Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Осокорках, вул.Є.Чавдар. Квартира світла, чиста, з сучасним ремонтом, облаштова меблями та побутовою технікою. При плануванні робився акцент на достатньості вільного простору, з цією метою була вбудована велика шафа. Квартира обладнана бойлером та терморегуляторами для опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах. Розвинена інфраструктура: 10 хвилин пішки до станцій метро «Осокорки» та «Позняки», маршрутні автобуси під будинком, «Новус» та ін. магазини, озера та парк. Поряд критий паркінг.

Чавдар Єлизавети вул., 38б

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом. Встановлена нова кухня, холодильник, в кімнаті ліжко, балкон обшитий і утеплений, санвузол оснащений сучасними кафелем, встановлено кондиціонер і бойлер, пральна машина автомат. В коридорі буде встановлена велика шафа, ремонт буде закінчено до 01.08.2024 року, заїзд з 02.08.2024.

Софії Русової вул., 7А

Сдам квартиру в одному з кращих будинків на Позняках, порядним людям. вулиця Олександра Мішуги, 2 Варіант з дуже вдалим плануванням: - Спальня с великим ліжком та шафою; - Кухня з розкладним диваном; - Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою. В квартирі є кондиціонер. Встановлено нову плиту. Є холодильник, та мікрохвильовка. Навкруги велике різномаїття магазинів, кафе та салонів!

Мишуги Олександра вул., 2

1 – к квартира, площадью 38 / 18 / 9 кв.м на 9 этаже. 25 этажного дома по ул. Бориса Гмыри 12 Б, метро Позняки 7 минут пешком. В квартире панорамные окна на балконе, видовая, светлая, окна на запад. Дом утепленный. Квартира укомплектована всей необходимой техникой (стиральная машина, бойлер, встроенная духовка, холодильник, керамическая варочная поверхность, чайник, пылесос ) и мебелью (ортопедический двуспальный угловой диван с пружинным блоком «pocket spring», современная модульная мебель с трех и двух дверными шкафами, шкаф в прихожей), гладильная доска, сушилка и т.д. Есть интернет, wi-fi. Доукомплектовывается дополнительно по согласованию с арендаторами. В подъезде 3 лифта, консьерж. Хороший, тихий район с развитой инфраструктурой (в 7 минутах ходьбы метро Позняки, Билла, 2 ТРЦ, рядом Новус, Эпицентр, Новая почта, «Метро», кафе, рестораны, садики, школы. Красивый обустроенный двор, рядом с подъездом церквушка, паркоместа, в пешей доступности озеро. Счётчик на тепло.

Бориса Гмирі вул., 12 Б

Сдается видовая и просторная 1 к. квартира по Чавдар, 8, м. Осокорки 7 мин. 60 кв.м., 9/21 этаж. Капитальный евроремонт. Квартира укомплектована новой, стильной мебелью, встроенная кухня, дорогая мебель, вся бытовая техника. Большая комната 21 м. - спальня, с двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, двумя тумбочками и большим шкафом. Большая, просторная кухня (21 м) обьединена с гостевой зоной. В прихожей – большой шкаф. Окна м/п. С/у облицован плиткой, большая ванная, бойлер, стиральная машина.. В квартире бронированная дверь, чистое парадное, тихие соседи, зеленый двор, рядом зеленый частный сектор, есть охраняемая парковка. Отличная транспортная развязка, во дворе детская площадка, рядом - школы и детские садики, супермаркет Новус, магазины, салоны красоты, Спортлайф. До метро Осокорки - 7 минут пешком!

Чавдар Єлизавети вул., 8

Сдам 1комн. ул. Ревуцкого 44, м. "Харьковская", 5мин пешком. В квартире есть необходимая мебель и техника.Лоджия из комнаты, стеклена. С\уз раздельный. хорошие соседи,. Красивый вид из окон. Сдается долгосрочно.

