна квартира-студія, сталінка, з капітальним красивим ремонтом та меблями. Є засклений балкон, тепла підлога в с/у, Ремонт в підʼїзді, домофон, закритий двір, є паркомісце на одну машину, Будинок розташований в 5хв пішки від Києво -Печерської Лаври, поруч парк Слави. Магазини, ресторани, метро Арсенальна і Печерська в пішій доступності, затишна зелена вулиця. Поруч є бомбосховище. Розглядаємо орендарів які не палять!

Оренда 1-но кімн квартири на Печерську, Лейпцизька, м.Арсенальна

Популярные запросы