Ревуцького вул., 44

Здаємо гарну, чисту квартиру в чудовому місцерозташування. 5-6 хв пішки до метро Позняки. Дуже тепла і затишна квартира. В квартирі газ, не високий поверх, є централізована вода і опалення не впливає на відключення. ( в нинішніх реаліях дуже зручно) Поряд, Єпіцентр, Novus, Трц, Кінотеатр, Школи Дитячі Садочки та багато чого іншого. Для життя є все необхідне. Меблі та побутова техніка, (кондиціонер, пилосос, посуд, мікрохвильова, плита духова піч, бойлер і тд…) дивіться фото та відео Підписуємо договір, власники і документи на місці. Оренда в місяць 14000 грн + страховий платіж + комісія ріелтора.

Бориса Гмирі вул., 15а

Здається 1 кімнатна квартира.Квартира облаштована технікою,посудою всім необхідним для комфортного проживання та знаходиться на вулиці Бориса Гмирі, ЖК "Патріотика" Побутова техніка: Електрочайник, Духова шафа, Праска, Фен, Мікрохвильова піч, Пилосос, Плита, Холодильник, Варильна панель, Пральна машина Мультимедіа: Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Комфорт: Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Ванна, Кондиціонер Комунікації: Центральна каналізація, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога, Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Школа, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Ринок, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Метро, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Бювет

можно с животными
Бориса Гмирі вул., 14д

Здам в оренду 1к видову квартиру на Осокорках, вул. Крушельницької 15а. Сучасний будинок 2017 року. Квартира з якісним ремонт, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Простора спальня з диваном, журнальним столом та тумбою, встановлений кондиціонер. Велика світла кухня обладнана всією технікою: холодильник, варильна поверхня, мікрохвильова піч, чайник. У холі вмістка шафа купе. З кухні вихід на велику лоджію, можна використовувати як кабінет для роботи або зону відпочинку. У квартирі встановлені всі лічильники та бойлер. Великим плюсом є маленькі комунальні послуги. У будинку ОСББ. Доглянута прибудинкова територія з насиченою інфраструктурою: продуктові магазини, "Коло", кафе, "Біле-сухе", спорт зал, салон краси, кавярня, центр косметології та перманентного макіяжу, супермаркет "Велмарт". Будинок розташований між двома озерами: Тягле (обладнаний пляж) та Небреж. Піша доступність до м.Харківська – 15 хв. Телефонуйте!

Здам видову 1к кв на Осокорках Крушельницька поруч з метро Харківська

Оренда просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 28. Можна з котом або собачку маленьку. - 17 поверх 25 поверхової будівлі - загальна площа 39 м2, кухня 9 м2 - будинок дуже теплий, комунальні незначні - дуже гарний вид з вікна на озера Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Бойлер - Телевізор - Холодильник - Пральна машина - Двуспальне ліжко - Мікрохвильова піч Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Біля будинку є паркінг Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка. До найближчої станції метро Осокорки, Позняки – 15-20 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 28, м Осокорки, затишна квартира, можна з тваринами

Оренда дуже просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 9. - 13 поверх 23 поверхового будинку - загальна площа 46 м2, кухня 13 м2 - в квартирі великий засклений балкон - будинок дуже теплий, комунальні незначні, є лічильники на тепло Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Витяжка - Телевізор - Кондиціонер - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Двуспальне ліжко Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка До найближчої станції метро Осокорки 4-6 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 9, м Осокорки 4хв, Терміново! затишна 1к квартира

Здам довгостроково 1-кімнатну квартиру на першій лінії затоки Дніпра, Квартира з гарним плануванням, тепла та затишна в будинку комфорт-класу(вул.Ващенко,1), де дуже охайне парадне, є відеоспостереження, домофон, консьєрж 7/24, 3 висотні ліфти, парковка. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: велика кутова шафа-купе, кондиціонер, холодильник, електроплита, CВЧ, пральна машина, двоспальне ліжко, цифрове ТБ 170 кан. та швидкісний 1Gb WIFI LAN Internet, бойлер ARISTON 100 л. Є комфортна велика засклена лоджія.В наявності лічильники на опалення, воду, світло (вартість опалення є оптимальною). Відмінне транспортне сполучення, станція м. Осокорки (7 хв пішки) 15 хвилин і Ви в Центрі Києва! До озера з піщаним пляжем -10 хв пішки. Відмінна інфраструктура поруч: магазини, дитсадки, школи, гуртки раннього розвитку, Скандинавська гімназія, кав`ярні, ресторани, спорткомплекси, м`ясні лавки, міні пекарня, лавки фруктів та еко продуктів, супермаркет "Novus", Metro CashCarry, Епіцентр Здається довгостроково, без тварин та куріння!

Здам довгостроково 1-кімн квартиру на Ващенко Осокорки

Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: Мишуги 2. Новий будинок. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можно с животными
Мишуги Олександра вул., 2

Пропонується в аренду квартира в 5-ти хвилинах від метро Осокорки. Є всі необхідні для комфортного проживання меблі та техніка. Питання щодо проблем з функціонуванням ліфтів, водопостачання та опалення під час вимкнення електроенергії вирішено ОСББ (закуплені генератори), все працює. Метро Осокорки 10 хв.

Бажана Миколи просп., 12

Здається в оренду 1 к. квартира біля метро Осокорки в Дарницькому районі з гарним ремонтом. В квартирі є все для комфортного проживання. В вітальні розкладний диван, комод, шафа, кондиціонер. На кухні вбудовані меблі з технікою : холодильник, електроплита, витяжка, духова шафа, посудомийна машина. З кухні вихід на простору лоджію, яка облаштована меблями і відкривається гарний краєвид на район. Санвузол сумісний, душова кабіна, бойлер. В коридорі велика шафа купе для речей. Лічильники на все. Гарна прибудинкова територія, добре розвинена інфраструктура. Поруч кафе Кухмейстр, супермаркет Фора, магазини, пошта, аптека, школа, садочок, озеро, метро Осокорки - все в пішій доступності. Квартира вільна, заселення відразу, без тварин. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!

Чавдар Єлизавети вул., 34

жк "Ревуцький". Перша здача. Нові меблі та побутова техніка. Кондиціонер інвертор, взимку працює на опалення і охолодження. Холодильник no frost, не треба розморожувати. Варочна поверхня індукційна, швидко гріє, економна. Телевізор 43 дюйма смарт. Інтернет проведений. Ліжко велике двоспальне 1.60х2.00 з новим ортопедичним матрасом. Метро Харківська 800 метрів, зупинка автобуса№ 545 в 100м. Вид з вікон фантастичний, на озеро, під вікнами пляж. Можна рибалити. Також поруч ТРЦ Епіцентр, Алладін, Піраміда, Метро. Без тварин

Ревуцького вул., 54

Полноценная однокомнатная квартира, низкий этаж, газ ! 1 этаж, окна в палисадник, тихое место, утеплена, большой балкон 4,5 метра – как веранда летом. -Стиральная машинка; -Холодильник; -Микроволновка; -Большая двухспальная кровать; -Диван; -Новая душевая кабина; -Центральная горячая вода; -Журнальный столик; -Вместительные шкафы

Бориса Гмирі вул., 15а

Пропонується до оренди простора квартира по вул. Чавдар Єлизавети 8. Метро Осокорки, Дарницький р-н. Квартира знаходиться на 17-му поверсі, загальна площа 60 м2. Чудовий стан, є вся необхідна техніка та меблі.

Чавдар Єлизавети вул., 8

Оренда гарної квартири в Києві на Осокорках. Вулиця Софії Русової 7. Укомплектована вбудованою кухнею, холодильником, мікрохвильова піч, варильна поверхня , духова шафа. пральною машиною автомат, бойлером, кондиціонером. В кімнаті двоспальний диван і шафа купе. Панорамні вікна та панорамний балкон. Поруч озеро і паркова зелена зона. В пішому доступі супермаркет Новус, Нова пошта, кавярні, кафе, ресторан Кухмейстер. Фотографії відповідають дійсності. До метро Позняки і Осокорки 15 хвилин пішки.

Софії Русової вул., 7

Без% М.Позняки Бориса Гмирі, 18 17 поверх/25 36загальна/18житлова/8кухня Ремонт/меблі/техніка 12500грн.

Бориса Гмирі вул., 18

ЖК Патріотика Гмирі 12Б Квартира-студія Повний комплект необхідних меблів та техніки Перегляди можливі Заселення з 4 серпня Метро Осокорки Позняки tg: arendakievkvartir

Бориса Гмирі вул., 12Б

Здам в оренду простору 1-кімн квартиру по Мішуги, 12, Дарницький район. Будинок 2010 року побудови, знаходиться зовсім поруч зі станцією метро Позняки, 2 хв Поруч ТРЦ Піраміда, Параллель, Алладін, кафе, рестораны, магазини, школи, садочки, озеро. Квартира на 22 поверсі,видова, по плануванню - кухня- гостьова, спальня, санвузол. Повністю мебльована. Лічильники на все, включаючи тепло. Взимку тепло, без отоплення, так як,будинок термоутеплений. Наявність кондиціонерів. Чиста, охайна, дуже світла.

Мишуги Олександра вул., 12

Здається однокімнатна квартира Дарницький р-н метро «Позняки» 10 хвилин пішки, вулиця Лариси Руденко 21-А,квартира розташована на 11 поверсі будінок 16 поверховий, 40 метрів загальний метраж,18 метрів кімната,9 метрів кухня, велика лоджія засклена, квартира дуже світла та тепла, встановлені лічильники на воду, санвузол сумісний, кухня велика є діван меблі та техніка(холодильник,плита,витяжка,посудомийна машина)пральна машина, є всі необхідні меблі. Орендна вартість 12000 гривен + всі комунальні платежі.

Руденко Лариси вул., 21-А

Ст.м. Осокорки, пр. Бажана 8б, ЖК Юбилейный, 21/25 эт. кирп. термодома, 50/20/12 евроремонт класса ДеЛюкс, комната разделена на 2 зоны – гостевую и отдыха (2-х спальный гарнитур, раскладной диван); есть вся бытовая техника высокого уровня: стеклокерамическая плита, духовка, вытяжка, посудомоечная и стиральная машины, холодильник, микроволновая печь, электрочайник, бойлер, посуда, постельное белье и т.д., LED освещение, инверторный кондицтонер зима/лето, телевизор, оптоволоконный скоростной Интернет (всегда работает), Wi-Fi роутер, с/у совм. (ванная и туалет), гардеробная комната, паркетная доска, кафель; большая лоджия, застеклена и утеплена, с панорамным видом на дачи и Днепр, с удобныс столиком для чаепития; гладильная доска и сушка для белья, прочные бронедвери, двойные стеклопакеты, видеодомофон, есть все необходимое для уютного проживания, квартира очень теплая и уютная; закрытая территория от посторонних, ландшафный дизайн двора, с беседками, большая парковка и охраняемый паркинг, на территории круглосуточная охрана и видеонаблюдение; у дома различные магазины и услуги, гипермаркет Novus, МакДональдс, спорт клуб СпортЛайф, метро Осокорки до 5 минут пешком. Фото соответствуют, вживую квартира намного лучше смотрится, к сожалению фото не передаёт. 16999 грн./месяц. Комиссия 50%. Готовы обсуждать все условия и пожелания в зависимости от арендаторов, возможно с маленьким питомцем, по договорённости. Квартира уже свободная, показываем и заселяем. Идёт максимально сбор на генератор: на лифт, воду и отопление.

Видовая 1 к. кв. 50 м2, пр. Бажана 8Б метро Осокорки сбор на генератор
1 - 24 из 56 результатов

Популярные запросы